14.Facundo Abel Pereyra
Re: 10.Facundo Abel Pereyra
Συμφωνω ρον, απλα το κακο ειναι δε στεκεται πολυ ευκολα μονος του κορυφη, ειναι σχεδον αποκλειστικα για περιφερειακος σε 4-4-2..
RoMaN έγραψε:Βάλε και τη γκολάρα στο κωλόγαυρο... Στον αγώνα στο κινεζολίμανο, που κι αυτοί είχαν βάλει γκολάρα με 1η επαφή από κόρνερ..
Υπάρχει και το gif του γκολ μας κάπου...
Το κοντρολ που έκανε στο ακυρωθέν του γκολ στο γαυροτήγανο ήταν επίσης από τα highlights.
-
Μπαρκαρούτσος
-
ron-swanson
Ισχυει.simba έγραψε:Συμφωνω ρον, απλα το κακο ειναι δε στεκεται πολυ ευκολα μονος του κορυφη, ειναι σχεδον αποκλειστικα για περιφερειακος σε 4-4-2..
Απλα το λεω γιατι ο Κλαους οταν η ομαδα δεν παιζει τον αντιπαλο στο μισο γηπεδο, ειναι πολλες φορες αφαντος στην επιθετικη αναπτυξη. Ο Φακουντο σαν false nine με 2 σφαιρες αριστερα και δεξια του (Γκαρι, Djalma πχ) θα ειναι πιο χρησιμος σε εκτος εδρας ντερμπι ή σε εκτος εδρας ευρωπαϊκα παιχνιδια πιστευω. Γιατι και το γκολ το εχει και να κρατησει μπαλα μπορει.
Σ'αυτη την περιπτωση μερικως ναι..
Και λεω το μερικως γιατι μια αλλη αναγνωση λεει οτι απεναντι σε 2 στιβαρα στοπερ μπορει να πνιγει γιατι δεν εχει τον ογκο για υποδοχη μπαλας, ουτε για μονομαχιες, ουτε και τη μεγαλη ταχυτητα/τριπλα για να τα προσπερασει στο 1-1 στην κοντρα..
Γενικα, για ποδοσφαιρο "αλανας" οπως στην αργεντινη ειναι πιο πολυ στα δικα μου ματια ή για καμια β' ισπανιας..
Και λεω το μερικως γιατι μια αλλη αναγνωση λεει οτι απεναντι σε 2 στιβαρα στοπερ μπορει να πνιγει γιατι δεν εχει τον ογκο για υποδοχη μπαλας, ουτε για μονομαχιες, ουτε και τη μεγαλη ταχυτητα/τριπλα για να τα προσπερασει στο 1-1 στην κοντρα..
Γενικα, για ποδοσφαιρο "αλανας" οπως στην αργεντινη ειναι πιο πολυ στα δικα μου ματια ή για καμια β' ισπανιας..
Η καλύτερη στιγμη του στο παιχνίδι είναι οι ενέργειες που κάνει στο 1ο γκολ. Αδειαζει 2 φορές τον αμυντικό, πασάρει και παίρνει μετά θέση στην περιοχή παρασύρωντας πάνω του ολη την άμυνα του οσφπ. Και βρίσκει ευκαιρία να σκοράρει ο Κλάους.paok87 έγραψε:RoMaN έγραψε:Βάλε και τη γκολάρα στο κωλόγαυρο... Στον αγώνα στο κινεζολίμανο, που κι αυτοί είχαν βάλει γκολάρα με 1η επαφή από κόρνερ..
Υπάρχει και το gif του γκολ μας κάπου...
Το κοντρολ που έκανε στο ακυρωθέν του γκολ στο γαυροτήγανο ήταν επίσης από τα highlights.
- ΑποστόληςΑ
- GiorgosAtha
Θα συμφωνήσω με τον ron... ουσιαστικά μιλάμε για έναν παίχτη fox-in-the-box.
Παρότι, όπως λέει σωστά ο simba...
Όπως προείπα μου θυμίζει τον Baka... και αυτός δεν είχε αυτά που είπε ο simba. Αλλά μας "ξελάσπωσε" πολλές φορές.
Προσωπικά επιμένω στην θεωρία μου πως ο Vlado θα προσπαθήσει να βαδίσει σε γνωστά λημέρια... ουσιαστικά θα φτιάξει τον ΠΑΟΚ του Santos σε version 2016-17. Θα πάρει παίχτες που θα έχουν κάποιες ομοιότητες με αυτούς που είχε για συμπαίχτες. Ίσως για αυτό τον λόγο κινούμαστε σε συγκεκριμένους στόχους και γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι. Ξέρει τι θέλει να φτιάξει και ξέρει τι έχει.
Ίσως ο Pereyra να είναι ο Baka του 2016... όπως ο Leovac να είναι ο Miro του 2016... όπως ο Leo Matos να είναι ο Lino του 2016... και πάει λέγοντας.
Ίδωμεν...
Παρότι, όπως λέει σωστά ο simba...
Με 2 εξτρεμ -και ένα 10αρι- που θα πατάνε περιοχή, έχει την ικανότητα να κινηθεί έξυπνα ώστε και να τραβήξει παίχτες μαζί του αλλά και να πάρει σωστές θέσεις εντός της περιοχής ώστε να εκμεταλλευτεί είτε ασσίστ είτε δεύτερες ευκαιρίες πχ. ασταθή απόκρουση. Ενώ "μυρίζετε" το γκολ (13 γκολ στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη δεν τα λες λίγα) και δεν παρατάει την φάση.simba έγραψε:...απεναντι σε 2 στιβαρα στοπερ μπορει να πνιγει γιατι δεν εχει τον ογκο για υποδοχη μπαλας, ουτε για μονομαχιες, ουτε και τη μεγαλη ταχυτητα/τριπλα για να τα προσπερασει στο 1-1 στην κοντρα...
Όπως προείπα μου θυμίζει τον Baka... και αυτός δεν είχε αυτά που είπε ο simba. Αλλά μας "ξελάσπωσε" πολλές φορές.
Προσωπικά επιμένω στην θεωρία μου πως ο Vlado θα προσπαθήσει να βαδίσει σε γνωστά λημέρια... ουσιαστικά θα φτιάξει τον ΠΑΟΚ του Santos σε version 2016-17. Θα πάρει παίχτες που θα έχουν κάποιες ομοιότητες με αυτούς που είχε για συμπαίχτες. Ίσως για αυτό τον λόγο κινούμαστε σε συγκεκριμένους στόχους και γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι. Ξέρει τι θέλει να φτιάξει και ξέρει τι έχει.
Ίσως ο Pereyra να είναι ο Baka του 2016... όπως ο Leovac να είναι ο Miro του 2016... όπως ο Leo Matos να είναι ο Lino του 2016... και πάει λέγοντας.
Ίδωμεν...
- GiorgosAtha
Λογικά θα είναι μέσα στο πρόγραμμα...Bagheera έγραψε:Δεν βλέπω τον Ivic του 2016 ...
- BlackBlockAttack
Γνωμη μου εναι οτι δε θα παιξει στον ΠΑΟΚ....Θελει να μεινει στην Αργεντινη και αυτο θα προσπαθησει...Μη ξεχναμε οτι ηταν ο κολλητος του Λουκας και τον σιγονταριζε σε καθε μακακια που εκανε περσυ για να φυγει...Το ξερει το εργο και αποψη μου ειναι οτι μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερο παικτη
-
john4serres
υπαρχουν δυο διαφορετικα δημοσιευματα απο αργεντινη συμφωνα με τους δημοσιογραφους
1. απορριψαμε προταση 1 εκατομμυριου
2. δεν εγινε ακομη προταση, αλλα το σκεφτεται η Ρασινγκ
1. απορριψαμε προταση 1 εκατομμυριου
2. δεν εγινε ακομη προταση, αλλα το σκεφτεται η Ρασινγκ