Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

γκολασα η χαιφα η μπειταρ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ο Περειρα αν γυρισει ως τι θα γυρισει? Διδυμο με Κλαους? Ψευτοεπιτελικος αναλογα το παιχνιδι αντι του Σαχοφ? Θα κανουμε αλλη κινηση για επιθετικο? Θα κανουμε για επιτελικο? Πολλα τα ερωτηματα αλλα φυσικα ειναι νωρις.
Αντι - berbatov
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ελπίζω αντιΚουλούρης
Δε θα χει πρόβλημα ως λύση πάγκου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα παιξει το ρολο του μπακαγιοκο στο πιο "γυαλιστερο" ο φακουντο.
Το ροστερ φετος θα γεμισει πολυ,θα εχει πολλες επιλογες ο ιβιτς.
Θα παρακαλουσα τους φιλους που λενε τη γνωμη τους θετικη η αρνητικη για τους παιχτες που προτεινονται να γραφουν και το λογο που τους αρεσει η δεν τους αρεσει ο παιχτης.
Δε νομιζω οτι βοηθανε οι διθυραμβοι αλλα ουτε και τα υποτιμητικα σχολια.
Να μπορεσουμε να κανουμε μια κουβεντα ρε αδερφε.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Για να καταλάβω δηλαδή... δεν έχουν τακτική παιδεία...
Ο Djalma που έχει παίξει μόνο σε ομάδες της Ευρώπης (βάση transfermarkt ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Πορτογαλία στις ακαδημίες των GS Loures και FC Alverca πριν πάει στα 17 του στην Maritimo και στα 20 του στην Porto)...
και ο Atsu που έμαθε το τόπι στις ακαδημίες της Feyernoord και της Porto?

Ή απλά το συμπέρασμα βγαίνει επειδή είναι Αφρικανοί -άσχετα αν ο ένας δεν έπαιξε σε συλλογικό επίπεδο ποτέ στην Μαύρη Ήπειρο και ο άλλος άνηκε σε ακαδημίες Ευρωπαϊκής ομάδας και ήρθε Ευρώπη στα 16,17-?
Jojo-4

Δημοσίευση από Jojo-4 »

goran 64 έγραψε:
Σωστό, αλλά αναφέρεις ότι είναι ιδανικός για δεύτερη επιλογή...Με πρώτη ποιον δηλαδή? Για να καταλάβω...
Ρε φίλε μου, δεν είναι κακό να είσαι δεύτερη επιλογή σε μία ομάδα !Δεν το λέω υποτιμητικά για τον παίκτη.Απλα για τον ΠΑΟΚ που εγώ εχω στο μυαλό μου εκεί θα τον έβαζα.Απο την άλλη, δε διαφωνω ότι οι υπάρχοντες παίκτες μας υστερούν σε πολλά επίπεδα.Αν δεν υστερούσαν εξάλλου, δε θα ήμασταν 30 πόντους από τον ολυμπιακό!
Γι'αυτο κοιτάμε πάντα το καλύτερο!Αν αυτούς που πρόκειται να έρθουν τους συγκρίνουμε με τους υπάρχοντες μέτριους,δε θα έχουμε ποτέ την ανέλιξη που επιθυμούμε ως ομάδα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια τριαδα Κλαους,Μεταγραφη,Περειρα δεν θα με χαλουσε με τον τελευταιο πασπαρτου αλλα τριαδα Κλαους,Περειρα,Κουλουρης δεν μου κανει.Θελουμε αναβαθμιση ροστερ και ο Περειρα για αντιΜπερμπατοφ δεν μου λεει κατι οπως φυσικα δεν μου λεει και το Αγκατζι ως αντιΟλσεν.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Παντως εμενα το οτι επιστρεφει κ ο Κουλουρης (λεν αρνηθηκαμε 500.000 απο Ανορθωση) και ο Φακουντο με φοβιζει....
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

joshua έγραψε:Μια τριαδα Κλαους,Μεταγραφη,Περειρα δεν θα με χαλουσε με τον τελευταιο πασπαρτου αλλα τριαδα Κλαους,Περειρα,Κουλουρης δεν μου κανει.Θελουμε αναβαθμιση ροστερ και ο Περειρα για αντιΜπερμπατοφ δεν μου λεει κατι οπως φυσικα δεν μου λεει και το Αγκατζι ως αντιΟλσεν.
Θα συμφωνήσω για την 3αδα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Συμφωνω ως προς το πρωτο σκελος,δε νομιζω οτι το μεγαλυτερο προβλημα μας ειναι ο τερματοφυλακας.
Ας καλυψουμε τις μεγαλυτερες τρυπες πρωτα.
Ο Ιταλος εμενα παντως δε με χαλαει.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δηλαδή τις χρονιές Santos είχαμε καλύτερη τριάδα επιθετικών? Musli, Baka, Filomeno - Edinho κτλ.

ΥΣ.1 Η σύγκριση με Santos γίνετε λόγο του ότι πολλοί θεωρούν ότι ήταν η καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων.

ΥΣ.2 Ο gay έχει καλύτερη τριάδα επιθετικών? Η κούλα? Η ζέλα?
Άβαταρ μέλους
obanebane

paokmaniak έγραψε:Παντως εμενα το οτι επιστρεφει κ ο Κουλουρης (λεν αρνηθηκαμε 500.000 απο Ανορθωση) και ο Φακουντο με φοβιζει....

Για τον φακουντο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα επιστρεψει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Jojo-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Σωστό, αλλά αναφέρεις ότι είναι ιδανικός για δεύτερη επιλογή...Με πρώτη ποιον δηλαδή? Για να καταλάβω...
Ρε φίλε μου, δεν είναι κακό να είσαι δεύτερη επιλογή σε μία ομάδα !Δεν το λέω υποτιμητικά για τον παίκτη.Απλα για τον ΠΑΟΚ που εγώ εχω στο μυαλό μου εκεί θα τον έβαζα.Απο την άλλη, δε διαφωνω ότι οι υπάρχοντες παίκτες μας υστερούν σε πολλά επίπεδα.Αν δεν υστερούσαν εξάλλου, δε θα ήμασταν 30 πόντους από τον ολυμπιακό!
Γι'αυτο κοιτάμε πάντα το καλύτερο!Αν αυτούς που πρόκειται να έρθουν τους συγκρίνουμε με τους υπάρχοντες μέτριους,δε θα έχουμε ποτέ την ανέλιξη που επιθυμούμε ως ομάδα!
Απ αυτά που λες καταλαβαίνω ότι θα προτιμούσες κάποιον καλύτερο, έτσι?

Ωραία βρε αδερφέ μου μέχρι εδώ, έτσι κάπως συνεννοούμαστε, καθότι ο γραπτός λόγος πολλές φορές το δυσκολεύει κάτι τέτοιο...

Θα ήθελες τώρα μήπως να μου πεις κάνα όνομα καλύτερου παίχτη απ τον Ατσού στην θέση του, ο οποίος πιθανολογείς όμως και να θέλει να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. και το ελληνικό Πρωτάθλημα???

Όχι ότι κι ο Ατσού σίγουρα "σκοτώνεται" δηλαδή, αλλά κουβέντα κάνουμε...

Υ.Γ. Ααα, και για τους -30 βαθμούς απ τους πουστόγ@υρους υπάρχουν πολύ πιο σοβαροί λόγοι που (πρέπει να) είμαστε πίσω... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 09 Ιουν 2016, 11:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο Κουλουρης σιγουρα ειναι μια κλαση πανω απο τον Αραβιδη,ο οποιος ηταν βασικος στη φετινη αεκ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ρε συ bizna αγόρι μου, μάθε να σκέφτεσαι.
Ο Ραμιρεζ έπαιζε στην Σαουθάμπτον φέτος ?
Μην ψάχνεσαι, δανεικό τον είχαν δώσει στην B' .
Eκεί έπαιξε όλα τα παιχνίδια ? τι έκανε ?
Το ότι ένας παίκτης σε καλή ηλικία (μου τα σκοτίσατε με τον Βιερίνια που ήλθε Κ-21) διεθνής, από χώρα με καλή παράδοση και εθνική σε καλό επίπεδο δεν είναι ούτε καν στον πάγκο της ομάδας του, κάτι σημαίνει και κάτι συμβαίνει. Αθλητικό, ιατρικό, ψυχολογικό, προσωπικό... κάτι. Δεν δικαιολογείται με βάση την λογική. Αν ήταν παίκτης της Μπάρτσα να πω ότι δεν χωρούσε, αν ήταν μικρός να πω ότι έπρεπε να ψηθεί. Αλλά διεθνής ουρουγουανός στην 6-12 Αγγλίας (παλιότερα ήταν για τα μπαζα οι Αγιοι) και να τον στέλνουν στην Β',κάτι συμβαίνει. Ετσι να σκέφτεσαι ... έξυπνα ... .
Σκέψου ότι ακόμα και οι δικοί μας διεθνείς (η Ελλάδα ως εθνική ομάδα είναι λίγο πιο κάτω από την Ουρουγουάη) που παίζουν σε άλλες χώρες π.χ. Ιταλία σε μεσαίες ομάδες, παίζουν βασικοί. Αν δηλ, έφερναν στον ΠΑΟΚ π.χ. τον Κονέ, τον Λάζαρο (ξανά) θα αισθανοσουν ότι η ομάδα θα ανέβει σίγουρα επίπεδο ? Ομως αυτοί οι Ελληνες με βάση τα δεδομένα παρουσίας και αγώνων στην ομάδα τους είναι πιο στάνταρ πράγματα από το παιδί από την Ουρουγουάη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”