Και εμενα αυτος μου ηρθε στο μυαλο ...Magpies4 έγραψε:Και ο Bruno Alvez, Ιβηρας είναι...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
-
Εμενα μ αρεσε αυτος αλλα μεγάλωσε πια
Ο νέτο θα ταν ιδανικός πιστευω
Νέτο χατΖ να δουλευτεί δίδυμο
Ο νέτο θα ταν ιδανικός πιστευω
Νέτο χατΖ να δουλευτεί δίδυμο
Ειναι κανεις καλεσμένος απο δω στο γάμο να ρωτήσει για καμια μεταγγραφη οταν ευχηθεί στο ζεύγος & στα πεθερικά ;
Ιβηρα,ή μηπως "Ιβηρα".thanos-xanthi έγραψε:και στο ιν γραφει τωρα ο Τοσκιτσης για ιβηρα σεντερ μπακ
Ειναι τοσοι πολλοι που εχει μεγαλες πιθανοτητες "να πεσει μεσα".

- Vasilis pap
Αχχαχα κολλημένος ρε φίλε!MANIAKOS έγραψε:Ειναι κανεις καλεσμένος απο δω στο γάμο να ρωτήσει για καμια μεταγγραφη οταν ευχηθεί στο ζεύγος & στα πεθερικά ;

ετσι.
να ζήσετε, να ειστε παντα γεροί και ευτυχισμένοι και άντε με ενα χωντροκόλικο δεκάρι!
υγ: μπορεί να είναι Ίβηρας (στην καταγωγή) ή "Ίβηρας" (στο πρωτάθλημα της χώρας που παίζει).
να ζήσετε, να ειστε παντα γεροί και ευτυχισμένοι και άντε με ενα χωντροκόλικο δεκάρι!

υγ: μπορεί να είναι Ίβηρας (στην καταγωγή) ή "Ίβηρας" (στο πρωτάθλημα της χώρας που παίζει).

MANIAKOS έγραψε:Ειναι κανεις καλεσμένος απο δω στο γάμο να ρωτήσει για καμια μεταγγραφη οταν ευχηθεί στο ζεύγος & στα πεθερικά ;

Καλα ρε Κωστα,πως κανεις ετσι?Kostas_Peraia4 έγραψε:H καψουρα μου ο Τσιγκρινσκι εκλεισε και επισημα στην κουλα.
Δεν ητανε και η ..................Μπελουτσι.
- Kostas_Peraia4
Χαζος εισαι?Αυτος εχει συμβολαιο με την Leeds.prist64 έγραψε:Καλα ρε Κωστα,πως κανεις ετσι?Kostas_Peraia4 έγραψε:H καψουρα μου ο Τσιγκρινσκι εκλεισε και επισημα στην κουλα.
http://www.transfermarkt.co.uk/giuseppe ... eler/57354

Εγω ξερω τον παπά και ενα επίτροπο.MANIAKOS έγραψε:Ειναι κανεις καλεσμένος απο δω στο γάμο να ρωτήσει για καμια μεταγγραφη οταν ευχηθεί στο ζεύγος & στα πεθερικά ;
Οταν θα πανε να υπογραψουν,θα τους πω να ρωτησουν τον γαμπρο.
Ολο και κατι θα ξερει.
Ασε που απο την πολυ χαρα,μπορει και να μας "κερασει" τιποτε εξαιρετικο.
- ilovegame27
Ο Νετο που ακούγεται γράφτηκε πουθενά η είναι πόθος δικός μας?
Πάντως αν αποκτηθεί λέμε θα είναι ο δευτερος κεντρικός αμυντικός που ήθελε ο γαύρος πριν 1 χρόνο και μετά τον αποκτήσαμε εμείς (ο πρώτος ήταν ο Κοντρερας)
Πάντως αν αποκτηθεί λέμε θα είναι ο δευτερος κεντρικός αμυντικός που ήθελε ο γαύρος πριν 1 χρόνο και μετά τον αποκτήσαμε εμείς (ο πρώτος ήταν ο Κοντρερας)
efthimis_paok έγραψε:Shikabala δεν ακούσαμε ακόμη.

Πάντως για τον Πιάτι παράπονο μην έχετε...Έχει πρωτοσέλιδο Ναι...Πιάτι!!! σήμερα ο πουστόγ@υρος, εκείνη η κατακίτρινη π@ρν@φυλλάδα...

Μάλλον για σαπουντζακη κάνει τώραprist64 έγραψε:Καλα ρε Κωστα,πως κανεις ετσι?Kostas_Peraia4 έγραψε:H καψουρα μου ο Τσιγκρινσκι εκλεισε και επισημα στην κουλα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk