16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρεεεεεεεεε κανα θυληκο ΠΑΟΚτσακι δεν παιζει να του την πεσει απο διπλα.....

σαν τον αντελινο

και μετα βλεπουμε ποτε θα φυγει
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Δεν πρεπει να φυγει. Πρεπει να χτιστει το κεντρο γυρω του. Αυτος ειναι ο Βιειρινια του 2016 και πρεπει να μεινει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν νομιζω να εχει ρητρα......
Δεν νομίζω να ΜΗΝ έχει ρήτρα. ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εννοειται οτι θα εχει ρητρα και να μην ξεχναμε οτι ο ιδιος επεμενε σε συμβολαιο τριετους διαρκειας ενω ο ΠΑΟΚ ηθελε τετραετες.
Δειγμα πιστης στις δυνατοτητες του.
Του χρονου δεν θα κρατιεται με τιποτα και θα αναγκαστουμε να τον πουλησουμε γιαυτο αν ηταν στο δικο μου χερι θα του προτεινα απο τωρα αναπροσαρμογη.
Το παλικαρι της μιλαει της μπαλας,και η εξελικη του καλως εχοντων των πραγματων θα ειναι ραγδαια.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Να πούμε ότι η ρήτρα έχει ουσιαστικό χαρακτήρα μόνο για την Ελλάδα. Ομάδα από ΑΛΛΗ ομοσπονδία μπορεί να την προσβάλλει, οπότε το ύψος της αποζημίωσης καθορίζεται δικαστικά. Ξέρω βέβαια μόνο μια περίπτωση που έχει γίνει κάτι τέτοιο, γιατί προφανώς δεν θέλουν οι ομάδες να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ τους.

Δεν ξέρω ποιον μάνατζερ έχει ο Τσίμιροτ, πάντως πρέπει να προσπαθήσουμε να του κάνουμε επέκταση συμβολαίου από τώρα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

The_Stalker στον ύπνο σου τα είδες όλα αυτά;;; Υπάρχουν περιπτώσεις που η ρήτρα αφορά μόνο το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά κατά κανόνα οι ρήτρες ισχύουν παγκόσμια. Είναι όρος του συμβολαίου και υπογράφεται με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη.

Στην ισπανία μάλιστα οι ρήτρες είναι υποχρωτικές για όλους τους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Τα είχα ψάξει επί Βιερίνια και τα βρήκα σε επίσημους κανονισμούς της ουεφα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Να συμπληρώσω ότι ο παίκτης στον οποίο αναφέρομαι είναι ο Ματουζαλέμ, η μεταγραφή ήταν από Σαχτάρ σε Σαραγόσα, η ρητρα 25 χαρτιά και το ποσό που επιδικάστηκε υπέρ της Σαχτάρ 11 χαρτιά. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μάλλον αναφέρεσαι στην περίπτωση των 'μη προστατευμένων' συμβολαίων που ήταν ειδική περίπτωση και είχε εφαρμογή όταν περνούσε ένα συγκεκριμένο διάστημα του συμβολαίου του παίκτη κ όχι σε όλη τη διάρκεια του. Επίσης αφορούσε παίκτες από μια ηλικία κ πάνω αν θυμάμαι καλά, Υπήρχε μια φόρμουλα που υπολόγιζε το κόστος με το οποίο μπορούσες να εξαγοράσεις έναν παίκτη που έβγαινε με βάση το συμβόλαιο του παίκτη, τις συμμετοχές που είχε κλπ κλπ, αλλά ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που εφαρμόστηκε. Έχω να ακούσω πολλά χρόνια να συμβεί τέτοια περίπτωση και υποψιάζομαι οτι κατά πάσα πιθανότητα έχει καταργηθεί.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δεν ξέρω, επειδή ουεφα/φιφα βγάζουν καινούργιο κείμενο κάθε χρόνο είναι αδύνατον να βρω αυτό που είχα δει τότε. Πάντως επειδή η αφορμή ήταν ο Βιερίνια και ακούγονταν διάφορα τότε, το είχα ψάξει πολύ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο που λεει ο ζαραυτουστρα.

επαιζε φαση με τα συμβολαια και αν καποιος ηταν (μπορει να κανω λαθος στις ηλικιες κτλ αλλα το θεμα ειναι η ουσια :) ) πχ πανω απο 28 και ειχε ηδη 3 χρονια συμβολαιο (και αυτο ηταν πχ 5 χρονια) μπορουσε με μια "ρητρα" να παει αλλου.

κατι τετοιο τελοσπαντων, πανω κατω. :)

δεν ξερω αν ακομα ισχυει κατι τετοιο... :roll:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Τσιμιροτ μπορει να ειναι το καλυτερο μας χαφ, αλλα δεν συμμεριζομαι τα τοσο ενθουσιωδη σχολια που τον φερνουν να εξελισσεται σε τοσο μεγαλο παικτη,μαλιστα αρκετα συντομα,χωρις βεβαια να το αποκλειω και αυτο κυριως γιατι ο Βοσνιος, για μενα τουλαχιστον, δεν χρειαζεται απλα να ωριμασει, οπως για παραδειγμα ο Βιερινια στο παρελθον,η ακομα και ο Χαρισης αυτη τη στιγμη,αλλα χρειαζεται να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ στοιχεια στο παιχνιδι του,ειτε αμυντικα,ειτε επιθετικα, για να εξελιχθει,ειτε σε αμυντικο χαφ,ειτε σε 8ρι και αυτο δεν ειναι αυτονοητο.Θελει πολυ δουλεια για να ειναι ετοιμος για το αλμα σε καποιο μεγαλο πρωταθλημα και σε ομαδα με προσδοκιες.Ως ταλεντο και μονο, θεωρω τον Χαριση σαφως ανωτερο και ας υπολειπεται την δεδομενη χρονικη στιγμη του Βοσνιου.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

The_Stalker έγραψε:Να πούμε ότι η ρήτρα έχει ουσιαστικό χαρακτήρα μόνο για την Ελλάδα. Ομάδα από ΑΛΛΗ ομοσπονδία μπορεί να την προσβάλλει, οπότε το ύψος της αποζημίωσης καθορίζεται δικαστικά. Ξέρω βέβαια μόνο μια περίπτωση που έχει γίνει κάτι τέτοιο, γιατί προφανώς δεν θέλουν οι ομάδες να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ τους.

Δεν ξέρω ποιον μάνατζερ έχει ο Τσίμιροτ, πάντως πρέπει να προσπαθήσουμε να του κάνουμε επέκταση συμβολαίου από τώρα.
Αν υπάρχει ρήτρα είναι σα να καθορίζεις τη τιμή στο περίπου, και η ρήτρα έχει τον χαρακτήρα αν κάποια ομάδα δώσει την ρήτρα, πχ 3 μύρρια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ σαν ομάδα, αυτόματα γίνεται δεκτή και η ομάδα που την έδωσε μιλάει με τον παίκτη πλέον.
Αυτό για τα εγχώρια πρωταθλήματα μόνο που είπες δεν υπάρχει πουθενά σε κλειστά συμβόλαια, που έχουν σχεδόν όλοι οι παίκτες μας...ξαναψάξτο κάτι άλλο διάβασες

Πχ ο Τσίμιροτ ή οποιοσδήποτε άλλος έχει συμβόλαιο μέχρι του χρόνου ή μέχρι το 2018, αυτό είναι κλειστό συμβόλαιο, αν δεν υπάρχει ρήτρα λοιπόν θεωρητικά μπορείς να ζητήσεις από μια ομάδα που ενδιαφέρεται 100 εκατομμύρια και 10 δανεικούς, ότι θες, θεωρητικά πάντα.
Αν αντίθετα υπάρχει ρήτρα πχ 5 μύρρια κ εσύ κάνεις τον καμπόσο, η άλλη ομάδα σου μεταφέρει αυτά τα 5 κ μετά σε γράφει κανονικά και τον κλείνει....αυτό είναι η ρήτρα, τπτ παραπάνω τπτ λιγότερο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ανανεωση αυτος απο τωρα θα τρέχουμε μετα κ θα ναι αργα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Πωλητηριο για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”