Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Λοιπόν μια μεγάλη δύναμη γενιεται η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Σηφακη Γεωργιαδη τον γνωστό της τοτεναμ είναι γαμπρός εδώ και συζητάει με τον παπαδοπουλο τον μυταρα. ....οφ τοπικ για να χαλαρώσετε λίγο όλα τα ποιο πάνω είναι 100 % αλήθεια :):) σουρδοι η εορδαικαρα θα σας κάνει πλάκα φέτος :):) τον ματεους αν περισσεύει θα τον ζητήσουμε δανεικό από τον ΠΑΟΚ :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πλακα κανεις! :o :shock:

παλι πελατες θα στε ρε!!!!
Ασε βρε τωρα βρεεεε :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παοκτσάκι είσαι όλα συγχωρουνται :):)

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σουρδος;

Κάποιος να τον μπαναρει τον κύριο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χωρις να θελω να απογοητευσω αρκετα μεγαλος γκελαδορ ο βοσνιος φετος στη γερμανια αλλα και τρυπια τελειως η στουτγγαρδη...απο αλλες χρονιες δεν το ξερω το παιδι αλλα ιδιως αυτο το οφσαιντ το παιζανε τραγικα στη στουτγγαρδη...

ο ματεος ειναι πλαγιος για μενα ξεκαθαρα...παρα την ηλικια του ειναι ακομα πολυ εκρηκτικος και εχει τεραστιο ατου την πλαγια κινηση μεσα στην περιοχη και τα γκολ...οι ασσιστ τα γκολ του τα 2/3 ερχονται απο κινησεις απο τα πλαγια...και ειναι λαθος να χρησιμοποιηθει στον ΠΑΟΚ σε αλλη θεση...για μενα με αυτον αριστερα και τον τζαλμα δεξια ειμαστε σουπερ και πολυ ανεβασμενοι σε σχεση με περισυ...

ο μιχελ ειπε οταν βρισκεις κατι ελευθερο δεν μπορεις να περιμενεις και ο ΠΑΟΚ δε μπορει να περιμενει να πουληθει πρωτα ο μακ και να χασει τον παιχτη...υπαρχει αποφαση να πουληθει ο μακ ξερουν πως θα πουληθει και απλα βρισκουν την ευκαιρια τωρα με τον ελευθερο να συμπληρωσουν το κενο...ετσι το βλεπω εγω το θεμα...

απο εκει και περα συμπασχω με τον σιμπα...πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη σε καποια φαση δεν θα τα βρισκουμε ολα τζαμπα...δεν ειναι δυνατον 5 χρονια σαββιδη η ακριβοτερη μεταγραφη να ειναι το 1,5 μυριο για τσιμιροτ...θελω να πιστευω οτι ο ιβαν ειναι διατεθιμενος να παει προς αυτη την κατευθυνση...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δεν ξέρω αν το τι θέσει παίζει ο καθένας το βλέπετε από το τρανσφερ ή έχετε δει τα παιχνίδια και έχετε άποψη

Για τον ματεους συγκεκριμένα φέτος πρέπει να έπαιξε βαριά βαριά τα μισά ματς στα άκρα
Έπαιξε αρκετά πίσω από το φορ και σε κάποια παιχνίδια και κορυφή

Ο φετινός ματεους μπορεί να δώσει την ώθηση στην Τούμπα να Μην σταματάει να τραγουδά ( όπως και τζαλμας) αλλά όπως είπα φοβάμαι τον ΠΑΟΚ στην διαχείριση μεγάλων ηλικιακά παικτών

Όσο για τον σκαριονε εγώ προσωιδεν τον θέλω (ούτε με τα μισά που ακούγονται )
Ο παίκτης μου βγάζει το ίδιο που μου βγάζουν κάτι μεσοεπιθετικοι που παίζουν τριπλή ή κάτι μαρσελινιοι . Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι παικτης που μπορεί να φανεί μόνο σε μεσαίου επιπέδου ομάδα όταν όλοι θα παίζουν γι αυτόν και αυτός θα έχει το ελεύθερο για τα παντα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

joshua έγραψε:Και για να εξηγηθω για Ματεους.Αυτη τη στιγμη στα εξτρεμ εχουμε Μακ,Γκαρυ,Τζαλμα (;),Ζαιρο ακομα και Μυστα.Δεν υπαρχει κενο εκτος και αν φυγει ο Μακ.Ε με συγχωρειται αν πωληθει ο Μακ με 4 μυρια πιστευω βρισκεις πιο ενδιαφερον παικτη απο τον Ματεους.Αν τωρα προοριζεται για επιθετικος που να μπορει να παιξει και μονος και παρτενερ του Κλαους σε ενα 4-4-2 εχει καποιο νοημα αλλα φανταζομαι οτι υπηρχε η ανεση χρονου για να ψαξεις και πιο μετα επιθετικο.Τελος δεν θελω καν να συζητησω το ενδεχομενο να προοριζεται για επιτελικος,αλωστε αν κοιταξετε τα τελευταια χρονια στο 80% των παιχνιδιων αγωνιστικε ως εξτρεμ.
Για αντι-μακ μπορεί να μην ειναι το ιδεατο με αγορες κλπ που μπορεί καποιοι ναχουν στο μυαλο τους, οντως (βεβαια οπως ειπα πριν,το θεμα ειναι τι εχει στο μυαλο του ο Ιβαν κ αν θελει κυρίως ελευθερους, οποτε ας εχουμε μικρο καλαθι)..
Βεβαια αν έχει τα ιδια νουμερα με τη ρωσια αλλα κυρίως τη συμμετοχη κ πολύπλευρη προσφορα, θαναι μια χαρα..

Τωρα, αν πρόκειται για αντι-ζαιρο, δεν το συζηταμε νομιζω (αν κ θαθελα να τον δω φετος στα καλα του)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
che4 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλησπερα,απο την ασπρομαυρη Κομοτηνη,εδω που χτυπαει η καρδια του πτυχιου μου :D :D :D

Μια μερα ελειψα,της πουτανας εγινε.Ας κανει καποιος μια ανασκοπηση της σημερινης μερας ρε παιδια.Τι εχασα?

εσυ εισαι ο μακρυμαλης που μιλουσε με τοσκιτση στο φουμπου

:D :D :D :D :D

Kανε αντ,ιμαι πλοκ :opaokara: :opaokara: :opaokara:

τον παπαρα τον νικο σε ειχα βρει απ τη φωτο με την ιβηρικη και ηθελα να ρωτησω χθες αν ειασαι αυτος αλλα ξεχασα...ακριβως αυτο θα ρωτουσα αν σπουδαζεις κομοτηνη και θα σε εκανα αντ με μηνυμα λουκας περεθ μαρτινεθ εδω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα σε βρω εχεις και γματη φωτο απ το πανο στο ματς με το βαζελο πλει οφ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

pgetsos έγραψε:Σουρδος;

Κάποιος να τον μπαναρει τον κύριο :mrgreen:

κατα το υμιση λεμε!!! μη μας βγει το ονομα! :evil:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

CB από Στουτγκάρδη είναι σαν να παίρνεις CF στο μπάσκετ Άγγλο από ομάδα του Λονδίνου...Θα απογοητευτώ άμα δω κανά τέτοιον...φουλ της γκάφας η χαρά του over η Στουτγκάρδη όλο το χρόνο και τραγικά λάθη...Εξού και η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 75 παστέλια...Μακριάαααα....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κώστα Πειραιά μονο ο Ματέους σημερα έπαιξε που ν κοντα αλλα δεν εχει κλείσει
Τ υπόλοιπα δικά μας ειναι :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η άμυνα της Στουτγκάρδης τραγική φέτος

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μήπως αυτοι μας δίνουν δυόμισι συν αυτον για τσιμι;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο στουτγκάρδη δε παμε να σκάσουμε κανα φράγκο να πάρουμε τούτον τον didavi να γουστάρουμε δεκαράκι αριστεροπόδαρο με βρωμόσουτο;

εδιτ: ακυρο, είδα ότι τον έκλεισε η βόλφσμπουργκ... :evil:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

agios έγραψε:
mbison έγραψε:Βρε παιδιά και τ εκτόπισμα κ ή σωστή τοποθέτηση παίζει ρόλο. Ποιος ήταν εκείνος ο κοντός Ιταλός στόπερ που βγήκε MVP σε μία διοργάνωση? Όμως σ εμάς ο Τζαβέλας ισως δεν είναι τόσο ικανός για να πάρει κεφάλια από Μπεργκ ή Κουτρουμπη πχ.
O Καναβάρο,μόνο που του είχαν κάνει δώρο μετοχές από εταιρία αναβολικών λόγο υψηλής κατανάλωσης..Κάτι αίματα ρουφούσε αυτός κάτι σκόνες κάτι τέτοια...που να μην πηδάει?Πιο μεγάλο άλμα απο τον Kemp είχε....
Άγιε μου σίγουρα δεν έχεις αναβαθμιστεί ακόμα σε Θεούλη??? :D :opaokara:

Sean Kemp ρε φίλε??? Τι με θύμησες? Υπερηχητικός!!! Αν τους έβαζες δίπλα με Clide "the glide" Drexler και Dominic Wilkins, προσγειωνόταν πρώτα ο...............................ουρανός και μετά τούτοι οι τρεις... :shock: :shock: :shock:

On topic: Αργούμε παιδιά, κάντε καμιά μεταγραφή λέμε... :oops: :oops:

Υ.Γ. Καλά για "Μιχαλάκη Ιορδανίδη" δεν αναφέρω καν...Δεύτερη φορά ιερόσυλος σε μια μέρα δεν γίνομαι... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Che δες το τελευταιο comment,στο τελευταιο post του συγκεκριμενου δημοσιογραφου ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”