pgetsos έγραψε: 9ece43bc@opayq.com
Ρε άμα είσαι Illuminatης πες το, εγώ αγριεύομαι με αυτά...
pgetsos έγραψε: 9ece43bc@opayq.com
Μαυρο Χιονι έγραψε:Δεν είναι ψεύτικο,απλά έβαλες μάσκα και κουκούλα. Στο θέμα μας, αποτι κατάλαβα απόκρυψη-ιγκνορ σε τοπικ δε μπορώ να κάνω! Σωστά;
Όχι ρε για το γοθ λέω που δεν το έχω δει και σκέφτομαι να το αρχίσω στις διακοπές.RoMaN έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Δεν είναι ψεύτικο,απλά έβαλες μάσκα και κουκούλα. Στο θέμα μας, αποτι κατάλαβα απόκρυψη-ιγκνορ σε τοπικ δε μπορώ να κάνω! Σωστά;
Τώρα που το σκέφτηκα...
Δεν θέλεις να κάνεις ignore τα Ανέκδοτα, έτσι...;
Sera4 έγραψε:προτεινω οταν γινονται "μεγαλες" συνεντευξεις τυπου σαν τη σημερινη να ανοιγει ενα τοπικ και να σχολιαζεται εκει το τι συζητιεται και οχι να γραφουμε αλλοπροσαλα σε καμια πεντε τοπικ :ugeek:
Το οτι εισαι Moderator ΔΕΝ σου δινει κανενα δικαιωμα να αποκαλεις ΒΛΑΚΑ ειτε εμενα ειτε οποιοδηποτε αλλο μελος.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????RoMaN έγραψε:Κακώς απολογούμαι σε βλάκες, αλλά δε γαμείς, ήταν στο job description.
Όταν μπήκα, το πρώτο μου βήμα ήταν να δω τα posts προς έγκριση και ήταν συνολικά 7! Κάποια από αυτά ήταν τα δικά σου και τα ενέκρινα σχεδόν ΟΛΑ μαζί, και τα 7.
Αν κάποιο post σου είχε ώρα πχ 08:14 και ένα άλλο 10:14, αλλά εγκρίθηκαν ΜΑΖΙ όταν μπήκα στις 12καικάτι, ημερομηνία postαρίσματος εμφανίζεται η γαμημένη ώρα που πάτησες το "Υποβολή" και όχι η ώρα που εγώ πάτησα "Δώσε μάγκα δικαίωμα λόγου στον πληβείο".
Οκ;
Άντε καλή εβδομάδα εύχομαι, τα λέμε την άλλη Κυριακή. Γιατί καυλώνω με την εξουσία που σε ασκώ τώρα.
Ναι, και αυτό που είπε ο Μανιακός για τα 150 posts, ξέχασα να σε το πω. Αυτό ισχύει μόνο για τα πρώτα 150 posts ενός ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ μέλους.