Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Scientist@PAOK
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Τι θεωρεις υπερβαση? Ο ΠΑΟΚ πέρσι εκανε μεταγραφες πληρωνοντας σε ομαδα 1 και κατι εκατομυριο για παιχτη. Δωσε ενα ποσο?PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι οι υπερβάσεις θα γίνουν εάν γίνουν μόνο με πιθανές πωλήσεις Λουκας Μακ και Κάτσε.....θα δούμε βέβαια....απλά φέτος φαίνεται ότι υπάρχει οργάνωση και ξέρουν Ιβιτς-Μιχελ που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.....
Sent from my iPad using Tapatalk
Εμενα υπέρβαση ειναι ο παίκτης κ οχι Απαριατητα το ποσο
Πχ αν πληρώσεις για 31 τέρματα ενα κ μυρριο ειναι υπέρβαση
Επισης να αρχίσουν σιγα σιγα οι αποδεσμεύσεις ηδη βλεπω γκολασα να μουλαρωνει
Πχ αν πληρώσεις για 31 τέρματα ενα κ μυρριο ειναι υπέρβαση
Επισης να αρχίσουν σιγα σιγα οι αποδεσμεύσεις ηδη βλεπω γκολασα να μουλαρωνει
- Kostas_Peraia4
Καλα λεει ο επιστημονας.Οταν δινεις για Λεοβατς 1,3 δεν μπορεις να δωσεις 2-2,5 για ενα πιο ποιοτικο παικτη,με μεγαλυτερο brand name απο τον Κροατη?Δεν νομιζω να κολλησει ο Ιβαν,ειδικα απο την στιγμη που φαινεται οτι κι αυτος γουσταρε με την προοπτικη του Champios League
Με προϋπόθεση πώλησης
Ο ιβαν εχει δειξει συμβολαια πληρώνει κ ο μεγαλα αλλα οχι ομάδες
Αλλα αν έρθουν απο αλλου μια χαρα θα τα επανεπενδύει
Ο ιβαν εχει δειξει συμβολαια πληρώνει κ ο μεγαλα αλλα οχι ομάδες
Αλλα αν έρθουν απο αλλου μια χαρα θα τα επανεπενδύει
Το 1,3 μύρια που δωσαμε περυσι είναι ήδη ποσό ρεκορ για παίκτη. Μαζί με την μεταγραφή Κουτσιανικούλη είναι οι ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Το τι είναι υπερρβαση ειναι σχετικό. Για παράδειγμα το συμβολαιο στον Μπερμπετοφ, ηταν ασφαλώς υπερβαση.
Κατά την άποψη μου δεν μπορούμε να παίζουμε σε τετοια συμβόλαια και ειδικά σε παίκτες με την ηλικία του Μπερμπα.
Να τα δώσουν για μικρότερους πάει κι έρχεται, που θα τους βλέπεις όμως όχι μόνο με αγωνιστικά κριτηρια αλλά και ως περιουσιακό στοιχείο...
Κατά την άποψη μου δεν μπορούμε να παίζουμε σε τετοια συμβόλαια και ειδικά σε παίκτες με την ηλικία του Μπερμπα.
Να τα δώσουν για μικρότερους πάει κι έρχεται, που θα τους βλέπεις όμως όχι μόνο με αγωνιστικά κριτηρια αλλά και ως περιουσιακό στοιχείο...
- PaokPatraG4
Υπέρβαση δεν εννοώ να δώσει 5-6 εκατομμύρια από τσέπη ο Ιβαν....υπέρβαση για μένα θα είναι να πάρουμε παίχτες στις θέσεις που ποναμε καλύτερους από αυτούς που έχουμε/ειχαμε....ας πούμε εάν έρθει ένας Ταβαρες με μεγαλύτερο συμβόλαιο από Βιτορ δεν θα το θεωρουσα υπέρβαση....αλλά είπα φέτος έχω εμπιστοσύνη σε Ιβιτς-Μιχελ ξέρουν που ποναμε κ λογικά έχει γίνει προεργασία....Scientist@PAOK έγραψε:Τι θεωρεις υπερβαση? Ο ΠΑΟΚ πέρσι εκανε μεταγραφες πληρωνοντας σε ομαδα 1 και κατι εκατομυριο για παιχτη. Δωσε ενα ποσο?PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι οι υπερβάσεις θα γίνουν εάν γίνουν μόνο με πιθανές πωλήσεις Λουκας Μακ και Κάτσε.....θα δούμε βέβαια....απλά φέτος φαίνεται ότι υπάρχει οργάνωση και ξέρουν Ιβιτς-Μιχελ που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.....
Αν παρουμε 5-6 μυρια απτην πωληση Λουκας και ειχαμε ουτως η αλλως ενα μπατζετ διαθεσιμο κοντα στα 10 μυρια,αν παρεις 6-7 παικτες του 1μιση εκατομμυριου κανεις ομαδαρα.
Για μενα ολες οι μεταγραφες στις θεσεις που προανηγγειλε ο Μιχελ πρεπει να ναι πανω του εκατομμυριου αν θελουμε οντως να παλεψουμε για μια προοπτικη ομιλων τσουλου,η εντελει για κατι πραγματικα καλυτερο απτις αλλες χρονιες και φετος εχουμε τις καλυτερες προυποθεσεις για να το πραγματοποιησουμε
Για μενα ολες οι μεταγραφες στις θεσεις που προανηγγειλε ο Μιχελ πρεπει να ναι πανω του εκατομμυριου αν θελουμε οντως να παλεψουμε για μια προοπτικη ομιλων τσουλου,η εντελει για κατι πραγματικα καλυτερο απτις αλλες χρονιες και φετος εχουμε τις καλυτερες προυποθεσεις για να το πραγματοποιησουμε
- Kostas_Peraia4
O Τοσκιτσης ειπε πριν απο λιγο στο fb του οτι δεν ειναι ο Tavares.Mακαρι να ειναι ο Νετο ή ο Βαρελα
- Scientist@PAOK
Καλως φιλε. Αλλα αυτο που λες δεν λεγεται υπερβαση αλλα λογικη εξελιξη των πραγματων οταν προοδευει μια ομαδα. Κατι που για μενα γινεται χρονο με τον χρονο. Το να παρουμε καλυτερο παιχτη απο τον βιτορ ή τον τζαβε το περιμενουμε ολοι και νομιζω θα γινει, το ειπε και ο μιχελ. Υπερβαση θα ηταν να περναμε καλυτερο παιχτη απο ροντιγκεζ ας πουμε ενα παραδειγμα. Αλλα δεν ειμαστε ακομα σε αυτο το επιπεδο. Η υπερβαση θα γινει οταν καταφερουμε να μπουμε τσου-λου.PaokPatraG4 έγραψε:Υπέρβαση δεν εννοώ να δώσει 5-6 εκατομμύρια από τσέπη ο Ιβαν....υπέρβαση για μένα θα είναι να πάρουμε παίχτες στις θέσεις που ποναμε καλύτερους από αυτούς που έχουμε/ειχαμε....ας πούμε εάν έρθει ένας Ταβαρες με μεγαλύτερο συμβόλαιο από Βιτορ δεν θα το θεωρουσα υπέρβαση....αλλά είπα φέτος έχω εμπιστοσύνη σε Ιβιτς-Μιχελ ξέρουν που ποναμε κ λογικά έχει γίνει προεργασία....Scientist@PAOK έγραψε:Τι θεωρεις υπερβαση? Ο ΠΑΟΚ πέρσι εκανε μεταγραφες πληρωνοντας σε ομαδα 1 και κατι εκατομυριο για παιχτη. Δωσε ενα ποσο?PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι οι υπερβάσεις θα γίνουν εάν γίνουν μόνο με πιθανές πωλήσεις Λουκας Μακ και Κάτσε.....θα δούμε βέβαια....απλά φέτος φαίνεται ότι υπάρχει οργάνωση και ξέρουν Ιβιτς-Μιχελ που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.....
Κομμάτι δύσκολο να είναι ο Νέτο.Kostas_Peraia4 έγραψε:O Τοσκιτσης ειπε πριν απο λιγο στο fb του οτι δεν ειναι ο Tavares.Mακαρι να ειναι ο Νετο ή ο Βαρελα
- Scientist@PAOK
τα δημοσιευματα που μετάφρασα απο τα ρουμανικα site και διαβασα, κατα πασα πιθανοτητα ειναι ο βαρελα...σημειωτέον εχει γεννηθεί Πορτογαλια! Με 1,5 εκ ειναι δικος μας. Ο παιχτης θελει να ερθει γιατι βαρεθηκε απο το 13 στην στεαουα και ψαχνει για νεα προκληςη. Επισης καταγωγη εχει και απο το πρασινο ακροτηρι αν δεν κανω λαθος. Ο ροντριγκεζ απο κει δεν ειναι?Kostas_Peraia4 έγραψε:O Τοσκιτσης ειπε πριν απο λιγο στο fb του οτι δεν ειναι ο Tavares.Mακαρι να ειναι ο Νετο ή ο Βαρελα