Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ ότι υπάρχουν. Τους βλέπουμε κυρίως στα γήπεδα να προκαλούν τιμωρίες στον Π.Α.Ο.Κ.!

Αν και θα μπορούσε κάποιος καχύποπτος να πει ότι η υπογραφή σου είναι στοχευμένη...ή ότι δεν έχεις αυτούς στο μυαλό σου.

Εν πάσει περιπτώσει, κάποιος θα σε πει ότι είναι διχαστική η υπογραφή..."εμείς-εσείς" κτλ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αληθεια μπορει να ειναι .. αλλα ειναι καπως

τελος παντων το ειδα και ενοχληθηκα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

RoMaN έγραψε:Συμφωνώ ότι υπάρχουν. Τους βλέπουμε κυρίως στα γήπεδα να προκαλούν τιμωρίες στον Π.Α.Ο.Κ.!

Αν και θα μπορούσε κάποιος καχύποπτος να πει ότι η υπογραφή σου είναι στοχευμένη...ή ότι δεν έχεις αυτούς στο μυαλό σου.

Εν πάσει περιπτώσει, κάποιος θα σε πει ότι είναι διχαστική η υπογραφή..."εμείς-εσείς" κτλ...
Εγω το βλεπω ακομη και στην καθημερινοτητα μου.Ειναι αυτοι που αμα τους ρωτησεις να σου πουν παικτη του ΠΑΟΚ μπορει να λαβεις ως απαντηση:Μπορμποκης. :lol:
Διχαστικη δεν ειναι.Προτρεπει απλα τον καθενα μας να αναρωτηθει.
Και βασικα την εχω βαλει γιατι εγω σαν παιδι εγινα ΠΑΟΚ λογω του λαου και τον τελ καιρο εχω απογοητευτει λιγο.
Το 1ο παιχνιδι που θυμαμαι απο παιδι ειναι το ΠΑΟΚ-Ναπολι.Και ΔΕΝ προκειται να σβησει ΠΟΤΕ απο την μνημη μου.
John4serres αδερφε δεν την εχω βαλει για σενα παντως οκ? :)
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Νομίζω πως το τι ΠΑΟΚτσης είναι ο καθένας είναι μία ερώτηση που πρέπει να την κάνει στον εαυτό του. Το να το έχεις αυτο σαν υπογραφή είναι σα να ρωτάς εσύ όλους εμας αν είμαστε @@ ΠΑΟΚτσήδες και αυτό είναι λάθος για μένα, αφού εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις κανείς δε μπορεί να πει στον άλλο τι ΠΑΟΚτσής είναι. Επίσης με την υπογραφή σου είναι σα να μας λες ότι εσύ είσαι ο σωστός ΠΑΟΚτσής και αναρωτιέσαι τι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε οι υπόλοιποι, που και αυτό είναι λάθος, γιατί είναι πρόκληση να βγάλουμε έξω τα ΠΑΟΚόμετρα και να γίνει το φόρουμ μύλος ξανά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η υπογραφη του κυριου ταιριαζει γαντι σε αλλοθρησκο,δε λεω οτι ο συγκεκριμενος ειναι αλλα θα επρεπε να το σκεφτει λιγο καλυτερα πριν γραψει αυτη τη **************.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 12 Ιουν 2016, 16:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: επεξεργάστηκε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εγώ πάντως είμαι πιο ΠΑΟΚτσής από τον fn1m! 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πιο ΠΑΟΚτσης απο αυτον ειναι και ο κουνιαδος μου που ειναι γαυρος με διαρκειας. :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δίχως να θέλω να παρέμβω στο θέμα της υπογραφής του Unpsofable, δίχως καν να με ενοχλεί προσωπικά, αλλά κατανοώντας και τις δύο πλευρές (του ακριβώς ίδιου νομίσματος όμως) που διάβασα, εκτιμώ ότι στην θέση της ερώτησης "Εσύ τι είσαι;", και μόνο η λέξη "Προσέξτε" ή "Προσοχή" π.χ., θα περνούσε το ίδιο ακριβώς μήνυμα, αρκετά πιο "καλωπισμένο" όμως για όλους μας... ;)

Unpsofable, αδερφέ μου..."Αλλοτριώθηκε πολύ ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή"...Λόγια του Τάσου του μασκοφόρου πριν κανένα 6άμηνο σε προσωπική μας συζήτηση, τα οποία ενστερνίζομαι επακριβώς με ανησυχία και θλίψη... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

obanebane έγραψε:Πιο ΠΑΟΚτσης απο αυτον ειναι και ο κουνιαδος μου που ειναι γαυρος με διαρκειας. :lol:

Εσύ καταδέχτηκες κουνιάδο με διαρκείας στο γαύρο, οπότε ψάξου λίγο... :twisted: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

obanebane έγραψε:Πιο ΠΑΟΚτσης απο αυτον ειναι και ο κουνιαδος μου που ειναι γαυρος με διαρκειας. :lol:
RoMaN έγραψε:Εγώ πάντως είμαι πιο ΠΑΟΚτσής από τον fn1m! 8-)
ντροπη ρε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Η υπογραφη του κυριου ταιριαζει γαντι σε αλλοθρησκο,δε λεω οτι ο συγκεκριμενος ειναι αλλα θα επρεπε να το σκεφτει λιγο καλυτερα πριν γραψει αυτη τη μαλακια.
Μπάνε...Πιπέρι ρε συ...

"Υπάρχουν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που τα παίρνουν απ τον Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που τα δίνουν για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!! Τον νου σας ρεμάλια με ποιους είστε..."!!!!

Μήπως αναγνωρίζεις τίνος είναι αυτό το signature και μήπως συμφωνείς ότι έχει πολύ παραπλήσιο νόημα και ύφος;

Προσωπικά και γνωρίζω και μου αρέσει και αυτός που τόχει κόβω όχι μόνο το χέρι μου, αλλά και το κεφάλι μου, ότι δεν είναι αλλόθρησκος... ;)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

RoMaN έγραψε:

Εσύ καταδέχτηκες κουνιάδο με διαρκείας στο γαύρο, οπότε ψάξου λίγο... :twisted: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Εγω καλού κακού ας ακονισω την .................γκιλοτινα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν ειπα οτι ειναι αλλοθρησκος απλα επρεπε να το σκεφτει λιγο παραπανω πριν το γραψει,ουτε να την αφαιρεσει ζητησα ουτε τιποτα σχετικο.
Αν εσενα σε εκφραζει αυτο που γραφει δικαιωμα σου,εγω απαγορευεται να διαφωνω;
Άβαταρ μέλους
obanebane

RoMaN έγραψε:Εσύ καταδέχτηκες κουνιάδο με διαρκείας στο γαύρο, οπότε ψάξου λίγο... :twisted: :mrgreen:
Μου εχει γλυτωσει κανα δυο φορες στο μπατζινγκ του ισθμου,που θα μου παει ομως. 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”