Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paoktzis έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:συμφωνω παοκτσης ολα αυτο δειχνουν!

υγ: ποιος μελισσανιδης ρε συ ο τυπος δε δινει συμβολαιο 500.000 για προπονητη παλι με τα ψεματα παει να κανει ομαδα
αυτο ακριβως αδερφε ο ιβαν δεν ειναι τετοιος και το εχει αποδειξει και θα το ξανα αποδειξει και φετος γι αυτο ας ανεβασουμε λιγο τον πυχη εδω μεσα θερμη παρακληση ας αρχισουμε να ψαχνουμε παιχτες του επιπεδου που ειπα δεν θα μας απογοητευσει ο προεδρος

Ο Ιβάν δεν είναι τέτοιος...
Ο Ιβάν δίνει 700.000€ για προπονητή, 500.000€ για αποζημίωση και άλλα 100.000€ στον προπονητή Μαρτίου... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε μλκα ασχετε αμπαλε πολκα πολκα τι κορανι βιβλο και ινδουιστικες προσευχες κανεις για να μεινει ο βιτορ μας δουλευεις ρε

εισαι εσυ ρεπορτερ του ΠΑΟΚ που θελει τον ΠΑΟΚ μεγαλο και στο τσουλου

κατι πρεπει να γεινει μαυτα τα μνια γμω τη θεσνικη μου μεσα και τη μιζερια της ωρες ωρες
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως αν έρθει, όπως το κόβω, ή θα καραγουστάρει τη ζωή του και θα αγαπηθεί από τον κόσμο ή θα φύγει με σούτια. Μέση κατάσταση δε βλέπω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το τοσο σημαντικο που εχει ο Vitor,και πρεπει οπωσδηποτε να ανανεωσει

Μάλλον θα φέρει έσοδα στη Π.Α.Ε. τον Δεκέμβρη, τραγουδώντας κάλαντα και άλλους χριστιανικούς ύμνους σε ΠΑΟΚτσήδικο δίσκο "Χριστούγεννα με τον Π.Α.Ο.Κ."

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Goran είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ
Οταν φέραμε ρε τον Τάκολα είμασταν σχεδόν έτοιμοι για το πτωχοκομείο (Βουλινός).

Ο Τάκολα δεν ήταν κανένας μεγάλος παίκτης, ούτε άφησε εποχή. Ομως ήλθε από το Ιταλικό Πρωτάθλημα (το καλύτερο της Ευρώπης τότε) είχε περάσει από Νάπολι, Ιντερ και άλλους της Α' Ιταλίας και είχε πάρει και πανευρωπαϊκό εθνικών ομάδων Νέων.

Τώρα με τον Σαββίδη και εν όψει CL, το "επιχείρημά" σου είναι επιεικώς αστείο.

Σου έχω ζητήσει να μην βρίζεις και να μην προσβάλεις. Μπορείς ? ή να αρχίσω να γράφω για τις απόψεις που κατέθετες όλο το χρόνο ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ψιλοειρωνευεται και Μίχελ η μου φάνηκε; τελικά τους μόνους που υποστηρίζει είναι καποιοι φίλοι του μάνατζερ και τους παίκτες που εκπροσωπούν τον Αρνεσεν τον απαξιωνε τώρα άρχισε και με Μίχελ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Περιπτερος έγραψε:Goran είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ
Οταν φέραμε ρε τον Τάκολα είμασταν σχεδόν έτοιμοι για το πτωχοκομείο (Βουλινός).

Ο Τάκολα δεν ήταν κανένας μεγάλος παίκτης, ούτε άφησε εποχή. Ομως ήλθε από το Ιταλικό Πρωτάθλημα (το καλύτερο της Ευρώπης τότε) είχε περάσει από Νάπολι, Ιντερ και άλλους της Α' Ιταλίας και είχε πάρει και πανευρωπαϊκό εθνικών ομάδων Νέων.

Τώρα με τον Σαββίδη και εν όψει CL, το "επιχείρημά" σου είναι επιεικώς αστείο.

Σου έχω ζητήσει να μην βρίζεις και να μην προσβάλεις. Μπορείς ? ή να αρχίσω να γράφω για τις απόψεις που κατέθετες όλο το χρόνο ?

χωρις να θελω με τιποτα να υπερασπιστω το γκοραν .... φτου φτου .... περιπτερε σαυτο εχει δικιο και τον μιρκο τακολα τον εφερες με μπατμαν και οχι με βουλινο και ο μπατμαν τοττε εχωνε χρημα για τα δεδομενα της εποχης

απο κει και περα για ολα τα αλλα χωσε οσο θες στο γκοραν :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:Ψιλοειρωνευεται και Μίχελ η μου φάνηκε; τελικά τους μόνους που υποστηρίζει είναι καποιοι φίλοι του μάνατζερ και τους παίκτες που εκπροσωπούν τον Αρνεσεν τον απαξιωνε τώρα άρχισε και με Μίχελ

εορτ αν μιλας για πολκα συμφωνω ο τυπος πλεον εδω που φτασαμε ειναι επικινδυνος
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Χρυσός, καλός ο Μιγκέλ, αλλά ...
Γερό σκαρί με πείσμα,αλλά άτεχνος, σκληρός με πολλά φάουλ, τελευταία δεν πέφτει καν για τάκλιν αλλά σπρώχνει. όχι ψηλός για CB, έκανε και πολλές μοιραίες για την ομάδα "ατσαλιές" ... .
Νομίζω ότι και για την ίδια την καριέρα του θα ήταν καλύτερο να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία ή αλλού.

Τώρα γιατί τα γράφει ο Κόλ(α)κας ?
Χάλασε του Μπιγίκ; είναι πίεση για να ρίξουν απαιτήσεις οι Γάλλοι; είναι κολλητός του Μιγκέλ ; ετσι του' ρθε ; ήπιε πολλές Μαλαματίνες ;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Περιπτερος έγραψε:Κώστα εγώ να εκτεθώ χίλιες φορές αν είναι να προσφέρει στην ΠΑΟΚάρα μας.

Αλλά αναρωτιέμαι, τέτοιο κελεπούρι, που παίζει κιόλας στο γαλλικό πρωτάθλημα (και όχι στην Ουγκάντα) δεν το πήρε χαμπάρι κανείς άλλος σύλλογος από την Γαλλία ή την Ευρώπη ?
Κοιμούνται αυτοί οι ξένοι και ευτυχώς περίμεναν εμάς τους ξύπνιους.
Ο Μακ τρια χρονια ηταν στην Γερμανια και δεν τον πηρε χαμπαρι κανεις?

Ο Γκαρυ ενα χρονο στην Ισπανια,η ομαδα του φουνταρε και εμεινε ελευθερος(τζαμπανταν)
και ηρθε στην Ελλαδα του γκρεξιτ και των καπιτολ κοντρολς,
αυτον δεν τον ειδε κανεις?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Κυριακή σήμερα, οι παπάδες ειναι ακόμη στην εκκλησία

Sent from my iPad using Tapatalk
Εκει που εισαι μπορει,
εδω ειναι στα ............................τσίπουρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δύσκολες αλλά σωστές ερωτήσεις του παπα ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 05 Ιουν 2016, 15:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δικιο Che για Βουλινό. Θυμάμαι ότι κάτι είχε γίνει και είχε αποχωρήσει ο Μπατμαν (ξαναήλθε μετά)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

και του Μάκ φούνταρε μου φαίνεται ...
αλλά σε τι ηλικία είναι αυτοί ? και ο Βιερίνια στα αζήτητα ήταν αλλά μικρός.
εδώ ο Φορτούνης (που τον θέλαμε διακαώς) και κάποιοι έγραφαν ότι είναι άμπαλος ήταν στα αζήτητα της β' γερμανίας ...
Αλλο 21-23 ετών άντε 24 και άλλο 27-28 στο ποδόσφαιρο ... .
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως αν ΚΑΙ φέτος, περιμένουμε να δούμε σε ποια διοργάνωση τελικά θα καταλήξουμε για να πάρουμε δεκάρι, ας το κλείσουμε το μαγαζί. Το ρόστερ θα πρέπει να είναι έτοιμο όταν θα δίνεις τους προκριματικούς.
Μέχρι στιγμής, ευτυχώς, φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα. Μένει να φανεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”