Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

Εικόνα
με αυτο εδω σταματαω για σημερα.
ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Κυρ 30 Νοέμ 2008, 02:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Magdi Tolba

Δημοσίευση από Magdi Tolba »

τα γνωστά πρεζόνια με τις ρετσίνες που πάρα πολλές φορές έχουν χαντακώσει τον σύλλογο(Παρί σεν Ζερμαίν κλπ τιμωρίες)
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΤΟ BLACKTERROR
με κεφαλαια ρε αδερφε...μην μικραινεις τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
ΤΟ ΧΩ Κ ΓΩ ΚΟΛΛΗΜΑΡΕ
blackterror4

Εικόνα
με αυτο εδω σταματαω για σημερα.
ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ
Magdi Tolba

SCRIPTA MANENT
τα γραπτά μένουν
να δούμε τί θα λέτε τον Ιούνιο,τι μπινελίκια θα ρίχνετε στον Σάντος κλπ
κάθε καλοκαίρι πρωταθλητές των μεταγραφών,των διαρκείας και της ακατάσχετης μλκς :)
blackterror4

ακου να δεις απογονε το καλοκαιρι θα μαι πρωτος και θα σαι κατω απο το ασπρομαυρο λαμαρινι μου.γκεγκε?
ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΥ Η ΜΑΝΑδιαφωνεις μαγκντι?δεν μας ειπες.γιανκο ειμουν κοσμιος.εεε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Κυρ 30 Νοέμ 2008, 03:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
blackterror4

και ποιος σε ειπε οτι ειναι παοκτσης ο απογονος.δες τι ειρωνια πουλαει
blackterror4

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Είμαι παλαιών αρχών, (λάτρης της ιεραρχίας βάση παλαιότητας) ... και παρακολουθώ όσο μπορώ, ... τα γραφόμενα εδώ, ...
Οι διαφορετικές απόψεις είναι σεβαστές, ... ΑΛΛΑ, ... δεν ανέχομαι ειρωνεία, ... και ΠΑΟΚτσηδιλίκι, που σπέρνει διχόνοια.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ paokmania.gr, ...
(που μπήκαν στο site με το αριστερό πόδι, και δεν έχουν δώσει ακόμα τα διαπιστευτήριά τους)

ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...
Magdi Tolba & PAOKTZIS_P

(Οι οποίοι έλαβαν και σχετικό pm)

ΣΤO ΕΠΟΜΕΝΟ (ΥΠΟΠΤΟ) ΕΡΙΣΤΙΚΟ POST, ... ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ BAN, ... κερασμένο από μένα.

ΥΓ
Γράφουμε τις απόψεις μας, χωρίς να προκαλούμε, και να σπέρνουμε ζιζάνια και διχόνοια στον ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zorro4 την Κυρ 30 Νοέμ 2008, 03:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν, ας αφήσουμε τις παραφιλολογίες κατά μέρους κι ας μιλήσουμε για τα τοιαύτα..
Αποψη μου είναι ότι πλέον τον Σάντος, άστρο λαμπρό τον οδηγεί!
Κυριολεκτικά..

Με μια αποδεκατισμένη ομάδα, βγάζει λαγούς από το καπέλο του και διδάσκει προπονητική!!

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο, όπως αποδείχτηκε κιόλας, παιχνίδι, το οποία κρίθηκε κυριολεκτικά στο τέλος. Οι μεγάλες ομάδες, είπαμε, είναι αυτές οι οποίες καταφέρνουν και χωρίς μεγάλη εμφάνιση να πάρουν αυτό που θέλουν. Και ο ΠΑΟΚ το κατάφερε, παίζοντας μάλιστα και σε αρκετά σημεία του αγώνα σωστό ποδόσφαιρο.

Με παίκτες που έδειχναν αναγεννημένοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της αναμέτρησης και να πετύχουν το τρίποντο, που τόσο πολύ θα βοηθήσει στη συνέχεια.

Εχοντας ήδη 3 νίκες εκτός έδρας στο ενεργητικό του, ο ΠΑΟΚ δείχνει να ξέρει τι θέλει όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρει πως να το παίρνει και ξέρει και ότι..... ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ, κι ας παίζει με τη μισή του ομάδα.. ιδίως τώρα με τον Αστέρα στην Τούμπα!!
Magdi Tolba

Zorro4 έγραψε:Είμαι παλαιών αρχών, (λάτρης της ιεραρχίας βάση παλαιότητας) ... και παρακολουθώ όσο μπορώ, ... τα γραφόμενα εδώ, ...
Οι διαφορετικές απόψεις είναι σεβαστές, ... ΑΛΛΑ, ... δεν ανέχομαι ειρωνεία, ... και ΠΑΟΚτσηδιλίκι, που σπέρνει διχόνοια.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ paokmania.gr, ...
(που μπήκαν στο site με το αριστερό πόδι, και δεν έχουν δώσει ακόμα τα διαπιστευτήριά τους)

ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...
Magdi Tolba & PAOKTZIS_P

(Οι οποίοι έλαβαν και σχετικό pm)

ΣΤO ΕΠΟΜΕΝΟ (ΥΠΟΠΤΟ) ΕΡΙΣΤΙΚΟ POST, ... ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ BAN, ... κερασμένο από μένα.

ΥΓ
Γράφουμε τις απόψεις μας, χωρίς να προκαλούμε, και να σπέρνουμε ζιζάνια και διχόνοια στον ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ

Εικόνα

αυτές τις ψευτομαγκιές και το υφάκι το στραβοστόμικο αλλού φιλαράκι
θα μας κεράσεις μπαν και εμείς θα ξύσουμε τα τέτοια μας
πάρε τη ρετσίνα,φόρα την άσπρη κάλτσα σου,το παπάκι με τη χαλασμένη εξάτμιση και βουρ ...ξέχασα και τα κυάλια βλαχοπαοκτσή,να βλέπεις τα 12 του γκέι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μαγκντί, κρίμα το νικ σου ρε...
Κερασμένο..
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

ΧΑΛΚΙΑΣ....Πολυ καλος ... απεδωσε τα μεγιστα οπου χρειαστηκε

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ...Καλος αμυντικα , δειχνει να εχει εμπιστοσυνη στα ποδια του , αλλα καποιος πρεπει να του δειξει τι πρεπει να κανει επιθετικα , γιατι πραγματικα το παιδι οποτε επαιρνε την μπαλα για να βγει επιθεση , εκανε γιομα ενα εκατοστομετρο μετα τη μεσαια γραμμη.

ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟ...Καλος γενικα με εξαιρεση το λαθος που εκανε και παραλιγο να μας στοιχησει...Ενα απο τα πολυ καλα του στοιχεια ειναι οτι μυριζεται το γκολ σε στημενες φασεις

ΜΑΛΕΖΑΣ...Ασταθης σημερα....Αλλα τα μεγαλα λαθη ηρθαν απο αλλους ποδοσφαιριστες

ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ...Ο παλιος καλος Πολωνος αλλα δυστυχως κι αυτος σαν τον Αραμπατζη υστερει επιθετικα

ΒΕΡΟΝ...Κρατησε μπαλα.Παντα δεινει μια πνοη σιγουριας και ηρεμιας στο κεντρο...Αν ειχε παραπανω ταχυτητα στα ποδια και στην σκεψη θα μιλουσαμε για σκορ περαν του 1-2

ΓΚΑΡΣΙΑ....Αν δεν επαιρνε την κοκκινη , που ηταν πραγματικα κουταμαρα του , θα ηταν ο πολυτιμοτερος παιχτης σημερα..Αλαθανστος μεχρι την καρτα

ΛΑΚΗΣ...Οπου χρειαστηκε να βοηθησει το εκανε , ειχε και την καλη κεφαλια στο 1ο ημιχρονο , αλλα δυστυχως τα χρονια του τον κρατανε πολυ πισω..Φιλοτιμος ομως

ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ...Αρχηγαρα ζεις εσυ μας οδηγεις!!!Ο πολυτιμοτερος παιχτης του αγωνα κατ εμε

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ...Παρα πολυ καλος αν και σημερα το κοντρολ του τον προδωσε...Ισως λογο του παλιοκαιρου(Εδω ενα μεγαλο μπραβο στα παληκαρια που φωναξαν το ονομα του οταν εγινε αλαγη και του αλλαξαν κατευθειαν την κακη του διαθεση)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ...Γιατι ρε παληκαρι μου , γιατι?????Αφου το χεις...Πολυ μαζεμενος...Περιμενα πολλα απ αυτον.

ΔΑΡΛΑΣ...Οσο επαιξε , κρατησε καλα πιστευω

ΜΠΑΛΑΦΑΣ...Τα ιδια με τον προηγουμενο

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ...Αγορι μου!!!Παληκαρι μου!!!Αστερι μου!!!Μπραβο σου γιατι απεδειξες οτι μπορεις να χρησιμοποιηθεις και να ανταπεξελθεις οποτε χρειαστει.Απο του χρονου πιστευω , αν συνεχισει ετσι , οτι θα ειναι μονιμος διεκδικητης βασικης θεσης.

ΣΑΝΤΟΣ..Πολυ καλος , εστησε καλα την ομαδα , αλλα μετα το γκολ τα θαλασωσε....Θα επρεπε να κυνηγησει το 2ο γκολ για να "σκοτωσει" τον Θρασυβουλο κι οχι να τους μαζεψει ολους πισω , ειδικα οταν το μεγαλυτερο τους οπλο (Γουελινγκτον) ειχε βγει εκτος μαχης.Αλλα σε καμια περιπτωση τα σχολια μερικων δεν δικαιολογουνται

ΔΑΛΟΥΚΑΣ...Παρε τον (Π)ροκα και πανε στην Ιρλανδια...Μεγαλυτερη επιτυχια θα εχετε στο Γκειλικ φουτμπολ...Εκει το χερι επιτρεπεται

Ηθικο δειδαγμα....Πασχουμε απο ταχυτητα πιστευω....Και στο τρεξιμο αλλα και στην εναλαγη μπαλας...Αν ενισχυθουμε σ αυτον τον τομεα θα παμε πολυ καλυτερα

Ψηφισα για MVP τον Κλαους (εχω κι εγω το πουλεν μου), αν και πιστευω οτι ο Αρχηγος ηταν ο πολυτιμοτερος....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ρε si tolba είπαμε οι άραβες δε πίνουν αλκοόλ αλλα εσύ το παρακάνεις να είσαι εναντίον . όλους αλκοολικούς τους έχεις βγάλει εδώ μέσα. άλλαξε λίγο ρεπερτόριο πασα μου
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Magdi Tolba έγραψε:κάτσε βλαχοπαοκτσή να βλέπις με κυάλια τον γάβρο να ρίχνει 5 στην Μπενφίκα
και συ υπομονή 30 χρόνια καημένε

ΥΓ εσύ πρέπει να πήγες στο αεροδρόμιο όταν ο Μπατατούδης έφερνε Νούνιες και Ντόλπμπεργκ,τέτοιο φυτό μιλάμε!!!

ΡΕ ΑΝΤΕ ΒΑΛ'ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΟ....

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”