15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Αλλά σε πείραξε το "στο καλό και να μη μας γράφεις" και το ότι μειώνουμε παίχτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο ρε ντιμ;Dimg4 έγραψε:Καλη συνεχεια Μι-γκελα-ρε
Κυνικός σημαίνει πρόστυχος!!! Δεν νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο, μάλλον δεν ξέρεις την σημασία της λέξης!!!back in black έγραψε:Κυνικός ο τρόπος που αποχωρεί, πρόσφερε ότι μπορούσε αλλά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν βελτιώθηκε καθόλου και όπως είπε και ο Πρόεδρος ψάχνουμε για καλύτερο στη θέση του. Να είναι καλά στην υγεία του και να έχει καλή συνέχεια, μακρυά απο την Ελλάδα.

Κύριος κι αυτός, κύριοι κι εμείς απέναντι του όμως για τρία ολόκληρα χρόνια...

Τόσα μπορούσε να προσφέρει αυτός, τόσο μπορούσαμε να τον κρατήσουμε & εμείς και μάλιστα με υπεραξία, όπως συνηθιζόταν ως τώρα στην ομάδα μας...Ας βελτιωνόταν λοιπόν αν ήθελε να μείνει...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Μετα την γεωγραφια,κοβεσαι και στα Νεα Ελληνικα.goran 64 έγραψε:Κυνικός σημαίνει πρόστυχος!!! Δεν νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο, μάλλον δεν ξέρεις την σημασία της λέξης!!!back in black έγραψε:Κυνικός ο τρόπος που αποχωρεί, πρόσφερε ότι μπορούσε αλλά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν βελτιώθηκε καθόλου και όπως είπε και ο Πρόεδρος ψάχνουμε για καλύτερο στη θέση του. Να είναι καλά στην υγεία του και να έχει καλή συνέχεια, μακρυά απο την Ελλάδα.![]()
Τόσα μπορούσε να προσφέρει αυτός, τόσο μπορούσαμε να τον κρατήσουμε & εμείς και μάλιστα με υπεραξία, όπως συνηθιζόταν ως τώρα στην ομάδα μας...Ας βελτιωνόταν λοιπόν αν ήθελε να μείνει...

- hasio_john
Ήθελε πάντως ο κακομοίρης να μείνει με τα μπούνια..
Έχει ερωτευτεί την ΠΑΟΚάρα και την πόλη φυσικά!
Ίσως και αυτός θα μπορούσε να είχε κερδίσει την ανανέωση με λίγη προσπάθεια παραπάνω!
Χαλαρά από μέσα του θα λέει συνέχεια... αχ και να γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έκανα καλύτερα αυτό, εκείνο, ...
Έχει ερωτευτεί την ΠΑΟΚάρα και την πόλη φυσικά!
Ίσως και αυτός θα μπορούσε να είχε κερδίσει την ανανέωση με λίγη προσπάθεια παραπάνω!
Χαλαρά από μέσα του θα λέει συνέχεια... αχ και να γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έκανα καλύτερα αυτό, εκείνο, ...
Καλά πάτερ μου, εσύ κοίτα να πας για τον γάμο στο Πρόχωμα από κει που ξέρεις, να μποτιλιαριστείς, να καθυστερήσει εξ αιτίας σου το Μυστήριο και μετά κοίτα να με κάνεις τον Μπαμπινιώτη!!!!prist64 έγραψε:Μετα την γεωγραφια,κοβεσαι και στα Νεα Ελληνικα.goran 64 έγραψε:Κυνικός σημαίνει πρόστυχος!!! Δεν νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο, μάλλον δεν ξέρεις την σημασία της λέξης!!!back in black έγραψε:Κυνικός ο τρόπος που αποχωρεί, πρόσφερε ότι μπορούσε αλλά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν βελτιώθηκε καθόλου και όπως είπε και ο Πρόεδρος ψάχνουμε για καλύτερο στη θέση του. Να είναι καλά στην υγεία του και να έχει καλή συνέχεια, μακρυά απο την Ελλάδα.![]()

"Κυνισμός" = Ξετσιπωσιά, αναίδεια, μτφ και προστυχιά...Γιατί κόβομαι το λοιπόν???

Άιντε που με μπέρδεψες τις προάλλες μέσα στην παραζάλη μου..."Βάσκο ντε Γκάμα"...

Εμένα άσε με να συνεχίσω μετά την Ν. Αγχίαλο και την Ν. Μεσήμβρια (παλιότερος κι από σένα ακόμα είναι αυτός ο δρόμος για Κιλκίς) μετά από κάνα 20άλεπτο να είμαι στην εκκλησία κι ας με στήσεις μέσα στον καύσωνα και του λόγου μου που θα φοράω και κουστούμι με γραβάτα...

Καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα θυμόμαστε το καλό εξαμηνο που έκανε την πρωτη του χρονιά επί Στεφενς. Τριβαμε τα μάτια μας από σεντρεμπακαρα που βρηκαμε. Η συνέχεια όμως δεν ηταν ανάλογη.
κυνικός
(αρχαία λέξη κυνικός [κυριολεκτική σημασία «σκυλήσιος»] < κύων, κυνός «σκύλος»· αναφέρεται στη διδασκαλία και τη συμπεριφορά των Κυνικών φιλοσόφων)
= ωμός, σκληρός, αγενής
π.χ. «Ενοχλήθηκαν όλοι από την κυνική απάντησή του ότι δεν τον νοιάζει κι αν απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι»
Γρηγορη συνεχιζεις και εκτιθεσαι.
Αν πας απο Ν. Αγχιαλο και Μεσημβρια το πολυ-πολυ να παθεις καμμιά.......................... θλαση,
στο Προχωμα παντως δεν προκειται να φτασεις.
(αρχαία λέξη κυνικός [κυριολεκτική σημασία «σκυλήσιος»] < κύων, κυνός «σκύλος»· αναφέρεται στη διδασκαλία και τη συμπεριφορά των Κυνικών φιλοσόφων)
= ωμός, σκληρός, αγενής
π.χ. «Ενοχλήθηκαν όλοι από την κυνική απάντησή του ότι δεν τον νοιάζει κι αν απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι»
Γρηγορη συνεχιζεις και εκτιθεσαι.
Αν πας απο Ν. Αγχιαλο και Μεσημβρια το πολυ-πολυ να παθεις καμμιά.......................... θλαση,
στο Προχωμα παντως δεν προκειται να φτασεις.
Πάτερ μου, το "Σύγχρονον ορθογραφικόν-ερμηνευτικόν λεξικόν της Ελληνικής γλώσσης (καθαρευούσης και δημοτικής) της Επιτροπής Φιλολόγων Θ. Γούλα, Σ.Α. Παπασταματίου και λοιπών αρκετών (να μην κουράζουμε κιόλας), του Εκδοτικού Οργανισμού "Πυθαγόρας", το οποίο συμβουλεύομαι προσωπικά τα τελευταία 35 χρόνια, αναφέρει όσα γράφω προηγουμένως!!! Άμα θέλεις λοιπόν κάνε τους μήνυση που με "εκθέτουν"...
Όσο για το Πρόχωμα, από κει που σου λέω ακριβώς πήγα εχθές μόλις και ούτε θλάση ούτε ζημιά...
Τώρα αν πήγα σε κάνα άλλο Πρόχωμα, τι να σε πω??? Ο Θεός κι η ψυχή μου...

Πάντως με συγκινεί που με σκέφτεσαι και με διορθώνεις όποτε πάρω "τον στραβό τον δρόμο"...

Υ.Γ. Πάω να σπάσω καμιά κορίνα τώρα...Άργησα κιόλας...

Όσο για το Πρόχωμα, από κει που σου λέω ακριβώς πήγα εχθές μόλις και ούτε θλάση ούτε ζημιά...

Τώρα αν πήγα σε κάνα άλλο Πρόχωμα, τι να σε πω??? Ο Θεός κι η ψυχή μου...

Πάντως με συγκινεί που με σκέφτεσαι και με διορθώνεις όποτε πάρω "τον στραβό τον δρόμο"...

Υ.Γ. Πάω να σπάσω καμιά κορίνα τώρα...Άργησα κιόλας...

Οταν περναει το περπατοφ και το περιπατητης για μια παγκοσμια προσωπικοτητα, ενα λογοπαιγνιο ειναι ακακο για παικτη που θαυμαζει σε καθε ευκαιρια τον γαυροpgetsos έγραψε:Αλλά σε πείραξε το "στο καλό και να μη μας γράφεις" και το ότι μειώνουμε παίχτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο ρε ντιμ;Dimg4 έγραψε:Καλη συνεχεια Μι-γκελα-ρε
Δε διαφωνω καν με το λογοπαιγνιο. Με τα "διπλα στανταρ" διαφωνω απλα γιατι ο ενας ειναι (ηταν) μεγαλος παιχτης και ο αλλος οχι
- back in black
Κυνικός δεν σημαίνει πρόστυχος αλλά σημαίνει (μεταφορικά) ωμός, σκληρός . Έκανα χρήση του συγκεκριμένου χαρακτηρισμού γιατί η μη ανανέωση της συνεργασίας του Βίτορ με τον ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε "στεγνά" σε δημόσια συνέντευξη, απο τον ίδιο τον Πρόεδρο και μάλιστα με την αιτιολογία ότι ψάχνουμε καλύτερο στη θέση.goran 64 έγραψε:Κυνικός σημαίνει πρόστυχος!!! Δεν νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο, μάλλον δεν ξέρεις την σημασία της λέξης!!!back in black έγραψε:Κυνικός ο τρόπος που αποχωρεί, πρόσφερε ότι μπορούσε αλλά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν βελτιώθηκε καθόλου και όπως είπε και ο Πρόεδρος ψάχνουμε για καλύτερο στη θέση του. Να είναι καλά στην υγεία του και να έχει καλή συνέχεια, μακρυά απο την Ελλάδα.![]()
Ζητώ συγνώμη απο τα μέλη για την εκτός θέματος ανάρτηση, αλλά καλό είναι να διορθώνουμε κάποια πράγματα, ιδίως όταν αφορούν στη σωστή χρήση της γλώσσας μας.
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitorχεις
Καλή συνέχεια
Πρόσφερες πολλα
Αλλα εξέλιξη δεν είχες
Καλη συνεχεια
Πρόσφερες πολλα
Αλλα εξέλιξη δεν είχες
Καλη συνεχεια
- Kostomanolis
Οσον αφορα το "κυνικος" συμφωνω πληρως με τον παπα. Δεν εχω ακουσει πουθενα να χρησιμοποιειται ως προστυχος, Γρηγορη. Ακομα και οι φιλολογοι κανουν λαθη ειτε αθελα ειτε ηθελημενα...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ