Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ο Μάτος είναι λενε καθαρο φουλ-μπακ. Φωνάξτε πισω τον Τούντορ να παιξουμε 3-5-2. 
Θεωρείς δεν θεωρείς όλα στο χόρτο θα φανούν
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1) μεγάλη μαγκιά που τους κλείσαμε τόσο νωρίς, ώστε η ομάδα να κάνει προετοιμασία σχεδόν πλήρης
2) είναι καλύτεροι σίγουρα από τους προκατόχους τους, λογικά βασικοί
3) επιτέλους βλέπω να έρχονται παίχτες της λογικής "εδώ και τώρα" και όχι της λογικής "επένδυση για το μέλλον"
2) είναι καλύτεροι σίγουρα από τους προκατόχους τους, λογικά βασικοί
3) επιτέλους βλέπω να έρχονται παίχτες της λογικής "εδώ και τώρα" και όχι της λογικής "επένδυση για το μέλλον"
Αμα δηλαδη δίναμε απο ένα χαρτί στον καθένα θα ήσουν εντάξει ? Η απο 50 χιλιάρικα.spyretto έγραψε:450 χιλιάρικα ο καθένας το χρόνο λέει ο Πετρωτός ότι θα στοιχήσουν οι παίκτες. Πολύ λίγα τα λεφτά για να είναι οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, πάρα πολλά αν τελικά δεν πιάσουν στον ΠΑΟΚ.
Είδωμεν...
σπυρέττο οκ ρε μαν, το πιάσαμε.
φτηνοί για να είναι καλοί (το λεει και ο πετρωτος), αργοί και πλαδαροί, παππούδια σαν ονόματα να μη λέμε κτλ κτλ
το εντρυφήσαμε, πάμε για άλλα.
φτηνοί για να είναι καλοί (το λεει και ο πετρωτος), αργοί και πλαδαροί, παππούδια σαν ονόματα να μη λέμε κτλ κτλ
το εντρυφήσαμε, πάμε για άλλα.
Εννοείται...eorptol έγραψε:Θεωρείς δεν θεωρείς όλα στο χόρτο θα φανούν
sourmenetes έγραψε:Αυτο ειναι προταση που καλυπτεις τα παντα...spyretto έγραψε:450 χιλιάρικα ο καθένας το χρόνο λέει ο Πετρωτός ότι θα στοιχήσουν οι παίκτες. Πολύ λίγα τα λεφτά για να είναι οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, πάρα πολλά αν τελικά δεν πιάσουν στον ΠΑΟΚ.
Είδωμεν...
1)Αν δεν πιασουν ειναι παρα πολλα.
2)Βαζεις προυποθεση οτι δεν θα κανουν τη διαφορα, αρα για αυτο ειναι λιγα.
3)Βαζεις τα νουμερα που λεει ο πετρωτος...
Αδελφε πραγματικα ειναι ασυλληπτη η προταση σου...
![]()
![]()
![]()
Βρε συλλάβετε τον λέμε...τον ασύλληπτο...
Πως ξέρεις τί σκέφτονται;spyretto έγραψε:Οχι, απλά ο κάθε παίκτης έχει και το κασέ του και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα από αυτό. Ο Ματέους πχ ακόμα και στα 33 του είναι αλμυρός και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται αν αξίζει να δωθούν τόσα χρήματα λέει για έναν παίκτη που μπορεί σωματικά να αρχίζει την κατιούσα στην καριέρα του. Πέρσι βέβαια δεν είχαν τέτοια θέματα για άλλους παίκτες ( ονόματα να μην λέμε ).Ksenitemenos4 έγραψε:σορρυ κιολας αλλα τι λογικη ειναι αυτη? νορμαλ συμβολαια μου φαινονται εμενα...αν τους διναμε εκατομμυριο δηλαδη αυξανονταν οι πιθανοτητες να κανουν τη διαφορα?spyretto έγραψε:450 χιλιάρικα ο καθένας το χρόνο λέει ο Πετρωτός ότι θα στοιχήσουν οι παίκτες. Πολύ λίγα τα λεφτά για να είναι οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, πάρα πολλά αν τελικά δεν πιάσουν στον ΠΑΟΚ.
Είδωμεν...
Απλά δεν θεωρώ ότι οι παίκτες αυτοί έρχονται για να κάνουν την διαφορά, θα δούμε τελικά ποιοι θα είναι αυτοί.
Μιλησες με ΠΑΕ;
SM-G935F
-
Ksenitemenos4
τους παικτες αυτους τους ακουσαμε εδω και καιρο, ειδαμε βιντεακια, διαβασαμε στατιστικα, νομιζω δεν υπαρχει λογος να πιανομαστε απο το μισθο τους για να προβλεψουμε αν θα κανουν τη διαφορα η οχι...το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κρινουμε αν βασει της καριερας τους και των δυνατοτητων τους αν θεωρουμε σωστο αυτο το ποσο (αν ισχυει)...για μενα ειναι νορμαλ, δεν νομιζω οτι θα τους εφερνες ποτε με λιγοτερα...το αν θα κανουν τη διαφορα θα φανει, για να τους φερνουν προφανως πιστευουν οτι θα βελτιωσουν την ομαδα...
Δεν εχει σημασία ο μισθός. Θυμηθείτε Κοντρέρας, Γκαρσία (αντε και Αντελίνο). Θα τους δούμε στο γήπεδο...
Μα ναι να βγάζουμε μιρλα και απαισιοδοξια χωρίς να έχουμε δει τίποτε είναι μιζέρια
Μερικοί το έχουν κάνει επάγγελμα και εδώ μέσα. Κουράζουν...eorptol έγραψε:Μα ναι να βγάζουμε μιρλα και απαισιοδοξια χωρίς να έχουμε δει τίποτε είναι μιζέρια
SM-G935F
Ωραία. Θα τους δουμε στο γηπεδο και μακαρι να κερδίσουν τον χειροκρότημα. Δεν μου ηταν ιδιαιτερα γνωστοί οι παίκτες, ελπίζω ότι ο Μάτος δεν θα μας βγεί Ετό αλλά ... Λίνο και ο Σάκοφ θα βγει ... Ιβιτς. Αντε να παίρνουν και σειρά ο τερματζής, ο στόπερ, το 10αρι, το εξτρεμ και το φορ.
Μην συγκρινεται το τι παιρνει ο καθενας,ειναι παντελως αδιαφορο.Το πρωτο συμβολαιο του βιερινια στον ΠΑΟΚ ηταν 300 χιλιαρικα,αρα με το σκεπτικο οτι ηταν φτηνος για μεγαλες ομαδες κανεις δεν θα επρεπε να τον αγορασει.
Η ουσια ειναι μια.Υπαρχουν παικτες τον 500 χιλιαδων που παιζουν για 1 εκατομμυριου,υπαρχουν και παικτες του 1 εκατομμυριου που παιζουν για 500 χιλιαδες. Εμεις τις πρωτες περιπτωσεις κυνηγαμε και εφοσον το πετυχαινουμε,ολα βαινουν καλως
Ουτως η αλλως θεωρω πως φετος θα χωσει λεφτα ο Σαββιδης αναλογα και της χρονιας Στεφενς λογω προκριματικων τσουλου.Και δεν εχει λογω να μην το κανει ,ποσο μαλλον οταν πιστευει οτι απτου χρονου θα αλλαξει η κατασταση του ελληνικου ποδοσφαιρου.
ΥΓ:Εχουμε και πιθανα +5 μυρια στο μπατζετ λογω πωλησης Λουκας στην Σεβιλλη οποτε το μελλον φαινεται αισιοδοξο
Η ουσια ειναι μια.Υπαρχουν παικτες τον 500 χιλιαδων που παιζουν για 1 εκατομμυριου,υπαρχουν και παικτες του 1 εκατομμυριου που παιζουν για 500 χιλιαδες. Εμεις τις πρωτες περιπτωσεις κυνηγαμε και εφοσον το πετυχαινουμε,ολα βαινουν καλως
Ουτως η αλλως θεωρω πως φετος θα χωσει λεφτα ο Σαββιδης αναλογα και της χρονιας Στεφενς λογω προκριματικων τσουλου.Και δεν εχει λογω να μην το κανει ,ποσο μαλλον οταν πιστευει οτι απτου χρονου θα αλλαξει η κατασταση του ελληνικου ποδοσφαιρου.
ΥΓ:Εχουμε και πιθανα +5 μυρια στο μπατζετ λογω πωλησης Λουκας στην Σεβιλλη οποτε το μελλον φαινεται αισιοδοξο
Η υποψία είναι οτι ίσως ο Ματέους είναι ο τρίτος, πιθανόν τον έχουμε standby λόγω ηλικίας.