Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έλα ρε παιδιά, στο πολ βάλτε σαν επιλογή και κάνα..."άλλη" για να μπορούμε να ασκήσουμε το δικαίωμα της ψήφου κι εμείς που δεν έχουμε δει καμία απ αυτές...
Δηλαδή μας οδηγείτε με το ζόρι σε αποχή ή σε ψήφο δίχως συνείδηση???
Καλύτερη φάση είναι τα μούτρα του John και της αδελφής του όταν η δεκάχρονη Mormont τους λέει πως θα τους δώσει 62 στρατιώτες!!! Το βάζω εδώ γιατί δεν υπάρχει στο poll!!!
Πάντως τώρα που το βλέπω στο gif... Τέτοια απόπειρα δολοφονίας δεν θα έκανε ούτε ο Joffrey!
Αν ήθελε όντως να σκοτώσει την Arya, μπορούσε απλά να της κόψει το λαιμό, να τη σκοτώσει με μια μαχαιριά... Κοεμτζής stlye.
Με κουρασε απιστευτα ρε γαμωτο το GOT. Δηλαδη απο ολο τον κυκλο παλι το 9 και το 10 να δεις δεν θα εχεις χασει και παααρα πολλα. Ετσι θα γινει μου φαινεται.
τα πρώτα επεισόδια, μέχρι και το ντου στη σπηλιά που ήταν ο μπραν, έδωσαν πολύ πράμα, ειδικά σε γεγονότα του παρελθόντος που δεν είχαν ειπωθεί στη σειρά μέχρι σήμερα.
και έδωσε κίνητρο για να ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο με τον κόσμο του got.
Ναι καμια σχεση με την προηγουμενη σεζον.Φετος ξεκινησε πολυ δυνατα αλλα οπως λενε και καποιοι καπου στη μεση της σεζον πεφτουν τα μπατζετ των επεισοδιων για να τα δωσουν ολα στα τελευταια 2-3 επεισοδια.
αυτό το επεισόδιο είχε πολύ όμορφα πλάνα, το χιονισμένο πλάνο με το κάστρο στο νησί της αρκούδας, το κάστρο του ριβερραν (το οποίο βέβαια ήταν κάπως διαφορετικό στη πρώτη σεζόν) ακόμα και τα πλάνα όπου έκοβε ξύλα ο Σαντορ, ο διευθυντής φωτογραφίας έκανε φανταστική δουλειά.
παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει καπως με το στορυ της αρυα....περιμενα οτι σε αυτη τη σεζον θα εχει εκπαιδευτει αρκετα ωστε να αρχισει να μπλεκει πιο ενεργα στην πλοκη...κανω λαθος η μεχρι τωρα εχει προχωρησει ελαχιστα το στορυ της?μου φαινεται σαν να το γυροφερνουν καπως εκτος και αν μου διαφευγει κατι....
Αφού σκότωσε από μόνη της τον Meryn Trant στη προηγούμενη σεζόν, ως τυφλωμένη όφειλε να προπονηθεί για να δείξει πείσμα και θέληση για να γίνει Faceless Woman. Εν τέλει, τη δέχτηκαν...επειδή μετά από 99999 βουρδουλιές, κατάφερε μία στην άλλη τη Ουέηφ πώς τη λένε...
Για 2-3 επεισόδια περιμέναμε επί της ουσίας να φέρει εις πέρας την πρώτη της αποστολή ως faceless woman, να εδραιώσει τη θέση της στο clan των faceless men, ας πούμε..
Εν τέλει δεν σκότωσε, τα σκάτωσε, τα βρόντηξε και είπε "Εγώ καλούς δεν σκοτώνω" και μια μέρα πριν φύγει να βρει την ησυχία της (Stark είσαι) της επιτέθηκε το καριολάκι...
ωραια αρα δεν μου φανηκε αδικα οτι ειναι ολο μπρος πισω το στορυ αυτο, πιστευω να γινει κατι σημαντικο στα επομενα επεισοδια γιατι απο εκει που ηταν απο τα πιο ενδιαφεροντα για μενα ,εχει αρχισει να με κουραζει λιγο...