Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από K_geo »

αυτό το παραπάνω για εμένα είναι η πλέον σωστή αντίδραση. αντί να δούμε τι στο μπεο κάνουμε με την εγκλ.οργ. εκεί, να κάνουμε τα πάντα για ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας, κάθε φορά που η ομάδα πάει να κάνει το βήμα μπροστά...

είμαστε γαμ@τοι σε αυτό, δε λεω.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μια δήλωση του βρωμο Σάββα, σας κάνει μπίλιες...
Ξεκολλάτε, ασχολείστε και τσακώνεστε με κάτι που είπε ένας που αποδεδειγμένα συμμετέχει σε εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παλαιολόγος έγραψε:επι θητειας ζαγορακη ο ΠΑΟΚ στην τουμπα με ολυμπιακο εχει δυο ισοπαλιες μια νικη και μια ηττα
μιλω για την πρωτη περιοδο που ο ΠΑΟΚ ειναι αδυναμος αλλωστε
την δευτερη εχει τρεις νικες στην τουμπα,διπλο στο καραισκακης και ισοπαλια παλι στο καραισκακη!

αλλα κατα τα αλλα δεν τα χτυπουσε τα ματς ο ζαγορακης; :lol: αλλο αν ειχε το καλυτερο ρεκορ ελληνικης ομαδας απεναντι στον ολυμπιακο με μολις μια ηττα στην εδρα μας :lol:
Πιστεύουμε ότι θέλουμε τώρα μας βολεύει μερικούς να παίρνουμε αυτά που λέει για ζαγορακη αν και είναι ψέμματα ,αν βγει και πει ο Σάββας για τον λαό μας θα τον κατακεραυνωσουμε ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Στην χώρα μας, για όσους ίσως νομίζουν ότι γίναμε ήδη Αμερική, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, σε πλήρη αντίθεση με το αμερικάνικο σύστημα Δικαιοσύνης που όλοι ξέρουμε πόσο "δίκαιο" είναι!!!! :o :o

Γι αυτό τον λόγο το να βγει κάποιος να κάνει δήλωση ότι "δεν είναι ελέφαντας" απλά με ξεπερνάει... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

K_geo έγραψε:αυτό το παραπάνω για εμένα είναι η πλέον σωστή αντίδραση. αντί να δούμε τι στο μπεο κάνουμε με την εγκλ.οργ. εκεί, να κάνουμε τα πάντα για ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας, κάθε φορά που η ομάδα πάει να κάνει το βήμα μπροστά...

είμαστε γαμ@τοι σε αυτό, δε λεω.

Αν αποδειχτει με οποιοδηποτε τροπο οτι ο Ζαγορακης εχει συναφεια με αυτο που ονομαζεται εγκληματικη οργανωση, πρεπει να τιμωρηθει απο τη δικαιοσυνη αλλα και τον ιδιο το λαο του ΠΑΟΚ με παραδειγματικη αυστηροτητα. ΜΟΝΟ ετσι θα παει μπροστα αυτη η ομαδα.

Και να θυμησω εδω πως οταν ο ΠΑΟΚ δεν υπηρξε συντονισμενα εσωστρεφης τοτε ανθρωποι οπως ο "ανθρωπος για ολες τις δουλειες" του μαρινακη , κωστας χητας , θα συνεχισουν αμεριμνοι να κανουν τη "δουλιτσα" τους σε τοπικα καναλια της πολης μας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΑΝ ομως σοφλοδορα μου. ΑΝ. και δεν κατανοώ το γιατί μεχρι τότε να βασιζόμαστε σε λόγια του κυρσαββα με ενα γαυρορεπορτερ... :roll: και ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα ανθρώπων που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι κατηγορούμενοι απο την ($#$@$@#$) ελλ.δικαιοσύνη (λολ)... και ακόμα ειδικότερα όταν μιλάμε για μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ κόντραρε τον γαύρο.

Εδώ η $%#$@ δικαιοσύνη έχει όλα αυτά στα χέρια της και δεν κάνει τπτ και δεν λεμε τπτ για αυτό, αλλά για το μουγκοθόδωρα κτλ αμέσως να σχολιάσουμε.

Ε! αυτό εμένα δε μου κάθετε καθόλου καλά! πως να το κάνουμε δλδ;

υγ: την αγάπη μου και τα χαιρετίσματα μου στους...οικείους σου. καιρό είχαμε να τα πούμε! :)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

επισης να πουμε πως επι προεδριας βρυζα
ο ΠΑΟΚ εχει δυο νικες,μια ισοπαλια και μια ηττα στην τουμπα
και ενα χ εκτος εδρας,τα αλλα ηττες
εχει και την πιο βαρια ηττα στο καραισκακη της δεκαετιας(και βαλε)με 4-0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 14 Ιουν 2016, 14:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

K_geo έγραψε:ΑΝ ομως σοφλοδορα μου. ΑΝ. και δεν κατανοώ το γιατί μεχρι τότε να βασιζόμαστε σε λόγια του κυρσαββα με ενα γαυρορεπορτερ... :roll: και ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα ανθρώπων που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι κατηγορούμενοι απο την ($#$@$@#$) ελλ.δικαιοσύνη (λολ)...

Εδώ η $%#$@ δικαιοσύνη έχει όλα αυτά στα χέρια της και δεν κάνει τπτ και δεν λεμε τπτ για αυτό, αλλά για το μουγκοθόδωρα κτλ αμέσως να σχολιάσουμε.

Ε! αυτό εμένα δε μου κάθετε καθόλου καλά! πως να το κάνουμε δλδ;

υγ: την αγάπη μου και τα χαιρετίσματα μου στους...οικείους σου. καιρό είχαμε να τα πούμε! :)

Αν διαβαζεις αυτα που γραφω... θα δεις πως δεν προτεινω λαικο δικαστηριο. Αλλα περιμενω απο τον κο Ζαγορακη να βγει απο το λαγουμι του και να στραφει κατα αυτων που πανε να τον παγιδευσουν (θεοδωριδης , ακα μαρινακης) . Αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο , γτ απλα δε δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει.

υγΤο τελευταιο ειναι καθαρα δικη μου προσεγγιση και κριση και δεν περιμενω να την ενστερνιστει οποιοσδηποτε
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

pilotos έγραψε:Μια δήλωση του βρωμο Σάββα, σας κάνει μπίλιες...
Ξεκολλάτε, ασχολείστε και τσακώνεστε με κάτι που είπε ένας που αποδεδειγμένα συμμετέχει σε εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο
Έτσι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο την άλλη, αυτό που έμαθα τα τελευταία χρόνια απο ένα συγγενικό μου πρόσωπο με θέση ευθύνης, είναι ότι μερικά "ανθρωπάκια" αξία τα δίνεις μόνο αν τα δώσεις σημασία...

αυτό απαντάει ΚΑΙ στο σχόλιο σου περι χυτα κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Ζαγοράκης υπό το μανδύα της νδ, δύσκολα να βγει κατά Μαρινάκη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δηλαδή αδερφέ soflodoras, ΜΙΑ & ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ???

Απίστευτο μου φαίνεται!!!!

Mingus, ίσως είναι όπως το λες και θα συμφωνήσω, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει προκύψει κανένας ιδιαίτερος λόγος για να το κάνει ακόμα, δεν νομίζεις??? ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 14 Ιουν 2016, 14:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ειλικρινά απορώ με το IQ ορισμένων...
Καλά μας κάνουν. -

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο που λεει ο μιγκους απο την αλλη μου φαινεται πιο "ορθο".

αν και οταν κανεις το καλοσκεφτει τοτε μπορει να οδηγηθει σε ενα συμπερασμα που λεει οτι ο Ιβαν, δεν εχει την προσβαση και την "αναγκη" του τωρινου ηγετικου πυρηνα της νδ (που εχει ΚΑΙ κουμπαριες με το πρεζεμπορα) αλλά προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να δημιουργήσει/προωθήσει ένα άλλο κομμάτι της νδ...

αλλά πάει αλλού η κουβέντα και πολύ μακριά και για άλλα τοπικ και δε λεει..
Άβαταρ μέλους
soflodoras

K_geo έγραψε:απο την άλλη, αυτό που έμαθα τα τελευταία χρόνια απο ένα συγγενικό μου πρόσωπο με θέση ευθύνης, είναι ότι μερικά "ανθρωπάκια" αξία τα δίνεις μόνο αν τα δώσεις σημασία...

αυτό απαντάει ΚΑΙ στο σχόλιο σου περι χυτα κτλ κτλ.

Δεν απαντησες σε κανενα σχολιο περι χητα, ο οποιος απο συνομιλιες δηλωνει ο ανθρωπος του προεδρου (μαρινακης) για ολες τις δουλειες και συνεχιζει να κανει εκπομπη σε καναλι της πολης μας ανενοχλητος. και αυτο γιατι....γιατι ακριβως δεν ημασταν εσωστρεφεις. και ολο περασε στα ψιλα γραμματα. προσωπικα με ντροπιαζει σαν ΠΑΟΚτση ολο αυτο.

Το ιδιο θα με ντροπιαζε και να περασουμε στο ντουκου , τα φρεσκα νεα με πρωταγωνιστη τον παλαι ποτε πιο δημοφιλη και αγαπητο ανθρωπο στην πολη μας , θοδωρα της καρδυας μας, για τον οποιο ουκ ολιγα εχουν ακουστει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”