Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mene'

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Mene' »

Πιστευω πως το θεμα Μπιγικ δεν εχει κλεισει ακομα. Και το ευχομαι γιατι μου αρεσει πολυ και δενει με τους αλλους 3. Δυο "κοντοι" δυο "ψηλοι" και ενας νεος ειναι καλος συνδυασμος. Εντος με ομαδες πουλμαν δε χρειαζεσαι ψηλα C.B. αλλα γρηγορα, στην ευρωπη ενας και ενας. Τωρα για τον χαρακτηρα του εγω εχω να πω οτι απο οτι εχει βγει στην φορα με συνπαικτη δε μαλωσε ποτε και στην προπονηση ηταν επαγγελματιας . . .
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@dimitriss
Οπως το λες ΠΑΟΚ, οχι 6μηνο κεντρο αποκαταστασης για παικτες με χιαστους π εχουν 2 χρονια ν παιξουν ωστε μετα να ψαχνουν γ καλυτερο προορισμο ή για ομαδες τυπου ζβολε π βρέξει χιονισει θα του δινουν γεματες συμμετοχες μπας κ βρει τον εαυτο του... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 13 Ιουν 2016, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DimitrisS έγραψε:Να εχεις τον Νεσιντ στο ροστερ σου εστω κι ως δανεικο να μην του δινεις πολλα και συνεχομενα λεπτα για να παρει ρυθμο παροτι ξερεις οτι ειναι παικταρα ο ανθρωπος και στην συνεχεια να μην σκεφτεσαι καν να προσπαθησεις να τον κρατησεις.

Τι ειναι;

Π.Α.Ο.Κ. κυριοι.
Μπες στο τοπικ του και θα καταλαβεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

simba έγραψε:@dimitriss
Οπως το λες ΠΑΟΚ, οχι 6μηνο κεντρο αποκαταστασης για παικτες με χιαστους π εχουν 2 χρονια ν παιξουν ωστε μετα να ψαχνουν γ καλυτερο προορισμο ή για ομαδες τυπου ζβολε π βρέξει χιονισει θα του δινουν γεματες συμμετοχες μπας κ βρει τον εαυτο του... ;)
Μια χαρα πατηματα εβρισκε ο παιχταρας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τι νεκρα είναι αυτη?τα ζα μου αργα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αργούμε χαρακτηριστικά...Καλοκαίριασε κιόλας και θα μας πέσει βαρύς ο Τζιγεροσαλμάς... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Έλα ντε ξενερα σήμερα , τζάμπα έτρεχα να γυρίσω για να προλάβω τις ανακοινώσεις . Ξυπνατε εκεί στην ΠΑΕ

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

simba έγραψε:@dimitriss
Πολλοι ποδοσφαιριστες εχουν περασει χιαστους κτλ ρε Σιμπα. Εγω δεν σου λεω οτι ο Νεσιντ ΑΝ του εδινες χρονο κανονικο συνεχομενο θα πετουσε φλογες αλλα το ασχημο ειναι οτι δεν θα το μαθουμε ποτε αυτο γιατι πολυ απλα δεν του εδωσες την ευκαιρια. Ιατρικα δεν νομιζω να ειχε θεμα και φανηκε και τα επομενα χρονια αυτο. Αυτο που θελω να πω ειναι απο την στιγμη που πας και φερνεις τον Νεσιντ που ξερεις οτι εχει απιστευτο ταλεντο τον στηριζεις. Του δινεις χρονο αφου ξερεις επισης οτι ειχε θεματα. Τελος παντων, περσινα ξινα σταφυλια απλα θεωρω οτι οταν φερνεις τετοιους παικτες αξιζουν υπομονη και επιμονη.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Vasilis pap έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Άντε να κλείσει ο Djalma και ο Matheus για να παίρνουν σειρά Varela και Boyko.. :opaokara: :opaokara:
Και αφού πάμε σε ελεύθερους ας κλείσουμε και Veloso,Scarione,Devic να τελειώνουμε με το roster από Ιούνιο!!!

Εκτός κι αν περιμένουμε τις πωλήσεις για το 10 και το 9 μήπως και χτυπήσουμε παίκτες πιο ποιοτικούς π.χ. Lucas Lima ή Ganso ή Romero για το 10 και Bou ή Calleri για το 9...Ενδεικτικά τα ονόματα.
Φιλαράκι άμα φέρουν όλους αυτούς που λες τους πάνω έστω. Πάρτι θα κάνουμε! Θα περάσεις άνετα τον 3ο γύρο. Αλλά από ότι έχω μάθει αυτά ειναι όνειρα θερινής νυκτός δυστυχώς θα πάμε σε πιο φθηνές λύσεις... Θα δείξει βέβαια

Κοίτα στο πρώτο σενάριο πληρώνεις μόνο συμβόλαια εκτός από Boyko-Varela..Βέβαια ποντάρω και στο ότι και αυτοί οι δύο θα θέλουν να φύγουν.Νομίζω ότι πιο ανέφικτη περίπτωση ειναι του Veloso.Ας έρθουν οι υπόλοιποι και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι!!!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

paokpool έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Άντε να κλείσει ο Djalma και ο Matheus για να παίρνουν σειρά Varela και Boyko.. :opaokara: :opaokara:
Και αφού πάμε σε ελεύθερους ας κλείσουμε και Veloso,Scarione,Devic να τελειώνουμε με το roster από Ιούνιο!!!

Εκτός κι αν περιμένουμε τις πωλήσεις για το 10 και το 9 μήπως και χτυπήσουμε παίκτες πιο ποιοτικούς π.χ. Lucas Lima ή Ganso ή Romero για το 10 και Bou ή Calleri για το 9...Ενδεικτικά τα ονόματα.

Αυτό με την ηλικία είναι όντως η μεγαλύτερη παπ@ρια που ακούμε και διαβάζουμε κάθε χρονιά!

ΑΣΧΕΤΟΙ..... δεν παίζει ρόλο η ηλικία, η απόδοση παίζει ρόλο!

Εγώ θέλω 20 παίχτες που θα με κάνουν πρωταθλητή και κυπελούχο! ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

Συμφωνώ μαζί σου για την ηλίκια..Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις παράθεση μαζί μου όμως. :?:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

DimitrisS έγραψε:Να εχεις τον Νεσιντ στο ροστερ σου εστω κι ως δανεικο να μην του δινεις πολλα και συνεχομενα λεπτα για να παρει ρυθμο παροτι ξερεις οτι ειναι παικταρα ο ανθρωπος και στην συνεχεια να μην σκεφτεσαι καν να προσπαθησεις να τον κρατησεις.

Τι ειναι;

Π.Α.Ο.Κ. κυριοι.
ΠΑΟΚ λέγεται..και οσο φίλε θα υπάρχει ο Κλάους μπροστά και θα θριαμβολογουν κάποιοι για τα 11γκολ κτλ κτλ μαζί και οι αρδ να σιγονταρουν αλλο σέντερ φορ δεν θα δεις..όλοι στον πάγκο..
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Τι θα γίνει αντί να ασχολούμαστε με μεταγραφές μαλώνουμε για το ποιος έχει δίκιο?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@dimitris
Σιγουρα ρε συ, ειναι συνδυασμος πολλων παραμέτρων (τυχη,κατασταση κ διαθεση ποδοσφαιριστη, υγεια/οργανωση ομαδας στην οποια ενσωματώνεται) η επιτυχια τετοιων ρισκων..

Σιγουρα σε επιπεδο ΟΜΑΔΑΣ δν ημασταν σε ιδεατο επιπεδο, αλλα νομιζω φανηκε πως και ο παίκτης μετα απο 2 χιαστους, θα χρειαζοταν παρα πολυ χρόνο (μπορεί κ 1.5 έτος με αρκετες συμμετοχες) μηπως κ επανέλθει..

Ειχε ο ΠΑΟΚ την πολυτελεια της ζβολε να τον βαζει βρεξει χιονισει ή ο παικτης το ρισκο ναναι παγκο?

Σε τετοιες περιπτώσεις, αφου αποδείξει καπως πως επανερχεται,πας κ τον παιρνεις οπως εκανε η μπουρσα..

Και φυσικα μην το συγχεετε με την περίπτωση μπεργκ που κ δεν ειχε το ιδιο άσχημο ιστορικο κ με το καλημερα στη βαζελα ηταν βραχος κ μπομπερ..
http://www.transfermarkt.com/marcus-ber ... aison=2013

Anw, ας αφήσουμε τον ilovegame να χαρει τη μεταγραφικα νεκρη σημερινή μερα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ωραίος ρε Simba και όταν δεν γίνονται μεταγραφές να αρχίζουμε να λέμε ο ένας τον άλλον ΑΣΧΕΤΟ
Καλό είναι πάντως σε άτομο που δεν ξέρεις να μην πουλάς ειρωνεία!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ελα ρε μαν, σορυ αν το πηρες ασχημα, χουμορ εκανα,ειλικρινα! :D

Καλα για τετοιες συμπεριφορες εχεις απολυτο δικιο κ το ειχα θιξει κ προχθες αλλα φωνη βοοντως...

Ρε συ Roman (η odi η kgeο), γιατι "κωφευετε" ετσι και δν επιλαμβανεστε καποιων συμπεριφορων π εχουν γινει συνηθεια πλεον και αν καποιος θιγομενος ευλογα τους βαλει στη θεση τους, το πραμα μπορει ν ξεφυγει?
Οπως ειχα θιξει κ εδω και παροτι τ'αγνοησατε, οκ, ηλπιζα οτι θα προσπαθησετε να κανετε πράξη τις εκκλησεις μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”