Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε σεις φλασια...ο μάνατζερ του σακχοφ ειναι ιδιος με τν σαμ απο το got...Oφ τοπικ αλλα δν γαμιεται...
Ρε τζαλμα τι θα γινει θα ανακοινωθεις...οχι τιποτα αλλο αλλα φοβαμαι μην τυχον με την γκρινια γκαντεμιασαμε τη μεταγραφη οπως με τον μπιγικ..
che4 έγραψε:Οχι περιπτερε εγω δε θελω κανέναν έλληνα με τη βλάχο νοοτροπία θελω μπαρουτοκαπνισμένους ξένους που να τραβήξουν το καρό επιτέλους οπως εγινε εκείνο το καλοκαίρι του 08 αλλα πλεον με μεγαλύτερα προσόντα ως κλαμπ
+100
Ούτε από έξω Ελληνάρες. Μόνο σοβαρούς αγέλαστους Τσιριμόκους.
Έλληνες στο ποδόσφαιρο. Λες κ πάμε στο μπάσκετ να ζητάμε Βέλγους
Συγνωμη ρε παιδια,οκ ειμαι γκρινιαρης αλλα σας κανει εσας το βιογραφικο του Τζαλμα για 900.000 συμβολαιο? Τοσα περιπου ζηταει ο Αλβαρεζ με 10 συμμετοχες εθνικη αργεντινης και αλλες 80 στην Ιντερ.Αν με 7 γκολ στην τσιτσιλιμπικι και 3 στην κασιμπασα θες τοσα ο Μακ με 20 στον ΠΑΟΚ,παιχνιδια και γκολ στην ευρωπη,διεθνης με συμμετοχη στο γιουρο,ποσα πρεπει να ζηταει οπου παει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 08 Ιουν 2016, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα αδέρφια... Επειδή διαβάζω μία συνεχή σύγκριση ΜΑΚ-ΤΖΑΛΜΑ και οι περισσότεροι αναφέρουν το ποσό του συμβολαίου και γιατί δεν δίνετε στον ΜΑΚ θα ήθελα να πώ δύο πράγμαρα 1ον Δεν ξέρουμε τι συμβόλαιο έχει προταθεί στον Σλοβάκο και αν αυτός επιθυμεί να παραμείνει γιατί εγω πιστεύω το αντίθετο ότι δηλάδη προτιμά να φύγει και λόγο των όσων συνέβησαν στο Κύπελλο και πιθανόν να μας έχει γενικά στο περίμενε οπότε τραβήξαμε φυσιολογικά ως μεγάλη ομάδα για άλλους δρόμους και 2ον και σημαντικότερο όπνς φάνηκε από την φετινή χρονιά ο ΜΑΚ είναι μέτριος αποδοτικά ώς παίκτης γραμμής...Δηλαδή απο στατιστικά και βιντεάκια μόνο για να μη παρεξηγηθώ ΝΑΙ Ο ΤΖΑΛΜΑ ως ακραίος φαίνεται καλύτερος και τον ΜΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ (SS) δίοτι τα μεγάλα του ατού είναι το ξεμαρκάρισμα και το ξεπέταγμα σε μικρούς χώρους... Για μένα πρέπει να συγκρίνεται με τον ΦΑΚΟΥΝΤΟ και όχι με τον ΤΖΑΛΜΑ 'Η ΤΟΝ ΓΚΑΡΥ... Δηλαδή Ο ΤΖΑΛΜΑ φαίνεται πιό υδραυλικός πως να το κάνουμε και με πιό γλυκειά σέντρα...