Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- GiorgosAtha
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Όπως... άλλο να παίζει μια ολόκληρη ομάδα για πάρτι του Leto και του Berg (μαρκαρίσματα, τρεξίματα, κάλυψη)... και άλλο να είσαι απλά ένας από την ομάδα που θα είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να μαρκάρεις, να τρέξεις και να καλύψεις. 
πυρηνος ο λαος της γριας σημερα 400 ατομα στο συλλαλητηριο ακολουθησαν τα στενα της μητροπολεως να φανουν λιγο περισσοτεροι αλλα δε βοηθησε και πολυ...
Καπου διαβασα για μπλε ποταμι που ξεχυθηκε ο λαος της γριας. 
περασα μπροστα απο το electra palace...μεχρι και χειραψια με ολους προλαβαινες να ανταλλαξεις σε 3 λεπτα 
Οσο δεν αποδεχονται οτι ειναι απλα μια μικρομεσαια ομαδα της Ελλαδας αυτα θα παθαινουν οι Ηρακληδεις.
- abc_o_ karpouzas
Μα 4000 λέγανε μάλλον βάλανε ένα μηδενικό παραπάνωSera4 έγραψε:πυρηνος ο λαος της γριας σημερα 400 ατομα στο συλλαλητηριο ακολουθησαν τα στενα της μητροπολεως να φανουν λιγο περισσοτεροι αλλα δε βοηθησε και πολυ...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Με πεθανεςSera4 έγραψε:περασα μπροστα απο το electra palace...μεχρι και χειραψια με ολους προλαβαινες να ανταλλαξεις σε 3 λεπτα
Πουλησε τον Βελλιο στον Μαρινακη ο αλλος στην Νοτιχαμ.
Γενικα η γρια δεν ταν παραρτημα ρε σεις, Ο Παπαθανασακης ειναι ενας λεφτας, αυτονομος, απο τον Καναδα.
Ουτε οι ιδιοι δεν τα πιστευαν αυτα, ξερανε τι παιζει. Ομως μουγκα. "Αυτονομος ηρακλης και ποσο κανει ο Κλαους ρε;'
Κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ θελει να βλαψει την ομαδα σας. Εσεις οι ιδιοι μη βλεποντας τι γινεται, την ωρα που ολοι εβλαπαν, ακουγαν και καταλαβαιναν τι γινεται φερατε την ομαδα παλι στον πατο. Λουστειτε τα.
Γενικα η γρια δεν ταν παραρτημα ρε σεις, Ο Παπαθανασακης ειναι ενας λεφτας, αυτονομος, απο τον Καναδα.
Ουτε οι ιδιοι δεν τα πιστευαν αυτα, ξερανε τι παιζει. Ομως μουγκα. "Αυτονομος ηρακλης και ποσο κανει ο Κλαους ρε;'
Κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ θελει να βλαψει την ομαδα σας. Εσεις οι ιδιοι μη βλεποντας τι γινεται, την ωρα που ολοι εβλαπαν, ακουγαν και καταλαβαιναν τι γινεται φερατε την ομαδα παλι στον πατο. Λουστειτε τα.
-
Μπαρκαρούτσος
Έλεγαν "πόσο κάνει ο Κλάους ρε;";;;;;;
Με το νιμού της μάνας τους βολευόμασταν...
Με το νιμού της μάνας τους βολευόμασταν...
-
john4serres
Λενε πως σημερα ανανεωνει ο Στραπατσόνης μεχρι το 2018 στον βάζελο.
Ναι ρε και καλα οταν θελαμε εμεις τον Βελλιο ελεγαν για Κλαους αυτοι. Και το αλλο το ακομα πιο επικο.
"Παπαθανασακη προεδραρα μην συναντηθεις με τον Σαββιδη το λαμογιο ρε. Εμεις μονοι μας εναντιον ολων"
Μιλαμε εχουν φαει τετοια φαπα μετα και απο αυτο με τον Βελλιο που ειναι μονο για λυπηση. Και ενω γινονται ολα αυτα μαζευεις 300 ατομα σε συλαλητηριο...Ε που να πας νταξει για φουντο παλι εισαι.
"Παπαθανασακη προεδραρα μην συναντηθεις με τον Σαββιδη το λαμογιο ρε. Εμεις μονοι μας εναντιον ολων"
Μιλαμε εχουν φαει τετοια φαπα μετα και απο αυτο με τον Βελλιο που ειναι μονο για λυπηση. Και ενω γινονται ολα αυτα μαζευεις 300 ατομα σε συλαλητηριο...Ε που να πας νταξει για φουντο παλι εισαι.
- navigator11
Ε όχι κ για λύπηση. Ούτε για αυτούς ούτε για τα σκουλήκια, που προβλέπω χαλαρά 3-4 σεζόν να αλωνίσουν στα χωράφια της κατηγορίας, που δικαιωματικά ανήκουν!!
Μια λέξη: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ (πώς λέμε ΑΘΑΝΑΤΟΣ ένα πράγμα; Καμία σχέση!!)

Μια λέξη: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ (πώς λέμε ΑΘΑΝΑΤΟΣ ένα πράγμα; Καμία σχέση!!)
- GiorgosAtha
Δε πα να γ@μηθούν οι μουσόγριες?
Εγώ ένα θέλω να προσέξουμε... η Κ17 θα παίξει Ch.L. στο Καυτατζόγλειο. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή -και η ΠΑΕ και εμείς- γιατί τους έχω ικανούς να πάνε να κάνουνε μ@λακίες που θα επηρεάσουν την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.
Και άντε να εξηγήσεις στην Uefa ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Εγώ ένα θέλω να προσέξουμε... η Κ17 θα παίξει Ch.L. στο Καυτατζόγλειο. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή -και η ΠΑΕ και εμείς- γιατί τους έχω ικανούς να πάνε να κάνουνε μ@λακίες που θα επηρεάσουν την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.
Και άντε να εξηγήσεις στην Uefa ότι δεν είσαι ελέφαντας.