Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Αυτός ο Ματεους είναι παικταρας που σε ανεβάζει επίπεδο.
Ταχύς, τεχνίτης, έχει και τα δύο πόδια, γκολτζης και παραδόξως καλός με το κεφάλι.
Τον θυμάμαι με την Ντιπρ που έβγαζε μάτια πριν δύο χρόνια.
Μόνο ερωτηματικό η ηλικία του, γιατί τελευταία οποίος μας ήρθε μετά τα 32 έμοιαζε με παλαίμαχο...
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ταχύς, τεχνίτης, έχει και τα δύο πόδια, γκολτζης και παραδόξως καλός με το κεφάλι.
Τον θυμάμαι με την Ντιπρ που έβγαζε μάτια πριν δύο χρόνια.
Μόνο ερωτηματικό η ηλικία του, γιατί τελευταία οποίος μας ήρθε μετά τα 32 έμοιαζε με παλαίμαχο...
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ δεν το ήξερα. Είπα κι εγω δεν θα τον τσιμπήσει καμιά ομάδα ?john4serres έγραψε:ettien, ο 19χρονος Dembele κλεινει με 1,7 ετησιο μισθο στην Γαλατασαράι.
Στον παιχνιδι με Σαχτάρ που δα για ματος κ σαχοφ το παιδι εκανε μπαμ οτι ειναι παικταρα κι επαιζε στα φορ τοτε με ελεύθερο ρολο..
Ειναι στους 30πλας που θελα αν κ το βιογραφικό δεν τρομάζει κ 33 για εξτρεμ ειναι συνήθως ηλικια πτώσης αλλα σαν δεύτερος επιθετικός σουπερ
Δεν ξερω γιατι υπολογίζεται εφόσον ερθει
Αλλα εξτρεμ με αρ ποδάρ δεν εχουμε καθόλου ( κορο δεν υπολογίζω)
Ειναι στους 30πλας που θελα αν κ το βιογραφικό δεν τρομάζει κ 33 για εξτρεμ ειναι συνήθως ηλικια πτώσης αλλα σαν δεύτερος επιθετικός σουπερ
Δεν ξερω γιατι υπολογίζεται εφόσον ερθει
Αλλα εξτρεμ με αρ ποδάρ δεν εχουμε καθόλου ( κορο δεν υπολογίζω)
Τώρα που "τρακοσαρίσαμε" μπορούν άνετα αύριο να ανακοινωθούν δύο ακόμα μεταγραφές μας!!!!

Παντως στο τζαπα μέχρι στιγμής παμε
Αλλα για Μπακ κ τέρματα λογικα θα πληρώσουμε κατιτις
Εγω ενα ξερω, οτι ο Ιβιτς ειπε οτι δεν θα αλλαξει πολυ η ομαδα και οι 7-8 στους 11 τελικα θα ειναι καινουργιοι παιχτες

Γκουερινο έγραψε:ρωτηθηκαν τι θα γινει με τους δανεικους περειρα γιαννουλη κουλουρη και απαντησε ο Ιβιτς οτι καποιοι θα γυρισουν στην ομαδα καποιοι θα ξαναδωθουν δανεικοι και καποιοι θα φυγουνobanebane έγραψε:Γκεο το θεωρω δεδομενο πλεον για τον περειρα,δεν τον ανεφεραν καθολου στην παρουσιαση παροτι ρωτηθηκαν γιαυτον εμμεσα,οπως επισης εχω γραψει εδω και καιρο οτι ο Μακ εχει τελειωσει,το μονο που μενει ειναι πια ιταλικη ομαδα θα πλειοδοτησει,λεω ιταλικη γιατι για καποιο λογο πιστευω οτι ο παιχτης εχει επιλεξει να ζησει στην Ιταλια.
Αλλωστε ολα τα δημοσιευματα απο τη γειτονα το ψιλομαρτυρουν.
Ναι το ειπαν αυτο που λες αλλα στη ροη της κουβεντας ειπαν οτι ο Κουλουρης και ο Γιαννουλης θα ειναι μαζι μας σιγουρα στην προετοιμασια και μαλιστα αναφερθηκε παραπανω απο μια φορες,αντιθετα για τον Περειρα δεν ειπε κανενας απο τους συο κουβεντα.
Φιλε μου καλε δεν προσπαθω να δημιουργησω εντυπωσεις τη γνωμη μου γραφω την οποια προσπαθω να στηριξω,δεν ειμαι μαντης ουτε ξερω τι σκεφτονται.
Δεν ειμαι ποτε απολυτος πολυ απλα γιατι δεν ξερω,οπως και να εχει θα δειξει,καλα να ειμαστε και θα τα δουμε ολα συντομα.
- Μπαρκαρούτσος
Marianov6 έγραψε:Εγω ενα ξερω, οτι ο Ιβιτς ειπε οτι δεν θα αλλαξει πολυ η ομαδα και οι 7-8 στους 11 τελικα θα ειναι καινουργιοι παιχτες![]()
Μπορεί να εννοούσε λογότυπο, φανέλα, προπονητή, γήπεδο, ιδιοκτήτη...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Εγω πάντως κρατάω μια πισινη το αν ειναι παιχταρας ο ενας η ο άλλος
Στο χορτάρι θα δείξει ο καθένας τι μπορεί να κανει τωρα και οχι τι εκανε πριν...
Πρόσφατο παράδειγμα με Μπερμπα που ηταν οτι καλύτερο εχει έρθει Ελλάδα.
Στο χορτάρι θα δείξει ο καθένας τι μπορεί να κανει τωρα και οχι τι εκανε πριν...
Πρόσφατο παράδειγμα με Μπερμπα που ηταν οτι καλύτερο εχει έρθει Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Κυρ 12 Ιουν 2016, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Δεν θελω να ξενερωσω κανεναν αλλα η ΠΑΕ δεν επιβεβαιωνει καποια συμφωνια με Ματεους αλλα μονο επαφες...συν οτι εκτος του Djalma Campos δεν θα πανε για αλλο εξτρεμ εκτος και εαν φυγει καποιος απο τους ηδη υπαρχοντες(βλεπε Μακ)....μακαρι να εχει κλεισει παντως ειναι παιχτουρα....
-
Τρομερός παίχτης ο ματεους σε οποια θέση και να χρησιμοποιηθεί..ενα κλικ πάνω από κάτι γατια τύπου πέλκα...παρα πολυ καλή μεταγραφή..αγωνία για τζαλμα.τι γίνεται με αυτόν?
Πάντως σημαντικο για τους μεγαλύτερους σε ηλικια παικτες να έρθουν νωρις
Κ επιτέλους αρ ποδάρ
Κ επιτέλους αρ ποδάρ
MANIAKOS έγραψε:Παντως στο τζαπα μέχρι στιγμής παμε
Παρα πολλη καλη η συγκυρια της διαλυσης των ουκρανων,η τριαδα που εχουμε φερει απο εκει δειχνει οτι και τον τσιγκρινσκι τον περναμε οτι ωρα θελουμε αλλα δεν θελαμε.
Αυτο για μερικους συνοπαδους που ειχαν αμφιβολιες αλλα κυριως για τους αεκτζηδες που πιστευουν οτι μπορει ο λεθρεμπορας να παρει παιχτη απο τον Ιβαν ειδικα αν αυτος προερχετε απο πρωην σοβιετικη χωρα.
- Μπαρκαρούτσος
Για Djalma Campos περιμένουμε ένα χαρτί, τυπική διαδικασία... Σήμερα μη περιμένετε εξέλιξη στο θέμα του, έχουμε Κυριακή..
Στους 17 έως 20 βασικούς, που είπε και δεν είχες, ε δεν θ αλλάξει και πολλούς.RoMaN έγραψε:Marianov6 έγραψε:Εγω ενα ξερω, οτι ο Ιβιτς ειπε οτι δεν θα αλλαξει πολυ η ομαδα και οι 7-8 στους 11 τελικα θα ειναι καινουργιοι παιχτες![]()
Μπορεί να εννοούσε λογότυπο, φανέλα, προπονητή, γήπεδο, ιδιοκτήτη...