Game Of Thrones (TV series)
Re: Game Of Thrones (TV series)
Ρε κούρδοι, είδα τις σκηνές που δείχνει όταν αρχίζει το επεισόδιο, πρώτη φορά στη ζωή μου, το έργο μοιάζει σαν Lord of the Rings χωρίς τα ανθρωποειδή;; 

- VictorAK47
- Μπαρκαρούτσος
Πιο WTF σκηνή βγήκε με 12 ψήφους (43%) η επίθεση στην Arya..
Το επόμενο poll, που θα φτιάξω το αργότερο απόψε, θα είναι πιο γενικό, spoilerless και πιο γαμάτο, μιας και τελευταία 2 δεν είχαν τόση απήχηση!
Το επόμενο poll, που θα φτιάξω το αργότερο απόψε, θα είναι πιο γενικό, spoilerless και πιο γαμάτο, μιας και τελευταία 2 δεν είχαν τόση απήχηση!
Να κατατεθουν αποψεις για το τι ειδους βασανισμο φαντασιωνομαστε για τη Σερσει..
Εγω προσωπικα θελω να τη βιασει αλα Irreversible το "experiment gone bad"

Εγω προσωπικα θελω να τη βιασει αλα Irreversible το "experiment gone bad"

- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω ότι ο τίτλος του poll είναι ξεκάθαρος... Φέρνεις πίσω χαρακτήρα στο παρόν της σειράς, δεν αναιρείς τον θάνατο κανενός, γιατί θα ήταν ΠΟΛΥ περίπλοκο...
Πρόκειται για άτομα που είδαμε στη σειρά λίγο παραπάνω (πχ όχι Jon Arryn) και όχι ιστορικά πχ πρόσωπα (Azor Ahai, Aegon Targaryen, Lann The Clever
)
Ψηνόμουν λίγο να βάλω Joffrey Lannister, μάλλον θα έκοβα τον Jeor Mormont που δεν θα ασκούσε ιδιαίτερα μεγάλη επιρροή στη πλοκή... Απλά με τον Joffrey θα γελούσαμε και λίγο!
Είμαι ανάμεσα σε πολλούς πάλι.. Και Tywin Lannister θα έφερνα πίσω, γιατί όχι;; Πιστεύω θα μπορούσε να ενώσει τους Οίκους ενάντια στον Night's King ή έστω πχ να σταματήσει τις μαλακίες του Ramsay στον Βορρά..
Νικάει ο Robb Stark με 100%, να το κλειδώσω;;; 
Πρόκειται για άτομα που είδαμε στη σειρά λίγο παραπάνω (πχ όχι Jon Arryn) και όχι ιστορικά πχ πρόσωπα (Azor Ahai, Aegon Targaryen, Lann The Clever

Ψηνόμουν λίγο να βάλω Joffrey Lannister, μάλλον θα έκοβα τον Jeor Mormont που δεν θα ασκούσε ιδιαίτερα μεγάλη επιρροή στη πλοκή... Απλά με τον Joffrey θα γελούσαμε και λίγο!
Είμαι ανάμεσα σε πολλούς πάλι.. Και Tywin Lannister θα έφερνα πίσω, γιατί όχι;; Πιστεύω θα μπορούσε να ενώσει τους Οίκους ενάντια στον Night's King ή έστω πχ να σταματήσει τις μαλακίες του Ramsay στον Βορρά..

Βαζεις δυσκολα
Για γουστο Oberyn Martell, για αρχοντια Mance Rayder, για authoritative villain Tywin Lannister (σε σχεση με την εκφυλη υστερω)

Για γουστο Oberyn Martell, για αρχοντια Mance Rayder, για authoritative villain Tywin Lannister (σε σχεση με την εκφυλη υστερω)

tywin lannister για να εχει λιγο ενδιαφερον και γιατι δεν του αξιζε τετοιο τελος 

- Josey Wales
Εντ Σταρκ βέβαια. Σίγουρα θα είχε την στρατηγική σκέψη να δει ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος, χωρίς τις μικρότητες κάποιων άλλων. Και από τη στιγμή που ο φίλος του ο Ρόμπερτ είναι πια νεκρός, πιθανότατα δεν θα είχε κάποια κολλήματα του παρελθόντος.
Τζοφρυ επρεπε να ειναι, αν ζουσε τωρα δεν θα γινοταν τιποτα απο οσα γινονται στο κινγκς λαντινγκ αφου θα ειχε τοξοβολησει
τον χαϊ σπαροου απο το τρίτο του επεισοδιο
αλλά απο την αλλη αν ηταν ο Ταιγουϊν δεν θα ήταν ο Τζοφρεϋ κτλ κτλ...
δύσκολη απόφαση και θα παω για τον τζοκερ, τον Στανις τον Μπαράθεον. :ugeek:

δύσκολη απόφαση και θα παω για τον τζοκερ, τον Στανις τον Μπαράθεον. :ugeek:
Νεντ
1) Είναι ηθοποιάρα
2) Θα ένωνε το Βορρά για πλάκα
3) Εχει skills και guts να μπει μπροστάρης στην άμυνα με τα ζόμπι
4) Ψοφάω για σκηνή αποκάλυψης στο Γιάννη Χιόνη τι έχει παίξει με την πάρτυ του
ΥΓ. Δωράκι στο Ρομανό...

1) Είναι ηθοποιάρα
2) Θα ένωνε το Βορρά για πλάκα
3) Εχει skills και guts να μπει μπροστάρης στην άμυνα με τα ζόμπι
4) Ψοφάω για σκηνή αποκάλυψης στο Γιάννη Χιόνη τι έχει παίξει με την πάρτυ του
ΥΓ. Δωράκι στο Ρομανό...

Κανεναν
Εκαναν που εκαναν μαλακια και ανεστησαν τον χιονη θελουμε ν αναστησουν κι αλλους; Και ειδικα σταρκ; Δεν υπαρχουν πιο μπουφοι στη σειρα απο την οικογενεια σταρκ, εντελως ηλιθιοι ενας προς εναν. Το μονο που τους αξιζει ειναι να πεθανουν ολοι.
Εκαναν που εκαναν μαλακια και ανεστησαν τον χιονη θελουμε ν αναστησουν κι αλλους; Και ειδικα σταρκ; Δεν υπαρχουν πιο μπουφοι στη σειρα απο την οικογενεια σταρκ, εντελως ηλιθιοι ενας προς εναν. Το μονο που τους αξιζει ειναι να πεθανουν ολοι.
- Μπαρκαρούτσος
- Kostas_Peraia4
- Μπαρκαρούτσος
Ματάρες μουυυυ, κοριτσάκι μουυυ!!!!bane1980 έγραψε:ΥΓ. Δωράκι στο Ρομανό...

Πάμε, Ναταλίτσα μου, αγκαλιά στο Σέιχ Σε, να σε πω το νόημα της ζωής...