Αδερφέ "Περίπτερε"...Προσωπικά ούτε βρίζω, ούτε προσβάλω κανέναν, διαφορετικά κατά πάσα πιθανότητα θα είχα εκδιωχθεί απ το forum καιρό τώρα!!! Που και που trolάρω λιγάκι, κάτι σαν αλατοπίπερο ας πούμε της καθημερινής σοβαρότητας που επιδεικνύω εδώ μέσα, πλέον των 8 μηνών τώρα, με τα χιλιάδες posts μου, στα οποία του λόγου σου δεν θέλεις να δεις ούτε επιχειρηματολογία (σαν την δική σου μάλλον εννοείς), ούτε ουσία, όπως έγραψες και παραπάνω αναφερόμενος σε μένα αλλά χωρίς να μου απευθύνεις τον λόγο στα ίσια...Περιπτερος έγραψε:Ρε συ bizna αγόρι μου, μάθε να σκέφτεσαι.Το θεωρώ λιγάκι προσβλητικό και άκρως "χωροφυλακίστικο", κάτι σαν εντολή ρε παιδί μου...Πάντως όχι αφορμή διαλόγου, αφού προσωπικά όχι μόνο δεν θα απαντούσα αλλά δεν θα διάβαζα καν την συνέχεια...
Ο Ραμιρεζ έπαιζε στην Σαουθάμπτον φέτος ?
Μην ψάχνεσαι, δανεικό τον είχαν δώσει στην B' .
Eκεί έπαιξε όλα τα παιχνίδια ? τι έκανε ?
Το ότι ένας παίκτης σε καλή ηλικία (μου τα σκοτίσατε Κοματάκι "ψιλοϋβριστικό" θα έλεγα που θα προκαλούσε την ψιλοαγανάκτηση μου, του στυλ: "και ποιος είσαι εσύ ρε μάστορα που σε τα σκοτίσαμε? Κι άμα στα σκοτίσαμε γιατί συμμετέχεις διαβάζοντας μας στο forum? Μπαίνε, γράφε και μην σχολιάζεις άμα δεν γουστάρεις διάλογο ρε άνθρωπε!!! με τον Βιερίνια που ήλθε Κ-21) διεθνής, από χώρα με καλή παράδοση και εθνική σε καλό επίπεδο δεν είναι ούτε καν στον πάγκο της ομάδας του, κάτι σημαίνει και κάτι συμβαίνει. Αθλητικό, ιατρικό, ψυχολογικό, προσωπικό... κάτι. Δεν δικαιολογείται με βάση την λογική. Αν ήταν παίκτης της Μπάρτσα να πω ότι δεν χωρούσε, αν ήταν μικρός να πω ότι έπρεπε να ψηθεί. Αλλά διεθνής ουρουγουανός στην 6-12 Αγγλίας (παλιότερα ήταν για τα μπαζα οι Αγιοι) και να τον στέλνουν στην Β',κάτι συμβαίνει. Ετσι να σκέφτεσαι ... έξυπνα ... .Ιδού και ολίγον από..."φασισμό..." Κάνε μας την χάρη ρε φίλε που θα μας υποδείξεις και πως θα σκεφτόμαστε γιατί μονάχα του λόγου σου σκέφτεσαι έξυπνα"...Θα μπορούσα να απαντήσω εντελώς αιτιολογημένα φυσικά!!!
Σκέψου ότι ακόμα και οι δικοί μας διεθνείς (η Ελλάδα ως εθνική ομάδα είναι λίγο πιο κάτω από την Ουρουγουάη) που παίζουν σε άλλες χώρες π.χ. Ιταλία σε μεσαίες ομάδες, παίζουν βασικοί. Αν δηλ, έφερναν στον ΠΑΟΚ π.χ. τον Κονέ, τον Λάζαρο (ξανά) θα αισθανοσουν ότι η ομάδα θα ανέβει σίγουρα επίπεδο ? Ομως αυτοί οι Ελληνες με βάση τα δεδομένα παρουσίας και αγώνων στην ομάδα τους είναι πιο στάνταρ πράγματα από το παιδί από την Ουρουγουάη.
Το εν λόγω post σου αδερφέ μου αποτελεί τον προσωπικό σου καθρέφτη κι αν θέλεις κοιτάξου μέσα λιγάκι, αν πάλι όχι, με γεια σου και με χαρά σου...
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα πολύ κάποιον moderator να μεταφέρει το εν λόγω post στο "προβλήματα και λύσεις για το forum" γιατί μάλλον εδώ αποτελεί spamάρισμα για πολύ κόσμο...