Καλημερες.Μια χαρα τα λεει Αποστολε.Απ το πρωι στο γραφειο το ενα ματι στη δουλεια το αλλο στην οθονη για τις ανακοινωσεις.ΣτραβωθηκαΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι!
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Lacedaemonian
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Kostas_Peraia4
Kαλημερα.Παω να γραψω το πρωτα απο τα 4 μαθηματα κι ερχομαι.Κανονιστε να εχετε ανακοινωσει τον Djalma
- ΑποστόληςΑ
Το έχω γράψει δύο φορές (και μία σήμερα = 3) ότι περιμένουμε από Τουρκία το χαρτί της ελευθέρας ώστε να μην δημιουργηθούν νομικά προβλήματα αποζημιώσεων από την πρώην ομάδα του. Είναι τελείως γραφειοκρατικό το θέμα και - δυστυχώς - εξαρτώμαστε από το Τουρκικό Κράτος. Μόλις έρθει το χαρτί θα ανακοινωθεί η μεταγραφή. Η ΠΑΕ από χθες είχε δηλώσει ότι μάλλον σήμερα θα έρθει το χαρτί.
- Lacedaemonian
Καλη επιτυχιαKostas_Peraia4 έγραψε:Kαλημερα.Παω να γραψω το πρωτα απο τα 4 μαθηματα κι ερχομαι.Κανονιστε να εχετε ανακοινωσει τον Djalma
- ΑποστόληςΑ
Μπρρρρρρρ...Μου ήρθε στον νου η "γραφειοκρατία" του............................"Midnight express"... :ugeek:ΑποστόληςΑ έγραψε:Το έχω γράψει δύο φορές (και μία σήμερα = 3) ότι περιμένουμε από Τουρκία το χαρτί της ελευθέρας ώστε να μην δημιουργηθούν νομικά προβλήματα αποζημιώσεων από την πρώην ομάδα του. Είναι τελείως γραφειοκρατικό το θέμα και - δυστυχώς - εξαρτώμαστε από το Τουρκικό Κράτος. Μόλις έρθει το χαρτί θα ανακοινωθεί η μεταγραφή. Η ΠΑΕ από χθες είχε δηλώσει ότι μάλλον σήμερα θα έρθει το χαρτί.
Σκίσ' το Κωστήήήήή...
- Chuck Norris
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όποιον γράφει! Πλησιάζει επικίνδυνα το καλοκαιράκι και γίνεται όλο και πιο βασανιστικό! Χθες μια χαρά ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ μην γκρινιαζεται , απλα δεν ήταν για παικτη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Kostas_Peraia4
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
"Αρρωστησες" και συ απ την αναμονη εεΓιωργο?sn0ufel4 έγραψε:καλημερα απο το κρεβατι μου μαμω τον πυρετο μου....
Συγχαρητήρια Κωστή, άντε, κάνε κουμάντο και για τα υπόλοιπα 3 τώρα!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:TO ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ![]()
![]()
ΑΛΛΑ 3
Υ.Γ. Καλά ρε συ γάτε, τώρα το πρόσεξα...Σε 1 ώρα και 50 λεπτά πήγες, έγραψες, πέρασες, γύρισες και ποστάρισες κιόλας???
Τι μάθημα έγραφες..."Περίληψη"???
- Kostas_Peraia4