10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
δυστυχώς έδωσες στην ομάδα μου αυτά ακριβώς που περίμενα να δώσεις και σίγουρα σε αυτά είναι ένα κλικ αύξησης γοήτρου
χωρίς προετοιμασία, σε δύση μεγάλης καριέρας, χωρίς κίνητρο, πολύ μπλαζέ και ευπαθής
καλή συνέχεια στα φιλικά υψηλού επιπέδου
χωρίς προετοιμασία, σε δύση μεγάλης καριέρας, χωρίς κίνητρο, πολύ μπλαζέ και ευπαθής
καλή συνέχεια στα φιλικά υψηλού επιπέδου
- falconakis
Καλό ταξίδι σ ευχαριστούμε που μας έκανες εστω και για λίγο να ονειρευόμαστε...
Καλή συνέχεια εαν συνεχίσεις...
- Καπετάνιος
Και να παει πουθενα και να κανει παπαδες ε; Δυστυχως το πιο ομορφο που μας χαρησε ηταν η ευκαιρια να φοραμε μπλουζα ΠΑΟΚ με το ονομα Berbatov στη πλατη.
- ΑποστόληςΑ
Αναμενόμενος ο χωρισμός μας. Στο καλό! Λυπάμαι που δεν πήραμε παρά ψίχουλα από όσα μπορούσες να μας δώσεις.
- hasio_john
falconakis έγραψε:Καλό ταξίδι σ ευχαριστούμε που μας έκανες εστω και για λίγο να ονειρευόμαστε...
- john4serres
τα 4 γκολ (τα 2 με πεναλτι) σε αγωνες πρωταθληματος ειναι αρνητικο ρεκορ για τον ιδιο για τα τελευταια 13 χρονια που παιζει σε top επίπεδο.
Το μεγαλύτερο όνομα πάτησε το χορτάρι της Τούμπας με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μας δίδαξε τι σημαίνει επαγγελματισμός, τι σημαίνει ποδοσφαιρική παιδεία και μας απέδειξε το πόσο πίσω είμαστε σε σχεδιασμό και σε ποιότητα ομάδος.
Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι με νοσταλγία τα παιχνίδια του και την σιγουριά με την οποία μοίραζε τη μπάλα.
Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε σύστημα ή παίχτες να του δώσουν την μισή από την ποιότητα την δική του πάσα, όλοι μας θα νοσταλγούσαμε και τις επιδόσεις του.
Μας δίδαξε τι σημαίνει επαγγελματισμός, τι σημαίνει ποδοσφαιρική παιδεία και μας απέδειξε το πόσο πίσω είμαστε σε σχεδιασμό και σε ποιότητα ομάδος.
Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι με νοσταλγία τα παιχνίδια του και την σιγουριά με την οποία μοίραζε τη μπάλα.
Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε σύστημα ή παίχτες να του δώσουν την μισή από την ποιότητα την δική του πάσα, όλοι μας θα νοσταλγούσαμε και τις επιδόσεις του.
Bagheera έγραψε:Μεγάλη χαρά, μεγάλες προσδοκίες, ελάχιστη προσφορά. Στο καλό.
Ακριβώς αυτά...Υγεία...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 10 Ιουν 2016, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Εγω τη φανέλα σου θα την κρατησω και θα θυμαμαι με περηφανια πως ενα τεραστιο ονομα του παγκοσμιου ποδοαφαιρου περασε απο τα αγια χωματα της τουμπας..να εισαι καλα...
- Παλαιολόγος
μετα απο νετσιντ,λουκας,νατχο,νομποα
αλλος εναν καλος παιχτης που καιγεται στην τουμπα
εδω καποιοι τον βγαλανε αμπαλο λες και ο Μπερμπα διαβαζει καθε μερα Paokmania και θα βαλει τα κλαματαΠαλαιολόγος έγραψε:μετα απο νετσιντ,λουκας,νατχο,νομποα

Και αν δεν αποτελέσει και αυτό ένα μήνυμα για τον οργανισμό ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, τότε ποιό;Παλαιολόγος έγραψε:μετα απο νετσιντ,λουκας,νατχο,νομποα
ΕΥΤΥΧΩΣ, τα πρώτα δείγματα είναι εξόχως ενθαρρυντικά. Θα χρειαστεί όμως η συμβολή όλων, συμπεριλαμβανομένων και ημών των οπαδών. Ο Μίχελ την έκανε πολύ κομψά την αναφορά του μιλώντας περί άσπρου-μαύρου