Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ο Περειρα αν γυρισει ως τι θα γυρισει? Διδυμο με Κλαους? Ψευτοεπιτελικος αναλογα το παιχνιδι αντι του Σαχοφ? Θα κανουμε αλλη κινηση για επιθετικο? Θα κανουμε για επιτελικο? Πολλα τα ερωτηματα αλλα φυσικα ειναι νωρις.
- Sick Bastard
Λέγεται ''επικοινωνία'' κι όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είναι έτη φωτός πίσω.Magpies4 έγραψε:Πάντως οι Αθηναικές φυλλάδες κανουν τρομερή αβάντα στην κούλα γράφοντας ότι ᾽σαρώνει᾽ επειδή παίρνει τον Λόρια και τον Μπαρκα. Δείγμα του πως θα κινηθούν με τους 3 του ΠΟΚ φέτος (και σίγουρα θα μειώσουν τις δικές μας κινήσεις).
Δες μόνο τι έγινε και πως παρουσιάστηκε ο Κετσπάγια απ την κίτρινη Πράβντα.
- Περιπτερος
Για τον Ραμίρεζ έγραψα: να ερωτηθεί ο Γκαρσία
Υπάρχει, όπως παντού στην Ελλάδα, η συνομοταξία των ανεγκέφαλων. Τα γνωστά "γίδια" , οι τραμπούκοι, οι φασίστες, οι ανεγκέφαλοι, οι λούμπεν.
Υπάρχουν και εδώ μέσα μερικοί που προκαλούν, που βρίζουν, που προσβάλουν διαρκώς όποιον έχει γνώμη, ανάλυση, λογική.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ 100.000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ και κανένα από αυτά δεν έχει την παραμικρή ανάλυση, αιτιολογία, λογική, τεκμηρίωση, πρόταση ... .
Υπάρχει, όπως παντού στην Ελλάδα, η συνομοταξία των ανεγκέφαλων. Τα γνωστά "γίδια" , οι τραμπούκοι, οι φασίστες, οι ανεγκέφαλοι, οι λούμπεν.
Υπάρχουν και εδώ μέσα μερικοί που προκαλούν, που βρίζουν, που προσβάλουν διαρκώς όποιον έχει γνώμη, ανάλυση, λογική.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ 100.000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ και κανένα από αυτά δεν έχει την παραμικρή ανάλυση, αιτιολογία, λογική, τεκμηρίωση, πρόταση ... .
Περιπτερος έγραψε:Αδελφέ Δεμίρη, αφού ξέρεις τι παίρνουν από τηλεοπτικά εκεί ... .
Εχουμε τσακίσει επανειλημμένα μεγάλες αγγλικές ομάδες, καλύτερες και μεγαλύτερες από τη Σαουθάμπτον.
Για να γίνεις μεγάλος πρέπει να κοιτάς ψηλά και μπροστά.
Αν κοιτάς χαμηλά, πίσω .. δεν πας μπροστά.
Πήραμε 3 παίκτες που τουλάχιστον ήταν χρόνια στις ομάδες τους βασικοί και ξεχώριζαν. Οι 2 της Ντνίπρο πήγαν μέχρι τελικό ΕL.
Νόιερ,
Αλβες, Μαρσέλο, Σίλβα, Ράμος
Ινιέστα, Μόντριτς, Πογκμπά
Νεϊμάρ, Μέσι, Κριστιάνο
Με αυτους και τον Σουαρεζ πρωτη αλλαγη ειμαστε οκ νομιζω
Σωστό, αλλά αναφέρεις ότι είναι ιδανικός για δεύτερη επιλογή...Με πρώτη ποιον δηλαδή? Για να καταλάβω...Jojo-4 έγραψε:Δε θυμάμαι να τους ανεφερα όλους αυτούςgoran 64 έγραψε:Βελτίωση στην τακτική για να φτάσει ποιον δηλαδή ο 40+ φορές διεθνής με την Γκάνα αδερφέ μου???Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Για δεύτερη επιλογή, ή ακόμα για να ανακατέψει ένα ματς που δε σου πάει καλά είναι ιδανικός.
Τον Ζάιρο, τον Πόζογλου ή τον Μακ, όλα αυτά τα "τέρατα της τακτικής" που έχουμε???
- paokmaniak
Δε γράφω συχνά,παρακολουθώ πάντα το φόρουμ,έχω διάβασμα γιατί δεν είμαι τόσο επιμελής όσο ο Κώστας από την Περαία(εξίσου κολλημένος με σένα με το μάνατζερ) και αντί να ασχολούμαι με τις υποχρεώσεις μου διαβάζω απόψεις που δεν ξέρω αν μου προκαλούν γέλιο ή τρόμο.Μου προκαλούν σίγουρα απορία όμως!
Ρε συ Περίπτερε,με το συμπάθειο,αλλά έχεις παρακολουθήσει ποτέ ευρωπαικό αγώνα που να μην παίζει ο ΠΑΟΚ?Αν δεν γράφαμε σε forum και τα λέγαμε από κοντά θα σε ρωτούσα αν έχεις ίντερνετ σπίτι σου...Και επίσης αν έχεις συναίσθηση του μεγέθους του ελληνικού πρωταθλήματος.Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ παίξει με Γουεστ Χαμ ή Σαουθάμπτον στους ομίλους Europa(θα είναι στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας για τους ομίλους),θα πεις,ωραία,λαχείο,είναι ο Λεβαδειακός της Αγγλίας?Η Σαουθάμπτον αυτή τη στιγμή είναι αγωνιστικά σχεδόν παρόμοιο μέγεθος με την Τότεναμ όταν την απέκλεισες...
Ανοίγουμε τα σάιτ να διαβάσουμε κανέναν παπά να ευχαριστηθούμε,διαβάζουμε τρεις μαζεμένους και λέμε "καλά θα ήταν Ραμίρεζ με Ατσού αλλά οκ,καλός παπάς",πίνουμε τον καφέ με ευχαρίστηση και διαβάζουμε μετά τις απόψεις σου και μας βγαίνει ο καφές από τη μύτη...Και μας πετάς τους παγκοσμίως άγνωστους όταν ήρθαν Μακ και Βιειρίνια για να συγκρίνεις με Ραμίρεζ και Ατσού...Απορία πραγματική,ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ???
Ρε συ Περίπτερε,με το συμπάθειο,αλλά έχεις παρακολουθήσει ποτέ ευρωπαικό αγώνα που να μην παίζει ο ΠΑΟΚ?Αν δεν γράφαμε σε forum και τα λέγαμε από κοντά θα σε ρωτούσα αν έχεις ίντερνετ σπίτι σου...Και επίσης αν έχεις συναίσθηση του μεγέθους του ελληνικού πρωταθλήματος.Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ παίξει με Γουεστ Χαμ ή Σαουθάμπτον στους ομίλους Europa(θα είναι στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας για τους ομίλους),θα πεις,ωραία,λαχείο,είναι ο Λεβαδειακός της Αγγλίας?Η Σαουθάμπτον αυτή τη στιγμή είναι αγωνιστικά σχεδόν παρόμοιο μέγεθος με την Τότεναμ όταν την απέκλεισες...
Ανοίγουμε τα σάιτ να διαβάσουμε κανέναν παπά να ευχαριστηθούμε,διαβάζουμε τρεις μαζεμένους και λέμε "καλά θα ήταν Ραμίρεζ με Ατσού αλλά οκ,καλός παπάς",πίνουμε τον καφέ με ευχαρίστηση και διαβάζουμε μετά τις απόψεις σου και μας βγαίνει ο καφές από τη μύτη...Και μας πετάς τους παγκοσμίως άγνωστους όταν ήρθαν Μακ και Βιειρίνια για να συγκρίνεις με Ραμίρεζ και Ατσού...Απορία πραγματική,ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ???
- και 1 επισκέπτης
ακριβως αυτά!!!!!joshua έγραψε:Ο Περειρα αν γυρισει ως τι θα γυρισει? Διδυμο με Κλαους? Ψευτοεπιτελικος αναλογα το παιχνιδι αντι του Σαχοφ? Θα κανουμε αλλη κινηση για επιθετικο? Θα κανουμε για επιτελικο? Πολλα τα ερωτηματα αλλα φυσικα ειναι νωρις.
- ΑποστόληςΑ
Περιφερειακός επιθετικός είναι ο Φακούντο. Ιδανικός για συστήματα 4-4-2 ή 3-5-2.και 1 επισκέπτης έγραψε:παει το 10αρι...paok87 έγραψε:Επιστρέφει ο Περέιρα γράφει το σδνα
- Περιπτερος
Ρε φίλε Jo-Jo, σου είπα μην τα βάζεις με χωροφύλακες. Ζήτησε συγγνώμη από τον Goran και από τον αναπληρωματικό της Μάλαγας τον Aψού σε παρακαλώ.Jojo-4 έγραψε:Δε θυμάμαι να τους ανεφερα όλους αυτούςgoran 64 έγραψε:Βελτίωση στην τακτική για να φτάσει ποιον δηλαδή ο 40+ φορές διεθνής με την Γκάνα αδερφέ μου???Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Για δεύτερη επιλογή, ή ακόμα για να ανακατέψει ένα ματς που δε σου πάει καλά είναι ιδανικός.
Τον Ζάιρο, τον Πόζογλου ή τον Μακ, όλα αυτά τα "τέρατα της τακτικής" που έχουμε???
Δεν μπορείς να γράφεις εδώ μέσα την άποψη σου, εάν είναι αντίθετη με αυτή συγκεκριμένων "ανθρώπων" .
Μπες και διάβασε τι έχουν γράψει και μπορείς μόνο να συμφωνείς. Διαφορετικά θα σου την πέσουν.
Λογικά ρεζέρβα πολυτελείας (περιφερειακός επιθετικός). Επειδή έχει το γκολ και είναι ανακατωσούρας (και στην Ρασίγκ το απέδειξε όποτε μπήκε), είναι ιδανικός στο να μπει αλλαγή και να παίξει τον ρόλο υδραυλικού που συνήθως χρειαζόμαστε. Ο Ιβιτς είναι έξυπνος και μάλλον καταλαβαίνει ότι τέτοιου ειδους παίκτες, όταν ήδη τους έχεις στην ομάδα σου δεν τους δίνεις όσο όσο δανεικούς (α ρε Τούντορα).joshua έγραψε:Ο Περειρα αν γυρισει ως τι θα γυρισει? Διδυμο με Κλαους? Ψευτοεπιτελικος αναλογα το παιχνιδι αντι του Σαχοφ? Θα κανουμε αλλη κινηση για επιθετικο? Θα κανουμε για επιτελικο? Πολλα τα ερωτηματα αλλα φυσικα ειναι νωρις.
- ΑποστόληςΑ
Δικαίωμα στο όνειρο.joshua έγραψε:Αχχχχ πρωι πρωι θα μελαγχολησουμε.Μπου,Ραμιρεζ,Ατσου αφου το ξερουμε οτι δεν ερχονται τετοιοι παικτες στον ΠΑΟΚ γιατι μας τους γραφετε ρε?
- και 1 επισκέπτης
με Ιβιτς θωρω σπανια θα δουμε το πρωτο και ποτε το δευτερο. αρα ως αλλαγη αναλογα με τη ροη του ματς ή ως κρυφος επιθετικός πίσω από τον Κλαους στο 4-2-3-1 χωρις επιτελικο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Περιφερειακός επιθετικός είναι ο Φακούντο. Ιδανικός για συστήματα 4-4-2 ή 3-5-2.και 1 επισκέπτης έγραψε:παει το 10αρι...paok87 έγραψε:Επιστρέφει ο Περέιρα γράφει το σδνα
με αυτόν και τον Σακχοφ και τον Πελκα δεν βλεπω να χωραει και καθαρο 10αρι... αυτό εννοουσα, όχι ότι είναι 10αρι.
- painkiller4
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δηλαδη να γινει κανενα αστειο και να κλεισει ενας απο τους πρωτους σκορερ του Libertadores και ενα δεκαρι που στα 25 του εχει καμια 35 συμμετοχες στην εθνικη Ουρουγουαης και να γκρινιαζουμε
Σε καποιους τους χαριζανε εναν γαιδαρο και τον κοιταγανε στα δοντια
Αδερφέ Περίπτερε, άμα του λόγου σου ο διάλογος σε θυμίζει χωροφυλακή να το κοιτάξεις λίγο...please...