Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σε μένα είναι πολύ γρήγορη έχω βέβαια το note 4 αλλά η παλιά εφαρμογή είναι πολύ πιο αργή
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι αρκετά buggy και κάπως βαριά (Η μάλλον πιο σωστά, κολλάει ελαφρώς αλλά λόγω προγραμματισμού και όχι "βάρους")
Έχει δρόμο ακόμα, είναι μια καλή αρχή
Έχει δρόμο ακόμα, είναι μια καλή αρχή
- teo4giannitsa
Εμεις ( οι ελάχιστοι είναι η αλήθεια ) με τα windows δεν υπάρχουμε κύριοι της ΠΑΕ ; 

- PAOK_Antarctica
Δεν υπάρχει αρκετό κοινό για να το δικαιολογεί 
Χωρίς πλάκα, τα ποσοστά συνεχώς πέφτουν...

Χωρίς πλάκα, τα ποσοστά συνεχώς πέφτουν...
- Μπαρκαρούτσος
Αρνείται την ενημέρωση σε μέλος του λαού της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!Αναβρασμός στην Θεσσαλονίκη!!
- sourmenetes
- Moderator
PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν είμαστε ελάχιστοι, είμαστε πολλοί!
Και για WP ρε ΠΑΕ
Μην με πεις ότι όλοι ετούτοι στο άβαταρ σου έχουν windows...

Γιατί και του λόγου μου τέτοια έχω δηλαδή...

μόνο πρέπει να δούμε τι ώρα στέλνει ενημέρωση με τις συνθέσεις των ομάδων για να μη κάνουν κάποιοι τον έξυπνο στον ξερόλα
κατι θα σκαρφιστούμε ώστε να βολευτούν όλοι. ακόμα και οι αβόλευτοι. όποιοι και όσοι και αν είναι αυτοί. 

Σας αφηνει να επιλεξετε ενημερωση; Παταω να κουνησει το διακοπτακι μα δε κανει τπτABOLEYTOI έγραψε:μόνο πρέπει να δούμε τι ώρα στέλνει ενημέρωση με τις συνθέσεις των ομάδων για να μη κάνουν κάποιοι τον έξυπνο στον ξερόλα

"Έκτακτο ΑΡΔακοινωθέν"
Μπαμ-πάταγος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρέθηκε επιτέλους, μετά από σχολαστικό ρεπορτάζ των αξιότιμων συναδέλφων μας που ματώνουν για την είδηση καθημερινά στο πεζοδρόμιο, η ουσιαστική-ρεαλιστική διαφορά που είχε προκύψει τον περασμένο Φεβρουάριο στην οπτική που βλέπει πλέον τον Π.Α.Ο.Κ. ο Ιβάν Σαββίδης με αυτήν του Φρανκ Άρνεσεν!!!
"Όχι μάστερ Ιβάν, δεν δέχομαι να ανακοινώνεται η δεκαοχτάδα της ομάδας μας νωρίτερα μόνο στους κατέχοντες αυτήν την καινούρια ποζεριά που θέλουν να περάσουν ο Μάκης κι ο Κυρ Κυρ, μάλιστα κατά του μισού λαού του Π.Α.Ο.Κ. και για να βοηθήσουν κάποιους να κάνουν τον (τζάμπα) μάγκα στον Ξερόλα του PAOKmania, κερδίζοντας με ευκολία αλλά τελείως άδικα τα βαρύτιμα τρόπαια του", φέρεται να είπε υψώνοντας τον τόνο της στεντόρειας φωνής του ο πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Α.Ο.Κ. στον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη..."Είμαι ανένδοτος, βλέπουμε τον Π.Α.Ο.Κ. πλέον με διαφορετική οπτική, οπότε παραιτούμαι τώρα" φέρεται ότι κατέληξε βλοσυρός και βρόντηξε την πόρτα πίσω του αφήνοντας τον Ιβάν Σαββίδη εμβρόντητο, δίχως καν να του ρίξει ούτε μια ψυχρή (δανέζικη) ματιά!!!

Μπαμ-πάταγος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρέθηκε επιτέλους, μετά από σχολαστικό ρεπορτάζ των αξιότιμων συναδέλφων μας που ματώνουν για την είδηση καθημερινά στο πεζοδρόμιο, η ουσιαστική-ρεαλιστική διαφορά που είχε προκύψει τον περασμένο Φεβρουάριο στην οπτική που βλέπει πλέον τον Π.Α.Ο.Κ. ο Ιβάν Σαββίδης με αυτήν του Φρανκ Άρνεσεν!!!
"Όχι μάστερ Ιβάν, δεν δέχομαι να ανακοινώνεται η δεκαοχτάδα της ομάδας μας νωρίτερα μόνο στους κατέχοντες αυτήν την καινούρια ποζεριά που θέλουν να περάσουν ο Μάκης κι ο Κυρ Κυρ, μάλιστα κατά του μισού λαού του Π.Α.Ο.Κ. και για να βοηθήσουν κάποιους να κάνουν τον (τζάμπα) μάγκα στον Ξερόλα του PAOKmania, κερδίζοντας με ευκολία αλλά τελείως άδικα τα βαρύτιμα τρόπαια του", φέρεται να είπε υψώνοντας τον τόνο της στεντόρειας φωνής του ο πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Α.Ο.Κ. στον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη..."Είμαι ανένδοτος, βλέπουμε τον Π.Α.Ο.Κ. πλέον με διαφορετική οπτική, οπότε παραιτούμαι τώρα" φέρεται ότι κατέληξε βλοσυρός και βρόντηξε την πόρτα πίσω του αφήνοντας τον Ιβάν Σαββίδη εμβρόντητο, δίχως καν να του ρίξει ούτε μια ψυχρή (δανέζικη) ματιά!!!