Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
K_geo έγραψε:μεταξύ μας, θεωρώ ότι όντως είναι μια σειρά που οι άνω των -αντα, ή έστω πιο κοντά σε αυτά, θα την εκτιμήσουν περισσότερο... δεν ξέρετε πως ειναι να έχεις μια οικογένεια και στόματα να ταϊσεις...
Ε, ναι.... Αλλωστε με τον νεο νομο.θα αναγκαστουμε και εμεις να ξεσκονισουμε τα παλια βιβλια της χημειας...
Πώς να το πούμε δηλαδή αλλέως;; Καταπληκτική σειρά. Το θέμα της ηλικίας δεν το κατανοώ. Και 15 να ήμουν, χαλαρά θα την καραγούσταρα. Εντάξει, δεν είναι μια απλή σειρά για έγκλημα και τιμωρία. Έχει τέτοιο χτίσιμο χαρακτήρων, που σε συνεπαίρνει. Ότι οι ρυθμοί μέχρι να αρχίσει ο 4ος κύκλος είναι κάπως αργοί ισχύει.
Τζεσαρος Πινκμαρος και τα μυαλά στο μουλτι! Εκπληκτικός ερμηνευτής στη σειρά αυτή ...
Επειδη λογο της δουλειας μου εχω ασχοληθει και με τον χωρο της αναπηριας, σας εχω το αθλημα που ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ στον ΠΑΟΚτση!!
Ειχε γινει ενα ντοκυμαντερ παλια πανω στο αθλημα ραγκμπι σε αμαξιδιο, ηταν για την συμμετοχη στους παραολυμπιακους της Αθηνας και επικεντρωνεται γυρω απο το "μισος" μεταξυ Αμερικης - Καναδα. Λογικα θα βρειτε ακομα καποιο λινκ καπου μιας και ηταν επικο! Περα απο ΠΑΟΚ κτλ, αξιζει πραγματικα να το δειτε γιατι η δουλεια που εγινε ειναι εξαιρετικη. Ειναι μιαμιση ωρα διαρκειας αλλα 8 ωρες ακομα να ηταν, δεν θα το βαριομουν, απλα το θυμηθηκα εχτες και ειπα να το ποσταρω.
"Murderball" (2005), Παθος, "μισος", φανατιλα, τα εχει ολα, το απολυτα ΠΑΟΚτσηδικο αθλημα! (ασχετα αν στην Ελλαδα το αθλημα αυτο δεν ειναι καν σε βρεφικη μορφη )
οποιος θελει καλουτσικες σειρες για να περναει η ωρα ευχαριστα προτεινω blindspot, 12 monkeys, american horror story, fear the walking dead ( απο αυτους που εκανα the walking dead), gotham, jessica jones, limitless, wayward pines, how to get away with murder, daredevil, the strain
μετα αλλες που θεωρω αρκετα επιπεδα πανω ειναι the wire, breaking bad, sopranos, homeland, house of cards( αν και γινεται ολο και χειροτερο) , boardwalk empire, fargo, true detective (κυριως πρωτη σεζον), better call saul,narcos
κωμωδιες τα αξεπεραστα friends kai two and a half men, shameless
Περα απ'τα κλασικα, να προτεινω κ γω με τη σειρα μου
Crime/drama: Better Call Saul, Bloodline, Broadchurch
Dramedy:Shameless
Drama: The Affair, Transparent
Comedy: Black Books, Bored to Death, Rick and Morty, Louie, Man Seeking Woman, The Wrong Mans
American horror story παρακολουθούσα φανατικά μέχρι φέτος που μου κοτσάρανε την gaga Και έγινε η σειρά μια αθλιότητα.Ούτε το το φινάλε της σεζόν έκατσα να δω.
Κρίμα γιατί οι υπόλοιπες σεζόν (ειδικά η 2η) ήταν επικές.
Πολύ καλή ταινία ήταν αυτή που έπαιξε πριν λίγες ημέρες η ΕΡΤ-2, με original τίτλο: "In the name of the Father", που γυρίστηκε το 1993 και πρωταγωνιστούσε ο Daniel Day Lewis. Αναφέρεται στην πραγματική ιστορία κάποιων Βορειο-Ιρλανδών του Belfast που κατηγορήθηκαν ότι ανήκαν στον IRA και ότι αυτοί έβαλαν τη βόμβα που σκότωσε 5 άτομα. Έφαγαν 15 χρόνια στις φυλακές μέχρι μια δικηγόρος να αποδείξει την αθωότητά τους, την οποία τη γνώριζε από την πρώτη στιγμή Αστυνομία, που απέκρυψε από το δικαστήριο τις αποδείξεις που τους αθώωναν.
Το αστείο είναι ότι δεν τιμωρήθηκε κανένας αστυνομικός.