Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από alex ntepo »

Πάντως αυτός ο Τζαλμάς, τουλάχιστον από ένα 6λεπτο βιντεάκι που μόλις είδα στο contra, μου φάνηκε ΠΟΛΥ τσαπατσούλης στην τελική προσπάθεια. Ας ελπίσουμε αν έρθει να αποδειχτεί λιγάκι πιο εύστοχος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Θα καψει καρδιες αυτος στην Θεσσαλονικη. Δες βλεμμα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σουρμε, βαλε δες φασεις του απο ματς της καρπι φετος... οτι κρατουσε πισω ηταν αυτος..
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Καταρχας ντουγανια αρδ ειναι Μπελεκ και οχι τς.Τερματοφυλακα που εχει μαθει την θεση στην Ιταλια,προσωπικα δεν τον φοβαμαι,τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση στη θεση αυτη,οπως και τα Γαλλακια.Σιγουρα δεν ειναι το εντυπωσιακο ονομα,αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερος απο τον Γλυκο.Ελπιζω μονο να μην παιχτει σκηνικο αναλογο του Ολσεν..Εγω προσωπικα ειμαι αρκετα θετικος για τον συγκεκριμενο.

Υ,γ σουρμε ενας απο τους καλυτερους τερματαδες στην Ιταλια ,ο Περιν της Τζενοα επαιζε στην Πεσκαρα και πρεπει να ειχε φαει καμια 60ρια γκολ,δεν εχει να λεει κατι αυτο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τετ 08 Ιουν 2016, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μπέλετς για ΠΑΟΚ
Ο τερματοφύλακας της Κάρπι στα πλάνα της ΠΑΕ σύμφωνα με δημοσίευμα

Μπέλετς για ΠΑΟΚ

Ο Βίντ Μπέλετς είναι ένας από τους τερματοφύλακες που έχει στη λίστα του ο ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας που ανήκει στη Κάρπι, φέρεται να είναι μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Περισσότερα σε λίγο

Κοιταξτε σε λιγο κραξιμο απο γνωστο ευτραφη δημοσιογραφο!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Kostas_Peraia4 έγραψε:T-Ε-Ρ-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α!!!!Τον ειχα προτεινει και το μεσημερι.Παρα πολυ εξελιξημος και φανταστικα ρεφλεξ.Απο το λιγο που τον εχω δει στην Ιταλια,ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο τερμα.Μακαρι να ειναι αυτος.Με αυτον θα κανει να ξαναδει 11αδα ο Παναγιωτης πολυ καιρο.ΔΩΣΕ!!!!!!
ilovegame27 έγραψε:Μέτριος τερματοφύλακας όχι κάτι καλύτερο από τοΝ Γλύκο!Σλοβένος στη εθνικότητα!
Έπαιξε σε Κροτόνε Ολιανενσε Κόνιασπορ Σπέτσια ενώ άνηκε στην Ιντερ και τον έδινε συνέχεια δανεικό

8-)
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μακάρι να μας βγει καλός και να έχουμε ένα τερματα για καμιά τριετία
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παντως η αξια του φετος, τουλαχιστον στο transfermarkt, παροτι η ομαδα του η Καρπι υποβιβαστηκε αυξηθηκε κατα 1.000.000. Αρα αυτα που γραφονται στο ρεπορταζ περι πολυ καλης χρονιας δεν πρεπει να ειναι ψευδη.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Hi guys
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

danirifle έγραψε:βλέπω ρε παίδες κάτι ατάκες τύπου "γιατί να δώσει τόσα πολλά για τον χ παίχτη"

αν πληρώσουμε ακριβά για παίχτη -> γιατί να πάρει τόσα, δεν τα αξίζει κτλ
αν πληρώσουμε λίγα για παίχτη -> ό,τι αγοράζεις παίρνεις... πάλι με παίχτες από τα αζήτητα θα είμαστε. με 300 χιλιάρικα δε μάμησε κανείς κτλ

και κάτι ακόμα...

ούτε λογιστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είμαστε, ούτε την τσέπη του ιβάν κουμαντάρουμε
οπότε δε θα έπρεπε να μας νοιάζει τόσο πολύ, πόσα πληρώνει για κάθε παίχτη που φέρνει, αλλά κυρίως για το αν αυτός ο παίχτης είναι καλός ή όχι

θα πρεπε να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε να δαπανά σοβαρά χρήματα για τις μεταγραφές, αυτό αν μη τι άλλο, δείχνει τη διάθεσή του να στηρίξει την επένδυσή
Συμφωνώ απόλυτα Ντάνι... 8-)

Καμένοι στον χυλό είμαστε όμως οι κακομοίρηδες, γι αυτό φυσάμε και το γιαούρτι... :roll:

Δηλαδή να την ξαναπάθουμε αν επιστρέψει κάνας κυρ Νίκος και αρχίσει να ξεσκονίζει τα συμβόλαια??? :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 08 Ιουν 2016, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ο γρηγοριαδης βγαζει χολη γιατι πηραμε 2 παιχτες που εχουν τον ιδιο μανατζερ λεει παλι για κακο σχεδιασμο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτος ο Βιτορ ακομα να υπογραψει Τουρκια να ησυχασουμε? Ο Σλοβενος μου φαινεται και μενα ενδιαφερουσα περιπτωση,καμια σχεση με τα υπονοουμενα που γραφηκαν αν προκειται για αυτον.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Γρηγοριάδης,χαμούρας,ραπτοπουλος και ζαγορας ούτε για τα νέα του ψαροντουφεκου δεν κάνουν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Odi έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:T-Ε-Ρ-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α!!!!Τον ειχα προτεινει και το μεσημερι.Παρα πολυ εξελιξημος και φανταστικα ρεφλεξ.Απο το λιγο που τον εχω δει στην Ιταλια,ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο τερμα.Μακαρι να ειναι αυτος.Με αυτον θα κανει να ξαναδει 11αδα ο Παναγιωτης πολυ καιρο.ΔΩΣΕ!!!!!!
ilovegame27 έγραψε:Μέτριος τερματοφύλακας όχι κάτι καλύτερο από τοΝ Γλύκο!Σλοβένος στη εθνικότητα!
Έπαιξε σε Κροτόνε Ολιανενσε Κόνιασπορ Σπέτσια ενώ άνηκε στην Ιντερ και τον έδινε συνέχεια δανεικό

8-)
στο ακατανομαστο στα τεχνικαλ ναι, εκτος απο τα ψηλα που ειναι πασας, ειναι ιδιος με το γλυκο, στα μενταλ ομως δεν ειναι. ειναι ¨ιταλος". 8-)

υγ: DimitrisS, φέτος με εχει στείλει κανα δυο τρείς φορές κουβά μόνος του... :P
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

προτεινω για δοκιμη οποιος στο φορουμ κανει ποστ αναφορικα με το τι ειπε, εκανε γουατεβερ καποιος απο τους ΑΡΔ που κατα τα αλλα κραζετε/ουμε αβερτα, να τρωει 2ωρο μπαν! Πραγματικα η ψυχικη μου υγεια δεν επιτρεπει τοση εκθεση σε ηλιθιες ασυναρτησιες που λενε καθε μερα, εχω επιλεξει να αγνοω και την υπαρξη τους γενικα, γινεται να μη μου τους θυμιζετε καθε λιγο και λιγακι εδω μεσα? Ευχαριστω! :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”