καλύτεροι στρατοί, ή κάτι τέτοιο, βγάλε εσύ την άκρη. βάλε και απο παρελθόν αν θες, τπτ τον ταργκαρυαν τον conqueror
Game Of Thrones (TV series)
Re: Game Of Thrones (TV series)
ελα εύκολο ρομαν.
καλύτεροι στρατοί, ή κάτι τέτοιο, βγάλε εσύ την άκρη. βάλε και απο παρελθόν αν θες, τπτ τον ταργκαρυαν τον conqueror
που ειχε υποταξει τα 7 βασιλια του γουεστερος καιγονταν συνθεμελα με τους δρακους του την τοτε πρωτευουσα του χαρενχαλ... 
- Kostas_Peraia4
[youtube]Cv0YOVGHtPA[/youtube]
Μακραν,το καλυτερο remix.Aντε να τελειωνουμε κι αυτη την κωλοεξεταστικη,να παρουμε το πτυχιο μας και να χορευουμε στα μπιτσομπαρα,ντυμενοι παιδια του δασους
Μακραν,το καλυτερο remix.Aντε να τελειωνουμε κι αυτη την κωλοεξεταστικη,να παρουμε το πτυχιο μας και να χορευουμε στα μπιτσομπαρα,ντυμενοι παιδια του δασους
- Kostas_Peraia4
- Μπαρκαρούτσος
- Kostas_Peraia4
Τί ώρα αναμένεται μπας και αντέξω;;;Kostas_Peraia4 έγραψε:Oριστε και link για τους ξενυχτηδες
http://freetvall.me/video/U97O9KY22OAH/-HBO-Channel
- Μπαρκαρούτσος
- Kostas_Peraia4
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Ε όχι και shit τo topic-στολίδι του forum, που το διαβάζουν από διάφορα σημεία της Γης*! 
* Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Σέρρες, Βέροια, Περαία, Έδεσσα, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Ιλίσσια, Βαλκάνια, Σκανδιναβία, Ανταρκτική...
* Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Σέρρες, Βέροια, Περαία, Έδεσσα, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Ιλίσσια, Βαλκάνια, Σκανδιναβία, Ανταρκτική...
πωπωπωπωπωπ τι επεισοδιο ηταν αυτο μανα μου...
συγκλονιστικό ειδικά στο τέλος που ....
ρε συ Κώστα, δεύτερη φορά το κάνεις όταν βλέπεις ότι είμαι συνδεδεμένος. έλεος με τα spoilers! Roman
Εντάξει ρε κι εσύ, δεν θα έλεγα τίποτα, μονάχα ότι η...αυτ.....δεν θ... μα να πω μόν......ξεκόλλ....γ@*&!!!!!!
συγκλονιστικό ειδικά στο τέλος που ....
ρε συ Κώστα, δεύτερη φορά το κάνεις όταν βλέπεις ότι είμαι συνδεδεμένος. έλεος με τα spoilers! Roman
Εντάξει ρε κι εσύ, δεν θα έλεγα τίποτα, μονάχα ότι η...αυτ.....δεν θ... μα να πω μόν......ξεκόλλ....γ@*&!!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]fIOiAfEIk_g[/youtube]
ΤΟ POLL ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μα δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς
ΤΟ POLL ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μα δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς
Έχει καθιερωθεί εδώ και μερικά χρόνια το GoT να το βλέπουμε Πέμπτη με την κοπέλα μου και τα spoilers καραδοκούν μέχρι τότε. Έκανα το λάθος να μπω στο topic. Δεν ξέρω ποια παρόρμηση με οδήγησε σ' αυτό, αλλά καταστράφηκε η ζωή μου με το poll.