Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DAAT

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από DAAT »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Να πάμε λίγο στα ουσιαστικά ?
Με Κανά-Μπιγίκ περιμένουμε να αλλάξουμε επίπεδο ?
Για εμένα τέτοιοι παίκτες μπορεί να πιάσουν στην Τρίπολη, τον Ατρόμητο κλπ.. Οταν διάβασα και τα του χαρακτήρα του έμεινα άφωνος.
Με μεταγραφές επιπέδου Αρθο, Μπαρμπόζα κλπ. επίπεδο δεν αλλάζει.
Δεν είμαι οπαδός του νεοπλουτισμού, το αντίθετο, αλλά το να φέρνουμε ιστορίες - αμαρτίες ειναι πολύ διαφορετικό.
Τέλος πάντων μακάρι να σφάλλω.
Περιπτερε,προσεξε γιατι αν ερθεις θα εκτεθεις
Άντε ο Περίπτερος κρατάει μια πισινή ,εσύ είσαι απολύτως σίγουρος .. Μια ερώτηση και στους δύο.
Πόσες φορές τον έχετε δει να παίζει μπάλα ? ( Δεν εννοώ στο manager)

Καταλαβαίνω γιατί ο περίπτερος γkρίνοιαζει και είναι λογικό αφού οι παίκτες που ακούγονται είναι μεσαίο ράφι. Μπορεί να αποδειχτεί λάθος, μπορεί σωστός αλλά το καταλαβαίνω.

Αλλά νοιώθω ότι με μερικά ονόματα υπάρχει ενθουσιασμός από κάποιους επειδή είναι καλοί στο manager. Αυτό με ψηλόμπερδεύει αν και εγώ αγαπάω το παιχνίδι αλλά σίγουρα εκτός από την πλάκα και το να χαμε να λέγαμε δεν αποτελεί βάση σοβαρής κριτικής ..

Καλό θα είναι όποιος κριτικάρει να εξηγεί που βασίζεται .( τον έχει δει, απλά το βιογραφικό, απλά videakia, απλά το manager).

Η πρώτη κατηγορία έχει τεράστιο ενδιαφέρον, η δεύτερη είναι μια λογική αλλά με ρίσκο πάντα για να είσαι βέβαιος, η τρίτη και η τετάρτη είναι καφενειακά εντελώς.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Α) καλημερα Γκοραν, καλημερα σε ολους!!! Β) με Μπιγικ κατι στραβωνει λεει... Γ) αυτος ο Νικολαι Γιοργκενσεν, ποσο κανει ρε παιδια;;; Δ) χαλαρωστε λιγο με τις κοκορομαχιες, ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε, αλλα δεν μας εχει βγαλει η πρεσσα για να ειμαστε ολοι ιδιοι!!! Εχουμε και τα προσωπικα μας... εγω εδω μεσα βρισκω στιγμες ηρεμιας που, πραγματικα, κανεις και τιποτα αλλο δεν μπορει αυτη τη στιγμη να μου δωσει. Νοιωθω σχεδον οικογενεια, παρ οτι δεν ειμαι πανω απο ενα μηνα εγγεγραμενο μελος. Ο Unpsofable78 ψιλοξεφυγε και απαντησε με απρεπη συμπεριφορα, προσβλητικη και απαξιωτικη. Αδερφε ανθρωποι ελεγχουν τα ποσταρισματα των νεων μελων, οχι μηχανες. Και τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους!!! Η αληθεια βεβαια ειναι πως αν δεν ξερεις τον κανονισμο των 150 posts (αδικαιολογητο), φρικαρεις, να βλεπεις τους αλλους να γραφουν και να συζητουν κι εσυ να περιμενεις. Υπομονη, 150 ειναι, θα τελειωσουν. Αλλα ξεφυγε και ο Pgetsos, αδερφε, σαν moderator (κουμαντο δηλαδη, υπευθυνοτερος των υπολοιπων) θα επρεπε να ξερεις οτι θα εχεις και καποιες τετοιες συμπεριφορες, να εισαι προετοιμασμενος και ψυχραιμος, αυτο επιβαλλει η θεση σου. Εσυ απαντησες σχεδον στον ιδιο τονο. Χωρις απαξιωτικη η προσβλητικη διαθεση για κανεναν, παντα για το καλο του φορουμ το οποιο δεν ειναι κατι απροσωπο, αλλα εμεις οι ιδιοι!!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

RoMaN έγραψε:Εντάξει, κομπλέ.. Ας λήγει το θέμα γιατί εκτροχιάζεται το topic..

Ο Granero της Real Sociedad τι κάνει;; Μέχρι το 2018 έχει συμβόλαιο, αλλά...μήπως δεν τον πολυθέλουν;;
Θα τον ήθελα μαζί με Pereyra + Antonis..

τελικα εισαι και πολυ .......αθυροστομος....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Περιπτερος έγραψε:Εγω για παρτενέρ του Κλάους θέλω αυτόν Εικόνα
Είναι ο ακριβότερος από τους παίκτες χωρίς συμβόλαιο.
Με αυτή την μούρη θα κάνουμε και κάτι που έχει τεράστια ανάγκη η Ελλάδα : ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ !!!
:D :D :D Ποιος ειναι αυτος ο αρχικαπετανιος ρε Περιπτερε???
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

che4 έγραψε:
john4serres έγραψε:50 ομαδες στην γερμανια.
Μια δεν βρεθηκε να τον παρει , οχι για βασικο, εστω για βαθος ροστερ.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι ειναι να παιζεις στη μπαγερν β .... δε φευγεις απο κει για να πας πουθενα μεχρι να φτασεις μια ηλικια που να μην πιστυεις πλεον οτι θα τα καταφερεις να ανεβεις
σεβαστη η αποψη σου αλλα βλεποντας τους παικτες που επαιξαν στην Μπαγερν ΙΙ , λιγοι τα καταφεραν να κανουν καλη καριερα:

Alaba
Hojberg

Emre Can - Liverpool
Shoppf - Schalke
Weiser - Hertha
Sansone - Sassuolo
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:
RoMaN έγραψε:Από το 2014 είναι μέλος εδώ, ffs. 2 χρόνια! Και το έχουμε ξαναματαπεί και σε άλλους. Δεν θα κρατάμε σημειώσεις πότε και σε ποιους το έχουμε πει, για να θυμόμαστε "Αααα αυτός δεν το ξέρει!"..ανοιχτό είναι το forum, ας έμπαινε στο Προβλήματα και λύσεις, πριν γράψει μπηχτές και μαλακίες.
Δηλαδή από αυτά που εγραψε δεν κατάλαβες ότι δεν το ήξερε?
Τέλος πάντων μπορείς να πας να σχολιάσεις για την Εθνική Μυκόνου ή για την μεικτή μαρκιζ
ποια αυτη που σε εβγαλε πρωτο μετα τον εκτος συναγωνισμου γαυρου

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δημητρης17 έγραψε: Αλλα ξεφυγε και ο Pgetsos, αδερφε, σαν moderator (κουμαντο δηλαδη, υπευθυνοτερος των υπολοιπων) θα επρεπε να ξερεις οτι θα εχεις και καποιες τετοιες συμπεριφορες, να εισαι προετοιμασμενος και ψυχραιμος, αυτο επιβαλλει η θεση σου. Εσυ απαντησες σχεδον στον ιδιο τονο. Χωρις απαξιωτικη η προσβλητικη διαθεση για κανεναν, παντα για το καλο του φορουμ το οποιο δεν ειναι κατι απροσωπο, αλλα εμεις οι ιδιοι!!!
Εγω ενα "με εχει δει σε φωτογραφια" ειπα ο καημενος :?

Συγγνωμη ρε παιδια, αλλα αφου ειμαι ωραιος... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Περιπτερος έγραψε:Κώστα εγώ να εκτεθώ χίλιες φορές αν είναι να προσφέρει στην ΠΑΟΚάρα μας.

Αλλά αναρωτιέμαι, τέτοιο κελεπούρι, που παίζει κιόλας στο γαλλικό πρωτάθλημα (και όχι στην Ουγκάντα) δεν το πήρε χαμπάρι κανείς άλλος σύλλογος από την Γαλλία ή την Ευρώπη ?
Κοιμούνται αυτοί οι ξένοι και ευτυχώς περίμεναν εμάς τους ξύπνιους.
Μάλλον δεν διαβάζεις προηγούμενα posts προτού γράψεις την (συνήθως ειρωνική προς πολλούς) άποψη σου...Αν το κάνεις θα σε βοηθήσει πάντως να μην εκφράζεις απορίες που έχουν ήδη εξηγηθεί με προσωπικές απόψεις συμφορουμιτών φίλε μου κι εμάς να αποφεύγουμε τα ατελείωτα spamαρίσματα σου!!!

Τέτοιοι παιχταράδες (άσχετα αν εσύ τον κόβεις ότι δεν αλλάζει επίπεδο σε μια άμυνα αποτελούμενη από Βίτορ, Τζαβέλλα, Χατζηψηλέα, Μαλεζά) λοιπόν ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ!!!

Κι ο Πάμπλο Γκαρσία κάπως έτσι ήρθε, παίρνοντας μεγάλο ρίσκο οι Θ.Ζ., Ζ.Β. και Φ.Σ.!!! ;)

Υ.Γ. Το Γαλλικό Πρωτάθλημα δηλαδή σου πέφτει ακόμα "λίγο", έστω και μετά την πλάκα που μας έκανε η προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας του πρόπερσι??? Μάλιστα... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 05 Ιουν 2016, 13:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Περιπτερος έγραψε:Κώστα εγώ να εκτεθώ χίλιες φορές αν είναι να προσφέρει στην ΠΑΟΚάρα μας.

Αλλά αναρωτιέμαι, τέτοιο κελεπούρι, που παίζει κιόλας στο γαλλικό πρωτάθλημα (και όχι στην Ουγκάντα) δεν το πήρε χαμπάρι κανείς άλλος σύλλογος από την Γαλλία ή την Ευρώπη ?
Αυτό τώρα είναι λογική; Άρα όποιον παίκτη και να πάρουμε ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ δεν είναι καλός επειδή δεν πήγε σε καλύτερο πρωτάθλημα και κατέληξε σε μας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

«Πορτιέρο» υψηλού επιπέδου και Σιαμπάνης

Για τον ΠΑΟΚ δεν υφίσταται κανένα θέμα Μπάρκα. Τερματοφύλακα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και ευκαιρία στον νεαρό Σιαμπάνη είναι στο πλάνο και στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Στην Τούμπα βλέπουν να συντηρείται, κακώς πολύ κακώς, ένα θέμα απόκτησης του Βασίλη Μπάρκα από τον Ατρόμητο, την ώρα που έχουν αποφασίσει τελείως διαφορετικά πράγματα για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μάλιστα διαπιστώνουν ότι «στήνεται» ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, με υποτιθέμενη μάχη του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, για τον ταλαντούχο Έλληνα γκολκήπερ, προκειμένου κάποιοι να εμφανιστούν ως νικητές και κάποιοι ως χαμένοι και φυσικά να ανέβει το κασέ της μεταγραφής.

Ευτυχώς στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν από που προέρχονται και τι στόχο έχουν όλα αυτά τα «παιχνίδια», όπως επίσης ότι όλα όσα γράφονται τελευταία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το δίδυμο Μίχελ και Ιβιτς έχουν καταλήξει για τη θέση του τερματοφύλακα. Καταρχήν υπάρχει ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος θα είναι ένας από τους τρεις του ρόστερ. Οι πιθανότητες παραμονής δε του Μάρκου Βελλίδη έχουν εξανεμιστεί και ο «Δικέφαλος» δεν θα ενεργοποιήσει την «οψιόν» του διετούς συμβολαίου.

Ο Λούμπος Μίχελ αναζητά έναν τερματοφύλακα «επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ», με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Γλύκου, έχει καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις (πχ. έχει γραφτεί ότι κοιτάει τον Ουκρανό Μπόικο της Μπεσίκτας) και σύντομα θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του ξένου γκολκήπερ, που θα αποκτηθεί.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Ίβιτς είναι σύμφωνος και με την στρατηγική απόφαση του ΠΑΟΚ να «ανεβάσει» επίπεδο και να φέρει ως τρίτο τερματοφύλακα στην πρώτη ομάδα τον 17χρονο Μάριο Σιαμπάνη, γεννημένο στις 28.09.1999, τον οποίο πιστεύουν πάρα πολύ και ποντάρουν πολλά πάνω του για τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, διεθνή με την εθνική Νέων, που όλη την χρονιά έκανε προπονήσεις με τους «μεγάλους» και αγωνιζόταν με την Κ17 φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον Σιαμπάνη από την κοινή τους παρουσία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και είναι σύμφωνος στη σχετική εισήγηση-απόφαση της ομάδας να δοθεί στον νεαρό «πορτιέρο» η μεγάλη ευκαιρία.
gazzetta.gr
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

john4serres έγραψε:
che4 έγραψε:
john4serres έγραψε:50 ομαδες στην γερμανια.
Μια δεν βρεθηκε να τον παρει , οχι για βασικο, εστω για βαθος ροστερ.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι ειναι να παιζεις στη μπαγερν β .... δε φευγεις απο κει για να πας πουθενα μεχρι να φτασεις μια ηλικια που να μην πιστυεις πλεον οτι θα τα καταφερεις να ανεβεις
σεβαστη η αποψη σου αλλα βλεποντας τους παικτες που επαιξαν στην Μπαγερν ΙΙ , λιγοι τα καταφεραν να κανουν καλη καριερα:

Alaba
Hojberg

Emre Can - Liverpool
Shoppf - Schalke
Weiser - Hertha
Sansone - Sassuolo

οκ αν ειναι παιχτης επιπεδου σεπφ και εμρε λιβερπουλ φερτε τον χθες :lol: :lol: :lol:

το ιδιο πραγμα λεμε παντως ... παιχτης σαν τον σεπφ που εχω προσωπικη αποψη και πουληθηκε πριν 6 μηνες 5 χαρτια δεν υπηρχε περιπτωση να προβιβαστει απ τη μπαγερν β αλλα για μας θα ηταν θεος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πάντως από σωματικά προσόντα, για παιδί που δεν έκλεισε ακόμα τα 17 του, ο Σιαμπάνης είναι τέρας ο παλίκαρος μας!!! :shock:

In Vlado we trust, ειδικά για παίχτες των ακαδημιών μας... :)

Ελπίζω να μην "χαθεί" κι ο Δημητριάδης φυσικά, καταφέρνοντας ο Βλάντο να τον πείσει να ξαναϋπογράψει σε μας, μιας και το συμβόλαιο του λήγει στις 30/6...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 05 Ιουν 2016, 13:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:

Αυτό τώρα είναι λογική; Άρα όποιον παίκτη και να πάρουμε ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ δεν είναι καλός επειδή δεν πήγε σε καλύτερο πρωτάθλημα και κατέληξε σε μας.

ε ναι ρε περιπτερε και γω αυτο σκεφτηκα με τη λογικη σου δε θα παιρναμε ποτε παιχτη καλο γιατι δε θα τον προλαβαιναμε απ τις ξενες ομαδες
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Δημητρης17 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Εγω για παρτενέρ του Κλάους θέλω αυτόν Εικόνα
Είναι ο ακριβότερος από τους παίκτες χωρίς συμβόλαιο.
Με αυτή την μούρη θα κάνουμε και κάτι που έχει τεράστια ανάγκη η Ελλάδα : ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ !!!
:D :D :D Ποιος ειναι αυτος ο αρχικαπετανιος ρε Περιπτερε???
Αυτός είναι ο Ιταλο-αργεντίνος Daniel Osvaldo. Σέντερ φορ 1.80 (ό,τι θέλουμε δηλ.)
Παίζει στην εθνική Ιταλίας (14 συμ. - 4 γκολ). Ηταν στην Μπόκα πέρυσι αλλά έφυγε. Μεγάλος γυρολόγος
Μποκα, Γιουβέντους, Πόρτο, Ρόμα, Ιντερ, Σαουθάμπτον, Εσπανιόλ, Φιορεντίνα κλπ. Ειναι 30 ετών και έχει αλλάξει 11 ομάδες.
Μάλλον παλιοχαρακτήρας θα είναι. Δεν τον παίρνουμε και αυτόν εμείς που είμαστε κατηχητικό ...

Δεν είναι σαν εγγονός του Αρη ? !!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Την αποψη μου για τον παικτη την εχω γραψει.Και ναι,τον εχω δει να παιζει και οπως ειπα σε χθεσινα μου ποστ,τετοιο σεντερ μπακ δεν εχουμε ουτε εμεις,αλλα ουτε η Superleague γενικοτερα.Εννοειται παντως πως αν ερθει θα κριθει,οπως ολοι,στο χορταρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”