Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Oxι καλή εμφάνιση-πολύ μέτρια θα έλεγα καλύτερα-αλλά δεν ξεχνώ και τις πολλές απουσίες.Πάντως είναι φανερό ότι η ομάδα δεν περνάει την καλύτερη φάση της.Πάντως το φαινόμενο μόλις βάζουμε ένα γκολ να γυρνάμε πίσω έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις,έχει γίνει σ'όλα τα ματς αλλά ειδικά χθές ήταν απαράδεκτο.Παίζαμε με τον τελευταίο που είχε χάσει και τον καλύτερό του παίκτη τον Oυέλιγκτον.Δεν ξέρω αν φταίει ο Σάντος ή η ομάδα αλλά σίγουρα αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε χάρη στον Claous -και στον Βερόν να μην ξεχνιόμαστε.
Ο Σάντος χθες δε μ' άρεσε.Βγάζει Μπάκα και αφήνει Αναστασάκο που δεν ακούμπησε μπάλλα.Προφανώς νόμισε ότι το ματς κλείδωσε και προσπάθησε να προφυλάξει τον μοναδικό επιθετικό που έχει. Δεύτερο ο Λάκης τι άλλο πρεπει να κάνει για να μην ξαναπαίξει?????2 φορές έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και κατάφερε να χάσει την μπάλλα.Είναι πλέον φανερό ότι παίζει χωρίς ψυχολογία και χωρίς πάθος.Σήμερα κιόλας να τον ευχαριστήσουν για ότι(????) προσφερε και ας πάει στην ευχή της Παναγίας.Τον βλέπεις και νομίζεις ότι είναι σα χαμένος μέσα στο παιχνίδι.Δλδ ο Γεωργίου πόσο χειρότερα μπορεί να παίξει??????? Ελπίζω τώρα που είδε ότι και οι μικροί μπορούν να δώσουν λύσεις(βλ.CLAOUS) να τολμήσει και μ 'αυτόν.
Ο Αραμπατζής συνεχίζει να μην με πείθει,για μένα είναι πηγή κινδύνων-ΟΚ έχει το ελαφρυντικό της μακρόχρονης απουσίας αλλά για την ώρα εκεί δεν μπορεί.Ισως πιο μπροστά-άλλωστε νομίζω ότι εκεί είναι η θέση του-στη θέση του Λάκη να πήγαινε καλύτερα.Τώρα κάποιος αδερφός είπε ότι ο Δάρλας έχει πρόβλημα και πρέπει να χρησιμοποιείται συντηρητικά.Αν είναι έτσι ΟΚ καταλαβαίνω για τι χρησιμοποιείται ο Αραμπατζής αλλά για μένα είναι άλλο ένα πρόβλημα.
Μ'όλα αυτά δεν κράζω τον Σάντος απλώς τις σκέψεις μου λέω.
Το πουλέν μου για άλλη μια φορά κορυφαίος. ΠΙΕΖΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΑΛΛΑ....... Πάλι έξω και αυτή τη φορά ποιός ξερει για πόσο???????
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Ελπίζω να ηρεμήσει τώρα που θα μείνει έξω και να επανέλθει πιο ήρεμος στα δύσκολα ματς του Β' γύρου.Γιατί πιστεύω ότι αυτό το 1 έξω 1 μέσα δεν τον έχει αφήσει να δείξει ότι μπορεί.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. EVER
ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ αλλά ρε συ PABLO ΘΑ μπορούσες να μην αντιδράσεις έτσι στην κίτρινη.Αφού το ξέρεις ότι σε περιμένουν στη γωνία.
Οπως στη γωνία περιμένουν όλη την ομάδα και τον Θόδωρο. Σήμερα όλοι οι αληταράδες δημοσιογράφοι αντι για το ανεκδιήγητο κοράκι θα ασχολούνται με το επεισόδια.Μπορεί ρε μάγκες να αγαπάτε την ομάδα να κανετε χιλιομετρα να σας προκάλεσαν, να...να.... να..... αλλά γιατι ρε σεις όταν ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ??????ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ TV??????ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ?????ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
Τα ίδια με τις γριές, με Πανθρακικό, με Αστέρα πέρυσι.ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΜΑΔΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΦΤΑΝΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Mπράβο σε όλους τους παίχτες μας. ΨΥΧΗ και συνταγή Σάντος. Μέχρι το τελικό σφύριγμα, πιέζουμε.

Εμ Βι Πι ο Πάμπλο. Άρμα μάχης είναι το παληκάρι. Δεν το χάνει το τόπι απο τα πόδια του.
Jeremy4 έγραψε:
Magdi Tolba έγραψε:η μεγαλύτερη έλλειψη του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε παίκτες,ούτε τα λεφτά αλλά ο Παρασίδης που άνοιγε τα μάτια στα φυτά γιατί ήταν 100 χρόνια μπροστά
πήραμε Χ με Εργοτέλη και Χ με γριά που πέφτει και παραλίγο κάποιοι να κατέβουν στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσουν
Κι όπως θα έλεγε κι ο Παρασίδης.... ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΨΤΟΟΟΟΝ!!! :)
αυτό ήταν το κορυφαίο...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Φιλε Fuzztone, έχεις δίκιο, το μοναδικό σημείο διαφοροποίησης μου είναι πως κατά τη γνώμη μου ο διατητής μοιάζει να θέλει να τελειώσει τον Garcia όχι επηρεασμένος απλά από την γενικότερα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, αλλα κατ'εντολήν.

Μια κουβέντα για το παιχνίδι χθες, γενικώς με προβλημάτισε κι εμενα λίγο η αντίδραση μετά το πρώτο γκολ κι ότι δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι, αν και στο 0-1 είχαμε δυο χαμένες κλασικές ευκαιρίες, ας μην το παραβλέψουμε αυτό. Δε νομίζω ότι υπήρχε καμια εντολή του Σάντος να γυρίσει η ομάδα πίσω, αλλα σίγουρα ως αντίδραση ομάδας χρήζει κριτικής.
Ο προπονητής κρίνεται κατά κανόνα εκ του αποτελέσματος, έτσι όταν λέμε λάθος η αλλαγή του Μπάκα, πρέπει να λέμε και δικαίωση για την αλλαγή του Αθανασιάδη.
Τέλος πάντων, νίκη που ήρθε σίγουρα και με τύχη, αλλα μετράνε οι 3 βαθμοί και το πάθος των παιχτών μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Συμφωνώ κι εγώ βεβαια ότι λάθη έγιναν (και χθες) από όλους και πρέπει να διορθώνονται.

Όσο για το φίλο μαγκντί εδώ μέσα, φοβάμαι κι εγώ ότι είναι όντως Παοκτσής! Ως αλλόθρησκος δε θα με ενοχλούσε ιδιαιτερα, αλλα έχουμε τέτοιους δυστυχώς μπόλικους.. Είχα την "τύχη" να ξαναζήσω μερικούς στο παιχνίδι με την αελ, όπου βρέθηκα στην Τούμπα live για πρώτη φορα μετά από δυο χρονια περίπου. Πωπω κόμπλεξ που βγάζουν ορισμένοι...
Παρεπιπτόντως, μπράβο στα παιδιά της 4 που φωνάζουν σχεδόν ασταμάτητα (και κάποιοι από 5-6 κατά διαστήματα), κατά τα αλλα γιατί τόση γκρίνια και μουρμούρα ρε αδέρφια? Φωνάξτε και κανένα σύνθημα για την ομάδα...Αναγκάστηκα στα τριάντα...φεύγα μου να ξελαρυγγιάζομαι! Όχι ότι δεν το γούσταρα βεβαια! :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Συγνώμη αλλά θα βρίσω.
Διαβάζω από χτες εδω μέσα κάποια μ&υν&π@ν@ να παίνουν για να μας κάνουν άνω κάτω. Ούστ ρε βρώμοσκυλα.

Τόσο πολύ μας βοβούνται? Το φόβο μας νάχετε ρε κ@ργιόληδες.
Εγώ ρε μπαίνω στο φόρουμ σου να λέω μαλακίες?

Αν η μόνη κατηγορία που έχεις για μας είναι ότι δεν έχουμε λεφτά τότε τι να σου πω ρε.
Φτάνει πια με το γαμημένο κατεστημένο σας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ξέρω ότι έχω γράψει κατα κόρων ότι τα σενάρια συνομοσίας δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ αλλλά μάλλον κάνω λάθος με αυτά που είδα χτες.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Και το "κλού" της χτεσινής βραδιάς στο τέλος της μετάδοσης του χτεσινού αγώνα βαζέλι-τρίπολη ο σχολιαστής ανέφερε ότι ο παο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στην φυλή!!!! Φαίνεται ότι μετά την ισοφάριση θεώρησε ότι τελείωσε το παιχνίδι ... μα γιατί??????
Κάτι υπάρχει σίγουρα από πίσω ... κάποιους έχει σίγουρα φοβήσει ο Π.Α.Ο.Κ ... και που είστε ακόμα λακαμάδες της super κλίκας!!!!!

Συγχαρητήρια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας ... που ακόμα και μετά την ισοφάριση και με λίγο χρόνο να απομένει τα κατάφερε ... γιατί απλά φέτος η ψυχολογία μας είναι διαφορετική. Έχεις νοοτροπία νικητή.-

MVP - ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ.-
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεύτερο συνεχόμενο ΣΚ που κερδίζουμε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Νομίζω ότι είναι το τρίτο από την αρχή της χρονιάς. Την προηγούμενη χρονιά δεν κάναμε κανένα αν δεν κάνω λάθος.
Το προηγούμενο ΣΚ ήμουν επάνω και πήγα και στα δύο, λέω ν' ανέβω και το επόμενο αν και παίζουμε μόνο μπάλα εντός τεσπα μικρή σημασία έχει.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

MVP ο Αθανασιάδης λόγω του γκολ. Δείχνει αρκετά καλά δείγματα μέχρι στιγμής και ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι γιατί είναι το μέλλον της ομάδας μας
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ακουστε με λιγο γιατι αυτο που ειδα εγω πιστευω οτι δεν το ειδε κανεις..
Για την αποβολη του Γκαρσια αναφερομαι..
1) Γινεται αντικανονικη σεντρα απο τους παικτες του θρασηβουλου..
δηλ. αντι να δωσει πασα ο 1τος παικτης στον 2ρο, την κλοτσαει μπροστα πανω στον παμπλο.. αυτο ειναι αντικανονικο δηλ. ακυρη σεντρα..
2) στην πρωτη κιτρινη που τρωει ο Γκαρσια λεει στον διαιτητη οτι οι παικτες μας δεν εχουν γυρισει ακομα πισω απο την γραμμη της σεντρας οποτε δεν υπηρχε προβλημα που καθοταν εκει..
3) αν προσεξετε εκεινο το σημειο του βιντεο θα δειτε και αυτο με την σεντρα αλλα και ΕΝΑΝ παικτη του ΠΑΟΚ που περναει την γραμμη της σεντρας ΑΦΟΥ δινει την κιτρινη ο διαιτητης!!!!!
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Πορωτική νίκη , ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ λαός με κατάληψη του "γηπέδου"!

Μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι!

:)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

pilotos έγραψε:Τέλος για μένα αυτό το ματς, το μυαλό στον αστεράκο του κομποσχοινά κωστένογλου....

Για τελείωμα πάρτε και μερικά βιντεάκια στα οποία αποθανατίζονται και κάποιες ΜΟΡΦΕΣ του PAOKMANIA

:lol: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=lxAEE5mRQR0
πριν έναρξη έχουμε μπει οι πρώτοι,,, εξ Αθηνών και όσοι ήρθαν με αυτοκίνητα...

http://www.youtube.com/watch?v=tClY96g-ZkY
αμέσως μετά το 0-1, απο το πέταλο

http://www.youtube.com/watch?v=tCKIPSJ8AJ0
μετά τη λήξη του αγώνα Χαλκιάς και Δάρλας έρχονται στο πέταλο...

ύ.γ εσείς τι περιμένατε ρε αδέρφια? Να μας είχαν στρωμένο το δρόμο με ροδοπέταλα? Πόλεμο αυτοί , πόλεμο και μεις!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ!!!

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
τελικα ησουν ψηλα στην κερκιδα...
εγω πιο κατω αριστερα σου!!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ολοι θυμομαστε την αθωωση τσιριλο πριν λιγα χρονια στο ματς της 44 με το αιγαλεω.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Ο διαιτητής "κύριος Δαλούκας" καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου απέβαλλε χωρίς ίχνος σεβασμού τον ποδοσφαιριστή Πάμπλο Γκαρσία.Ο οποίος έπαιξε βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης.Και όχι ένα ημίχρονο με την εθνική Βραζιλίας όπως ο Τζιοβάνι.Ο πρόεδρος να ζητήσει διαγραφή και να βρει τον τρόπο να κάνει τους περίεργους τύπους με τις λαμέ μπλούζες να τον σέβονται.Χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

εγω λεω να ρωτησουμε τους λαρισαιους γιατι πολυ μαγκια πουλουσαν ποιος ευνοειται πραγματικα απο τη διαιτησια...
marketer

Δημοσίευση από marketer »

ρε παιδια μια ερωτηση....
Αυτο που εκαναν οι παικτες του Θρασυβουλου και πηρε καρτα ο Γκαρσια θεωρητε οτι εκαναν σεντρα?? Δεν εδωσαν την μπαλα ο ενας στον αλλον απλα την κλωτσησε το αλλο το ΓΙΑΓΛΙ στον ΠΑΜΠΛΟ...
?????????
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

:lol: :lol: :lol:
είστε τρελοί ρε!!!!! πολύ σας γουστάρω ρε Παοκαρες μου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”