Lubos Michel
- sourmenetes
- Moderator
Re: Lubos Michel
Εγω στα τοσα χρονια που παρακολουθω τα τεκραινομενα ποτε δεν ακουσα οτι μας λειπει το 1,5,9,10.πρωτη φορα βγηκε καποιος και ειπε ακριβως τι θελει η ομαδα.
Γενικως ο ΠΑΟΚτσης θελει καποιον να του μιλαει στα ισα και οχι με αινιγνατα.νομιζω τον βρηκαμε...
Γενικως ο ΠΑΟΚτσης θελει καποιον να του μιλαει στα ισα και οχι με αινιγνατα.νομιζω τον βρηκαμε...
- ΑποστόληςΑ
Ετσι ακριβωςsourmenetes έγραψε:Εγω στα τοσα χρονια που παρακολουθω τα τεκραινομενα ποτε δεν ακουσα οτι μας λειπει το 1,5,9,10.πρωτη φορα βγηκε καποιος και ειπε ακριβως τι θελει η ομαδα.
Σου λεει στην μουρη οτι ο μπερμπατοφ και ο βιτορ λυνει συμβολαιο ενω κανεις δεν ηξερε με σιγουρια τιποτα.Ουτε μυστικοπαθεια που δινει πατηματα στους δημοσιογραφους να γραφουν μυθιστορηματα ουτε τιποτα.
Έχω να πω, μετά την συνέντευξη, ότι δείχνει ένας πολύ σοβαρός και πανέξυπνος άνθρωπος, ένας ιδανικός τεχνοκράτης στην θέση του Προέδρου-Τ.Δ. του Π.Α.Ο.Κ., τον οποίο ελπίζω ο Ιβάν να εμπιστευτεί για χρόνια για να πάνε πακέτο με τον Βλάντο και τους εκάστοτε παίχτες της ομάδας μας όσο πιο ψηλά γίνεται!!!!
Απόλυτη πίστη και στήριξη από εμάς, ακόμα παραπάνω στα δύσκολα, όποτε έρθουν, και θα πάμε ψηλά!!!!
Ζήτησε από εμάς: "Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα...Π.Α.Ο.Κ.άρα στα δύσκολα"!!!
Απόλυτη πίστη και στήριξη από εμάς, ακόμα παραπάνω στα δύσκολα, όποτε έρθουν, και θα πάμε ψηλά!!!!
Ζήτησε από εμάς: "Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα...Π.Α.Ο.Κ.άρα στα δύσκολα"!!!

Η ομάδα βρήκε τον τέλειο πρόεδρο - ΤΔ που έχει ταύτιση στόχων με τον ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό ότι είναι λίγα άτομα αυτά που παίρνουν τς αποφάσεις. 2 μόνο με υποστήριξη από το σταφ - σκάουτινγκ και ο Ιβάν απλά πληρώνει. Θα δούμε μεγάλα πράγματα. Ο Ίβιτς δεν έχει καμία σχέση από τον προκάτοχό του. Ξέρει τι θέλει και μίλησε για 18-20 παίκτες. Αυτό έλεγα και εγώ πέρυσι για ΙΤ που έλεγε για 14 μόνο. Πως να μην τραυματίζονται οι παίκτες χωρίς ροτέισον. Θεωρώ καλή τη δουλειά του Άρνεσεν. Η προηγούμενη χρονιά μας έδωσε αγωνιστικά τους: Γκάρι, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, ενώ ανέβασε τον Τζαβέλλα σε πολύ αξιόλο παίκτη. Λύσεις επίσης για το φετινό πάγκο: Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο.
Πολύ ξεκάθαρος και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είσαι ανοικτός. Μας έχει καταλάβει πως είμαστε σαν λαός κα εμένα με έκανε να τον προσκυνήσω και τον Βλάνταν που θα γίνει προπονητής 10ετίας. Μόνο που άκουσα το 0,5 γκολ/αγώνα στην άμυνα που το φωνάζω εδώ και καιρό κατάλαβα για το πόσο σοβαρή προσέγγιση του ποδοσφαίρου έχει. Αν μια ομάδα έχει 0,5 άμυνα και βάζει 1,5 έχει εξασφαλίσει τους 60 πόντους και αν καταφέρει και πάει την επίθεση στο 2γκολ/αγώνα με 0,5 άμυνα πάς στους 70 βαθμούς, δηλαδή πας για πρωτάθλημα αν ο ανταγωνιστής σου δεν έχει στημένο το πρωτάθλημα. Ενώ θέλει να παίξει επιθετικά, προσέχει πολύ την άμυνα και θα χτίσει από εκεί με Τέρμα και αμυντικό ποιότητας.
Πολύ ξεκάθαρος και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είσαι ανοικτός. Μας έχει καταλάβει πως είμαστε σαν λαός κα εμένα με έκανε να τον προσκυνήσω και τον Βλάνταν που θα γίνει προπονητής 10ετίας. Μόνο που άκουσα το 0,5 γκολ/αγώνα στην άμυνα που το φωνάζω εδώ και καιρό κατάλαβα για το πόσο σοβαρή προσέγγιση του ποδοσφαίρου έχει. Αν μια ομάδα έχει 0,5 άμυνα και βάζει 1,5 έχει εξασφαλίσει τους 60 πόντους και αν καταφέρει και πάει την επίθεση στο 2γκολ/αγώνα με 0,5 άμυνα πάς στους 70 βαθμούς, δηλαδή πας για πρωτάθλημα αν ο ανταγωνιστής σου δεν έχει στημένο το πρωτάθλημα. Ενώ θέλει να παίξει επιθετικά, προσέχει πολύ την άμυνα και θα χτίσει από εκεί με Τέρμα και αμυντικό ποιότητας.
Εντάξει, σε λίγο μπορεί να βγουν και να λένε, γιατί παίρνει μόνο ένας αποφάσεις στην ΠΑΕ και κάνει του κεφαλιού του, οι αρδ...
SM-G935F
SM-G935F
Συμφωνώ...Συνεχίζοντας ευτυχώς με τις απαραίτητες διορθώσεις και όχι διαλύοντας τελείως το πλάνο του Φρανκ Άρνεσεν, με μοναδικούς ξεκάθαρους του σκοπούς το καλό της άμεσης προόδου του Π.Α.Ο.Κ. και την απονομή των ευσήμων και σε αυτόν στην συνέχεια!!!spyretto έγραψε:Ευθύς, σοβαρός, προσυλωμένος στην δουλειά του χωρίς φρούδες υποσχέσεις, γενικότητες και αμπελοφιλοσοφίες για το ποδόσφαιρο όπως άλλοι προκατόχοι του - ονόματα να μην λεμε.
Νομίζω ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο με αυτόν τον άνθρωπο και θεωρώ ότι θα κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον προπονητή που είναι της ίδιας φιλοσοφίας.
Είπε 2-3 φορές πως "ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ήδη καλή ομάδα" κι αυτό από μόνο του αποτελεί απόδοση ευσήμων ΚΑΙ στον Άρνεσεν...

"Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε την ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική" δήλωσε ευθαρσώς!!!!
Ελπίζω πάντως όλοι να κατάλαβαν ότι η μη συγκεκριμενοποίηση των στόχων ερμηνευόταν όσες φορές έγινε με την προσθήκη της φράσης "our boss is our judgment", δηλαδή το αφεντικό μας είναι ο δικαστής (κριτής) μας!!!

Πανέξυπνος λοιπόν μιας και η καυτή πατάτα γυρίζει (ΚΑΙ) στα χέρια του Ιβαν...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 10 Ιουν 2016, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
να δεις που ενας εκ των κορυφαιων διαιτητων του κοσμου θα μας κανει ομαδα......
παμε γερα ρε
παμε γερα ρε
Καλά που δεν φέραμε λοιπόν τότε τον..................Κάκο μιας και "2 κοκκόροι σε ένα κοτέτσι δεν χωράνε"... 

Ότι αισθάνθηκα στην παρουσίαση Άρνεσεν, το αισθάνθηκα και σήμερα. Το θετικό είναι ότι ο Μίχελ είναι στην ομάδα περισσότερο καιρό και έχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου.
Ωστόσο τα όσα έχουν προηγηθεί στην ομάδα μας τα προηγούμενα έτη με κάνουν συγκρατημένο πλέον.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.
Ωστόσο τα όσα έχουν προηγηθεί στην ομάδα μας τα προηγούμενα έτη με κάνουν συγκρατημένο πλέον.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.
Το γιατί δηλαδή μόνο ο Μίρτσος δεν το έχει καταλάβει ακόμα??? Πόσο μπούφος επιπλέον του κομπλεξικός!!!KOSTAS54 έγραψε:Δεν κάνει. Δεν βάζει στόχους, το λέει και ο ....... μίρτσος.

Για φαντάσου ωραία πράγματαabg12d34 έγραψε:να δεις που ενας εκ των κορυφαιων διαιτητων του κοσμου θα μας κανει ομαδα......
παμε γερα ρε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Notorious4
Έχω ενα προαίσθημα οτι η φετινή σεζόν θα είναι απο τις πιο επιτυχημένες στην Ιστορία του ΠΑΟΚ , Πρωτάθλημα και Πλεύ οφ CHL. Ο Μίχελ φένεται σοβαρός επαγγελματίας και πιστεύω θα έχει την εμπιστοσυνή του Σαββίδη για να κάνει κάποια υπέρβαση στο θέμα του budget.Απο την άλλη ο ίβιτς σίγουρα θα έχει κάποια πίστωση χρόνου αλλά είναι ρίσκο να και των πιστεύω.Θα προτιμούσα βέβαια να έρθει ένας έμπειρος/επιτυχημένος προπονητής και να κάτσει σαν βοηθός 1-2 χρόνια για να πάρει εμπειρία.