Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

Θεωρώ πως έχεις δίκαιο σ αυτό που γράφεις Ντίνο...

Το να σβήσεις όμως δύο posts μου δίχως ύβρεις και χαρακτηρισμούς, στα οποία εξηγώ την άποψη μου για το θέμα Μπερμπάτοφ και υπερασπίζομαι τον εαυτό μου ταυτόχρονα απέναντι σε ψέματα και ειρωνείες τρίτων το θεωρώ τελείως άδικο!!!

Τέλος από μένα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Δεν είναι ψεύτικο,απλά έβαλες μάσκα και κουκούλα. Στο θέμα μας, αποτι κατάλαβα απόκρυψη-ιγκνορ σε τοπικ δε μπορώ να κάνω! Σωστά;

Τώρα που το σκέφτηκα...
Δεν θέλεις να κάνεις ignore τα Ανέκδοτα, έτσι...;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ που δε συμμετέχω, θα ήθελα να κάνω τους 15 ξερολες, στοιχήματα κτλ :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καποιοι εχουν κανει τροπο ζωης το φορουμ δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

RoMaN έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Δεν είναι ψεύτικο,απλά έβαλες μάσκα και κουκούλα. Στο θέμα μας, αποτι κατάλαβα απόκρυψη-ιγκνορ σε τοπικ δε μπορώ να κάνω! Σωστά;

Τώρα που το σκέφτηκα...
Δεν θέλεις να κάνεις ignore τα Ανέκδοτα, έτσι...;
Όχι ρε για το γοθ λέω που δεν το έχω δει και σκέφτομαι να το αρχίσω στις διακοπές.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Περιπτερος 2 εβδομάδες ποινή, ο λόγος έχει αναγραφεί στο τόπικ των μεταγραφών καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

προτεινω οταν γινονται "μεγαλες" συνεντευξεις τυπου σαν τη σημερινη να ανοιγει ενα τοπικ και να σχολιαζεται εκει το τι συζητιεται και οχι να γραφουμε αλλοπροσαλα σε καμια πεντε τοπικ :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σωστός.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Sera4 έγραψε:προτεινω οταν γινονται "μεγαλες" συνεντευξεις τυπου σαν τη σημερινη να ανοιγει ενα τοπικ και να σχολιαζεται εκει το τι συζητιεται και οχι να γραφουμε αλλοπροσαλα σε καμια πεντε τοπικ :ugeek:

+2
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

RoMaN έγραψε:Κακώς απολογούμαι σε βλάκες, αλλά δε γαμείς, ήταν στο job description.

Όταν μπήκα, το πρώτο μου βήμα ήταν να δω τα posts προς έγκριση και ήταν συνολικά 7! Κάποια από αυτά ήταν τα δικά σου και τα ενέκρινα σχεδόν ΟΛΑ μαζί, και τα 7.
Αν κάποιο post σου είχε ώρα πχ 08:14 και ένα άλλο 10:14, αλλά εγκρίθηκαν ΜΑΖΙ όταν μπήκα στις 12καικάτι, ημερομηνία postαρίσματος εμφανίζεται η γαμημένη ώρα που πάτησες το "Υποβολή" και όχι η ώρα που εγώ πάτησα "Δώσε μάγκα δικαίωμα λόγου στον πληβείο".

Οκ;

Άντε καλή εβδομάδα εύχομαι, τα λέμε την άλλη Κυριακή. Γιατί καυλώνω με την εξουσία που σε ασκώ τώρα.

Ναι, και αυτό που είπε ο Μανιακός για τα 150 posts, ξέχασα να σε το πω. Αυτό ισχύει μόνο για τα πρώτα 150 posts ενός ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ μέλους.
Το οτι εισαι Moderator ΔΕΝ σου δινει κανενα δικαιωμα να αποκαλεις ΒΛΑΚΑ ειτε εμενα ειτε οποιοδηποτε αλλο μελος.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????
Το οτι καυλωνεις που εχεις και ενος τετοιου ειδους εξουσια οσο και να προσπαθεις να το χλευασεις και να αυτοσαρκαστεις, το αποδεικνυεις με την ολη συμπεριφορα σου!
Το οτι ολοι υπολοιποι καταλαβανε οτι εγω καλως η κακως δεν γνωριζα τον κανονισμο των 150 ποστς αλλα εσυ και φυσικα ο φιλτατος Sourme οχι πως να το σχολιασω αραγε?Κατι που ηταν ολοφανερο απο το πρωτο ακομη ποστ μου βεβαια οταν αναρωτιομουν πως δημοσιευονται δεκαδες σχολια πριν απο τα δικα μου.

Ειναι δυνατον να σου υποδεικνυουν ουσιαστικα τη δουλεια σου απλα μελη οπως ο Maniakos η ο Despe η ο Goran64?
Που για να μην παρεξηγηθω ΟΥΤΕ τους ξερω ΟΥΤΕ με ξερουν.
Πολυ μαγκια και κακο ε?Να αποκαλεις καποιον βλακα πισω απο πι σι και να πουλας υφακι ε?Η να μιλας ετσι στον Despe και να δινεις ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ απαντησεις επειδη εισαι Moderator ε?
Αλλα να ξερεις οτι κατι ατομα σαν και του λογου σου αργα η γρηγορα βρισκουν τον δασκαλο τους.
Το προβλημα ειναι παντως οτι ΔΕΝ φταις εσυ παληκαρακι μου.Φταινε αυτοι που σου δωσανε εξουσια.Κατεχεις μια θεση που ΔΕΝ μπορεις να διαχειριστεις σωστα.

Δεν ξερω κανεναν εδω μεσα.Δεν ξερω ποιος κανει κουμαντο εδω μεσα.Αλλα εχω να του δωσω μια συμβουλη:
Ο κανονισμος των 150 ποστς ειναι ανουσιος.Υπαρχουν τρολακια εδω μεσα και ισως και οπαδοι αλλων ομαδων με χιλιαδες ποστς και το ξερουν ολοι.Θα μπορουσατε να εχετε αυτον τον κανονισμο με χρονο.Πχ μετα απο 3 ή 6 μηνες να μη χρειαζονται εγκριση οι δημοσιευσεις ενος μελους.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ χωρις να εχω βρυσει κανεναν να με βρυζει (αποκαλει βλακα) ενα Moderator και να μενει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ!!!Η μηπως κανω λαθος?Η μηπως επιτρεπεται να αποκαλεις καποιον βλακα ηλιθιο,νουμερο και γενικα με διαφορα κοσμητικα επιθετα.Αν ναι ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ με και γι αυτον τον κανονισμο οπως πολυ εγκαιρα πραξατε την τελευταια φορα κυριοι μοντς.
ΥΓ:Αυτο το φορουμ οσο και να ξεγελιουνται καποιοι, λογω του οτι ειναι μελη χρονια και γνωριζονται απο κοντα,και το θεωρουν ασυνειδητα "παρειστικο" ειναι ΟΠΑΔΙΚΟ.Και καποιοι εχουν χασει το νοημα.
ΥΓ2:Η εξουσια ακομη και σε μικρες μορφες ειναι πολυ επικινδυνο πραγμα οταν βρισκεται σε λαθος χερια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΟΛΟΙ ξέρουν ότι υπάρχει όριο 150 ποστ για τα νεα μέλη. αν δεν το ξέρουν μπορούν να ρωτήσουν ή να ψάξουν λίγο στο προβλήματα και λύσεις.

Αυτό το υφάκι και τα περι εξουσίας κτλ, ΑΛΛΟΎ.

ναι, υπερβολικός ο Ρόμαν, αλλά απο ότι είδα, σου εξήγησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές γιατί μερικά ποστ άργησαν να εγκριθούν. Δεν είμαστε 24 ωρο απίκο πανω απο pc,κινητά και tablet και μερικά νέα μέλη πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη υπομονή και λιγότερες νουθεσίες. ειδικά με το υφάκι που είχες. λές και έχουμε όρεξη να ασχολούμαστε με τα ασυνείδητα απωθημένα του καθενός περι εξουσίας και δικαιωμάτων. το φορουμ έχει κανόνες και τρόπο λειτουργίας. σου αρέσει καλώς, δεν σου αρέσει, δεν με νοιάζει. Και λίγες ημέρες ήταν η ποινή να το ξέρεις.

αυτά και δεν θέλω να επανέλθω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ο λόγος που έφαγες το ban, είναι οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί προς εμένα και οι υπαινιγμοί προς την ομάδα των mods

Εκτος κι αν ολοι οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα ειναι εμπιστοι και εχουν το δικαιωμα να δημοσιευεται αυτοματα το κειμενο τους.

Roman παληκαρακι μου μην με απειλεις.Αντε να χαρεις παιδακι μου.
Εξηγησε μου πρωτα αυτο που ρωταω και μετα αμα θες στειλε με και για μπανακι.Ετσι κι αλλιως τζαμπα γραφω.Οταν δημοσιευονται τα ποστς μου εχουν περασει ενα σωρο σελιδες και κανεις δεν τα διαβαζει. :lol:
Κοιτα να δεις η εξουσια κανει τα παιδακια μαγκακια. :lol:

Αυτά δεν μπορούσα να τα αφήσω ατιμώρητα.

Από την άλλη, έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι είπα έναν χαρακτηρισμό "βλάκες" και ξέχασα να σε πω ότι ο "κανόνας των 150" ισχύει μόνο για τους νέους χρήστες. Ήμουν το πολύ μισή ώρα ξύπνιος και έδρασα λίγο απερίσκεπτα.

Πάντως με μια βόλτα 2' στο παρόν topic, θα έβρισκες για τον "κανόνα των 150".

Εν πάσει περιπτώσει...

Ζητώ συγγνώμη για το "βλάκας".

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω μαλακία...μπορεί όντως η "εξουσία", έστω σε αυτή τη μορφή, να κουράζει...αν όχι και να φθείρει.

Ζητώ ξανά συγγνώμη και στην επόμενη έχω φύγει από mod.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

K_geo έγραψε:unpsofable αυτά αλλού. μια χαρά το μεταφέρει εκεί που πρέπει και όλοι θα τον δούν κτλ. εδώ μιλαμε για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και δεν θα μας πεις εσύ ποια πρέπει να είναι η ροή στα τόπικ και για τί να συζητάμε σε κάθε ένα απο αυτα.

το υφάκι αυτό παρακαλώ κομμένο. σου έχουν εξηγήσει πολλάκις τι παίζει και εσύ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όλο περι εξουσίας και πράσινα άλογα.

λίγο σοβαρότητα. το ποστ σου δεν το ενέκρινα εγώ.
Εσενα ειλικρινα σε ειχα σε υποληψη για τις αποψεις σου.Ακου "αυτα αλλου".
Τι ειμαι το παιδακι σου?
Και για ποιο υφακι μιλας που με πνιγει το δικαιο?Το δικο μου?Γι αυτο του Roman δεν εχεις να πεις τιποτα?Το δικο σου το υφακι ειναι μια χαρα?Οταν με αποκαλεσε βλακα που ησουν να επιβαλλεις την ταξη?
Τι εχουμε εδω χουντα?
Η νομιζετε οτι ειναι παρειστικο το φορουμ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Unpsofable, είσαι 46 posts μακριά από τη μη ανάγκη έγκρισης των posts σου.

Αν δεν μπορείς να κάνεις ήρεμη κουβέντα, μην την κάνεις...

Το post σου το ενέκρινα εγώ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ξέρεις πολύ καλά ότι μιλάω για το ποστ σου που δεν ενέκρινα και τις "διαταγές" για το που θα μείνει μια δημοσίευση. Δεν θα κάνουμε %$#$@ τα τοπικ για κάποια "περίεργη ιδέα" μας ότι αν είναι στις μεταγραφές θα το δουν... "ΟΛΟΙ!" ενώ αν είναι σε αυτό το τόπικ... τι; δεν θα το δούν; :roll:

λίγο λογική και ηρεμία. δεν λέω τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

και με το Ρομαν τα είπαμε και όλα οκ, ας ξεκολλάμε άντε άρχισαν και οι ζέστες. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”