buffalobill4 έγραψε:Τετοιους παικτες θελω. Να παρω τα καλυτερα τους χρονια. Γινεται μαζι με τον ρικι? Αν γινεται δεν θελω κατι αλλο
Αστο ο ρικι ειναι δικός μου
buffalobill4 έγραψε:Τετοιους παικτες θελω. Να παρω τα καλυτερα τους χρονια. Γινεται μαζι με τον ρικι? Αν γινεται δεν θελω κατι αλλο
Και δυστυχως δεν εκμεταλευτηκαμε καθολου...aoratos έγραψε:
Μιας που εχουμε απλωςει πλεον διχτυα στην Τουρκια εγω για φορ θα ηθελα τον κυριο στην φωτογραφια. Φορακλα με τρομερα στοιχεια. Δυστυχως ομως ειναι πολυ ακριβη περιπτωση πλεον μετα την χρονια που εκανε φετος στην γειτονα χωρα. Το χειμωνα ακουστηκε για Juve. Απο τους ποιοτικοτερους φορ που εχουν πατισει το ποδι τους στην Τουμπα.
Κάτι βρωμάει μ αυτόν. Η ομάδα στην οποία ανήκει παίζει Β Ουρουγουάης και τον αγόρασε 11(!!) μυρια. Καμιά κομπίνα θα κάνουν αυτοί κατα κει κάτω.thanos-xanthi έγραψε:http://inpaok.com/308427/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81/
Προτάθηκε Αργεντίνος φορ
Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που έχουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα χέρια τους για την θέση του επιθετικού είναι και το όνομα του Τζόναθαν Καγιέρι.
Ο Δικέφαλος όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε αναζήτηση φορ και έτσι οι προτάσεις πέφτουν… βροχή στα γραφεία της Μικράς Ασίας.
Ο Καγιέρι προτάθηκε με την προοπτική οι «ασπρόμαυροι» αρχικά να τον αποκτήσουν ως δανεικό από την Ντεπορτίβο Μαλντονάντο όπου και ανήκει.
Ο 22χρονος Αργεντίνος φορ είναι ένας ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα αυτής. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και στον άξονα, ως μεσοεπιθετικός.
Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σάο Πάολο με την φανέλα της οποίας σκόραρε 8 φορές σε 11 αναμετρήσεις.
ααα μπραβο, καλα θυμομουν! Ειναι απο τα ρεπορταζ δηλαδη "μπαινω ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, διαβαζω τι γραφουν και ανακαλυπτω θεμα"ilovegame27 έγραψε:Marianov6 εγώ είχα απλά γράψει ότι λήγει το συμβόλαιο του