καλησπερα και απο μενα! Παρακολουθω χρονια το forum και γουσταρω και εγω μαζι με τα αδερφια οταν ακουγονται παπαδες και αλλα ονοματα σε καθε μεταγραφικη περιοδο γιατι ΠΑΟΚ εισαιΠεριπτερος έγραψε:Πότε τα πήρε τα κύπελλα κοίτα ...
Φίλε είμαι φαν της Ουρουγουάης πολλά πολλά χρόνια. Ασε το.
Δεν είπα όχι για τον Ραμίρεζ, είπα να ερωτηθεί ο Γκαρσία (μήπως συμβαίνει κάτι με το παιδί).
Είναι αργός για να παίζει στην Αγγλία και κακώς πήγε. Το είχα γράψει και σε άλλο site 4 χρόνια πριν.
Δεν έπιασε πουθενά δυστυχώς.

εχω δει γκρινιαρηδες και γκρινιαρηδες αλλα ρε συ περιπτερε, σαν εσενα κανενας! με εχεις κουρασει αφανταστα και μενα και πολλους αλλους απ'οτι βλεπω! εχεις απαξιωσει οτι παιχτη εχει ακουστει! μπορει καποιοι να μην ειναι τοσο γνωστοι οσο αυτοι που προφανως θα ηθελες εσυ να ερθουν, που πολλοι εχουμε ακομα απορια για το ποιοι ειναι, αλλα ρε συ ηρεμησε! ΠΑΟΚ εισαι! πολλοι παιχτες ηρθαν απο τα αζητητα και τους κραζαμε και μετα αποδεδειγμενα ηταν παιχταρες! και για Lucas τα ιδια λεγαμε,τα ιδια και για Mak και για Rodrigues και, και, και... δεν τελειωνουν τα ονοματα!

συμφωνω οτι καποια ονοματα να ειναι ρισκο, οπως του αγκατσι λογω της απραξιας τα τελευταια δυο χρονια, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
τα υπολοιπα ονοματα ειναι πολυ καλοι παικτες και λαβρακια που προσπαθεις να τους χτυπησεις γρηγορα οσο δυσκολο κι αν ειναι να τους φερεις! καλυτερους απο αυτους στην Ελλαδα του 2016 μην περιμενεις να ερθουν! με το ονειρο θα μεινεις! Προσωπικα θεωρω, ας ερθει και ο πιο αγνωστος παικτης στο κοσμο, αλλα να αποδωσει και να παιξει μπαλα! θεωρω πως αυτο μας νοιαζει! δεν με νοιαζει να εχει ονοματαρα να πληρωνετε πανω απο 1 μυριο και να μην παιζει!
οσο για την ουρουγουαη τι να πω, αν πιστευεις οτι η ελλαδα ειναι καλυτερη χανω την πιστη μου στην ανθρωποτητα!
οσο για τις ομαδες τις premier league που αναφερεις η ποιοτητα τους ειναι αποδεδειγμενη και μεγαλυτερη του ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη και σωστα καποιος αδερφος ειπε οτι η ποιοτητα και το επιπεδο τους ειναι σας της τοτεναμ πριν χρονια! Ειναι premier league και οχι σουπα λιγκα! το επιπεδο ειναι διαφορετικο και σιγουρα ποιοτικοτερο!
αυτα ειχα να πω!σορρυ αν κουρασα και καλως σας βρηκα και παλι!
ον τοπικ τωρα! πραγματικα και εγω οπως και αλλα πολλα αδερφια εχω πολυ μεγαλη αισιοδοξια φετος!αντε ΠΑΟΚΑΡΑ!θα δουμε ωραια πραγματα!