Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Παντως περα απο την πλακα,δεν εχει αργησει λιγο του Djalma?Λετε να στραβωσε?
- teo4giannitsa
εμας ρωτας? και εμεις απο σενα περιμενουμε να μας πειςKostas_Peraia4 έγραψε:Παντως περα απο την πλακα,δεν εχει αργησει λιγο του Djalma?Λετε να στραβωσε?

- Kostas_Peraia4
- john4serres
1. τον εχουν standby διοτι μιλανε με καποιον καλυτερο.
2. τον ανακοινωνουν αυριο μετα την παρουσιαση Μιχελ-Ιβιτς
3. τον ανακοινωνουν σημερα κατα τις 3-4
...και τον Μάλε απ τον Πιερικό όμως...GiorgosAtha έγραψε:bizna... ξέχασες τον Ivic από το "λίκη"

Ευχομαι να μην τρωμε ακυρα δεξια και αριστερα,ολα αυτα τα Κουλουρης φακ πισω βιτορ ανανεωση προβληματιζουν.

-
Προφανώς περιμένουν να τον ανακοινώσουν αύριο στην παρουσίαση του ΙβιτςKostas_Peraia4 έγραψε:Παντως περα απο την πλακα,δεν εχει αργησει λιγο του Djalma?Λετε να στραβωσε?

μακάρι να μην είναι ο μόνος
++++++++++Μαυρο Χιονι έγραψε:Από τα ονόματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα βλέπουμε περίπου που βρίσκεται το ταβάνι που θα κινηθεί μεταγραφικά ή ομάδα. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ειναι σίγουρα ένα σκαλοπάτι πάνω. Τώρα αν είναι ο Μπου ή ο Γκαστον που είναι παιχτούρες απο τις λίγες δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως οι εντολές στους μάνατζερ από τον ΠΑΟΚ είναι ότι θέλουμε αυτού του επιπέδου παίχτες. Και γουσταρω αφάνταστα!
john4serres έγραψε:1. τον εχουν standby διοτι μιλανε με καποιον καλυτερο.
Ψηφίζω το 3 ανεπιφύλακτα...

Υ.Γ. Για Βίτορ να πω αλήθεια, αν "κόψει" μεταγραφή δεύτερου σέντερ μπακ ειδικά, δεν με άρεσε...αλλά...
In Vlado Ivic we trust!!!!
- GiorgosAtha
Ο Κουλούρης -όπως και ο Γιαννούλης- είχε ακουστεί ότι θα επιστρέψει για μόνιμα εδώ και πολύ καιρό. Οπότε δεν είναι κάτι καινούριο.obanebane έγραψε:Ευχομαι να μην τρωμε ακυρα δεξια και αριστερα,ολα αυτα τα Κουλουρης φακ πισω βιτορ ανανεωση προβληματιζουν.
Για τον Fac δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι παίζει... μπορεί πράγματι ο Vlado να τον θέλει σαν backup και θεωρεί τον Κλάους βασικό. Έτσι και αλλιώς δεν είχε ακουστεί από τους ΑΡΔ κάποιος επιθετικός ως στόχος. Εμείς εδώ μέσα "ξυνόμαστε" για φορ.
Για τον Vitor έχω και εγώ τις ανησυχίες μου...

- ΑποστόληςΑ
Από τον αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 3-1 και μετά είμαι υπέρ του να φύγει και να μας αφήσει ήσυχους. Νομίζω ότι το ταβάνι του το είδαμε. Ψάχνουμε για κάτι καλύτερο εν όψει Ch.L και εύχομαι η ΠΑΕ να κρατήσει σθεναρή στάση και να μην τον ανανεώσει τελικά.sn0ufel4 έγραψε:μολις τωρα ενας λογαριασμος στο τουιτερ εγγραψε οτι ο βιτορ ειναι θετικος για ανανεωση και οτι θα απποφασισει μεχρι τελος της βδομαδας
- alex ntepo
Μα η ΠΑΕ δεν του έχει κάνει πρόταση την απάντησή του στην οποία αναμένουμε αυτή τη στιγμή;ΑποστόληςΑ έγραψε:εύχομαι η ΠΑΕ να κρατήσει σθεναρή στάση και να μην τον ανανεώσει τελικά.
- PaokPatraG4
Η αποψη μου ειναι οτι χωρις πωληση Λουκας-Μακ-Κατσε υπερβασεις δεν θα γινουν οσον αφορα τα ονοματα που εχουν γραφτει...Ειδικα εαν σκεφτομαστε να κρατησουμε Βιτορ εστω για αλλαγη εκει χανουμε εναν αμυντικο ελπιζω καλυτερο του γκελοπορτογαλου....