Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Αυτό το διάστημα ανήκει στους ΑΡΔ. Βέβαια δεν σημαίνει ότι όλες τους οι ειδήσεις είναι κληρικοί. Κάθε ομάδα κοιτάζει πληθώρα περιπτώσεων και κάνει αντίστοιχες προκαταρκτικές προσεγγίσεις. Από τις περιπτώσεις που προσεγγίζει ο υπεύθυνος της ΠΑΕ, ενδεχομένως να κλείσει ένα 2%. Οι ΑΡΔ βέβαια γράφουν για την προκαταρκτική προσέγγιση που είναι το πρώτο στάδιο. Μέχρι το στάδιο 5 και την συμφωνία υπάρχει πολύς δρόμος.
- zarathustra79
Δε νομίζω οτι όταν αξιολογείς έναν παίκτη λαμβάνεις υπόψιν το μόνο βιογραφικό του. Η BATE άλλωστε μπορεί να μη μας γεμίζει το μάτι αλλά κάνει πρωταθλητισμό κ παιζει στο champions league (με αξιοπρεπη εμφανιση φετος στη διοργανωση απεναντι σε 3 πολυ μεγαλες ομαδες). Συν το οτι έχει γίνει διεθνής το τελευταίο διαστημα (3 απανωτα 90λεπτα στα παιχνιδια με κυπρο, ισραηλ κ ρωσια).
Το ζουμί είναι οτι τον αξιολογείς κ κρινεις αν αξιζει να δαπανησεις τοσα χρηματα, ασχετα αν πριν δυο χρονια επαιζε στη β' εθνικη σερβιας.
Το ζουμί είναι οτι τον αξιολογείς κ κρινεις αν αξιζει να δαπανησεις τοσα χρηματα, ασχετα αν πριν δυο χρονια επαιζε στη β' εθνικη σερβιας.
-
Καταρχάς καλημέρα σε όλους και καλο καλοκαίρι... Σας διαβάζω καθημερινά και ας μην γράφω γιατί ήμουν τόσο σίγουρος για την πρωτιά που είχα πεί ότι θα ξαωαμιλήσω μόνο για μεταγραφές C.L.. Για τις μέχρι τώτα κινήσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος και μην σας ξενίζει καθόλου το ξεκοκκάλισμα που γίνεται στην Ντνίπρο γιατί πολύ απλά είναι μια ανωτέρου επιπέδου ομάδα που όμως πάιζει πολύ κοντά στα θέλω μας για τα παιχνίδια της Ευρώπης δλδ παιχνίδι αντεπίθεσεις και συγκροτημένης άμυνας. Τώρα για τα CB για τα μάτς μας στο πρωτάθλημα είμαι της άποψης οτι δεν πρέπει να πέρνουμε cb από μικρομεσαίες ομάδες δίοτι δεν ταιριάζουν στα μέτρα τοποθέτησης της άμυνας που έχουμε στην SL. (με εξαίρεση τον ΜΠΙΓΙΚ που τον ήθελα καθαρά λόγο ταχύτητας..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ
Sick Bastard έγραψε:Είναι αλλιώς να έχεις προοπτική να παίξεις στο Ιντερτότο οπως πέρυσι ξέρω γω
κι άλλο να έχεις προοπτική να κυνηγήσεις το Champions League, να εξαντλήσεις κάθε μικρή πιθανότητα που έχεις σαν ομάδα για να βρεθείς στους ομίλους.
Εκεί θα πρέπει να υπάρχει μια μίνιμουν διαχείριση συναισθημάτων από πλευράς κόσμου. Είναι όντως φανερό ότι πλέει ένας άνεμος αισιοδοξίας, αλλά δεν θα πρέπει να βαφτούν μαύρα τα πανιά αν δεν μπούμε ομίλους, οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ λίγες, δεν είναι το ''λογικό'' να γίνει. Το λογικό είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, που να χαιρόμαστε να τη βλεπουμε μετά από 4 χρόνια κολλυρίων και κατραπακιών.
Εννοειται οτι η αισιοδοξια μου δεν αφορα την εισοδο στους ομιλους,κατι τετοιο ξερουμε ολοι οτι ειναι σχεδον ακατορθωτο.
Δεν ειμαι παραλογος το αντιθετο.
Το λογικο ειναι αυτο που γραφεις,να φτιαξουμε επιτελους μια καλη ομαδα που θα μας κανει χαρουμενους και περηφανους.
- ΑποστόληςΑ
-
Και για να συμπληρώσω, μια καλή ομαδα ακόμα κι αν δεν μπει στους ομίλους του Τσουλου, μπορεί να κανει μια πορεία στο Europa (πέρα απο τους 32), μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα και μπορεί πολυ πιο εύκολα να βγαίνει (έστω) 2η και να διεκδικεί πιο συχνά την είσοδο στους ομίλους, κατι που λογικα θα γίνει κάποτε με Σαββιδη. Αλλά άλλο να προσπαθείς καθε χρόνο και άλλο καθε 3.
- Dimitris_L4
Εδωσε λεει ο ιβαν το οκ σε μιχελ και βλανταν να σκασουν πολλα λεφτα σε δεκαρρρρρρρ....ρε τον πριγκηπα ρε παιδια..αρπαξτε τον να τρελαθουμε...
- ΑποστόληςΑ
- Dimitris_L4
Οχι στυλ...τον ντιεγκο η τον πριγκηπα...ωωωχωχβχωχωχωχ παναγια μου..τι καλοκαιρι ερχεται...
Dimitris_L4 έγραψε:Εδωσε λεει ο ιβαν το οκ σε μιχελ και βλανταν να σκασουν πολλα λεφτα σε δεκαρρρρρρρ....ρε τον πριγκηπα ρε παιδια..αρπαξτε τον να τρελαθουμε...
συνονοματε αυτος ειναι καψουρα στιλ μπερμπα και μην το γκαντεμιαζουμε γιατι ετσι και κανει κανα τρελο ο ιβαν και τον φερει θα πεσουν τα τσιμεντα .... ειναι και ΠΑΟΚΣΗΣ που δεν το ξερει οπως ο παυλαρας ενα πραγμα θα το μαθει και αυτος στα 30 τι ομαδα ειναι κανονικα
- Chuck Norris
Είναι μεγάλο ρίσκο όμως να κάνεις μεγάλο άνοιγμα για να μπεις στο Τσαμπιονς λιγκ γιατι αν δεν μπεις μένεις με ενα μεγαλο ΜΕΙΟΝ στον ισολογισμό σου!
- Dimitris_L4
Πραγματικα εδω και δυο μεταγραφικες περιοδους εχω πιασει τον εαυτο μου να σκεφτομαι γτ δεν του κανουμε μια προταση...ετσι κ αλλιώς στη μιλαν εκτος της πρώτης χρονια δν εκανε τπτ..σε πτώση ειναι οπως και οι κοντρερας γκαρσια κ λοιποι αρα...παντως το πακετο τρελας το εχει..πραγματικα δεν μπορει να ειναι αλλη ομαδα εκτος απο ΠΑΟΚ...che4 έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Εδωσε λεει ο ιβαν το οκ σε μιχελ και βλανταν να σκασουν πολλα λεφτα σε δεκαρρρρρρρ....ρε τον πριγκηπα ρε παιδια..αρπαξτε τον να τρελαθουμε...
συνονοματε αυτος ειναι καψουρα στιλ μπερμπα και μην το γκαντεμιαζουμε γιατι ετσι και κανει κανα τρελο ο ιβαν και τον φερει θα πεσουν τα τσιμεντα .... ειναι και ΠΑΟΚΣΗΣ που δεν το ξερει οπως ο παυλαρας ενα πραγμα θα το μαθει και αυτος στα 30 τι ομαδα ειναι κανονικα
- john4serres
Αν ρίξει το κασε του δεκτός ο πριγκηψ.
Πρέπει να αποφασίσει ότι δεν κάνει για top club αλλά σε εμάς θα είναι top player.
Πρέπει να αποφασίσει ότι δεν κάνει για top club αλλά σε εμάς θα είναι top player.
- Sick Bastard
obanebane έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Είναι αλλιώς να έχεις προοπτική να παίξεις στο Ιντερτότο οπως πέρυσι ξέρω γω
κι άλλο να έχεις προοπτική να κυνηγήσεις το Champions League, να εξαντλήσεις κάθε μικρή πιθανότητα που έχεις σαν ομάδα για να βρεθείς στους ομίλους.
Εκεί θα πρέπει να υπάρχει μια μίνιμουν διαχείριση συναισθημάτων από πλευράς κόσμου. Είναι όντως φανερό ότι πλέει ένας άνεμος αισιοδοξίας, αλλά δεν θα πρέπει να βαφτούν μαύρα τα πανιά αν δεν μπούμε ομίλους, οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ λίγες, δεν είναι το ''λογικό'' να γίνει. Το λογικό είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, που να χαιρόμαστε να τη βλεπουμε μετά από 4 χρόνια κολλυρίων και κατραπακιών.
Εννοειται οτι η αισιοδοξια μου δεν αφορα την εισοδο στους ομιλους,κατι τετοιο ξερουμε ολοι οτι ειναι σχεδον ακατορθωτο.
Δεν ειμαι παραλογος το αντιθετο.
Το λογικο ειναι αυτο που γραφεις,να φτιαξουμε επιτελους μια καλη ομαδα που θα μας κανει χαρουμενους και περηφανους.
Μην παίρνεις όρκο ότι το ξέρουμε όλοι.

Δεν λέω ότι είσαι παράλογος, λέω ότι η αισιοδοξία όλων μας είναι δικαιολογημένη από τη θέση εκκίνησης σε σχέση με πέρυσι.