Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ρε έπαθα πλάκα τι είναι αυτός?
Τι παικτουρα αυτός ο Ganso ένα τέτοιο μαέστρο θες να ξεσηκώνει το γήπεδο ολική ανακαίνιση λέμε
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

agios έγραψε:Λίνο?Μπορείς να ψήσεις τον Ιβάν να τα σμπρώξει όλα για όλα και να φέρει αυτό το ΠΑΟΚΣΑΚΙ?Πολύ φάτσα ΠΑΟΚ...
[youtube]j5tbvNuWo30[/youtube]

Τι λες τώρα ρε αδερφέ, μεγάλη παιχτούρα και φοβερό βρωμόσουτο!

Δυστυχώς όμως τέτοιες περιπτώσεις όπως δείχνει η φάση δεν κυνηγάμε και ούτε έχουμε το "know how" να αποκτήσουμε! Κολλήσαμε εκεί στην Ντίνπρο που ακριβώς αυτό αποδυκνύει, βρήκες ένα κονέ και δεν ξεκολλάς.

Όσο για τον Λίνο.... τι ρόλο βαράει στον ΠΑΟΚ ας μας εξηγήσει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σκάουτερ ειναι το αν θα ευδοκιμήσει. Κατι απο αυτα που ενδεχομένως προτείνει ειναι αλλουνου πριστ ευαγγέλιο ...

Όσο για ντνιπρο εχεις κλείσει δυο παικτες υποτίθεται το αν κοιτάνε μονο εκει δεν το ξερουμε κ λογικα δεν τον κανουν αλλα αναφορά ν εμάς δώσουν δε νομιζω οτι ούτε πρεπει ούτε πρόκειται
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το να πάρεις 2-3 παίχτες κάποιας αξίας (που τέτοιας δεν είχες ξαναπροσεγγίσει έως τώρα ως ομάδα) δίχως να πληρώσεις ένα ευρώ στην (ίδια) ομάδα που έπαιζαν, θαρρώ πως εκτός του ότι είναι (και χρηματικά) μαγκιά των κονέ σου, σου δίνουν και σχετικά πιο εύκολη ομοιογένεια στην ομάδα, πράγμα απαραίτητο για τους ιδιαίτερα σημαντικούς για το μέλλον σου πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες που έχεις να δώσεις τόσο νωρίς!!! ;)

Ας μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά λοιπόν, δεν χρειάζεται θαρρώ, ειδικά αφού δεν ξέρουμε στα σίγουρα τις προθέσεις του προπονητή μας στο τι είδους παίχτες ζητάει απ την Διοίκηση!!! :shock:

Ο Λίνο πάλι ίσως και να μην βαράει κανέναν ρόλο (ακόμα) στον Π.Α.Ο.Κ.!!! Εκτός κι αν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο και δεν το έχουμε μάθει φυσικά... :)
Άβαταρ μέλους
paokpool

Κρίμα εφόσον έχουμε έναν σαν τον Λίνο, που χαμπαριάζει από ποδόσφαιρο και "ασχολείτε" με την λατινική αγορά, όμως δεν υπάρχει ένας στο ρόστερ μας από εκεί που θα τρελαίνει την κερκίδα μας και θα μοιράζει σακούλες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προσωπικά πιστεύω ότι αν βρεθεί κάποιος τέτοιος κατά κει, δεν θα πούμε όχι, ειδικά γνωρίζοντας όλοι την εκτίμηση που τρέφει (και) ο Ιβάν στον τεράστιο Λίνο!!! 8-)

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι κι ο Λίνο ακόμα κάνει τα πρώτα του βήματα στον ρόλο του scouter και κανείς δεν εγγυάται ότι θα βγει πετυχημένος και σ αυτόν τον ρόλο!!! :o

Κλασικό παράδειγμα σ αυτό που αναφέρω αποτελεί ο τεράστιος "Καίσαρας" του Π.Α.Ο.Κ., ένας απ τους μεγαλύτερους παίχτες της ιστορίας μας και η περίπτωση Ντέμη-Βολτέζου τον καιρό που ο "Σταύρακας" έκανε scouting για τον Π.Α.Ο.Κ.!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
paokpool

goran 64 έγραψε:......Ας μην ξεχνάμε όμως ότι κι ο Λίνο ακόμα κάνει τα πρώτα του βήματα στον ρόλο του scouter και κανείς δεν εγγυάται ότι θα βγει πετυχημένος και σ αυτόν τον ρόλο!!! :o ......
Αν ήταν δικά σου χρήματα σε ποιον θα είχες περισσότερη εμπιστοσύνη να σου κάνει τις μεταγραφές; Εγώ προσωπικά θα εμπιστεύομουνα περισσότερο έναν πρώην ποδοσφαιριστή σαν τον Λίνο παρά τον κύριο Μίχελ και οποιονδήποτε Μίχελ.

Γενικά, το ότι υπάρχει κάτι σαν "λευκή επιταγή" από τον Ιβάν (βάση των λεγόμενων του) για να φτιάξουν ΟΜΑΔΑ για να πρωταγωνιστήσει και να διακριθεί στην Ευρώπη και εμείς (ο Λούμπος Μιχελ) ψάχνουμε ψηλό-αναπληρωματικούς στις τεταρτο-πέμπτες ομάδες της Ουκρανίας, κατα προτίμηση ας είναι και ελεύθεροι, με ξεπερνάει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τους καλους παιχτες ολοι τους βλεπουμε ακομα και εμεις που ειμαστε ασχετοι. Το θεμα ειναι να τους πεισεις να ερθουν και εκει χρειαζονται ακρες και μαλιστα χοντρες φιλε paokpool
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Λιγο να καταλάβουμε που ειμαστε ...

Υπό απειλή για ποδοσφ γκρεξιτ, με θεσμό κυπέλλου στον αερα, βία, ατιμωρησία , παράγκα
Οίκον κατάσταση χώρας

Αυτα ολοι τα ξερουν κ προφανώς προτεραιότητα για καλο παίκτη δεν ειμαστε
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Για τον Limbome που έγραφα στο μεταγραφικό τοπικ. Στα συν του τα καλα στημενα που εκτελεί.

[youtube]0jWuu1prAoo[/youtube]

Επιτέλους αξιωθηκα μετά απο πολλές προσπάθειες να ανεβασω σωστά ένα βιντεακι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Το είχε πει παλιά κάποιος και είχε δίκιο. Νομιζω ο Μπολονι, αλλά δεν είμαι βεβαιος, μπορεί και να κανω λάθος. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίρνει ότι καλύτερο υπάρχει μεταγραφικά από προσιτές αγορές και σχετικά φθηνά πρωταθληματα.

Πιστεύω ότι είναι απολυτα σωστό. Οταν φθάσουμε σε αυτό το σημείο θα σημαίνει ότι έχουμε αλλάξει μεταγραφικό επιπεδο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

PAOKpool, νομίζω στο post μου ήμουν ξεκάθαρος για την άποψη μου και έφερα και παράδειγμα...

Στο υποθετικό "αν ήταν δικά μου τα λεφτά" δεν χρειάζεται να απαντήσω ποιον θα εμπιστευόμουν γιατί ακριβώς δεν είναι δικά μου, ούτε όμως χρειάζεται να συμπίπτουν οι απόψεις μας επί του συγκεκριμένου θέματος...

Τέλος από μένα και sorry για το off topic...

Επαναλαμβάνω ότι θέλω Σκόκοοο...Για αρκετούς λόγους, αλλά ΚΑΙ για να δείξουμε προειδοποιητικά τα δόντια μας στον γκαγκστεράκο-τιγράκο "Σφηκανίδη"!!!! :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 05 Ιουν 2016, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ettien έγραψε:Το είχε πει παλιά κάποιος και είχε δίκιο. Νομιζω ο Μπολονι, αλλά δεν είμαι βεβαιος, μπορεί και να κανω λάθος. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίρνει ότι καλύτερο υπάρχει μεταγραφικά από προσιτές αγορές και σχετικά φθηνά πρωταθληματα.

Πιστεύω ότι είναι απολυτα σωστό. Οταν φθάσουμε σε αυτό το σημείο θα σημαίνει ότι έχουμε αλλάξει μεταγραφικό επιπεδο...
Βαλκάνια ν
Νομιζω αυτο προσπάθησαν να κανουν περσι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Επίσης, στην κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή η ομάδα μας, θα θεωρούσα ιδανικό δίδυμο τους Άρνεσεν και Μπόλονι για μία ακόμα τριετία...Τότε θα ήμουν ήσυχος ότι μέσα σ αυτά τα χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. θα άλλαζε πραγματικά επίπεδο σαν football club!!!

Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ, αυτά δεν τα καταθέτω με τυχόν υπόνοια ότι δεν στηρίζω-πιστεύω τον Βλάντο Ίβιτς ή τον Λιούμπος Μίχελ και τις προσπάθειες τους για το ίδιο ακριβώς πράγμα!!! ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ & ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ & ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΣΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Καλος ο Σκοκο,οταν δεν ειναι πιανολα... :roll: Μαζι με σαχα και μπλανκο δινουν ρεσιταλ στο ...πιανο :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”