Θες κι αλλο ενα σεντερ φορ εισαγωγης δηλαδη, με τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα, που να ξερει και μπαλλα κι ας μην ειναι κιλλερ και που να κανει και τρια μυρια αλλιως γιατι να τον εχεις. Και να εχεις και τον Κλαους για σεντερ φορ μιας επαφης και γκολ. Ετσι συμφωνω.simba έγραψε:Οσο κ αν αγαπαμε τον Κλάους, οσο κιλλερ κ αν ειναι στα first touch η οσα κ να γραψει στη σουπα λιγδ με δεκαρι μαμαω,
το κυριο ζητημα στο τελος της συζητησης ειναι οτι για να κανεις πρωταθλητισμο αξιωσεων θελεις πολυπλευρο στραικερ τυπου μπεργκ,σισε,μιετσελ..
(Θες κ τη δημιουργια φάσης απτο πουθενά, κ την τριπλα απέναντι σε 1-2 αντιπαλους κ τη δυναμικη μπούκα κ την κινηση χωρις τη μπάλα για να δημιουργήσει προυποθεσεις για καθετες μπαλιές)
Και νομιζω στο πισω μερος του μυαλου τους, ολοι συμφωνουνε σαυτο..
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Δημητρης17
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο ΠΑΟΚ για εντρ φορ χρειαζεται έέναν μουσλι με τα τελειωμα τελειώματα του Κλάους
Πολύ αυστηρή ριτική βλέπω στον Κλάους και γενικά στους Έλληνες (κλασικά). Αν ονομάζονταν Κλαουντίνιο και είχε τα στατς που έκανε στον ΠΑΟΚ θα λέγαμε τα καλύτερα. Φέτος η ομάδα έπαιζε με σύστημα που μόνο το Μακ βόλευε μπροστά. Έχουμε καλά εξτρέμ, αλλά δεν ταϊζουν γκολ στο φορ. Ο Μακ έδωσε μόνο 3 ασίστ, ενώ το μυαλό του ήταν μόνο στο πως να σκοράρει, ακόμη και όταν έπαιζε στο πλάι. Ο Πέλκας έβγαλε πολύ λίγες ασίστ και γενικά η ομάδα δεν έπαιξε ποτέ για το φορ της μέχρι που ήρθε ο Βλάνταν και είδαμε τον πραγματικό Κλάους με φανταστική απόδοση - γκολ στα 11 αυτά παιχνίδια (έλλειψε σε 2/11 νομίζω). Το ζητούμενο για το φορ είναι να παστελώνει και να βοηθάει στην άμυνα. Τα κάνει και τα 2 ο Κλάους. Έχει δυναμώσει, παίζει με πλάτη, τη σπάει, κερδίζει μονομαχίες και κεφαλιές. Το μόνο που δεν κάνει είναι το κατά μέτωπο όπως ο Μακ. Ε αν το είχε και αυτό ρε παιδια στo trasfer θα είχε αντί 4εκ αξία, 14 και θα είχε προ πολού φύγει από τον ΠΑΟΚ. Καλύτερο δύσκολα βρίσκουμε. ΟΚ ο Μπεργκ είναι συνολικά λίγο καλύτερος, αλλά δε βάζει παραπάνω γκολ, άσε που πατησε 30 πλέον... Μη ξεχνάμε ότι ο Μπεργκ θεωρείται το καλύτερο φορ του πρωταθλήματος. Μετά είναι ο Κλάους.
Με τον Ίβιτς αυτή τη σεζόν θα κάνει μαγική χρονιά θα το δείτε. Φυσικά 55 αγώνες δεν γίνεται να βγούνε από 1 παίκτη και για αυτό χρειάζονται 2 καλά φορ σε μια ομάδα. Θα γούσταρα έναν σκληροτράχηλο παίκτη σαν τον Μάντζιο. Δεν έχει νόημα να δώσεις πολλά λεφτά στην αλλαγή το Κλάους. Αξιόπιστο παίκτη θέλεις και όχι κάνα γατάκι. Άλλη επιλογή είναι η επιστροφή Φακούντο για να παίζει μόνο ως φορ και να έρχεται από τον πάγκο. Δεν πιστεύω στον Κουλούρη ακόμη σε αυτό το ρόλο. Καλό είναι να πάει άλλη μια χρονιά δανεικός και ιδανικά στο εξωτερικό
Με τον Ίβιτς αυτή τη σεζόν θα κάνει μαγική χρονιά θα το δείτε. Φυσικά 55 αγώνες δεν γίνεται να βγούνε από 1 παίκτη και για αυτό χρειάζονται 2 καλά φορ σε μια ομάδα. Θα γούσταρα έναν σκληροτράχηλο παίκτη σαν τον Μάντζιο. Δεν έχει νόημα να δώσεις πολλά λεφτά στην αλλαγή το Κλάους. Αξιόπιστο παίκτη θέλεις και όχι κάνα γατάκι. Άλλη επιλογή είναι η επιστροφή Φακούντο για να παίζει μόνο ως φορ και να έρχεται από τον πάγκο. Δεν πιστεύω στον Κουλούρη ακόμη σε αυτό το ρόλο. Καλό είναι να πάει άλλη μια χρονιά δανεικός και ιδανικά στο εξωτερικό
Ο ΠΑΟΚ για 2ο φορ, χρειάζεται έναν άνθρωπο "Τσιμεντογωνία", όπου ακουμπάει να πονάνε οι αμυντικοί. Να μην πλησιάζεται σε λιγότερο από 1,5 μέτρο και να απασχολεί 2 στόπερ μόνιμα, ώστε να βρίσκουν οι ταχείς μεσοεπιθετικοί (Γκάρι-Ζάιρο- Μυστακίδης- Πέλκας) χώρο και να κάνουν πάρτυ. Να παστελώνει και ο φορ καμιά 10αριά τον χρόνο με κεφαλιές και σμπρωξίματα και όλα καλά.
- NIKOS_PAOK04
Ο Κλάους είναι ένας απο τους 3 ποιο ποιοτικούς παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ σήμερα
Με λίγα λόγια ξέρει μπάλα. Ξέρει που είναι η εστία ή οι συμπαικτες του 99% διαλέγει την σωστή λύση άρα και ουσιαστικός καλός ή κακός στις 2 τελικές γράφει ένα τεμάχιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ(ποσα γνησια CF είναι γρήγορα ?)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΡΙΠΛΑ(όπως ο Μεγάλος Χρουμπες ας πουμε) Παιζεί όμως στα κόκκινα και είναι το φορ με τα περισσότερα τακλιν ever
Και εγώ θα ήθελα να είναι ποιο γρήγορος με καλή ντριπλα αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω ούτε για πλάκα.Οπότε ας αφήσουμε το ιδεατό και ας πάμε στην πραγματικότητα τα ονόματα που ακούγονται μουσλι μιετσελ και δεν ξερω εγώ ποιος ακόμα ήταν απλώς ποιο φαντεζί και στις 6 τελικές έκαναν και ένα τεμάχιο τέλος η ποδοσφαιρική ανάλυση.Φυσικά και θέλω να πάρω cf με τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Κλάους για εναλακτικό σχέδιο και για να μην φοβάμαι τους τραυματισμους-καρτες αλλά ρε παιδιά μην απαξιώνουμε τόσο εύκολα τα παιδιά μας
Ο Αθανασιαδής εάν είχε την ίδια εξέλιξη στην γαυροομαδα θα είχε φύγει με 20μυρια μεταγραφή.
Με λίγα λόγια ξέρει μπάλα. Ξέρει που είναι η εστία ή οι συμπαικτες του 99% διαλέγει την σωστή λύση άρα και ουσιαστικός καλός ή κακός στις 2 τελικές γράφει ένα τεμάχιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ(ποσα γνησια CF είναι γρήγορα ?)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΡΙΠΛΑ(όπως ο Μεγάλος Χρουμπες ας πουμε) Παιζεί όμως στα κόκκινα και είναι το φορ με τα περισσότερα τακλιν ever
Και εγώ θα ήθελα να είναι ποιο γρήγορος με καλή ντριπλα αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω ούτε για πλάκα.Οπότε ας αφήσουμε το ιδεατό και ας πάμε στην πραγματικότητα τα ονόματα που ακούγονται μουσλι μιετσελ και δεν ξερω εγώ ποιος ακόμα ήταν απλώς ποιο φαντεζί και στις 6 τελικές έκαναν και ένα τεμάχιο τέλος η ποδοσφαιρική ανάλυση.Φυσικά και θέλω να πάρω cf με τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Κλάους για εναλακτικό σχέδιο και για να μην φοβάμαι τους τραυματισμους-καρτες αλλά ρε παιδιά μην απαξιώνουμε τόσο εύκολα τα παιδιά μας
Ο Αθανασιαδής εάν είχε την ίδια εξέλιξη στην γαυροομαδα θα είχε φύγει με 20μυρια μεταγραφή.
Αν και γουσταρα τρελα Μιετσελ, να θυμισω ειχε μιση χρονια με 5 γκολ σε 13 ματς, μια χρονια με 5 γκολ σε 25 ματς και μετα ηταν η καλη του με 14 γκολ σε 29 ματς, συνολο 24 σε 67 συμμετοχες
Ο μονος προσφατος αντιστοιχος με Κλαους ηταν ο Σαλπι με 50 γκολ σε 103 ματς πρωτη θητεια (και 37 σε 129 στη 2η χωρις να μετραω την τελευταια του χρονια που ηταν πολυ κακη, χωρις να παιζει συνηθως καθαρο φορ ομως)
Και το αλανι 14 σε 57 ματς, δε τον ελεγες κιλερ
Ο μονος προσφατος αντιστοιχος με Κλαους ηταν ο Σαλπι με 50 γκολ σε 103 ματς πρωτη θητεια (και 37 σε 129 στη 2η χωρις να μετραω την τελευταια του χρονια που ηταν πολυ κακη, χωρις να παιζει συνηθως καθαρο φορ ομως)
Και το αλανι 14 σε 57 ματς, δε τον ελεγες κιλερ
Ψιλοάκυρες συγκρίσεις τώρα, ο Μίετσελ δεν έπαιζε με Γκάρι, Μακ , Βούκιτς, Στοχ κτλ, έπαιζε με Μαλαδένη.
Επίσης ο Κλάους έχει καλά ποσοστά σε τελικές γιατί δεν κάνει τελικές. 2-3 τελικές/ανά αγώνα για επιθετικό του ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες. Αλλά έχει αυτό το φανταστικό χάρισμα να βρίσκεται εκεί που πρέπει όταν πρέπει κ να γράφει.
Ο Ζλάταν άμα είχε ανάλογη επαφή με τα δίχτυα θα λέγαμε για το καλύτερο φορ που έχουμε δει τα τελευταία 20 χρόνια.
Τέσπα εχθρός του καλού το καλύτερο, μακάρι να μας βγει κάποιος τόσο καλύτερος του Κλάους που να τον αφήσει πάγκο, μέχρι τότε να συνεχίσει να γράφει ο αρχηγός
Επίσης ο Κλάους έχει καλά ποσοστά σε τελικές γιατί δεν κάνει τελικές. 2-3 τελικές/ανά αγώνα για επιθετικό του ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες. Αλλά έχει αυτό το φανταστικό χάρισμα να βρίσκεται εκεί που πρέπει όταν πρέπει κ να γράφει.
Ο Ζλάταν άμα είχε ανάλογη επαφή με τα δίχτυα θα λέγαμε για το καλύτερο φορ που έχουμε δει τα τελευταία 20 χρόνια.
Τέσπα εχθρός του καλού το καλύτερο, μακάρι να μας βγει κάποιος τόσο καλύτερος του Κλάους που να τον αφήσει πάγκο, μέχρι τότε να συνεχίσει να γράφει ο αρχηγός
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι τον Σάλπι για παράδειγμα "τον έκανε μάγκα" ο Μίετσελ με τις ασσίστ του τα δύο πρώτα χρόνια που αναφέρεις Πέτρο...Πάρε βάλε τον είχε αβέρτα μετά από ωραίες δικές του ατομικές ενέργειες ή τραβούσε πάνω του τους αμυντικούς και τον άφηνε μόνο να τον ταΐσουν εύκολα τα εξτρέμ ή τα χαφ μας ...
Ο Μάρτσιν Μίετσελ ήταν παιχτούρα με τρομερό ποδοσφαιρικό μυαλό και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, γι αυτό και ταίριαζε απόλυτα και στο 4-4-2 αλλά και στο 4-3-3 και 4-5-1... Κρίμα που δεν είχε έρθει νεότερος στον Π.Α.Ο.Κ. και χαραμιζόταν στις λωκόγριες...
Προσωπικά τον θεωρώ μάλιστα τον 2ο σε συνολική προσφορά σέντερ φορ μας την τελευταία 20αετία με1ο τον Κλάους και 3ο τον Σάλπι, αλλά ταυτόχρονα τον 1ο μας σαν ολοκληρωμένο σέντερ φορ με 2ο τον Μούσλι (μόνο όμως του πρώτου του εξαμήνου στην ομάδα μας, για να μην παρεξηγηθώ, έτσι?) και 3ο τον Κλάους...
Το φονικό ένστικτο του Κλάους μέσα στο κουτί όμως και η εκτελεστική δεινότητα του με την μία, τους ξεπερνάει όλους τους σέντερ φορ μας σε βάθος χρόνου εκτός από τον Γιώργο Κωστίκο!!!
Προσωπικές μου απόψεις όλες οι παραπάνω φυσικά...

Ο Μάρτσιν Μίετσελ ήταν παιχτούρα με τρομερό ποδοσφαιρικό μυαλό και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, γι αυτό και ταίριαζε απόλυτα και στο 4-4-2 αλλά και στο 4-3-3 και 4-5-1... Κρίμα που δεν είχε έρθει νεότερος στον Π.Α.Ο.Κ. και χαραμιζόταν στις λωκόγριες...

Προσωπικά τον θεωρώ μάλιστα τον 2ο σε συνολική προσφορά σέντερ φορ μας την τελευταία 20αετία με1ο τον Κλάους και 3ο τον Σάλπι, αλλά ταυτόχρονα τον 1ο μας σαν ολοκληρωμένο σέντερ φορ με 2ο τον Μούσλι (μόνο όμως του πρώτου του εξαμήνου στην ομάδα μας, για να μην παρεξηγηθώ, έτσι?) και 3ο τον Κλάους...

Το φονικό ένστικτο του Κλάους μέσα στο κουτί όμως και η εκτελεστική δεινότητα του με την μία, τους ξεπερνάει όλους τους σέντερ φορ μας σε βάθος χρόνου εκτός από τον Γιώργο Κωστίκο!!!
Προσωπικές μου απόψεις όλες οι παραπάνω φυσικά...

- Δημητρης17
Ναι ρε Γκόραν! Ναι, ναι, ναι!!! Γιωργος Κωστίκος!!! Που ειναι ενας τετοιος Ελληνας φορ;;; Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας τετοιος πιτσιρικος παιχταρας σε καποια ομαδα μικρης κατηγοριας, που να μην τον εχει δει κανεις ακομη;;; Πόσο κανει να πληρωσω, που λενε!!!goran 64 έγραψε: Το φονικό ένστικτο του Κλάους μέσα στο κουτί όμως και η εκτελεστική δεινότητα του με την μία, τους ξεπερνάει όλους τους σέντερ φορ μας σε βάθος χρόνου εκτός από τον Γιώργο Κωστίκο!!!

Τον νου σου Δημήτρη...
Καλησπέρα πρώτα απ όλα...
Με τέτοια θέρμη που υποστηρίζεις την άποψη μου, (μιας και δεν το συνηθίζουν οι 95% συμφορουμίτες μας) πολλοί εδώ μέσα θα νομίζουν ότι είσαι ο...διπλός μου λογαριασμός και το δεύτερο nickname μου...

Με τέτοια θέρμη που υποστηρίζεις την άποψη μου, (μιας και δεν το συνηθίζουν οι 95% συμφορουμίτες μας) πολλοί εδώ μέσα θα νομίζουν ότι είσαι ο...διπλός μου λογαριασμός και το δεύτερο nickname μου...

- Δημητρης17
Οχι ρε Γκόραν!!goran 64 έγραψε:Τον νου σου Δημήτρη...Καλησπέρα πρώτα απ όλα...
![]()
Με τέτοια θέρμη που υποστηρίζεις την άποψη μου, (μιας και δεν το συνηθίζουν οι 95% συμφορουμίτες μας) πολλοί εδώ μέσα θα νομίζουν ότι είσαι ο...διπλός μου λογαριασμός και το δεύτερο nickname μου...![]()
![]()

Δεν διαφωνώ...Παίζουμε πλέον το σύστημα που του ταιριάζει γάντι, μιας και στο 3-5-2 χρειαζόταν μεγαλύτερη ταχύτητα, ατομική ενέργεια και συμμετοχικότητα, που δεν είναι τα δυνατά χαρτιά του...
Να μπω σε πουστογ@υροsite???
Sorry, i'm not a pathetic person...
Γιατί να μπω ρε συ Δημήτρη μου??? Μήπως δεν ξέρω τι σανοκαλοταϊσμένα βόδια είναι οι πουστόγ@υροι???
Υ.Γ. Ουφφφ...Ευτυχώς (δυστυχώς δηλαδή, αλλά ελπίζω ότι δεν θα το ξανακάνεις
) έγραψες το "Π.Α.Ο.Κ.τσής" με πεζά γράμματα και όλες οι υποψίες (όσων είχαν φυσικά) πήγαν πλέον περίπατο...

Υ.Γ. 2...Μεγάλο αλάνι ο Κωστίκος όντως...και σαν scouter παιχτών!!! Έχω την τιμή να τον έχω γνωρίσει προσωπικά και να έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του για ποδόσφαιρο...
Υ.Γ. 3...Αν είναι να το συνεχίσουμε ριχ' το στο καφενείο γιατί εδώ ξεφύγαμε θαρρώ...

Να μπω σε πουστογ@υροsite???

Γιατί να μπω ρε συ Δημήτρη μου??? Μήπως δεν ξέρω τι σανοκαλοταϊσμένα βόδια είναι οι πουστόγ@υροι???

Υ.Γ. Ουφφφ...Ευτυχώς (δυστυχώς δηλαδή, αλλά ελπίζω ότι δεν θα το ξανακάνεις

Υ.Γ. 2...Μεγάλο αλάνι ο Κωστίκος όντως...και σαν scouter παιχτών!!! Έχω την τιμή να τον έχω γνωρίσει προσωπικά και να έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του για ποδόσφαιρο...

Υ.Γ. 3...Αν είναι να το συνεχίσουμε ριχ' το στο καφενείο γιατί εδώ ξεφύγαμε θαρρώ...

- ΑποστόληςΑ
Ο Κωστίκος, που τον έζησα στον Πιερικό (ο φορ, όχι ο τερματοφύλακας) ήταν αγγούρι πρώτης κλάσης. Με την προπόνηση που έρριξε βέβαια έγινε, κάποια στογμή, κάπως υποφερτός. Τίποτε περισσότερο.Δημητρης17 έγραψε:Ναι ρε Γκόραν! Ναι, ναι, ναι!!! Γιωργος Κωστίκος!!! Που ειναι ενας τετοιος Ελληνας φορ;;; Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας τετοιος πιτσιρικος παιχταρας σε καποια ομαδα μικρης κατηγοριας, που να μην τον εχει δει κανεις ακομη;;; Πόσο κανει να πληρωσω, που λενε!!!goran 64 έγραψε: Το φονικό ένστικτο του Κλάους μέσα στο κουτί όμως και η εκτελεστική δεινότητα του με την μία, τους ξεπερνάει όλους τους σέντερ φορ μας σε βάθος χρόνου εκτός από τον Γιώργο Κωστίκο!!!
- Δημητρης17
Καλημερα Αποστολη! 240 ματς, 80 γκολ. Ενα γκολ καθε τρια ματς. Και δεν θα τον ελεγες και ακριβως, επιθετικο περιοχης... Δεν ειναι κι ασχημα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Κωστίκος, που τον έζησα στον Πιερικό (ο φορ, όχι ο τερματοφύλακας) ήταν αγγούρι πρώτης κλάσης. Με την προπόνηση που έρριξε βέβαια έγινε, κάποια στογμή, κάπως υποφερτός. Τίποτε περισσότερο.Δημητρης17 έγραψε:Ναι ρε Γκόραν! Ναι, ναι, ναι!!! Γιωργος Κωστίκος!!! Που ειναι ενας τετοιος Ελληνας φορ;;; Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας τετοιος πιτσιρικος παιχταρας σε καποια ομαδα μικρης κατηγοριας, που να μην τον εχει δει κανεις ακομη;;; Πόσο κανει να πληρωσω, που λενε!!!goran 64 έγραψε: Το φονικό ένστικτο του Κλάους μέσα στο κουτί όμως και η εκτελεστική δεινότητα του με την μία, τους ξεπερνάει όλους τους σέντερ φορ μας σε βάθος χρόνου εκτός από τον Γιώργο Κωστίκο!!!