Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- john4serres
- efthimis_paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Και στο φιφα...... 
Εξτρέμ, περιφεριακος επιθετικός ήταν πανάκριβος, αλλα τελευταία σε πτώση. Τον θυμάμαι πολλά χρονια στην Σαχτάρ.
* και λήγει και το συμβόλαιο του 30/6 τωρα που είδα.

Εξτρέμ, περιφεριακος επιθετικός ήταν πανάκριβος, αλλα τελευταία σε πτώση. Τον θυμάμαι πολλά χρονια στην Σαχτάρ.
* και λήγει και το συμβόλαιο του 30/6 τωρα που είδα.
- Καπετάνιος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως εμενα δε με γεμιζουν τα ονοματα που ακουγονται για φετος. Οι ιδιοι παικτες αλλα σε μια χρονια e.l. ναι αλλα φετος υποτιθεται πως ειναι μια χρονια που μας δινεται η ευκαιρια να αλλαξουμε μια για παντα την ιστορια του ΠΑΟΚ.
Δεν ειμαι εγω επι των οικονομικων για να ξερω ποσα εχουμε ποσα θα δωσουμε ποσα θα παρουμε και ουτε ζηταω να μου φερουν τον Ιμπρα αλλα κατι ονοματα τυπου Βερντι κατι cb που βγηκαν σημερα δε θεωρω πως ουτε μας αλλαζουν επιπεδο, ουτε μας δινουν περισσοτερες πιθανοτητες προκρησης στο τσου λου ουτε κανουν τον ΠΑΟΚ μακραν καλυτερο απο βαζελο και χανουμι.
Θα ηθελα να ακουγονται παπαδες δυνατοι για τον ΠΑΟΚ. Καποιος εδω μεσα ανεφερε τον Μποατεγκ αν θυμαμαι καλα. Ναι δε θα ερθει Ελλαδα αλλα σε τετοιο επιπεδο ηθελα να κινηται η παπαδολογια.
Κανεις δε πιστευε ποτε οτι οι Νατχο, Νομποα, Γκαρσια, Μπερμπα κλπ οτι θα ερχοταν ελλαδα. Και ηρθαν σε εναν ΠΑΟΚ του Γιουροπα Λιγκ. Εγω θελω η ομαδα να κινηθει μεταγραφικα με το σκεπτικο οτι ειναι ομαδα Τσ. Λιγκ! Λεγαμε καποτε οτι ο ταδε προτιμα τον γαυρο γτ εχει το τσου λου. Ε πλεον το εχουμε και εμεις... ας το εκμεταλυτουμε για.να εδραιωθουμε.
Δεν ειμαι εγω επι των οικονομικων για να ξερω ποσα εχουμε ποσα θα δωσουμε ποσα θα παρουμε και ουτε ζηταω να μου φερουν τον Ιμπρα αλλα κατι ονοματα τυπου Βερντι κατι cb που βγηκαν σημερα δε θεωρω πως ουτε μας αλλαζουν επιπεδο, ουτε μας δινουν περισσοτερες πιθανοτητες προκρησης στο τσου λου ουτε κανουν τον ΠΑΟΚ μακραν καλυτερο απο βαζελο και χανουμι.
Θα ηθελα να ακουγονται παπαδες δυνατοι για τον ΠΑΟΚ. Καποιος εδω μεσα ανεφερε τον Μποατεγκ αν θυμαμαι καλα. Ναι δε θα ερθει Ελλαδα αλλα σε τετοιο επιπεδο ηθελα να κινηται η παπαδολογια.
Κανεις δε πιστευε ποτε οτι οι Νατχο, Νομποα, Γκαρσια, Μπερμπα κλπ οτι θα ερχοταν ελλαδα. Και ηρθαν σε εναν ΠΑΟΚ του Γιουροπα Λιγκ. Εγω θελω η ομαδα να κινηθει μεταγραφικα με το σκεπτικο οτι ειναι ομαδα Τσ. Λιγκ! Λεγαμε καποτε οτι ο ταδε προτιμα τον γαυρο γτ εχει το τσου λου. Ε πλεον το εχουμε και εμεις... ας το εκμεταλυτουμε για.να εδραιωθουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καπετάνιος την Παρ 03 Ιουν 2016, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok
- john4serres
Πολύ καλή ηλικία κι ας είναι σε πτώση...Αν φυσικά δεν είναι κανένας προβληματικός!!!efthimis_paok έγραψε:27-28goran 64 έγραψε:Ετών?
http://www.transfermarkt.de/dentinho/pr ... eler/52787
Καπετάνιε μου, να διαχωρίσουμε λιγάκι δύο διαφορετικά πράγματα...Άλλο η παπαδολογία κι άλλο η πραγματική ενίσχυση της ομάδας μας, έτσι δεν είναι?
Προτιμώ λοιπόν, όπως ακριβώς κι εσύ πιστεύω, να ακούγονται "γατάκια" στην παπαδολογία και να έρθουν "τίγρεις" στα Γραφεία τελικά για υπογραφές, παρά το αντίθετο!!!
Ελπίζω να μην διαφωνείς...

Υ.Γ. Όσο για το C.L. μας, δεν συγκρίνεται καν με τους 6 σίγουρους αγώνες ομίλων που είχε σιγουράκι ο πουστόγ@υρος με ομαδάρες, crash test δηλαδή για παίχτες υποψήφιους μεταγραφής τους σε μεγαλύτερες ομάδες-Πρωταθλήματα, μην τα μπερδεύουμε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 03 Ιουν 2016, 17:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Απο την συνεντευξη του Δημοκρατη Παπαδοπουλου στο paok24
Επισης οσοι τον ακουσαν,νομιζω πως θα καταλαβαν οτι αυτα που ελεγε τα πιστευε.Σαν να ηταν 1000% σιγουρος,οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα αλλαξει επιπεδο.Οποτε ισως ερθουν οντως μεταγραφαρεςΓια την ποδοσφαιριική ομάδα της επόμενης σεζόν: "Όλα φαίνονται στο γήπεδο. Επί Ζαγοράκη φέραμε παίκτες και είδατε τι μπάλα παίζαμε. Πιστεύω ότι ο κ.Μίχελ κάνει εξαιρετική προσπάθεια, είναι σε πολύ σωστό δρόμο και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Οι παίκτες που θέλει να φέρει θα κάνουν τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό κορμό. Αν εξαιρέσουμε τον Σάμπο, δεν μπορούμε να πούμε ότι από τις μεταγραφές που έγιναν υπάρχει κάποιος άλλος που δεν έδειξε ποιότητα ποδοσφαίρου. Ακόμη και ο Όλσεν, που ήρθε δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, πήγε στην Κοπεγχάγη, πήγε τόσο καλά και η πρωταθλήτρια Δανίας πλήρωσε για να το πάρει. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα μας δώσει μεγάλες χαρές".
- Dimitris_L4
Συγγνωμη αλλα αυτό σημαινει οτι καναμε μαλακια που διωξαμε τον φ.α. Η εγω δεν καταλαβαινω κατι.....Kostas_Peraia4 έγραψε:Απο την συνεντευξη του Δημοκρατη Παπαδοπουλου στο paok24
Επισης οσοι τον ακουσαν,νομιζω πως θα καταλαβαν οτι αυτα που ελεγε τα πιστευε.Σαν να ηταν 1000% σιγουρος,οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα αλλαξει επιπεδο.Οποτε ισως ερθουν οντως μεταγραφαρεςΓια την ποδοσφαιριική ομάδα της επόμενης σεζόν: "Όλα φαίνονται στο γήπεδο. Επί Ζαγοράκη φέραμε παίκτες και είδατε τι μπάλα παίζαμε. Πιστεύω ότι ο κ.Μίχελ κάνει εξαιρετική προσπάθεια, είναι σε πολύ σωστό δρόμο και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Οι παίκτες που θέλει να φέρει θα κάνουν τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό κορμό. Αν εξαιρέσουμε τον Σάμπο, δεν μπορούμε να πούμε ότι από τις μεταγραφές που έγιναν υπάρχει κάποιος άλλος που δεν έδειξε ποιότητα ποδοσφαίρου. Ακόμη και ο Όλσεν, που ήρθε δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, πήγε στην Κοπεγχάγη, πήγε τόσο καλά και η πρωταθλήτρια Δανίας πλήρωσε για να το πάρει. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα μας δώσει μεγάλες χαρές".
- Kostas_Peraia4
To οτι διωξαμε τον Αρνσεσεν δεν σημαινει οτι δεν βγηκαν οι μεταγραφες του.Μπορει να υπηρχε διαφορα φιλοσοφιας.Επισης αν εφευγε μαλωμενος και απαξιωμενος,δεν θα ηταν καθε 3 και λιγο στην Θεσσαλονικη.Ασε που κατι μου λεει οτι ισως δουμε ξανα τον Αρνεσεν στο ελληνικο ποδοσφαιρο,σε αλλο ποστο.....
Dimitris_L4 έγραψε:Συγγνωμη αλλα αυτό σημαινει οτι καναμε μαλακια που διωξαμε τον φ.α. Η εγω δεν καταλαβαινω κατι.....Kostas_Peraia4 έγραψε:Απο την συνεντευξη του Δημοκρατη Παπαδοπουλου στο paok24
Ο Άρνεσεν πλήρωσε τη νύφη Τούντορ (τη μία απο τις δυο λάθος επιλογές του σε σύνολο 12-13 αφίξεων) και την λύσσα μας να γίνουμε μεγάλη ομάδα σε μισό καλοκαίρι. ΟΚ, το ξέρουμε πως βλέπουμε μέχρι τη μύτη μας αλλά όταν αρχίσουνε να σκάνε προς το θετικό οι επιλογές του ας θυμηθούμε.
Θετικό πως συχνά πυκνά εμφανίζεται στα πέριξ της Τούμπας.
Το προβλημα μας ειναι αρνούμαστε Να παραδεχτούμε οτι ειμαστε ιθαγενείς ποδοσφαιρικα
Τεσπα ας αρχίσουμε να βλεπουμε κινησεις κ ας ελπίσουμε να ρθουν παικτες που Θ αλλάξουν τα δεδομένα κ οχι μετριότητες η τελειωμένοι σταρ
Ο Ίβιτς μου φαινεται έξυπνος κ ελπίζω ν μη δέκτει τυχόν μετριότητες
Τεσπα αισιοδοξώ λογω πωλήσεων περισσοτερο οτι θα ανοίξει το Μπατζετ κ επιπλέον μιχελ ξ Ίβιτς ξερουν ποιοι απο το υπάρχον ρόστερ αξίζουν κ ποιοι οχι
Τεσπα ας αρχίσουμε να βλεπουμε κινησεις κ ας ελπίσουμε να ρθουν παικτες που Θ αλλάξουν τα δεδομένα κ οχι μετριότητες η τελειωμένοι σταρ
Ο Ίβιτς μου φαινεται έξυπνος κ ελπίζω ν μη δέκτει τυχόν μετριότητες
Τεσπα αισιοδοξώ λογω πωλήσεων περισσοτερο οτι θα ανοίξει το Μπατζετ κ επιπλέον μιχελ ξ Ίβιτς ξερουν ποιοι απο το υπάρχον ρόστερ αξίζουν κ ποιοι οχι