Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από pyrgioths »

Ρε παιδια εχω παραγγειλει απο τις 30/5 μια εμφανιση του Lee και ακομα να με ειδοποιησουν οτι ειναι ετοιμη.........
Ειναι τοσο "χαλαροι" στην μπουτικ???????Ειχατε κι εσεις τετοια αναμονη?????????
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περιμένω το καθιερωμένο post του goran για τη φανέλα!

Πάντως γιατί τέτοια σιωπή στα μεταγραφικά; Βγήκαν τα διαρκείας και περιμένουν λεφτά; Πήγαν όλοι διακοπές; Euro βλέπουν;
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

goran σωσε μας!!!!
χαχαχαχα!!!μαλλον ψαχνουνε να βρουν σε καναν ξενο διαβατηριο ελληνικο να κανουν το μπαμ με ακραιο και Lee!!!! :D :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

RoMaN έγραψε:Περιμένω το καθιερωμένο post του goran για τη φανέλα!

Πάντως γιατί τέτοια σιωπή στα μεταγραφικά; Βγήκαν τα διαρκείας και περιμένουν λεφτά; Πήγαν όλοι διακοπές; Euro βλέπουν;
Δεν το γράφω για να "σκάσεις" βρε... :D

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει...αφού... :o

Pyrgioths...να τους δώσω το δικό μου το διαβατήριο ρε συ άμα είναι για τον Lee την καψούρα μου... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

χαχαχαχαχαχα!!!!Ιδια καψουρα εχουμε goran!!!!Καλες βουτιες!!!!
Εχω παραγγειλει 2 βδομαδες την στολη του (μπλουζα-σορτς) και ακομα δεν με πηραν τηλεφωνο οτι ειναι ετοιμα.....Ποσο ΠΑΟΚ ειναι εκει στην μπουτικ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Οοοοουυυυυ...ποοοοολλλλλύύύύύ... :o :o

Σσς...μην μας ακούσει ο RoMaN και τους το πει... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

Τελικά ξέρουμε αν θα μείνει ο Λι ή παμε για τέταρτο ξένο ακραίο;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μέχρι να γυρίσει ο Marley από........................διακοπές δεν ξέρουμε... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Με τα διαρκείας τι γίνεται;;; Κατάλαβα.... Τώρα που κάνει μεταγραφές και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ πάει το Βόλεϊ... Ξεχάστηκε...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Από thessports.gr:

Ο Ρανγκέλ ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της και φαίνεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στην χώρα μας αλλά για άλλα «χρώματα».
Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος κεντρικός φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό που προσπαθεί να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν.
Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει ξανά στην χώρα μας αλλά σε άλλα «λημέρια».
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Έχουμε και λέμε ο Ρανγκελ που παρακαλούσε ν έρθει έκλεισε στον βάζελο για να καθόμαστε κ να περιμένουμε τον Σμαραγδή. Και ακόμη εκεί έχουμε μείνει πίσω έχουμε μονο Τακουρίδη.
Άυριο κλείνουμε παίχτη δεν ξέρω αν όμως ανακοινωθεί. Ήθελα να πω όνομα αλλά πιστέυω οτι λόγου οτι βλέπουν ΜΜΕ μπορεί να κάνουν κακό ας πάρουν τηλ να μάθουν αν τους πει κανείς μέσα στο ΤΑΠ. Απο Ελλάδα είναι ο παίχτης δεν μπορώ να πω θέση απλά αν είναι μόνο αυτός θ πέσει απογοήτευση αν εκεί πάρουν κ κάποιον άλλον κ κάνουν δίδυμο είμαστε άρχοντες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Απλά δεν ξέρω το πλάνο για την συγκεκριμένη θέση.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

aver4a έγραψε:Έχουμε και λέμε ο Ρανγκελ που παρακαλούσε ν έρθει έκλεισε στον βάζελο για να καθόμαστε κ να περιμένουμε τον Σμαραγδή. Και ακόμη εκεί έχουμε μείνει πίσω έχουμε μονο Τακουρίδη.
Άυριο κλείνουμε παίχτη δεν ξέρω αν όμως ανακοινωθεί. Ήθελα να πω όνομα αλλά πιστέυω οτι λόγου οτι βλέπουν ΜΜΕ μπορεί να κάνουν κακό ας πάρουν τηλ να μάθουν αν τους πει κανείς μέσα στο ΤΑΠ. Απο Ελλάδα είναι ο παίχτης δεν μπορώ να πω θέση απλά αν είναι μόνο αυτός θ πέσει απογοήτευση αν εκεί πάρουν κ κάποιον άλλον κ κάνουν δίδυμο είμαστε άρχοντες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Απλά δεν ξέρω το πλάνο για την συγκεκριμένη θέση.
καταλαβα η ανδρεαδης η χριστοφιδελης
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

HOOL4IGAN έγραψε:Με τα διαρκείας τι γίνεται;;; Κατάλαβα.... Τώρα που κάνει μεταγραφές και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ πάει το Βόλεϊ... Ξεχάστηκε...
59 διαρκειας εχουν φυγει χωρις να μετρησω τα vip
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Κοιτα ετσι που παει το πραγμα η σμαρα η ανδρεαδης θ ειναι.
Για αλλη θεση ειπα θ κλεισουμε παιχτη που δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο κ για να το πω καλυτερα για την συγκεκριμενη θεση εχουμε κανει κ προταση και σε αλλον αθλητη που θ γουσταρουμε για την αξια του απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι για την θεση θ παρουμε εκει δυο παιχτες. Μπορει να εκτεθω. Αν μαθω οτι εκλεισε θ το πω αυριο καλο ξημερωμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”