80. Τάσος Δημητριάδης
Re: 80. Τάσος Δημητριάδης
Άσε Mingus, τζάμπα τα λες και του λόγου σου..."η παιδεία μας φταίει"... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 06 Ιουν 2016, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mingus το σεναριο να μην θελει να παιξει στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει;
Και αν ειναι ετσι, τι επρεπε να κανει ο ΠΑΟΚ γιαυτο;
Ο "Γκουερίνο" πιο πάνω πολύ σωστά το έγραψε...
"Να τον δέσει με τετραετές πριν τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα"...
"Χωριό" είμαστε (ακόμα) δυστυχώς...

"Να τον δέσει με τετραετές πριν τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα"...

"Χωριό" είμαστε (ακόμα) δυστυχώς...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 06 Ιουν 2016, 13:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- painkiller4
+1000 σε όλαK_geo έγραψε:αν δεν θελει μια (στην ηλικία των 18 ετών μαλιστα), δεν θέλουμε δέκα.
να παει να κανει παρέα το τσανδαρι.
και κρίμα, γιατί αν κάνει υπομονή, με τον Ιβιτς προπονητή, κάποια στιγμή θα πάρει την ευκαιρία του... κρίμα...
Συμφωνώ πιστεύω όμως ότι όλα ξεκινάνε από το περιβάλλον του κάθε παίκτηobanebane έγραψε:Τοσο καλος ειναι αυτος ρε παιδια;
Εγω ξερω ενα πραγμα,ποδοσφαιριστη που δεν θελει να μεινει στην ομαδα που τον ανεδειξε του ριχνεις και μια "κλωτσια" για να παει ακομα πιο μακρια απο εκει που θελει.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
goran 64 έγραψε:Κάποιος πιο πάνω πολύ σωστά το έγραψε...Να τον δέσει με τετραετές πριν τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα...
Πως να τον δεσει δηλαδη;
Αν ο παιχτης δεν θελει πως θα τον υπογραψεις;
Ο Δημητριάδης δεν είναι που για να φύγει από τον Ηρακλή και να έρθει σε μας είχαν γίνει διάφορα σκηνικά? Μέχρι και για πλαστές υπογραφές είχανε ακουστεί διάφορα ας μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης
Δηλαδή πέρυσι ή πρόπερσι το καλοκαίρι, δεν ξέρω γω, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του στα 16-17 του, υποστηρίζει κανείς ότι δεν θα ήθελε-υπέγραφε 4αετές συμβόλαιο με 50.000 ετήσιες αποδοχές??? 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 06 Ιουν 2016, 13:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Γι' αυτό πολλά ταλέντα μας δεν κάνουν καριέρα. Το ότι είσαι ταλέντο δεν σημαίνει ότι είσαι καλός παίκτης. Σημαίνει ότι έχεις προοπτική, αν δουλέψεις, να γίνεις καλός παίκτης.
Συγκρίνεται την στάση χαριση και του περιβαλλοντος του με τσανδαρη και τώρα Δημητριάδη
παρακαλώ κάποιες εκφράσεις προς το πρόσωπο του ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ να μην ξαναγραφτούν.
Αν δε θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ ας μη γράφουν για λεπτά συμμετοχής. Ας γράψουν αυτό.obanebane έγραψε:Mingus το σεναριο να μην θελει να παιξει στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει;
Προσωπικά πιστεύω ότι όταν αφήνεις το χρόνο να κυλά παίζεις με την τύχη σου. Το ξαναείπα και προφανώς μπορεί να μην ισχύει, απλά θεωρώ ότι αν τον ανανέωνες στο σωστό timing δε θα γινόταν σίριαλ. Αν και πριν κάνα χρόνο δεν ήθελε να ανανεώσει ας μην του έδινες ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.
Τέλος πάντων. Τζάμπα το αναλύουμε το θέμα με βάση τα σενάρια των ΑΡΔ.
Στην ουσία του πράγματος, εγώ δε θέλω να χαθεί ο παίκτης.
goran 64 έγραψε:Δηλαδή πέρυσι ή πρόπερσι το καλοκαίρι, δεν ξέρω γω, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του στα 16-17 του, υποστηρίζει κανείς ότι δεν θα ήθελε-υπέγραφε 4αετές συμβόλαιο με 50.000 ετήσιες αποδοχές???
Ναι αν ειχε κανενα μπαμπα η μανατζερ που του φουσκωσε τα μυαλα πολυ ευκολα,μη ξεχναμε και τον παραγοντα (ανηλικος τοτε) που σημαινει οτι δεν αποφασιζει μονος του ,χρειαζεται την συγκαταθεση κηδεμονα.
Αν ειχε ξεκινησει στον ηρακλη φανταζομαι οτι ο μπαμπας θα ηταν γρια,ξερετε πολλες γριες που ο γιος τους θελουν να κανει καριερα στον ΠΑΟΚ;
Μακαρι να μεινει , ακούγαμε γιναυτον πολλα χρονια αλλα αν θελει να παιζει οπωσδήποτε εγγυήσεις στον ΠΑΟΚ δε μπορούν να σωθούν
MANIAKOS έγραψε:Μακαρι να μεινει , ακούγαμε γιναυτον πολλα χρονια αλλα αν θελει να παιζει οπωσδήποτε εγγυήσεις στον ΠΑΟΚ δε μπορούν να σωθούν...
Τώρα πάει...το πνιξες...

Ο παίχτης μάλλον έχει υπογράψει ήδη αλλού δίχως καν να το πάρουμε χαμπάρι και οι ΑΡΔ πάλι θα βγάλουν φίδια σε λίγο καιρό...

Αυτά τα δήθεν για "εγγυημένο χρόνο συμμετοχής" και κουραφέξαλα είναι για να "κοιμάται ήσυχη" η κοινή γνώμη θαρρώ, μιας και είναι αδύνατον να στέκουν...