Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη ο Ιβιτς ειπε οτι θελει να παιξει 4-2-3-1,ειπε οτι θελει αμυντικο χαφ που να πηγαινει επιθετικα στην αμυνα και να βοηθαει και στην αναπτυξη και εσεις καταλαβατε οτι δεν παμε για 6ρι? Αληθεια ποιο απο τα υπαρχον 6ρια παει πχ επιθετικα στην αμυνα? (Ουσιαστικα σκιαγραφησε τον Γκαρσια)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

είπε ότι θέλει ΤΑ χαφ. όχι ότι θέλει αμυντικό χαφ, δλδ μεταγραφή... :roll:

υγ: ο Χαρίσης σίγουρα παει επιθετικά στην άμυνα! :) θα έλεγα και τσιμιροτ αλλά ξέρω ότι θα σας φανεί παράξενο, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να παίρνει μέτρα και να πρεσάρει και ψηλά...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

aoratos έγραψε:
Ettien έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:Επισης ειμαι αρνητικος στην επιστροφη Περειρα. Ερασιτεχνης μου φαινεται ο ανθρωπος στην νοοτροπια και οπως εγραψε καποιος αδερφος πιο πριν, για ποδοσφαρο τυπου αλανας καλος ειναι. Ειναι χαρισματικος, δεν λεω... ξερει μπαλλα, αλλα αυτα απο μονα τους αποτελουσαν πλεονεκτημα στην δεκαετια του '70 και πιο πισω... κι ο Φακουντο μοναχα με αυτα πορευεται στον ποδοσφαιρικο χαρτη.
Δεν θα το' λεγα. Απεναντίας, ο Φακούντο είναι ένας από τους πιο "ευρωπαίους" νοτιοαμερικάνους που είχαμε ποτέ στην ομάδα.
Τακτικά είναι σχεδον άριστος. Αν χρειαστεί να γυρίσει να πιέσει θα το κάνει. Δεν κάνει καταχρήση στις ατομικές ενέργειες του είναι ομαδικός και δεν έχει στόχο να εντυπωσιάσει τον θεατη. Εδειξε ότι πρωτα παίζει για την ουσία.
Ελα δεν παιζει να το εννοεις αυτο που εγραψες, σιγουρα τρολαρεις...
Για να δινεις βοηθειες στα χαφ ή να πρεσαρεις ψηλα πρωτα πολλα θα πρεπει να εχεις αθλητικοτητα και να μπορεις να βγαζεις υψηλες εντασεις στο παιχνιδι σου. Ενδεικτικο για τις βοηθειες που εδινε στο πρεσινγκ περσυ ο Φανουρης συνολικα σε 30 αγωνες πρωταθληματος στην σουπερλιγκ καταφερε και εκανε 13 κλεψιματα. Ενας αλλος πακτης που συχνα κραζουμε οτι δεν δινει βοηθειες και ειναι αδυναμος στις μονομαχιες, ο Πελκας σε 28 αγωνιστικες και 300 αγωνιστικα λεπτα λιγοτερης συμμετοχης απο τον Φακουντο ειχε 47 κλεψιματα.
Καθόλου δεν τρολάρω. Δεν διαφωνώ με τα μειονεκτήματα που έχει σαν παίκτης αλλά παρόλα τα δεδομένα χαρακτηριστικά που έχει ο Φακούντο (έλλειψη τρεξιμάτων κ.λ.π.) δείχνει παίκτης που μόνο αδιάφορος δεν είναι στο θέμα της πίεσης, ούτε τιτικίζει. Αυτό που μπορεί, το κάνει λειτουργώνοντας ομαδικά. Τώρα τι μου βάζεις ως παράδειγμα και μου συγκρίνεις ένα κεντρικό χαφ με έναν παίκτη που κατά βάση αγωνίζεται ως επιθετικός ? Οσο πιο πίσω παίζει ο παίκτης τοσα περισσότερα κλεψίματα θα κανει. Ε χαίρω πολύ.
Και ο Κλάους για παράδειγμα που θεωρειται από τους καλύτερα στο ζήτημα στην πίεση στους αμυντικούς είχε μόλις 20 κλεψίματα. Αυτό όμως δεν τον κάνει κακό παίκτη στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ακούμε τα ίδια καταλαβαίνουμε διαφορετικά , όπως στην φωτό μου !!!!
Και θέλετε να βγει και άκρη όταν γράφετε για υποθέσεις..........................
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

paoktzis έγραψε:
thanasakiss4 έγραψε:«Οι μεταγραφές θα είναι περίπου 6-7. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά έχουμε προβλήματα σε κάποιες θέσεις και για αυτό ψάχνουμε παίκτες για τις θέσεις αυτές. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος, είχαμε 1.06 γκολ ανά παιχνίδι και είναι μεγάλο ποσοστό για ομάδα που διεκδικεί υψηλές θέσεις. Για αυτό ψάχνουμε τερματοφύλακα και αμυντικό. Έχουμε ήδη αποκτήσει έναν παίκτη που παίζει δεξιά στην άμυνα και αριστερά αλλά και δεξί χαφ στο 4-4-2. (σ.σ. τον Μάτος). Έχουμε πάρει έναν μέσο (σ.σ. τον Σάχοφ), θέλουμε ένα στόπερ, έναν τερματοφύλακα, έναν εξτρέμ και δύο παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ένα 10άρι και έναν επιθετικό, για να βοηθάει τον Κλάους» είπε ο Μίχελ, δίνοντας ακριβώς το στίγμα που κινείται ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό «παζάρι»

Δεν ειπε για αμ.χαφ ο μιχελ,αυτο που είπε ειναι οτι σε περιπτωση πωλησης μακ ακομη ενα πλαγιο αν θυμαμαι καλα
εχεις δικαιο μπερδευτηκα απειδη ειπε οτι πηραμε χαφ νομιζα ειπε οτι θα παρουμε χαφ
αρα παμε με χαριση(ετσι θελω εγω τουλαχιστον πουλεν και παιχταρα για μενα)-τσιμιροτ στα χαφ
αλλα ρε παιδια δεν μας βγαινουν οι παιχτες στα χαφ πλεον
τσιμιροτ-χαρισης-τζιολης-σακχοφ
μονο 4 παιχτες? δεν νομιζω
γκολασα φευγει
αντονις δανεικος μαλλον βεροια λενε εκλειδε κιολλας
σαμπο δανεικος
πφφφφφ δεν ξερω εκει τι θα γινει
Ο Σάκχοφ αποκτήθηκε για βασικός...Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει ο Μίχελ...Άρα Χαρισάκος πολλή δουλειά και απέραντο επαγγελματισμό από δω και πέρα για να παίξει αρκετούς αγώνες, όπως είναι και το σωστό για να μην παίρνουν τα μυαλά των νεαρών πολύ αέρα...

Τα ίδια ακριβώς θα γίνουν και με Πέλκα και το 10άρι μεταγραφή (κάτι καταλαβαίνω για Ματέους σαν ψευτο9 πλέον, μιας και ο Βλάντο είπε ότι μπορεί να παίζουμε ανάλογα των αντιπάλων και 4-4-2 ή και 4-1-4-1) και ελπίζω ότι θα τους δω πιο βελτιωμένους του χρόνου και τους δυο τους γιατί τους γουστάρω πολύ σαν παίχτες!!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

οπως τα λεει ο λογιος
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

panpangr77 έγραψε:Απο το ροστερ της Νιουκαστλ θα μπορύσε αραγε να ψωνίσουμε?:
http://www.transfermarkt.co.uk/newcastl ... verein/762
Δανεικους με οψιον αγοράς
Εχει 4 δεκάρια και αυτον τον Cisse για σεντερ φορ . Νομίζω δεν θα χρειαζομαστε άλλες μεταγραφές εκτος σεντερ μπακ και ενα τερματοφισκουλα...
Αν ηταν να ψωνιζαμε απο τη νιουκασλ εναν παιχτη θελω. Henry Saivet.-
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

joshua έγραψε:Δηλαδη ο Ιβιτς ειπε οτι θελει να παιξει 4-2-3-1,ειπε οτι θελει αμυντικο χαφ που να πηγαινει επιθετικα στην αμυνα και να βοηθαει και στην αναπτυξη και εσεις καταλαβατε οτι δεν παμε για 6ρι? Αληθεια ποιο απο τα υπαρχον 6ρια παει πχ επιθετικα στην αμυνα? (Ουσιαστικα σκιαγραφησε τον Γκαρσια)
Αυτος ειναι μαλλον ο Σακχοφ.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Chuck Norris έγραψε:
paoktzis έγραψε:
Chuck Norris έγραψε:5 χαφ εχουμε , δεν εχει φυγει ακομα ο Κατσε
ναι σωστα αλλα εγω τον εβαλα οτι εφυγε και μειναμε με τσιμιροτ-χαριση-τζιολη-σακχοφ
αληθεια υπαρχει κανεις που πιστευει οτι ο κατσε και ο μακ δεν θα φυγουν?
Και εγώ πιστεύω θα φύγουν , θα δειξει δεν νομιζω σε συστημα που παιζουμε με 3 στο κεντρο να μεινουμε με 4 παικτες ;)

Για 5ο χαφ (αν φύγει ο Κάτσε) προσωπικά προτιμώ παραμονή Άντονις... :shock: :shock:

Ρωτήστε και την άπψη του αδιαμφισβήτητου πλέον Προέδρου μας...ΑποστόληΑ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άλλο καλό 6αρο8αρο δεν πρόκειται να έρθει κι ας φύγει ο Κάτσε, αυτό κατάλαβα του λόγου μου!!! Ε Πρόεδρε??? :D
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Τερματοφύλακας σέντερ μπακ χαφ εξτρεμ δεκαρακι επιθετικος..ειδωμεν...φοβερος ο βλανταν σοβαρός και μετρημένος ξερει πολυ καλά τι θελει τι ζητάει άλλα κυρίως σε ποια ΟΜΑΔΑ είναι προπονητής..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξερω οτι το ρισκο της μεταφορας απο το ακουσμα στο γραπτο ειναι μεγαλο καθως δεν ακουσα το συγκεκριμενο σημειο live αλλα επαναλαμβανω το " Για τα αμυντικά χαφ, θα πρέπει να χτίζουν το παιχνίδι, να έχουν καλή πάσα, να είναι επιθετικοί όσον αφορά στην άμυνα. Με αυτά που έχουμε και αυτά που θέλουμε, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτόν τον παίκτη. '' το μεταφραζετε πως ο Ιβιτς δεν θελει αμυντικο χαφ?
P4Pan

Δημοσίευση από P4Pan »

joshua έγραψε:Ξερω οτι το ρισκο της μεταφορας απο το ακουσμα στο γραπτο ειναι μεγαλο καθως δεν ακουσα το συγκεκριμενο σημειο live αλλα επαναλαμβανω το " Για τα αμυντικά χαφ, θα πρέπει να χτίζουν το παιχνίδι, να έχουν καλή πάσα, να είναι επιθετικοί όσον αφορά στην άμυνα. Με αυτά που έχουμε και αυτά που θέλουμε, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτόν τον παίκτη. '' το μεταφραζετε πως ο Ιβιτς δεν θελει αμυντικο χαφ?
+1
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι να σε πω ρε Τζος; θα δειξει, απο όσο άκουγα πάντως δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. θα μου πεις να ακους εν μεσω δουλειάς συν.τυπου δεν ειναι οτι καλύτερο αλλά οκ.

το μόνο σίγουρο είναι, πως ότι και να είναι... θα δείξει.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

P4Pan έγραψε:
joshua έγραψε:Ξερω οτι το ρισκο της μεταφορας απο το ακουσμα στο γραπτο ειναι μεγαλο καθως δεν ακουσα το συγκεκριμενο σημειο live αλλα επαναλαμβανω το " Για τα αμυντικά χαφ, θα πρέπει να χτίζουν το παιχνίδι, να έχουν καλή πάσα, να είναι επιθετικοί όσον αφορά στην άμυνα. Με αυτά που έχουμε και αυτά που θέλουμε, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτόν τον παίκτη. '' το μεταφραζετε πως ο Ιβιτς δεν θελει αμυντικο χαφ?
+1
Αφού το λέει ο goran64 έτσι θα είναι αδερφέ...μαλλον δεν θα πάρουμε έχουμε τον τσιμιροτ εξαρι σύγχρονο.. :opaokara: :opaokara:
P4Pan

Δημοσίευση από P4Pan »

Kαλησπέρα κι απο εμένα παίδες!
Χρόνια παρακολουθώ παοκμανια και την ομάδα μας, άσχετα αν τα τελευταία πολλά χρόνια δεν μπορώ να έρθω στον ναό λόγω οικονομικών και υποχρεώσεων...
Παλικάρια, πραγματικά φέτος δείχνει η ΠΑΕ πως ξέρει πώς και σε τί πρέπει να οργανωθεί βάζοντας τα πράγματα σε μία λογική σειρά (ξεκάθαροι ρόλοι, ξέρουμε τί παίκτες θέλουμε και σε ποιά γραμμή, σωστός σχεδιασμός και άμεσσες κινήσεις ώστε να πάμε για προετοιμασία το δυνατόν πιο πλήρεις)!
Πιστεύω στον Ivic. δεν ξέρω αν θα βάλει την ομάδα ομίλους CH.L (θέλει και λίγη τύχη) αλλά, πιστεύω πως φέτος θα έχουμε ΟΜΑΔΑ και θα καθαρίζουμε τα ματσάκια για πλάκα στην σουπαλιγδα...

Για Μάτος -Σάχοφ (και Τζαλμά, μακάρι να κλείσει) πιστεύω πως το ξέρουν το τόπι και θα δούμε όμαρφα πράγματα.

Υπομονή θέλει παιδιά και όχι κράξιμο σε στραβές που θα έρθουν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”