Παράπονα για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Ρε φίλε μέσα ήμουν, δεν έγινε έτσι..
Δεν λέω οτί γίνεται εσκεμμένα, απλά είναι δημοσιογραφικά κολπάκια..δεν τα έχουμε ανάγκη ρε σεις..Μεταξύ μας τώρα θα δουλευόμαστε;;
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ο Κονσεισαο υποκλίθηκε στο λαό και ο Χαλκιάς με το Δαρλα πέταξαν τις φανέλες.τουλάχιστον αυτά είδα εγώ.

:)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Δεν σημαίνει ότι επειδή ένας αγώνας έληξε, πρέπει να κλειδωθεί το topic.
Αν συνεχίσουν όμως κάποιοι να συζητάνε για αγώνα που έγινε ας πούμε πριν 2 βδομάδες, τότε κλειδώνετε.
Τώρα εσύ αν θες να μάθεις πόσο είχε 'ρθει κάποιος αγώνας πριν πολύ καιρό, ρώτα κάποιον.. ψάξε στο google.. κάνε αναζήτηση κάπου.
Ν' ανοίγουμε επαναφέρουμε θέματα παλιά, δεν είναι ότι καλύτερο.
Να επαναφέρουμε όμως θέματα σοβαρά, είναι το σωστό. Δηλαδή.. το topic για το θέμα γηπέδου είχε χαθεί και πριν καιρό το επανέφερε κάποιος. Τέτοια θέματα, ναι. Να τα επαναφέρουμε.

Πιστεύω υπάρχει μεγάλη ελευθερία απόψεων στο forum.
Μην εμπλέκεις του υπευθύνους του site, με το forum. Δν έχουν αυτοί ευθύνες για ότι γίνετε στο forum.

Στο θέμα Σάντος δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν κλείδωσα εγώ τα topic.

Και τώρα δες αυτό το topic
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2688
και πες με.. δεν επρέπε να κλειδωθεί??
Τώρα δηλαδή δεν υπάρχει ελευθερία απόψεων στο paokmania, επειδή καθένας ανοίγει ότι topic του 'ρθει στο μυαλό??
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Έλεος ρε παιδιά με τι ασχολίστε?
@ Dante: Ρε φιλαράκι απλά δεν γουστάρω να γράφονται παπάδες μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις, αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα...Δεν με νοιάζει..Με γεια σου με χαρά σου..
Και ό,τι λέω το λέω καλοπροαίρετα..Απλά αυτά τα δημοσιογραφίκα "τερτίπια" δεν γουστάρω και το λεώ.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δεν έχω άποψη για το θέμα των topic με τον Σάντος.
Ας μιλήσει άλλος mod,admin.

Εγώ σε λέω όμως ότι δεν γίνετε να κλειδώνουμε τα πάντα, γιατί μπορεί εσύ.. ο ένας.. ο άλλος.. να τα επαναφέρετε.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ δεν κατάλαβα τώρα που διαφωνείτε και τι πρόταση έχετε να κάνετε περί του σάιτ ή του φόρουμ ..
Ένα φόρουμ θα ήταν σωστό αν δεν υπήρχαν κλειδαριές .. οι κλειδαριές δυστυχώς είναι αναγκαίες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα τόπικ πρέπει να κλειδώνονται!
Αν κάποιο τόπικ είναι 3 σελίδες πίσω και έχει να του γίνει ποστ πάνω από 6 μήνες, να πάω εγώ τώρα και να πω μάγκες το κλειδώνω; Που θα ωφελήσει;
Αν κάποιος σάικο πάει και ποστάρει και όντως το θέμα είναι για κλείδωμα τότε θα το φάει το λουκέτο του.
Τώρα όμως γιατί να ασχοληθούμε με θέματα τα οποία είναι τελειωμένα και έχουν μείνει στο ράφι;

Όσο για τον Σάντος οι γνώμες πολλές .. κάποιοι ειδικά πέρυσι αλλά και φέτος κράζουν Σάντος. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε .. Η γραμμή όμως που περνάει το σάιτ πιστεύω είναι άκρως υπέρ του Σάντος. Πλην κάποιων ελάχιστων κειμένων που είναι προσωπικές γνώμες όμως κάποιων, το σάιτ στήριξε και στηρίζει Σάντος.
Κάποιοι μπορεί να μπήκατε χθες, κάποιοι όχι .. Πηγαίνετε και δείτε προηγούμενα άρθρα τότε που κάποιοι κάναν λαϊκά δικαστήρια και ζητούσαν το κεφάλι του Σάντος, τι άρθρα έβαζε το Παοκμάνια περί του θέματος!

Όσο για το μπάσκετ που είπε ο Φώτης .. Φωτάρα προχθές μπήκε ταυτόχρονα διπλό κεντρικό ποδοσφαίρου και μπάσκετ πριν τους αγώνες από τον δάσκαλο. Το ποδόσφαιρο έπιασε πάνω από 3.000 και το μπάσκετ 800 views. Αυτό μήπως σου λέει κάτι; Το Παοκμάνια βάζει άρθρα για όλα τα αθλήματα .. αλλά δεν είναι λογικό να γράφουμε πιο πολύ για μπάλα μετά για μπάσκετ και μετά για βόλλεϊ - χάντμπολ κλπ;
Όταν το Παοκμάνια το καλοκαίρι βρίσκονταν στις Γενικές Συνελεύσεις του Ερασιτέχνη και ενημέρωνε με άρθρα για το τι παίχτηκε που ήσουν; Αυτό στο λέω γιατί λες ότι το μπάσκετ δεν προβάλεται όσο πρέπει ..
Το Παοκμάνια φταίει που ένα ποδοσφαιρικό άρθρο φτάνει 8.000 views και του μπάσκετ μετά βίας 1.500; Τα κεντρικά άρθρα φταίνε που στο Παλατάκι πάνε 2.000 με το ζόρι ενώ στην Τούμπα για προπόνηση μαζεύονται 15.000;

Στο σάιτ προσπαθούμε όσο γίνεται να ασχολούμαστε με όλα τα θέματα και όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Αν έχετε συγκεκριμένες προτάσεις είτε για την κεντρική σελίδα είτε για το φόρουμ θα ήθελα να τις ακούσω αλλά συγκεκριμένες .. Γιατί Γκασούλη δεν έπιασε καθόλου το σκεπτικό σου!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Βρε πες τι εννοείς σου λέω .. με τα κάποιες φορές πρέπει να ακούτε έστω κι αν δεν σας αρέσουν είναι καλοπροαίρετα κλπ. Ρίξε αλλά ευθέως τι και πως για να καταλάβουμε κι εμείς!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Οι εφημερίδες γιατί έχουν πρώτα το ποδόσφαιρο και μετά το μπάσκετ;
Εσύ γιατί ψάχνεις να γ@μας καλές γκόμενες και όχι κάλτσες;
Το μπάσκετ έγινε το ματσάκι κερδίσαμε ωραία .. τι να πούμε παραπάνω; Για τον κόσμο που πήγε; Τι να αναφέρουμε μέσα στο άρθρο; Έπαιξε καλά ο Ουέσον μας βγήκε το πράμα στο τέλος και το πήραμε οκ. Στο ποδόσφαιρο έχεις τόσα πράματα ρε συ να πεις .. Οκ γουστάρεις μπάσκετ και το σέβομαι, αλλά πρέπει να παραδεχτείς και να αποδεχτείς ότι πιο πολύ ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο και είναι απόλυτα λογικο!
Το τόπικ με μπάσκετ γιατί έχει 3-4 σελίδες και του ποδοσφαίρου 30-40;
Σου φαίνεται τόσο περίεργο να παίζουμε πιο πολύ ποδόσφαιρο;
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

fotis κι εγω μαζι σου ειμαι και συμφωνω με το σκεπτικο σου,αλλα στη συγκεκριμενη φαση παμε να κανουμε συγκριση μια σημαντικη μεν αλλα νικη ομαδων στη μεση της βαθμολογιας στο μπασκετ,με μια νικη κορυφης με 1500 ατομα που τραβηχτηκαν στη Φυλη και με επεισοδια,συλληψεις,σφαγιαστικη διαιτησια και γενικα παρα πολυ ντορο....Ειναι νομιζω πιο σημαντικη η προβολη του συγκεκριμενου θεματος...Παντως εννοειται οτι πρεπει να μπαινουν αρθρα του μπασκετ στην κεντρικη σελιδα και αυτο πρεπει να γινεται σε ολα τα παοκτσηδικα sites....Ημουνα κι εγω στις συνελευσεις του ερασιτεχνη οταν καταστρεφοτανε το τμημα και καταλαβαινω την αγωνια ολων σας....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Στο παλατακι ημουνα κι εγω χθες αδερφε....Ειμαι απο αυτους που αναγνωριζουν οσους προσπαθουνε και ο Δροσος παρα τα λαθη του προσπαθει παρα πολυ και δεν πρεπει να απογοητευτει με τιποτα και μου την δινει που δεν ειναι "πιτα" οπως η Τουμπα...Εγω ευτυχως εζησα ολες τις μεγαλες στιγμες που αρχισαν στα μεσα της δεκαετιας του 80 και συνεχιστηκαν στην μεγαλη δεκαετια του 90'...Ο πιτσιρικας ομως που δεν εχει δει τιποτα ισως να μην εχει βρει ακομα το κινητρο να τραβηχτει στο παλατακι...Αν εγινε παντως αυτο που λες με τον Βιερινια συμφωνω....Παντως ολα αυτα διορθωνονται με καλη προαιρεση....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φώτη, συμφωνώ με την αγωνία σου και τον προβληματισμό σου, αλλά μην ξεχνάς ότι ο ΠΑΟΚτσής άμα χάσει την εμπιστοσύνη του σε κάτι, δυσκολεύεται να επανέλθει μετά..

Στα 2 πρώτα εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια, έπειτα, αφού είδε ότι το θέμα δεν τραβάει, το ψιλοπαράτησε, όχι εντελώς πάντως!

Σίγουρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα 849 εισιτήρια μόνο στο ματς με το Μαρούσι, όμως, ο καθένας έχει τους λόγους του!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Φώτη εγώ θα πω και θα σταματήσω το θέμα εδώ, ότι δεν γίνεται να πιέζεις καταστάσεις .. Όπως το βόλλεϊ δεν μπορεί να προβάλλεται όσο το μπάσκετ, έτσι και το μπάσκετ δεν μπορεί όσο το ποδόσφαιρο.
Όσο για τα άρθρα, ανοιχτοί ήμαστε στο να δεχτούμε και να βάλουμε άρθρα δικά σας. Στείλε εσύ όταν γουστάρεις, το συζητάμε εμείς και το χώνουμε όμορφα κι ωραία!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Ρε παίδες.. κούρασε το θέμα!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εχει δικιο ο midenistis...

Ελεος, φτανει πια ρε παιδια...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Όσο για αυτά που γράφονται από άλλα μέλη "περί ριξίματος" του μπάσκετ στην κεντρική, θα συμφωνήσω μαζί τους ώς ένα σημείο όμως. Συνήθως τα εβδομαδιαία άρθρα του μπάσκετ είναι σταθερά 2 ή 3 και τα ανεβάζω εγώ ή ο Yiankos. Θα ήθελα πραγματικά να γίνουν 4-5. Για μένα δεν λέει πολλά το ότι δεν έχουν την αντίστοιχη με το ποδόσφαιρο αναγνωσιμότητα. Κυρίως όμως δεν μπορούμε να βρούμε το απαραίτητο και ενδιαφέρον υλικό για να πλουτίσουμε την κεντρική σελίδα με μπασκετικά άρθρα (συνεντεύξεις ή οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρει). Εδώ χρειαζόμαστε και την " βοήθεια της ομάδας " . Οπότε είμαστε stand by και σε περίπτωση που και το μπάσκετ αρχίσει να παίρνει την πάνω βόλτα, που θα πάρει σύντομα σίγουρα την πάνω βόλτα , πολλαπλασιάζουμε και τα κείμενά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”