Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Θες να μαθεις που τα βρισκει το FM και τα γραφει ή που ακριβως βρισκονται στην καρτελα του καθε παικτη?
που βρισκονται! δεν ειναι επιπλεον αρχειο το χει μεσα το παιχνιδι ε?
RoMaN έγραψε:che4 έγραψε:το πιο θεικο που εχει κανει το φορουμ παντως ειναι η τρελα που πουλησαμε περσι στο μηλιο που του γραφαμε με τα νικνειμ απο δω στο λαιφ του και του στελναμε πληροφ απο παοκμανια
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίχτηκε τέτοιο σκηνικό;;;![]()
Κι εγώ πού ήμουν;;;
Α ναι...εν πλω...
Όντως ρε συνωνόματε Περαιώτη..Ελληνικά στο FM;;; Ξενέρα! Ούτε το κινητό έχω στα Ελληνικά..
δεν ησουν σσαυτη τη φαση
ποτ του γραφαμε το ειπε ο εις και το εκανε ποστ ο ταδε δε θυμασαι....κορυφαια ερωτηση απο καποιον ... ποιο ειναι το νικνειμ σου στο παοκμανια στο μηλιο και τετοια
- Kostas_Peraia4
Αν δεις στα screenshot που ανεβασα,τα εχει στην δεξια πλευραsn0ufel4 έγραψε:που βρισκονται! δεν ειναι επιπλεον αρχειο το χει μεσα το παιχνιδι ε?
- Μπαρκαρούτσος
Εμένα με άρεσε η φάση με τον Darbo και το φαγητό με Βρύζα στο Palace...
Νομίζω ο joshua ξεκίνησε το πράγμα!
Ah, those were the days...
Νομίζω ο joshua ξεκίνησε το πράγμα!
Ah, those were the days...
-
Νομιζω ο buffalobill ειχε ανεβασει την φωτο αν δεν κανω λαθος.
Επικο βραδυ εκεινο!
Επικο βραδυ εκεινο!

πω οντως! και ποιος ειχε κανει και γραφημα με την επικη πορεια του! θα ψαξω τους σελιδοδεικτες μηπως τα βρω
Πω το θυμαμαι εκεινο το βραδυ, ειμαι και κοντα στο μακεδονια παλλας και ελεγα να παω καμια βολτα. Χαχα.ron-swanson έγραψε:Νομιζω ο buffalobill ειχε ανεβασει την φωτο αν δεν κανω λαθος.
Επικο βραδυ εκεινο!
Απόλυτα δικαιολογημένη η ανησυχία σου. Μετά από την συντευξή και την απόφαση για σοβαρές βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις της Μεσήμβριας καταλαβαίνω ότι θα δωθεί μεγαλό βάρος στο να βελτιωθούν άμεσα οι συνθήκες αποκατάστασης των αθλητών. Το μόνο εύκολο και ερασιτεχνικό θα ήταν να ρίξουν όλη την ευθύνη στην άθλια διαχείριση του ρόστερ από τον Τουντορ και να πηγαίναμε παρακάτω. Το πρόβλημα που είναι πολύπλοκο φαίνεται να έχει αναλυθεί αρκετά και γρήγορα ξεκινάνε και οι πρώτες κινήσεις λύσης του κάτι που εμένα σε πρώτη φάση με ικανοποιει. Κακά τα ψέματα η ομάδα δεν μπορεί να κυνηγήσει σοβαρούς στόχους αν επαναληφθεί ξανά το φετινό φαινόμενο και στον αριθμό των τραυματισμών αλλά και στους χρόνους αποθεραπίας.desperando έγραψε:Άλλοςaoratos έγραψε:Ο Λινο την δευτερη πιο παραγωγικη χρονια του ατον ΠΑΟΚ την εκανε στα 34 με Δερμιτζακη-Χαβο στον παγκο. Και την επομενη χρονια ηταν ο γνωστος Λινο με Δωνη. Θεωρεις οτι τα προπονητικα τιμ ητανε καλυτερα εκεινη την εποχη απο οτι τωρα? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε μεγαλο βαθμο ειναι και στον αθλητη.desperando έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος αν τελικά κλείσει ο ματεους (παικτουρα αλλά δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαχειριστεί το σώμα ενός 33αρη )
αν θα πάρουμε και κλασικό μεσοεπιθετικό ή θα την καλύψει αυτή τη θέση ο πολυθεσιτης ματεους
Υγ ελπίζω μόνο μην χάλασε του τζαλμα που είναι παικτουρα
ΠΑΟΚ τότε
Δεν ξέρω γιατί αλλά ο τότε ΠΑΟΚ διαχειζοταν σωστά τους ποδοσφαιριστές του και κατάφερνε να κρατάει τους μεγάλους ηλικιακά παίκτες σε υψηλό επίπεδο.
Με αυτά που συμβαίνουν τα δύο τελευταία χρόνια φοβάμαι.
Ξέρεις τι είναι για έναν 33χρονο να μείνει κάνα δίμηνο τρίμηνο εκτός αό θλάση?
Δεν πρόκειται να επανέλθει σε αυτό που ήταν ποτέ.
Μακάρι από την νέα σεζόν να αλλάξω αυτή θλιβερή κατασταση
και εμένανε δε με είπαν τα καλύτερα αλλά και όλη η άμυνα τους ήταν χάλια μαυρα φέτος. οκ καλος, έχει διασκελισμό, αλλά όχι για τόσα λεφτά και αν πλέον έχει μείνει ένας να αξίζει απο στουτγκάρδη είναι ο Kostic (που όμως κάνει 10 μύρια
) άντε και ο Die που είναι σκυλί στα αμ.χαφ αλλά λίγο αμπαλουτσεκάς.