Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aquila έγραψε:Απο εγκυρη πηγη εχω μαθει οτι εχουμε κλεισει τον Νaiz Αpaiz Βat ο οποιος θεωρειται το νεο μεγαλο αστερι του βασκικου ποδοσφαιρου απο τις ακαδημιες της οσασουνα.
Ειναι 19 χρονων ταχυτατος με αψογο κοντρολ δυειδυτικος και θα τον παρουμε ως επιθετικο χαφ.
aquila έγραψε:Απο εγκυρη πηγη εχω μαθει οτι εχουμε κλεισει τον Νaiz Αpaiz Βat ο οποιος θεωρειται το νεο μεγαλο αστερι του βασκικου ποδοσφαιρου απο τις ακαδημιες της οσασουνα.
Ειναι 19 χρονων ταχυτατος με αψογο κοντρολ δυειδυτικος και θα τον παρουμε ως επιθετικο χαφ.
Εμενα ο φοβος μου με Ιβιτς προπονητη ειναι μην αναβαθμιστουν εις βαρος των προσθηκων,οι Ελληνες παικτες,οσοι προερχονται απο τις ακαδημιες,οσοι ειναι χρονια στην ομαδα και κολησω ξαφνικα στην μετριοτητα.Θελω να πιστευω πως ο Βλανταν ως Σερβος που σεβεται τον εαυτο του δεν ειναι συναισθηματικος αλλα αντιθετα κυνικος,αν και οι πρωτες φωνες για στηριξη παικτων οπως ο Γλυκος και ο Βιτορ τρομαζουν λιγο.
Σε τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση γκολκίπερ και μεσοεπιθετικού, βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του INPAOK. Ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η ΠΑΕ στην προσθήκη δυο παικτών στο ρόστερ της.
Οι παίκτες με τους οποίους ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει την διαδικασία συζητήσεων με την προοπτική να τους προσθέσεις στο ρόστερ του, έχουν την έγκριση του Βλάνταν Ιβιτς που ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του τμήματος σκάουτινγκ, κατά την διάρκεια των play off. Με δεδομένο ότι υπάρχει έγκριση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσουν άμεσα οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας από τον πρόεδρο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ενδέχεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, στόχος και πρόθεση τόσο του Μίχελ όσο και του Ιβιτς είναι να μην χαθεί χρόνος, προκειμένου να είναι έτοιμο το ρόστερ σε ποσοστό 90% πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Τόσο ο γκολκίπερ όσο και ο μεσοεπιθετικός (εξτρέμ για την ακρίβεια) είναι ευρωπαίοι και διατεθειμένοι να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Χωρίς να ξέρω τi μέλλον θα έχει αυτό το παιδί που προφανώς έχει ταλέντο για να έχει τόσους οπαδούς εδώ μέσα , απορώ αν παρακολουθείτε όλοι τόσο φανατικά σερβικό πρωτάθλημα και τον παρουσιάζουμε ισάξιο του Robben?
Είναι όλοι τόσο σίγουροι ότι ένα παιδί 19 χρόνων που έχει παίξει μόνο στην Παρτιζάν και στο σερβικό πρωτάθλημα το οποίο είναι σίγουρα χαμηλότερου επιπέδου ακόμα και από αυτό το ελληνικό θα έρθει στον ΠΑΟΚ και θα αντέξει την πίεση?
Ακόμα και εάν είναι τόσο ταλέντο και τον θέλει η μισή ευρώπη και πάει στην κλασική πορτογαλία λογικά θα θέλει χρόνο να δείξει ότι μπορεί.
Ο ΠΑΟΚ θέλει ξεκάθαρα πιο έτοιμους παίκτες και όχι με τόσο μεγάλο ποσοστό ρίσκου.
Αν ήταν σε φάση όπου έχουμε τους έτοιμους τότε θα άξιζε τον κόπο να κυνηγήσουν της καλύτερες περιπτώσεις των Βαλκανίων και να επενδύσουν σε αυτές.
Τώρα δεν βλέπω γιατί.Χίλιες φορές ο πιο μπαρουτοκαπνισμένος Souleimani
Όλοι αυτοί οι παίκτες που βλέπω εδώ μέσα είναι καλοί για το manager. Ο ΠΑΟΚ υποτίθεται ότι θέλει νa κάνει το κάτι παραπάνω στο πραγματικό ποδόσφαιρο ,για αυτό και θέλει πραγματικά έμπειρους και ποioτικούς ποδοσφαιριστές κατά βάση.
aquila έγραψε:Απο εγκυρη πηγη εχω μαθει οτι εχουμε κλεισει τον Νaiz Αpaiz Βat ο οποιος θεωρειται το νεο μεγαλο αστερι του βασκικου ποδοσφαιρου απο τις ακαδημιες της οσασουνα.
Ειναι 19 χρονων ταχυτατος με αψογο κοντρολ δυειδυτικος και θα τον παρουμε ως επιθετικο χαφ.