ΜΑΝΙΑΚΕ διώξε γρήγορα το πνεύμα σου απ το σώμα του Αποστόλη μας...ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
ΜΑΝΙΑΚΕ διώξε γρήγορα το πνεύμα σου απ το σώμα του Αποστόλη μας...ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
Η Γουένσντεϊ (Wednesday?) μάλιστα...6η φέτος στην Premiership...Καρδινάλιος με ακούγεται...
Παραμονή....................................................ή Πρωτοχρονιά στην Κίνα...

Παραμονή....................................................ή Πρωτοχρονιά στην Κίνα...
6η ναι, αλλά στην Championship.goran 64 έγραψε:Η Γουένσντεϊ (Wednesday?) μάλιστα...6η φέτος στην Premiership...Καρδινάλιος με ακούγεται...![]()
Παραμονή....................................................ή Πρωτοχρονιά στην Κίνα...![]()
![]()
Προσωπικά τον Κλάους τον θέλω για πάντα στον ΠΑΟΚ...
Έχω μπερδευτεί δηλαδή? Premierleague δεν είναι η πρώτη και Premiership η δεύτερη Αγγλίας??? 
- Καπετάνιος
- denyparxeisalio
https://en.wikipedia.org/wiki/English_f ... gue_systemgoran 64 έγραψε:Έχω μπερδευτεί δηλαδή? Premierleague δεν είναι η πρώτη και Premiership η δεύτερη Αγγλίας???
για να ξεμπερδευτείς
Σαν παίκτη του κορμού, δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει ο Βλάνταν.
Θα πρέπει να λεφτά να είναι πάρα πολλά για να τον δώσουμε στον Κισσαμικό της Αγγλίας.
Θα πρέπει να λεφτά να είναι πάρα πολλά για να τον δώσουμε στον Κισσαμικό της Αγγλίας.
Οχι και κισσαμικος η σεφιλντ ρε DC το τερματισες.
Απο φετος ειχαν στοχο την ανοδο δεν τα καταφεραν,του χρονου θα ριξουν πολλα λεφτα για να το καταφερουν.
Δε νομιζω οτι θελει να φυγει ο Κλαους απο τον ΠΑΟΚ για καμια ομαδα.
Ειπαμε αν εχει μεγαλους συμπαιχτες θα κανει μεγαλα πραγματα.
Απο φετος ειχαν στοχο την ανοδο δεν τα καταφεραν,του χρονου θα ριξουν πολλα λεφτα για να το καταφερουν.
Αν θυμάμαι καλά είναι στις top 5-10 ομάδες σε τίτλους στην Αγγλία πάντως
Τελικά Καπετάνιο μου μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι...Καπετάνιος έγραψε:Οπως τα ειπες Goran ναι.
Thank's φίλος...Ενημερωμένο κάργα σε βλέπω κι ας........."μην υπάρχει σάλιο"...
Εντάξει ... και ο Κισσαμικός 6ος τερμάτισε. Στην Β.obanebane έγραψε:Οχι και κισσαμικος η σεφιλντ ρε DC το τερματισες.
Προσωπικά τον θέλω για πάντα στην ομάδα.
Όμως, αν έρθει κάποια ομάδα και σε κουνήσει καμιά δεκαριά χαρτια .... θα μπεις σε πειρασμό. Δεν θα μπεις;
Το πρόβλημα θα είναι ποιος θα είναι ο επόμενος και με πόσα.
- Καπετάνιος
Σoρρυ για την αμπαλοσυνη μου αλλα διαβαζω ξρκαθαρα οτι η τοπ λιγκα ειναι η premierleague και η δευτερη τη ταξη ειναι η premiership.
Δε μπορώ να δω το λινκ τώρα, πάντως η δεύτερη κατηγορία λέγεται championship, όχι premiership (αν και νομίζω παλιότερα λεγόταν έτσι)
Δεν υπαρχει premierleague υπαρχει premiership που ειναι η πρωτη τη ταξει κατηγορια στο νησι και η chamionship η οποια ειναι η δευτερη.