Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Mια παρατήρηση από μένα επειδή τις μεταγραφικές περιόδους τις έχω φάει με το κουτάλι. Ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι!! ΟΚ γράφονται δεξιά κ αριστερά πολλά ονόματα, αλλά να έχουμε υπόψιν κ τη δυσκολία για να ολοκληρωθούν οι περιπτώσεις αυτές. Ο κάθε ramirez κ ο κάθε atsu εκτός από εμάς, έχουν προτάσεις κ από άλλες 20 ομάδες που λογικά θα είναι κ πιο ελκυστικές.
Νομίζω οτι πρέπει να κρατάμε τις εντυπώσεις από τις μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί. Να κ@υλώνουμε και να χύνουμε για τα ονόματα που φημολογείται οτι ενδιαφερόμαστε νομίζω οτι είναι άσκοπο και το πιο πιθανό είναι να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.
Γιατί ας μη γελιόμαστε, οι matos κ shakhov μπορεί να είναι αξιόλογοι παίκτες και μάλλον καλύτεροι από αυτούς που θα αντικαταστήσουν, αλλά το μέγεθος του ονόματος τους σε σύγκριση με atsu κ bou κ ramirez είναι η μέρα με τη νύχτα...
Αααα κ κάτι ακόμη για τον pereyra, εγώ δεν το αποκλείω κιολας η κλήση του για επιστροφή να είναι παιχνίδι τακτικής στις διαπραγματεύσεις με τη racing είτε για πώληση του παίκτη, είτε ως ανταλλαγή.
Νομίζω οτι πρέπει να κρατάμε τις εντυπώσεις από τις μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί. Να κ@υλώνουμε και να χύνουμε για τα ονόματα που φημολογείται οτι ενδιαφερόμαστε νομίζω οτι είναι άσκοπο και το πιο πιθανό είναι να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.
Γιατί ας μη γελιόμαστε, οι matos κ shakhov μπορεί να είναι αξιόλογοι παίκτες και μάλλον καλύτεροι από αυτούς που θα αντικαταστήσουν, αλλά το μέγεθος του ονόματος τους σε σύγκριση με atsu κ bou κ ramirez είναι η μέρα με τη νύχτα...
Αααα κ κάτι ακόμη για τον pereyra, εγώ δεν το αποκλείω κιολας η κλήση του για επιστροφή να είναι παιχνίδι τακτικής στις διαπραγματεύσεις με τη racing είτε για πώληση του παίκτη, είτε ως ανταλλαγή.
Sick Bastard έγραψε:http://i.imgur.com/XiPRlOF.jpgΠεριπτερος έγραψε: Η ομάδα για να αλλάξει επίπεδο χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές και όχι αναπληρωματικούς από ομάδες "πέφτω δεν πέφτω" της Ισπανίας.
βαλε και γκαρσια και κοντρεαρας
Dimg4 έγραψε:Ετσι ρε, ερχονται οι ξενοι και μας παιρνουν τις δουλειεςfidel έγραψε:Τι να τον κάνουμε τον γκαστον ρε Απόστολε αφού έχουμε τον τιτανοτεραστιο ΠΕΛΚΑ ελληνόπουλο Παοκτσακη και παικταράς.......

οντως αν ισχυει ειναι πολυ πιθανοzarathustra79 έγραψε:Αααα κ κάτι ακόμη για τον pereyra, εγώ δεν το αποκλείω κιολας η κλήση του για επιστροφή να είναι παιχνίδι τακτικής στις διαπραγματεύσεις με τη racing είτε για πώληση του παίκτη, είτε ως ανταλλαγή.
- GiorgosAtha
Και ο Mak ήρθε ενώ ήταν παγκίτης από ομάδα που έπεσε... Nyremberg... τερμάτισε 17η -στις 18- και υποβιβάστικε απευθείας.che4 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:http://i.imgur.com/XiPRlOF.jpgΠεριπτερος έγραψε: Η ομάδα για να αλλάξει επίπεδο χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές και όχι αναπληρωματικούς από ομάδες "πέφτω δεν πέφτω" της Ισπανίας.
βαλε και γκαρσια και κοντρεαρας

Ενώ ο Vieirinha ήταν δανεικός στην Leixoes ώντας εκεί παίχτης rotation -και όχι βασικούρα που λέμε-... σώθηκε στο παρατρίχα... τερμάτισε 14η -στις 16-.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 09 Ιουν 2016, 12:29, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Μ αρέσει που λες τον γκοραν ότι βρίζειΠεριπτερος έγραψε:Ρε συ Μάικ έχετε σύνδεσμο ; είσαστε οργανωμένοι ; γιατι είσαστε πολλοί και πολύ ...
Οργανωθείτε παιδιά γιατί η ομαδική έχει και ανταγωνισμό.
Που είδες ρε λεβέντη, ότι εγώ θέλω να επιβάλλω άποψη ?
Τη γνώμη μου έγραψα και την τεκμηρίωσα, οπως εγώ νομίζω.
Δεν βγήκα να βρίζω τους άλλους.
Δυστυχώς αυτό το σύστημα εκπαιδεύει τον κόσμο να είναι ανεγκέφαλος και αγενής.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Από τα ονόματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα βλέπουμε περίπου που βρίσκεται το ταβάνι που θα κινηθεί μεταγραφικά ή ομάδα. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ειναι σίγουρα ένα σκαλοπάτι πάνω. Τώρα αν είναι ο Μπου ή ο Γκαστον που είναι παιχτούρες απο τις λίγες δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως οι εντολές στους μάνατζερ από τον ΠΑΟΚ είναι ότι θέλουμε αυτού του επιπέδου παίχτες. Και γουσταρω αφάνταστα!
Επίσης αυτός από τα μίκυ μαους, αλλά αυτός με την τύχη που έχει βάλε πόσα θα ζητάειace79grpaok έγραψε:Ο μόνος γκαστον που θα έρθει είναι αυτός απο την πεντάμορφη και το τέρας αλλα δεν μαμεις κουβέντα να γίνεται ☺☺☺

μολις τωρα ενας λογαριασμος στο τουιτερ εγγραψε οτι ο βιτορ ειναι θετικος για ανανεωση και οτι θα απποφασισει μεχρι τελος της βδομαδας 

- GiorgosAtha
Το έγραψε και το ρεβολουσιον...
Τολμώ να πω ότι αυτό θα με χαλάσει...
Τολμώ να πω ότι αυτό θα με χαλάσει...

Για να καταλάβουμε το μέγεθος και την ποιότητα της Σούπα λίγκα:
Ο ΠΑΟΚ το 2008 άλλαξε επίπεδο και έκανε ομαδάρα παίρνοντας τον παγκίτη της Μπράγκα Κοντρέρας(πιο πριν έπαιζε Β'Ισπανίας με Θέλτα),τον παγκίτη της Θέλτα και Μούρθια Πάμπλο Γκαρσία,τον 32χρονο Λίνο με τη μισή σεζόν σε Πόρτο και σε κάτι σκορποχώρια της Βραζιλίας και Πορτογαλίας,τον γυρολόγο της Β'Ιταλίας Μουσλίμοβιτς και τις ελάχιστες συμμετοχές σε Serie A,τον σημαντικό σε μικρομεσαία ομάδα της Γαλλίας Σορλέν και τον 22χρονο Βιειρίνια που δεν έπαιζε βασικός στη Λεισόες Πορτογαλίας...
Αυτά...Θέλετε κι άλλα ή τελικά μας κάνουν ο Ραμίρεζ και ο Ατσού?Κι εγώ προτιμώ Νάνι και Κουαρέσμα πάντως...
Ο ΠΑΟΚ το 2008 άλλαξε επίπεδο και έκανε ομαδάρα παίρνοντας τον παγκίτη της Μπράγκα Κοντρέρας(πιο πριν έπαιζε Β'Ισπανίας με Θέλτα),τον παγκίτη της Θέλτα και Μούρθια Πάμπλο Γκαρσία,τον 32χρονο Λίνο με τη μισή σεζόν σε Πόρτο και σε κάτι σκορποχώρια της Βραζιλίας και Πορτογαλίας,τον γυρολόγο της Β'Ιταλίας Μουσλίμοβιτς και τις ελάχιστες συμμετοχές σε Serie A,τον σημαντικό σε μικρομεσαία ομάδα της Γαλλίας Σορλέν και τον 22χρονο Βιειρίνια που δεν έπαιζε βασικός στη Λεισόες Πορτογαλίας...
Αυτά...Θέλετε κι άλλα ή τελικά μας κάνουν ο Ραμίρεζ και ο Ατσού?Κι εγώ προτιμώ Νάνι και Κουαρέσμα πάντως...
- Kostas_Peraia4
- GiorgosAtha
Μαγκες ηπια δυο καφεδες για να σας διαβασω...μαλλον να διαβασω τον Περιπτερα και τον Γκοραν να λογομαχουν...
μαζι με κατι αλλους γκεστ σταρ να πουμε...30-40 σελιδς ειναι πολλες να πουμε παλι...και εχω τα στρουμφακια να αφηνουν τα ποστ να πουμε λες και δεν πλερωνονται για να κανουν την δουλεια τους.
Λοιπον μοδερατορες κανετε σωστα τα κουμαντα σας σε αυτο το τοπικ,να παρει λιγο τα πανω του...
Μεταγραφες εχουμε εδω περα αντε να πουμε παλι.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΣΕΝ ΧΘΕΣ...Ιβαν ακουσε με μια φορα ρε...σε ειχα πει και για τον Πιερ τοτες...30 μυρρια θα τσεπωνες...δεν με ακουσες...
μαζι με κατι αλλους γκεστ σταρ να πουμε...30-40 σελιδς ειναι πολλες να πουμε παλι...και εχω τα στρουμφακια να αφηνουν τα ποστ να πουμε λες και δεν πλερωνονται για να κανουν την δουλεια τους.
Λοιπον μοδερατορες κανετε σωστα τα κουμαντα σας σε αυτο το τοπικ,να παρει λιγο τα πανω του...
Μεταγραφες εχουμε εδω περα αντε να πουμε παλι.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΣΕΝ ΧΘΕΣ...Ιβαν ακουσε με μια φορα ρε...σε ειχα πει και για τον Πιερ τοτες...30 μυρρια θα τσεπωνες...δεν με ακουσες...

- john4serres