Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από obanebane »

Το ιδιο πιστευω και εγω,ο Ματεους ειναι πολυ ανωτερος απο τον Γκαμα ο οποιος ειναι επιπεδου Μπαρμποσα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Ματέους παιζει κ δεύτερος φορ που ναι πολυ χρήσιμο ειδικα αν δε γυρίσει ο φανουρης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ένας φιλος εγραψε παραπανω που βάζουν παικτες της ντνιπρο ειναι γιατι δεν ξερουν κ πανε με τη λογική φαντάζομαι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτο εννοειται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν θελετε βαθος παγκου παρτε τον Ρουιζ απο Ντνιπρο αλλα γιατι τετοια πρεμουρα με τους Ουκρανους.Ντεσπε το εγραψα αλλα μαλλον δεν το διαβασες,μιλησα για εναν παικτη στο ροστερ στυλ Μιλιβογεβιτς,δεν μιλησα απαραιτητα για καποιον αναντικαταστατο στο 6.Δηλαδη θα παιξουμε προκριματικα ΤσουΛου με βασικο αμυντικο χαφ τον Τσιμιροτ η προτιματε τον Τζιολη απο ενα σκυλι του πολεμου στα συγκεκριμενα παιχνιδια και τον Τσιμιροτ μπροστα του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα ρε στο μετροσπορ πως γινεται να κανετε λαθος στο πρωτοσέλιδο για μπιγικ οτι ειναι 23

Αντε μετα κ να θες να τους πιστέψεις
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Το σεναριο με τετραδα Μακ, Ματεους, Μυστακιδης, Γκαρυ Ροντριγκεζ ειναι τετραδα πρωταθλητισμου στην Σουπα Λιγκ και συνολικα η καλυτερη τετραδα πλαγιων που θα εχουμε δει σε ροστερ ΠΑΟΚ τα τελευταια πολλα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Αγαπητοι μοντς περιμενω ακομη τη δημοσιευση των ποστς μου παρακαλω.
Εαν εχετε και την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγησετε που οφειλεται η καθυστερηση θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. :D
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

MANIAKOS έγραψε:Καλα ρε στο μετροσπορ πως γινεται να κανετε λαθος στο πρωτοσέλιδο για μπιγικ οτι ειναι 23

Αντε μετα κ να θες να τους πιστέψεις
Ενταξει μωρε, επειδη γινεται 27 σε ένα μήνα.. Πως κανεις ετσι ;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Απλως δεν ηταν εκεινη την ωρα καποιος μεσα στο συστημα για να το εγκρινει...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol:
:lol: :lol:

Ωραίος ο Γιώργος...Κλασικός...μπλε... ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Unpsofable78 έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Από sport-fm.gr: Η περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα επανέρχεται για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο 26χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Ντνίπρο.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από την Ντνίπρο.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ εκτός από την Ουκρανία έχει αγωνιστεί στην Ισπανία (Λα Κορούνια) και την πατρίδα του (Ρίο Άβε και Πόρτο), με τη χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή να αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ.
Αυτό οφείλεται σε έναν βαθμό στον Ζόρζε Μέντες, τον μάνατζερ με τον οποίο συνεργάζεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, και θεωρείται πως μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Μακ, αν τελικά ο Μακ μετά το Euro 2016 πουληθεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.
Το ενδιαφέρον για τον Γκάμα είναι μεγάλο και πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν πως ο Λούμπος Μίχελ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ.
Ειχα παραθεσει το κειμενο αυτο αρκετα λεπτα πριν αλλα για πολλοστη φορα οι μοντς με γραφουν στα @@ τους.
Εχει τυχει να ποσταρω κατι και να περασει μετα απο 5 ωρες και αφου χρειαστηκε να ζητησω τον λογο απο τους μοντς.Παραλληλα αυτες τις 5 ωριτσες τα ποσταρισματα αλλων μελων ανεβαιναν αβερτα.
Προσφατα παραπονεθηκε και ενα αλλο μελος που εγραψε καποιες καλες πληροφοριες στο θεμα του βολει.
Προφανως εδω μεσα τα ποστ καποιων περνανε με ευκολια και αλλων θα πρεπει να διπλο-τριπλοτσεκαριστουν ε?Και παλι αμα περασουν.Απλα τραγικο...

Unpsofable, στην επόμενη φορά που θα πεις τέτοιες...μομφές, θα κάνεις καμιά βδομάδα να ξαναpostάρεις εδώ.
Για να σε γράψει mod στ'αρχίδια του, πρέπει να υπάρχει συνδεδεμένος mod! Και κανενός μέλους τα posts δεν έχουν προτεραιότητα έναντι άλλων.
Εκτός κι αν έχεις φίλο κανέναν pgetsos και σε trollάρει, αλλά δεν νομίζω.. :mrgreen:

Τα έχουμε εξηγήσει δεκάδες φορές και σε εσένα και σε μέλη που ρώτησαν πιο ευγενικά. Κυριακή είναι, δεν ξυπνάμε 7 το πρωί με την έγνοια αν υπάρχουν posts χωρίς έγκριση.
Πρόσεχε.

Λίγο σκεφτείτε ρε πούστη...δεν περνάνε από bot ή από αυτόματο σύστημα τα posts...εμείς τα εγκρίνουμε κι αν δεν είμαστε εμείς μέσα, δεν μπορούν να εγκριθούν!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Βάλε παπάκι στο ρε...

Λογικα απο αυριο θα αρχίσουν τα πιο έντονα αρδευματα

Ινπαρμπο εχει δει κανεις τελευταια ;
Ασχημα στατιστικά
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο αδερφός Ίβιτς ξερουμε ποιο γραφείο μανατζερ εχει κ τι παικτες;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

sourmenetes έγραψε:Απλως δεν ηταν εκεινη την ωρα καποιος μεσα στο συστημα για να το εγκρινει...
από Unpsofable78 » Κυρ Ιουν 05, 2016 10:59 am
Σας παρακαλω για μια πιο κατατοπιστικη απαντηση μιας και αυτο που απαντησατε υποτιμαει τη νοημοσυνη μου.
Το πρωτο μου ποστ λοιπον γραφτηκε:
από Unpsofable78 » Κυρ Ιουν 05, 2016 10:59 am
Και δημοσιευτηκε στις 12:15 περιπου?
Απο τοτε μεχρι τωρα λοιπον εχουν δημοσιευτει ενδιαμεσα δεκαδες ποστς απο αλλα μελη.
Αρα δεν μπορει να ισχυει αυτο που λετε... :lol:
Εκτος κι αν ολοι οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα ειναι εμπιστοι και εχουν το δικαιωμα να δημοσιευεται αυτοματα το κειμενο τους.
Αν ναι τοτε παω πασο ρε παιδια....οκ :lol:
Roman παληκαρακι μου μην με απειλεις.Αντε να χαρεις παιδακι μου.
Εξηγησε μου πρωτα αυτο που ρωταω και μετα αμα θες στειλε με και για μπανακι.Ετσι κι αλλιως τζαμπα γραφω.Οταν δημοσιευονται τα ποστς μου εχουν περασει ενα σωρο σελιδες και κανεις δεν τα διαβαζει. :lol:
Κοιτα να δεις η εξουσια κανει τα παιδακια μαγκακια. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”