Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Παιδια δεν ξερω αν το ειδατε αλλα ο Γκαρσια οταν
τρωει την καρτα που ετσι και αλλιως ηταν αδικη
ο Δαρλας δεν ειχε περασει ακομα την γραμμη για να μπει στην μερια μας ...
Ας ενημερωσει καποιος την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το κυνηγησουμε
στον αθλητικο δικαστη αν υπαρχει μπας και γλυτωσει αυτην την κοκκινη ,λεω εγω ... !!
τρωει την καρτα που ετσι και αλλιως ηταν αδικη
ο Δαρλας δεν ειχε περασει ακομα την γραμμη για να μπει στην μερια μας ...
Ας ενημερωσει καποιος την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το κυνηγησουμε
στον αθλητικο δικαστη αν υπαρχει μπας και γλυτωσει αυτην την κοκκινη ,λεω εγω ... !!
- Isaak the Greek
Δεν ξερω αν απευθυνεσαι σε μενα αδερφε...Καλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν ξερει οτι ολοι καιροφυλακτουν να μας τη χωσουν απο καπου....Αλλα τι το ηθελε να βρισκεται στον κυκλο???Αφου βλεπεις οτι το ματς εχει κριθει...Ειναι λιγο trouble maker.Και μας στοιχιζει αυτο γιατι ειναι παιχτης που τον χρειαζομαστεmichalis4 έγραψε:Πιο πολύ δεν γίνεται να συμφωνήσω με κάποιον! Είπες σωστα τεκμηριωμένα όσα ήθελα να πω! Μόνο λίγο με τον Γκαρσία είσαι αυστηρος γιατι πιστεύω πολύ τραβηγμένες και οι 2 κίτρινες. Και δεν θυμαμαι άλλη φορα τετοιο πραμα. Τοσο γρηγορα 2 κίτρινες καρτες μαζι. Πολυ σπανια δινει ο διαιτητης 2 κιτρινες καρτες στην ιδια φαση αλλα τοσο αστραπειέα? Τοσο γρηγορα.....? Λες.... και του την φιλουσε.....!?!?λεμεεεε τωρααααα
- Isaak the Greek
Αδερφε καταλαβαινω τι λες , αλλα οπως σου ειπα το ματς ειχε ηδη κριθει.Τωρα βεβαια θα μου πεις ο Γκαρσια ουτε που το φανταστηκε οτι θα ετρωγε κιτρινη γι αυτο που εκανε , γιατι δεν ξερει τι πουταν@ς γιοι ειναι τα κορακια στην Ελλαδα.michalis4 έγραψε:σε σενα απευθυνομαι φιλαρακι. απλως απο οσα ειδα στο ματς και διαβασα στο ιντερνετ ο γκαρσια εσκεμενα εκανε αυτην την κινηση γιατι αρχισε να παιζεται το παιχνιδι πριν οι παιχτες μας περασουν την σεντρα. αυτο δεν επιτρεπεται. δεν ειναι μπασκετ να εχει παιχτες και απτις 2 πλευρες σε οποιες θεσεις ναναι. οποτε ειδε ο Γκαρσια την απατεωνια και την ασυδωσια του διαιτητη και προστατεψε την ομαδα με αυτην του την κινηση. επειτα ακουσα κ κατι αλλο οτι ο παιχτης του βουλη βαρεσε απευθειας την μπαλα πανω στον Γκαρσια για να τον καταδειξει στον διαιτητη... τα συμπερασματα δικα σου...
Για να σου δωσω να καταλαβεις , θεωρησε το γεγονος τοσο μικροπρεπες γιατι οντως εκει που εχει παιξει ο ανθρωπος οι διατητες δεν ειναι τοσο "λιγοι"
Εδω λαθος του τεχνικου τημ γιατι πρεπει να ενημερωνει τετοιους παιχτες το τι γινεται στην Ελλαδα και το οτι μπορει να τη φας απο παντου...
Το μονο που εχω να πω αδερφε ειναι , μακαρι αυτο να ειναι το τελευταιο που μας συμβαινει
Αντε να σβησουμε τα αστερια στην επομενη αγωνιστικη!!!!(Το πιασες το υπονοουμενο?????χαχαχαχαχα)
- Isaak the Greek
Και κατι ακομα φιλαρακι Μιχαλη που δεν το προσεξε κανεις...Αυτο το καθαρμα ο Δαλουκας καταφερε σημερα να διχασει τον κοσμο του ΠΑΟΚ....Δυστυχωςmichalis4 έγραψε:φιλε ισαακ οπως τα θετεις τωρα τα πραματα συμφωνω απολυτα μαζι σου. και ξαναλεω με τον σχολειασμο σου για τους υπολοιπους παιχτες τον σχολιασμο του Σαντος και το επιμυθειο που εγραψες ηταν ολοσωστα!
φιλε στεενατζε ευχαριστω για το βιντεο! πρεπει να το δειτε ολοι. εκτος και αν δεν θελετε να εκνευριστειτε! εκεινο το μπασταρδι ο παιχτης του βουλη δεν κανει σεντρα ΚΑΘΟΛΟΥ και αντι να δωσει πασα στον συμπαικτη του την κλοτσαει με δυναμη πανω στον Γκαρσια ο οποιος καθοταν τοσο κοντα για να μην γινει η σεντρα γιατι δεν ειχαν επιστρεψει οι παιχτες μας στις θεσεις τους. Αν ειναι δυνατον! Αντι να δωσει κιτρινη στον μουνοπανα του βουλη για την αντικανονικη κλοτσια στην μπαλα πανω στον Γκαρσια, δινει 2 απανωτες κιτρινες στον Γκαρσια... Ε ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
Γιατι αν δεν το μετρουσε το γκολ , Θα του εβγαινε του Σαντος το σχεδιο του να γυρισει αμυνα και κανεις δεν θα μιλουσε τωρα για το λαθος που εκανε(που ηταν οντως λαθος)
Δύο πραγματάκια μόνο:
- Έτσι γουστάρω τον ΠΑΟΚ. Με κόντρα διαιτησία να παίρνει τη νίκη άξια. Ο Δαλούκας είχε προαποφασισμένες τις δύο κίτρινες και θα τις έδειχνε ακόμη και επειδή ο Γκαρσία δεν φορούσε κράνος. Το ότι ο ρέφερι δεν ξέρει ισπανικά (άρα δεν καταλάβαινε τί του έλεγε ο Πάμπλο) είναι μία δικαιολογία, άρα πρέπει να αρχίσει κανένα ισπανικό, μπας και κόψει τις πiπες.
- Όταν έβλεπα την ΑΕΚ του Σάντος (την πρώτη χρονιά μετά το 44) να κερδίζει όλα τα ματς με 1-0 με γκολ στο 80φεύγα και συνήθως από στημένη μπάλα, έλεγα ότι είναι κωλοφαρδία. Η σωστή λέξη είναι νοοτροπία. Και αυτό είναι δουλειά του προπονητή, άσχετα αν δεν έβαλε τον Χ Ηλιάδη, έβγαλε τον Ψ Μπακαγιόκο και έβαλε τον Ω Αναστασάκο (σε ένα γήπεδο που θα έπρεπε να το ξέρει σαν την τσέπη του).
Οι αλλαγές του προπονητή μπορεί να του βγουν, μπορεί και όχι. Τα σουτ μπορεί να μπουν, μπορεί και όχι. Αλλά η ομάδα οφείλει να συνεχίσει να παλεύει μέχρι ο διαιτητής να δείξει δύο κίτρινες στον Γκρασία, εεε, να σφυρίξει την λήξη εννοώ.
Όσο βλέπω αυτή την νοοτροπία, τόσο λιγότερο θα αγχώνομαι για το γεγονός ότι μου έλειπαν Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Ίβιτς ή όποιος άλλος. Και τόσο περισσότερο θα πέφτουν τα λέπια από τις σαρδέλες, αφήνοντας τη θέση τους στις δαγκάνες του αστακού.
Παίζω εδώ και κάποια χρόνια football manager με αξιοσημείωτες επιτυχίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει μα ξεδώσει και θεωρεί ότι μπορεί να στήσει μία ομάδα.
Κάποια παιδιά σε έβρισαν και διαφωνώ με αυτό. Εγώ μόνο σε συμβουλεύω φιλικά: Άλλαξε ομάδα... και γίνε ΠΑΟΚ.
ΥΓ: Α ρε Petm, δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποιός είναι ο τενίστας; Για βοήθεια, γράφει με πολλά αποσιωπητικά (ένα σε κάθε φράση) και πλέον παραδέχεται την καλή δουλειά του Σάντος (έστω και αν δεν τον θέλει στην ομάδα).
Εγώ για δυο πραγματάκια ξεκίνησα και μου βγήκε σεντόνι.
Την καλημέρα μου σε όλους.
- Έτσι γουστάρω τον ΠΑΟΚ. Με κόντρα διαιτησία να παίρνει τη νίκη άξια. Ο Δαλούκας είχε προαποφασισμένες τις δύο κίτρινες και θα τις έδειχνε ακόμη και επειδή ο Γκαρσία δεν φορούσε κράνος. Το ότι ο ρέφερι δεν ξέρει ισπανικά (άρα δεν καταλάβαινε τί του έλεγε ο Πάμπλο) είναι μία δικαιολογία, άρα πρέπει να αρχίσει κανένα ισπανικό, μπας και κόψει τις πiπες.
- Όταν έβλεπα την ΑΕΚ του Σάντος (την πρώτη χρονιά μετά το 44) να κερδίζει όλα τα ματς με 1-0 με γκολ στο 80φεύγα και συνήθως από στημένη μπάλα, έλεγα ότι είναι κωλοφαρδία. Η σωστή λέξη είναι νοοτροπία. Και αυτό είναι δουλειά του προπονητή, άσχετα αν δεν έβαλε τον Χ Ηλιάδη, έβγαλε τον Ψ Μπακαγιόκο και έβαλε τον Ω Αναστασάκο (σε ένα γήπεδο που θα έπρεπε να το ξέρει σαν την τσέπη του).
Οι αλλαγές του προπονητή μπορεί να του βγουν, μπορεί και όχι. Τα σουτ μπορεί να μπουν, μπορεί και όχι. Αλλά η ομάδα οφείλει να συνεχίσει να παλεύει μέχρι ο διαιτητής να δείξει δύο κίτρινες στον Γκρασία, εεε, να σφυρίξει την λήξη εννοώ.

Παίζω εδώ και κάποια χρόνια football manager με αξιοσημείωτες επιτυχίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει μα ξεδώσει και θεωρεί ότι μπορεί να στήσει μία ομάδα.
Ωραίος. Αυτά που έγραψες στο ημίχρονο με τον Ηρακλή έμειναν. Όπως και η ειρωνία σου για τα διαρκείας!Magdi Tolba έγραψε:SCRIPTA MANENT
τα γραπτά μένουν
να δούμε τί θα λέτε τον Ιούνιο,τι μπινελίκια θα ρίχνετε στον Σάντος κλπ
κάθε καλοκαίρι πρωταθλητές των μεταγραφών,των διαρκείας και της ακατάσχετης μλκς
Κάποια παιδιά σε έβρισαν και διαφωνώ με αυτό. Εγώ μόνο σε συμβουλεύω φιλικά: Άλλαξε ομάδα... και γίνε ΠΑΟΚ.

ΥΓ: Α ρε Petm, δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποιός είναι ο τενίστας; Για βοήθεια, γράφει με πολλά αποσιωπητικά (ένα σε κάθε φράση) και πλέον παραδέχεται την καλή δουλειά του Σάντος (έστω και αν δεν τον θέλει στην ομάδα).
Εγώ για δυο πραγματάκια ξεκίνησα και μου βγήκε σεντόνι.
Την καλημέρα μου σε όλους.
Ο ΠΑοκ σημερα κερδισε διαιτητη και θρασυβουλο και εκανε το ματσ δωρο σε ολους αυτους που τον κατηγορισαν για παραγκα ΧΑΡΗΣΜΑΣΑς Η ΝΙΚΗ ΠΛΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ αυτοι εισται αυτος ειναι ο παοκ μαγκια μας η νικη σας την κανουμε δωρο για τη σηνεχεια ο αγωνας συνεχειζεται στημενοι λασπολογη
ΕΓΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ

ΕΓΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ

- pagotatzis
Ο ΠΑΟΚ χθες ηταν καλος τηρουμενων των δυσκολιων απο απουσιες κλπ,ειχαμε τις ευκαιριες για μια ανετη νικη και για μια ακομη φορα το κορακι πηγε να μας στερησει αυτο που αξιζαμε χθες 1000% τη νικη.....Οσο για τον προπονητη μας ενταξει καλα εκανε και εβαλε χαφ σ εκεινο το σημειο του αγωνα απλα το λαθος(!) ηταν πως βγηκε ο Μπακα και μπηκε καποιος Μπαλαφας(ο Μπακαγιοκο ειναι πολυ καλυτερος χειριστης μπαλας,απο τον Σωτηρακη)....τι να κανουμε μεχρι να κανουμε 100% εκαθαριση(ειναι κοντα ο Γεναρης,θα εχουμε τις μουρμουρες αυτες!!!)....1000% αδικη και προκλητικη η αποβολη του Παμπλο που αντι να προστατευεται απο τους διαιτητες γιατι ειναι απο τους ποιοτικοτερους παικτες του πρωταθληματος,εχει μπει στο ματι του κυκλωνα.....Αφηνουμε στην ακρη το ματς αυτο,πηραμε αυτο που θελαμε και παμε για το ματς της χρονιας για μενα με την Τριπολη στην Τουμπα αν ερθει η νικη σ αυτο το παιχνιδι αν και ειναι νωρις θα κανω μια προβλεψη....Παμε να χτυπησουμε στα ισα το πρωταθλημα....Σολντ αουτ με Τριπολη........Παμε αδερφια...γυρισε ο γ..........ς ο τροχος ......Ο ΠΑΟΚ ηρθε κρυφτειται ολοι...ακους δαλουκα??????????????
Φιλε μου συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ! (και καλωσηρθες στο site)rhaos έγραψε:...
κοιταξα ξανα κ ξανα το σημειο στο οποιο αποβαλει τον garcia κ παρατηρησα ποσο ενταταλμενος ηταν αυτος ο διαιτητης....
Ο garcia στεκεται μπροστα απο τη σεντρα ωστε να μην γινει λογω του οτι δεν ειχαν γυρισει οι παικτες του ΠΑΟΚ στο δικο μας μισο.Αυτο φαινεται ξεκαθαρα διοτι αν παρατηρησετε το video στο βαθος φαινεται ο Δαρλας που ακομη γυρναει...Ο παικτης του Θρασυβουλου οχι μονο δε κανει σεντρα αλλα πεταει τη μπαλα απευθειας πανω στο Garcia!!! (Αυτο δεν ειναι κιτρινη κυριε Νταλουκα ????).Αφου δεν εγινε σεντρα (κ δεν υπηρχε δικαιωμα να γινει σεντρα εφοσον οι παικτες του ΠΑΟΚ ακομη γυρισαν αρα ο Garcia θα μπορουσε να στεκεται εκει κ επειδη ο διαιτητης δεν ειχε σφυριξει να γινει) πως ειναι δυνατον να παιρνει κιτρινη λογω παρεμποδησης εκτελεσης σεντρας??????? Κ ενω το κορακι ετοιμαζετε εκεινη τη στιγμη να βγαλει κιτρινη, ο Garcia του δειχνει το δικο μας μισο που λειπουν οι παικτες λογω πανηγυρισμων....Του δειχνει τη κιτρινη κ ο Garcia φευγει δαγκωνωντας τη μπλουζα χωρις να πει ξανα τιποτα..Κ απο οτι φαινεται το τιποτα ηταν ακρετο για να δειξει κ τη δευτερη.......
Αυτο που πιστευω πως πρεπει να πραξει η δοιηκηση ειναι να υποστηρηξει τον παικτη κ σε προσωπικη κουβεντα μαζι του αλλα κ με δημοσιο τροπο (γιατι εμεις σαν οπαδοι ειναι σιγουρο οτι θα το κανουμε...)
Κατα τα αλλα χαιρομαι που επιτελους εχουμε μια ομαδα που νικαει τους παντες....Απουσιες,διαιτητες κ.τ.λ......
Φιλε Fuzztone, νομίζω ότι δε μιλάμε πλέον για "ανθρώπινο" λάθος, προσεξε και πάλι στο video πως περιμένει ο διατητής να δώσει την πρώτη κίτρινη. Το ότι ο παίχτης του Θρασύβουλου κλωτσαει τη μπάλα πάνω στο Garcia (κι όχι στο συμπαίχτη του) κάνει το όλο σκηνικό να μοιάζει με στημένη προβοκάτσια!