Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από nothu »

Προβλεπω να μας καρφώνει κάνα δυο παστελια κατά τον Οκτώβριο ο Λούκας.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Καπετάνιος έγραψε:Από αυτή τη λίστα δε μπορούμε να χτυπήσουμε κανέναν http://www.transfermarkt.co.uk/statisti ... evertraege ???

:opaokara:
Από αυτή την λιστα εντυπωση μου έκανε ο Ντεμπελέ, επιθετικός 19 μολις χρονών και έκανε παπάδες με την Φουλαμ φετος. Απορώ πως δεν έκλεισε ακόμη σε κάποια ομάδα.

http://www.transfermarkt.co.uk/moussa-d ... ler/229004
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Η πρώτη μου αίσθηση από τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας κι από όσα ακούγονται και γράφονται είναι μια πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο Ίβιτς δεν μου πολυαρέσει σαν προπονητής, τον βρίσκω πολύ συντηρητικό για ομάδα πρωταθλητισμού, αλλά του αναγνωρίζω ότι συμμάζεψε την ομάδα, έστω κι αν αντιμετώπισε ομάδες σε κακή κατάσταση στα πλει οφς, και μάλλον του αξίζει η ευκαιρία. Το υπόλοιπο τιμ του όμως είναι τέτοιου επιπέδου για να μας αλλάξει επίπεδο? Νομίζω όχι.
Οι δυο κλεισμένοι και οι υπόλοιποι που ακούγονται δεν με έχουν ενθουσιάσει, κυρίως γιατί έχει αποδειχτεί ότι παίχτες από τα ρωσικά πρωταθλήματα δεν προσαρμόζονται εύκολα εδώ. Θα δούμε. Την επιλογή Ματέους πάντως τη βρίσκω τραγική ακόμα κι αν είναι σε καλή κατάσταση.
Η μεγαλύτερη ανησυχία μου όμως είναι άλλη. Διαβάζω όλη τη βδομάδα τις συντονισμένες αγιογραφίες για Γλύκο, Τζιώλη, Τζαβέλλα, Κλάους κλπ κλπ, για ανανεώσεις και σκέφτομαι με ποιον τρόπο θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα αν κρατήσει όλους τους "βασικούς πυλώνες" της και αντικαταστήσει μόνο δευτερεύοντες παίχτες κι όσους ξένους δεν προσαρμόστηκαν, που είναι πάντα τα εύκολα θύματα. Γνώμη μου είναι ότι αυτό δε γίνεται, αν θες αλλαγή επιπέδου, κάποιους βασικούς τους αντικαθιστάς με καλύτερους για να ανεβάσεις το ταβάνι της ομάδας. Εκτός κι αν κάνεις με σωστές κινήσεις τους βασικούς δευτερεύοντες. Αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο, διαχρονικά έχει αποδειχτεί ότι 5-6 παίχτες είναι ιερές αγελάδες στον Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Ο Άρνεσεν λοιδωρήθηκε όλη τη χρονιά αλλά πρόσθεσε τουλάχιστον 2 πολύ ποιοτικούς παίχτες στην ομάδα και οι κινήσεις του γενικά θα φέρουν χρήμα με ουρά φέτος και τα υπόλοιπα χρόνια. Παρόλα αυτά δεν έχω ακούσει τίποτα φέτος για νέους και εξελίξιμους παίχτες, κυρίως για έμπειρους-σιτεμένους ακούω. Ελπίζω ο Μίχελς να λειτουργήσει λίγο σαν ΦΑ γιατί υπάρχει και το αύριο. Περιμένω τη συνέντευξή του με ανυπομονησία.
Σόρι για τα οφ τόπικ, είχα καιρό να γράψω και συμπύκνωσα τις απόψεις μου εδώ.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

trouman έγραψε:Υπεραξία δε δημιουργεί μόνο μια ομάδα αλλά και το επίπεδο πρωταθλήματος από όπου προέρχεται ένας παίχτης.

Άλλο να αγοράζεις από (για το πώς μας βλέπουν οι ξένοι λέω..) μια ομάδα της Ελλάδας που τα τελευταία χρόνια καταλαμβάνει τις θέσεις που καταλαμβάνει (οι ξένοι δεν ξέρουν όλους τους λόγους βέβαια για αυτό) και άλλο μια κάποια Λακορούνια κλπ κλπ
Έτσι είναι. Εμείς πώς θα κρίναμε μία μεταγραφή 500 χιλ από Γαλλία και μία μεταγραφή 250 χιλ από Βουλγαρία?
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Καλημερα προς άπαντες!!! Εξακολουθω να πιστευω οτι την ποιοτητα των μεταγραφων κατα 90% την κρινουν τα φραγκα. Δειτε ποσο κανουν παιχτες τυπου Νατχο και Στοχ. Που στα ματια μου ειναι παιχταραδες, για τα δεδομενα της ομαδας μας και του πρωταθληματος, παντα! Και που μπορουν να σε ανεβασουν, ενα, οχι δυο ομως σκαλια!! Μια βασικη ενδεκαδα τετοιων παιχτων, νομιζω, κανει την αισθητή απο ολους διαφορα. Και ψιλοτρομοκρατείς και τους υπολοιπους. Και το κοράκι, δεν θα φαινεται τοσο δυσκολος αντιπαλος πλέον. Και στην Ευρωπη κερδιζεις τον σεβασμο, γιατι εισαι ψιλο-ακριβουτσικο μαγαζι πια, δεν μπαινει οποιος να 'ναι. Και τα εισητηρια sold out τις Κυριακες. Και ο λαος μας θα ξαναλυσσαξει και θα φωναζει ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚΑΡΑ και οχι ποιηματακια για ναρκωτικα και τετράστιχα για την πρέζα, που δεν τα τραγουδαει ολο το γηπεδο, και μετα οι οργανωμενοι γκρινιαζουν για υποτονικη Τουμπα. Ποσο κοστιζει πανω κατω μια τετοια ενδεκαδα;; Ε, αυτο πιστευω θα ηταν καλο για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ωραιο που θα παρουμε λεφτα πολλα απο λουκας μακ αλλα ακομα στη θεωρία ειναι κ ο χρόνος τρέχει

Θα θελα σκαριονε (χοντροκωλης)
Κ Ματέους παικτες έμπειροι κ καλοι με τέχνη κατάρτιση που δινεις βαθμούς ελλαδα κ σε θεςη με ελλείψεις (δεκαρ, δευτερο φορ-εξτρεμ)

Οταν έρθουν τα λεφτα παμε κ για μπαμ αλλα με αυτους γεμίζεις το ρόστερ ποιοτικά

Ωραιο αυτο για τον τέρματα του ατρόμητου με σκονδρα κ λεφτα ... Μακαρι τετοια χρήση κ για κορο , γκολασα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Απο ροστοφ http://www.transfermarkt.co.uk/bastos/p ... ler/195810

188 οτι πρεπει ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ελευθερος ο Matheus Leite Nascimento απο την Ντνιπρο;;;;Τουλαχιστον ετσι λεει το χαζζεττα.γρ

http://www.gazzetta.gr/football/article ... -paok-vids
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Magpies4 έγραψε:Για τον Μίχελ είναι ξεκάθαρο ότι πρώτα θα δουλέψει με αυτό που ξέρει (Ουκρανία) και μετά θα πάει πιο έξω. Γι αυτό και θα δούμε τις πρώτες μεταγραφές (και πιστεύω όχι μονο 2 που λένε τωρα) από αυτή την χώρα.

Για τον Φράνκ, εγώ θα ήθελα να τον κρίνω τώρα. Εφερε Γκαρι και Τσίμιροτ, δύο πολύ μεγάλες μεταγραφές για μένα. Επίσης έκανε το 30% deal με τον Λούκας που ίσως μας φέρει κανένα 5άρι εκατομύρια. Επειδή ο Σάμπο και ο Λέοβατς ήταν επιλογές Τούντορ, τους βγάζω. Ο Αντώνης δεν μου γεμίζει το μάτι αν και δεν τον είδαμε. Ο Ζάιρο είναι ένας καλός ακραίος. Συνολικά λοιπόν, θεωρώ ότι ο Φράνκ μεσα σε μία μόνο μεταγραφική περίοδο, ήταν πετυχημένος...
(δεν συμπεριέλαβα αυτούς που φύγαν πέρυσι, επίσης στα θετικά του Φράνκ).
Δεν ισχυει καθολου,επιλογη αρνεσεν ηταν και ο λεοβατς.Ο ατζεντης του συγκεκριμενα συνεργαζεται χρονια με τον αρνεσεν και με πιεσεις δεχτηκε ο τουντορ να ερθει...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Δεν θα με χαλαγε καθόλου ο Ματεους άμα έρθει τζάμπα και με νορμαλ συμβόλαιο , δείχνει πως ακόμα το έχει

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μα τον θεο ρε Πετρωτε,πως γινεται να εγραψες οτι προταθηκε ο Ruffier οταν περυσι τον ηθελαν ολα τα top clubs της Ευρωπης?Ελεος!!!Προσεχετε τι γραφετε πριν τα δημοσιευσετε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα τι παπαριες γράφονται , εδω πιο σοβαροί ειμαστε ...

Ο Μπαστος της ροστοφ που γραψα παραπανω εχει ιδιο γραφείο μανατζερ με ιμπαρμπο που θελει ο βαζελος

Αυτον κ τον στοχ να αγοράσουμε λογικα ολα τα λεφτα απο λουκας
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Toν Στοχ απο την στιγμη που δεν τον υπολογιζουν καθολου,νομιζω και με 1 εκατομμυριο τον δινουν.Αυτο το παιδι αν σοβαρευτει μπορει να ειναι και καλυτερος παικτης απο τον Βιειρινια.Αλλα οταν δεν λειτουργει το μυαλο....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Στοχ ιμπαρμπο γκαρι Ματέους τετράδα εξτρεμ

Κ μετα θα παρακαλάτε για πωλήσεις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ελεος!!!Προσεχετε τι γραφετε πριν τα δημοσιευσετε
Γιατί ρε συ Κωστή να προσέχουμε εμείς τι γράφουμε? :?

Για να μην παίρνουν λάθος ιδέες οι ΑΡΔ και μας μουρλαίνουν στην παπαρ(δ)ολογία??? :D :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”