Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από goran 64 »

Περιπτερος έγραψε:Ρε συ bizna αγόρι μου, μάθε να σκέφτεσαι.Το θεωρώ λιγάκι προσβλητικό και άκρως "χωροφυλακίστικο", κάτι σαν εντολή ρε παιδί μου...Πάντως όχι αφορμή διαλόγου, αφού προσωπικά όχι μόνο δεν θα απαντούσα αλλά δεν θα διάβαζα καν την συνέχεια...
Ο Ραμιρεζ έπαιζε στην Σαουθάμπτον φέτος ?
Μην ψάχνεσαι, δανεικό τον είχαν δώσει στην B' .
Eκεί έπαιξε όλα τα παιχνίδια ? τι έκανε ?
Το ότι ένας παίκτης σε καλή ηλικία (μου τα σκοτίσατε Κοματάκι "ψιλοϋβριστικό" θα έλεγα που θα προκαλούσε την ψιλοαγανάκτηση μου, του στυλ: "και ποιος είσαι εσύ ρε μάστορα που σε τα σκοτίσαμε? Κι άμα στα σκοτίσαμε γιατί συμμετέχεις διαβάζοντας μας στο forum? Μπαίνε, γράφε και μην σχολιάζεις άμα δεν γουστάρεις διάλογο ρε άνθρωπε!!! με τον Βιερίνια που ήλθε Κ-21) διεθνής, από χώρα με καλή παράδοση και εθνική σε καλό επίπεδο δεν είναι ούτε καν στον πάγκο της ομάδας του, κάτι σημαίνει και κάτι συμβαίνει. Αθλητικό, ιατρικό, ψυχολογικό, προσωπικό... κάτι. Δεν δικαιολογείται με βάση την λογική. Αν ήταν παίκτης της Μπάρτσα να πω ότι δεν χωρούσε, αν ήταν μικρός να πω ότι έπρεπε να ψηθεί. Αλλά διεθνής ουρουγουανός στην 6-12 Αγγλίας (παλιότερα ήταν για τα μπαζα οι Αγιοι) και να τον στέλνουν στην Β',κάτι συμβαίνει. Ετσι να σκέφτεσαι ... έξυπνα ... .Ιδού και ολίγον από..."φασισμό..." Κάνε μας την χάρη ρε φίλε που θα μας υποδείξεις και πως θα σκεφτόμαστε γιατί μονάχα του λόγου σου σκέφτεσαι έξυπνα"...Θα μπορούσα να απαντήσω εντελώς αιτιολογημένα φυσικά!!!
Σκέψου ότι ακόμα και οι δικοί μας διεθνείς (η Ελλάδα ως εθνική ομάδα είναι λίγο πιο κάτω από την Ουρουγουάη) που παίζουν σε άλλες χώρες π.χ. Ιταλία σε μεσαίες ομάδες, παίζουν βασικοί. Αν δηλ, έφερναν στον ΠΑΟΚ π.χ. τον Κονέ, τον Λάζαρο (ξανά) θα αισθανοσουν ότι η ομάδα θα ανέβει σίγουρα επίπεδο ? Ομως αυτοί οι Ελληνες με βάση τα δεδομένα παρουσίας και αγώνων στην ομάδα τους είναι πιο στάνταρ πράγματα από το παιδί από την Ουρουγουάη.
Αδερφέ "Περίπτερε"...Προσωπικά ούτε βρίζω, ούτε προσβάλω κανέναν, διαφορετικά κατά πάσα πιθανότητα θα είχα εκδιωχθεί απ το forum καιρό τώρα!!! Που και που trolάρω λιγάκι, κάτι σαν αλατοπίπερο ας πούμε της καθημερινής σοβαρότητας που επιδεικνύω εδώ μέσα, πλέον των 8 μηνών τώρα, με τα χιλιάδες posts μου, στα οποία του λόγου σου δεν θέλεις να δεις ούτε επιχειρηματολογία (σαν την δική σου μάλλον εννοείς), ούτε ουσία, όπως έγραψες και παραπάνω αναφερόμενος σε μένα αλλά χωρίς να μου απευθύνεις τον λόγο στα ίσια...

Το εν λόγω post σου αδερφέ μου αποτελεί τον προσωπικό σου καθρέφτη κι αν θέλεις κοιτάξου μέσα λιγάκι, αν πάλι όχι, με γεια σου και με χαρά σου...

Υ.Γ. Θα παρακαλούσα πολύ κάποιον moderator να μεταφέρει το εν λόγω post στο "προβλήματα και λύσεις για το forum" γιατί μάλλον εδώ αποτελεί spamάρισμα για πολύ κόσμο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Περιπτερος έγραψε:Χωροφύλακα, αμά δεν θέλεις να σε αποκαλώ έτσι, θα πάψεις να βρίζεις και να προσβάλεις.
Μάλιστααα... :oops:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ρε περιπτερά απο το 1920 η Ουρουγουάη είναι στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη με παίκτες σε τοπ club και εξακολουθείς να συγκρινης με ποια την Ελλάδα......τεσπα δεν έχει νόημα η Ελλάδα έχει καλύτερους παίκτες και ομάδα όπως και ποδοσφαιρική παιδεία-σχολη από την Ουρουγουάη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....ευχαριστήθηκες....
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ρε συ Μάικ έχετε σύνδεσμο ; είσαστε οργανωμένοι ; γιατι είσαστε πολλοί και πολύ ...
Οργανωθείτε παιδιά γιατί η ομαδική έχει και ανταγωνισμό.
Που είδες ρε λεβέντη, ότι εγώ θέλω να επιβάλλω άποψη ?
Τη γνώμη μου έγραψα και την τεκμηρίωσα, οπως εγώ νομίζω.
Δεν βγήκα να βρίζω τους άλλους.
Δυστυχώς αυτό το σύστημα εκπαιδεύει τον κόσμο να είναι ανεγκέφαλος και αγενής.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ανυπομωνώ να δω ποιους θα πάρει στην προετοιμασία ο Βλάνταν από την Κ20. 8-)
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Toν Κουλούρη πρέπει να τον είχε ο Ιvic στην Κ20 και τον ξέρει καλά, άρα θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει ως αλλαγή. Ο Φακούντο ξέρει την ομάδα, θα προσφέρει άμεσα στα προκριματικά.
Αν ο Ιβάν κατά την προσφιλή του συνήθεια φέρει μεγάλο φορ τον 15Αύγουστο, τότε κάποιος θα φύγει δανεικός.
Θέλουμε 2 ισάξιες ενδεκάδες. Έχουμε:
2 9αρια για 1 θέση
1. Κλαους
2. Κουλούρης

6 παίκτες για 3 θέσεις 7,10,11
1. Περέιρα
2. Ροντριγκες
3. Τζάλμα
4. Μακ
5. Πέλκας

Φευγουν Berba, Zairo, ίσως ο Μακ, άρα χωράνε κ άλλοι να έρθουνε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

κουστα-ραγκελοφ-κακκο-πατραλη-σιαμπανη και αν μεινει ο δημητριαδης....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Περιπτερος έγραψε:Ρε συ Μάικ έχετε σύνδεσμο ; είσαστε οργανωμένοι ; γιατι είσαστε πολλοί και πολύ ...
Οργανωθείτε παιδιά γιατί η ομαδική έχει και ανταγωνισμό.
Που είδες ρε λεβέντη, ότι εγώ θέλω να επιβάλλω άποψη ?
Τη γνώμη μου έγραψα και την τεκμηρίωσα, οπως εγώ νομίζω.
Δεν βγήκα να βρίζω τους άλλους.
Δυστυχώς αυτό το σύστημα εκπαιδεύει τον κόσμο να είναι ανεγκέφαλος και αγενής.
Φίλε, πολύ φορτωμένος είσαι από το πρωί.
Δοκίμασε να κλείσεις το πισί σου για κανένα τέταρτο και μετά ξαναμπές. Εδώ θα είμαστε, δεν θα φύγουμε. :D
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

bizna αυτά εσύ δεν τα έγραψες;
"Ρε συ Περίπτερε,με το συμπάθειο,αλλά έχεις παρακολουθήσει ποτέ ευρωπαικό αγώνα που να μην παίζει ο ΠΑΟΚ?Αν δεν γράφαμε σε forum και τα λέγαμε από κοντά θα σε ρωτούσα αν έχεις ίντερνετ σπίτι σου...Και επίσης αν έχεις συναίσθηση του μεγέθους του ελληνικού πρωταθλήματος.Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ παίξει με Γουεστ Χαμ ή Σαουθάμπτον στους ομίλους Europa(θα είναι στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας για τους ομίλους),θα πεις,ωραία,λαχείο,είναι ο Λεβαδειακός της Αγγλίας?Η Σαουθάμπτον αυτή τη στιγμή είναι αγωνιστικά σχεδόν παρόμοιο μέγεθος με την Τότεναμ όταν την απέκλεισες...

Ανοίγουμε τα σάιτ να διαβάσουμε κανέναν παπά να ευχαριστηθούμε,διαβάζουμε τρεις μαζεμένους και λέμε "καλά θα ήταν Ραμίρεζ με Ατσού αλλά οκ,καλός παπάς",πίνουμε τον καφέ με ευχαρίστηση και διαβάζουμε μετά τις απόψεις σου και μας βγαίνει ο καφές από τη μύτη...Και μας πετάς τους παγκοσμίως άγνωστους όταν ήρθαν Μακ και Βιειρίνια για να συγκρίνεις με Ραμίρεζ και Ατσού...Απορία πραγματική,ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ???"

Τι ξεφτιλίκια και ύβρεις είναι αυτά ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Diego αργεί;
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Περιπτερος έγραψε:Δυστυχώς αυτό το σύστημα εκπαιδεύει τον κόσμο να είναι ανεγκέφαλος και αγενής.
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

να σου πω κι ένα μικρό ανέκδοτο για τον τύπο που οδηγούσε ανάποδα στο μονόδρομο της Τσιμισκή?
όταν άκουσε στο ραδιόφωνο ότι ένα οδηγός πάει ανάποδα είπε:
ποιός ένας οδηγός ρε!!! εδώ όλοι ανάποδα πάνε

έχω αρχίσει να σε λυπάμαι φίλε μου
αν δεις τα λίγα μου ποστ θα καταλάβεις ότι δεν έχω κολλητηλήκια με τους υπόλοιπους φίλους εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ΑποστόληςΑ έγραψε:O Diego αργεί;
Είναι έξω από τα ΚΤΕΛ και περιμένει να επιβιβαστεί...
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Γιαννουλης τωρα στο ραδιο.Μαλλον επιστρεφω,ειμαι χαρουμενος,αλλα θα φανει σε λιγες μερες.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Νομιζω οτι ο Ζαιρο θα μεινει (καλως)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Περιπτερος έγραψε:Ρε συ Μάικ έχετε σύνδεσμο ; είσαστε οργανωμένοι ; γιατι είσαστε πολλοί και πολύ ...Τι ακριβώς πολύ είμαστε? Πιπέρι, είπαμε δεν βρίζουμε...
Οργανωθείτε παιδιά γιατί η ομαδική έχει και ανταγωνισμό.Ποια ακριβώς ομαδική? Μήπως η κατακραυγή για την πάρτη σου που δεν λες να πάρεις χαμπάρι, παρά πήρες φόρα και γράφεις ό,τι σου κατέβει?
Που είδες ρε λεβέντη, ότι εγώ θέλω να επιβάλλω άποψη ? Λιγάκι μόνο παραπάνω που λες στον "bizna" να μάθει να σκέφτεται μήπως?? :oops:
Τη γνώμη μου έγραψα και την τεκμηρίωσα, οπως εγώ νομίζω.Επειδή ΕΣΥ όμως την θεωρείς σωστή εμείς οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε να σκεφτόμαστε, οπότε είμαστε και πολύ...ΠΙΠΕΡΙ...
Δεν βγήκα να βρίζω τους άλλους.Ποιος άλλος έβρισε ή έστω υπονόησε βρισιά εκτός από σένα???
Δυστυχώς αυτό το σύστημα εκπαιδεύει τον κόσμο να είναι ανεγκέφαλος και αγενής.Δυστυχώς όμως...ακριβώς το δικό σου σύστημα...
Περιπτερος έγραψε:
fidel έγραψε:το 2011 εσυ σαν Ελλαδα ποτε?

http://www.transfermarkt.com/uruguay/st ... erein/3449

http://www.transfermarkt.com/greece/sta ... erein/3378

κανε μόνος σου την σύγκριση η νο 9 Fifa Ranking με το νο 40
Πότε τώρα που χάνουμε από τα Φερόες ...
Για κοίτα τελευταία 10ετία.
Και κοίτα και τι έγραψα, ότι είμασταν κοντά και λίγο πιο κάτω...
Επί της ουσίας βέβαια καμία απάντηση ... Η γνωστή νεοελληνική ...κία.Η "ΚΙΑ motors" είναι παγκοσμίου φήμης Κορεάτικη βιομηχανία κινητήρων...Μάλλον δεν εννοείς αυτήν όμως...
Πετάμε την μπάλα όπου μας βολεύει. Αλλάζουμε θέμα ...
mike έγραψε:ρε συ περίπτερε το χειμώνα κυκλοφορείς με κοντομάνικο και γυρνάς διαφημίσεις για ΚΤΕΟ και τον Γεωργακόπουλο? :lol: :lol: :lol: :lol:

... γιατί αν είναι έτσι να μάθουμε μπαλίτσα :)

σόρρυ αλλά με κουράζει να μην δεχόμαστε τη γνώμη των άλλων, ενώ τα ξέρουμε εμείς όλα
Μα γιατί τα λες (κι εσύ μαζί με όσους έχουν ακόμα κουράγιο κι ασχολούνται) αυτά φίλε μου???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 09 Ιουν 2016, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”