Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Κατσε να δουμε τι θα γινει ....
Ποιος κ μένει κ ποιος φεύγει .....
Απο αυτους που πες βεβαια ολοι δε ποδάρ εχουνε οποτε έλειπε
Ποιος κ μένει κ ποιος φεύγει .....
Απο αυτους που πες βεβαια ολοι δε ποδάρ εχουνε οποτε έλειπε
γενικά φεύγουν αρκετοί απο στουτγκάρδη, costic, didavi, wermer...sn0ufel4 έγραψε:https://twitter.com/ForzaBosna/status/7 ... 8028581888
μολις τωρα γραφτηκε αυτο...τωρα κατα ποσο ισχυει
παντως για αυτόν μπορώ να μάθω ακριβώς τι σοι παίχτης είναι...

υγ: τζοσουα, γενικά ειναι ένας παίχτης που δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί σε διάφορες θέσεις, κυρίως ως 2ο φορ...

- thanos-xanthi
συμφωνω με τον joshua ,γι αυτο αλλωστε δεν ημουν τοσο ενθουσιασμενος με την κινηση οπως πολλοι
σαν αντιφακουντο μοιαζει παραπανω
απο την αλλη θεωρω οτι τον βρηκαν ευκαιρια και τον εψησαν να κλεισει
αν πραγματικα προοριζεται για δεκαρι, ειναι κριμα να μην αποκτηθει το στυλ παιχτη που πραγματικα μας λειπει
ιδωμεν
σαν αντιφακουντο μοιαζει παραπανω
απο την αλλη θεωρω οτι τον βρηκαν ευκαιρια και τον εψησαν να κλεισει
αν πραγματικα προοριζεται για δεκαρι, ειναι κριμα να μην αποκτηθει το στυλ παιχτη που πραγματικα μας λειπει
ιδωμεν
- Παλαιολόγος
σωστη παρατηρησηMANIAKOS έγραψε:Του Ματέους λογικα στη διαρκεια συμβολαίου θα κολλαει αν κολλαει
αν ελεγε 1 εκ 8α ηταν πιστευτο... αλλα να δωσουμε 2,5 χαρτια απιθανο!
- sourmenetes
- Moderator
Το inpaok(τοσκιτσης) στο Fb λεει οτι δεν εχει σχεση η υποθεση τζαλμα με ματεους,συν οτι ο ζαιρο εχει προταση απο μια ομαδα,δε θυμαμαι ποια.mbison έγραψε:Γιατι ως ελεύθερος, οποίος προλάβει τον παίρνει. Και θα κάνει από την αρχή προετοιμασία ενοψη προκριματικων ch.l Τους στόχους που έχουν συμβόλαια έχουμε καιρό να διαπραγματευτουμε. Ανυσυχω για Τζαλμα. Μάλλον για αντιΜακ αποκτηθηκεjoshua έγραψε:Παντως η κινηση για Ματεους δεν εχει κανενα νοημα για μενα την δεδομενη χρονικη στιγμη.Αγωνιζεται σε θεσεις που εχουμε πολλες λυσεις,για ποιο λογο να βιαστουμε να παρουμε αλλον εναν Ιουνιο μηνα και να μην περιμενουμε να δουμε τις υπολοιπες εξελιξεις με το ροστερ και να αποφασισουμε σε στιγμες που θα εχουν προκυψει και αλλες λυσεις?
πλακα κανεις!eorptol έγραψε:Λοιπόν μια μεγάλη δύναμη γενιεται η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Σηφακη Γεωργιαδη τον γνωστό της τοτεναμ είναι γαμπρός εδώ και συζητάει με τον παπαδοπουλο τον μυταρα. ....οφ τοπικ για να χαλαρώσετε λίγο όλα τα ποιο πάνω είναι 100 % αλήθεια:) σουρδοι η εορδαικαρα θα σας κάνει πλάκα φέτος
:) τον ματεους αν περισσεύει θα τον ζητήσουμε δανεικό από τον ΠΑΟΚ
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παλι πελατες θα στε ρε!!!!
Black_White_Heart έγραψε:Για τον παίχτη της VfB ρώτησα έναν φίλο ο οποίος παρακολουθεί όλα τα ματς της. Μου είπε ότι ξεκίνησε πολύ καλα την σεζόν αλλά κάποια στιγμή άρχισε τα αστεία λαθη(τα όλοι κόστισαν) είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές αρκετά καλός αλλά όχι τέλειος.δεν ειναι αργός αλλά ούτε και πολύ γρήγορος κάτι που ακούγετε λογικό με 1,92. Αυτά από εμένα.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Να αρχισω να μετραω σε ποσα λεπτα θ ανεβει;;;:lol::lol::lol::lol::lol:sn0ufel4 έγραψε:https://twitter.com/ForzaBosna/status/7 ... 8028581888
Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλησπερα,απο την ασπρομαυρη Κομοτηνη,εδω που χτυπαει η καρδια του πτυχιου μου![]()
![]()
![]()
Μια μερα ελειψα,της πουτανας εγινε.Ας κανει καποιος μια ανασκοπηση της σημερινης μερας ρε παιδια.Τι εχασα?
εσυ εισαι ο μακρυμαλης που μιλουσε με τοσκιτση στο φουμπου
Κανά Δραμινό ξάδερφο του Χριστου του Παπαδόπουλου(γυμναστής της Στουντγκαρδης) δεν ξέρουμε;Για να μας πει τι εστι Šunjić.Πάντως ο Παπαδόπουλος είναι μέσα στους 5 τοπ γυμναστές στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Γερμανία...
Δε θα γράψω τίποτα, μην ξυπνήσω μερικούς...sourmenetes έγραψε:Να αρχισω να μετραω σε ποσα λεπτα θ ανεβει;;;:lol::lol::lol::lol::lol:sn0ufel4 έγραψε:https://twitter.com/ForzaBosna/status/7 ... 8028581888
SM-G935F
- Kostas_Peraia4
che4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλησπερα,απο την ασπρομαυρη Κομοτηνη,εδω που χτυπαει η καρδια του πτυχιου μου![]()
![]()
![]()
Μια μερα ελειψα,της πουτανας εγινε.Ας κανει καποιος μια ανασκοπηση της σημερινης μερας ρε παιδια.Τι εχασα?
εσυ εισαι ο μακρυμαλης που μιλουσε με τοσκιτση στο φουμπου

Kανε αντ,ιμαι πλοκ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σουρδος είσαι ; με την μύτη θα τα βάζουμε: ):)sn0ufel4 έγραψε:πλακα κανεις!eorptol έγραψε:Λοιπόν μια μεγάλη δύναμη γενιεται η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Σηφακη Γεωργιαδη τον γνωστό της τοτεναμ είναι γαμπρός εδώ και συζητάει με τον παπαδοπουλο τον μυταρα. ....οφ τοπικ για να χαλαρώσετε λίγο όλα τα ποιο πάνω είναι 100 % αλήθεια:) σουρδοι η εορδαικαρα θα σας κάνει πλάκα φέτος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
![]()
κατα το υμιση!eorptol έγραψε:Σουρδος είσαι ; με την μύτη θα τα βάζουμε: ):)sn0ufel4 έγραψε:πλακα κανεις!eorptol έγραψε:Λοιπόν μια μεγάλη δύναμη γενιεται η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Σηφακη Γεωργιαδη τον γνωστό της τοτεναμ είναι γαμπρός εδώ και συζητάει με τον παπαδοπουλο τον μυταρα. ....οφ τοπικ για να χαλαρώσετε λίγο όλα τα ποιο πάνω είναι 100 % αλήθεια:) σουρδοι η εορδαικαρα θα σας κάνει πλάκα φέτος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
![]()